Star Trek Online (STO)

poruka: 1.523
|
čitano: 277.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Evo, novi patch je vani, iako ce maintenance trajati jos 1h... nista, vidim da se ovaj vikend necu stic logirati, pa ekipa, vidimo se u ponedjeljak.

http://www.startrekonline.com/node/1068

"K7 station has been decloaked and returned to the sector map. Alleged perpetrators are being interrogated"

SmijehSmijehSmijeh

The eternal mistake of mankind is to set an attainable ideals
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Star Trek Online (STO)

Ono sto bi trebali napravit je rotacija vremena u kojem se radi maintenece. Jednom kod nas ujutro, jednom u USA i jednom za Azija / Australija. Amerima stalno podilaze mamicu im Smijeh

17 godina
NEW_MAN kaže...
TomoR kaže...

Ovo je zakon s Tribble-ovima, malo kućnih životinjica, eto ako naletite na koji a ne treba vam bacite u fleet banku; kao i posebnu hranu, pa da vidimo što će se izroditi!!! Inače, u Fleet banci se navodno ne razmnožavaju.

Tribble Guide

LoL imal sam Tribblea valjda zbog preorder i bacil sam ga u smeće ^^

Daj pogledaj da ga nemaš u C-Store-u ak je preorder, jer je to jedini za kojeg se zna da ima 3 skilla na sebi:

Polygeminus grex rivera "?golden/orange with blue halo fur?"; Resistance Buff + Regeneration Buff + Combat Skill Buff (?) (reported as the pre-order tribble; from Mockingbird)

17 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Zašto se nebi logirao tijekom vikenda? Huh.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...
NEW_MAN kaže...

Daj pogledaj da ga nemaš u C-Store-u ak je preorder, jer je to jedini za kojeg se zna da ima 3 skilla na sebi:

Polygeminus grex rivera "?golden/orange with blue halo fur?"; Resistance Buff + Regeneration Buff + Combat Skill Buff (?) (reported as the pre-order tribble; from Mockingbird)

Ma bacil sam ga neki dan jer nisam znal čemu služi.

17 godina
NEW_MAN kaže...
TomoR kaže...
NEW_MAN kaže...

Ma bacil sam ga neki dan jer nisam znal čemu služi.

Ponavljam, pogledaj ako ti je slučajno u C-Store-u, jer preorder itemi ti ostaju tamo (iako, možeš ih iskoristiti jednom po liku kojeg kreiraš).

15 godina
protjeran
Zura kaže...

Koliko sam primjetio jedini način da se "aktiviraš" je da uzmeš pretplatu (koju god želiš) i kada aktiviraš svojih 30 dana, odeš u My account i canceliraš. Inače, lovu ti neće uzeti već tek nakon isteka tih 30 dana (ako ne canceliraš u međuvremenu).

samo malo, samo malo, pa ja ako odem u Algoritam i uzmem si STO, još im kod aktiviranja svojih 30 besplatnih dana koje sam dobio s DVD-om moram još i dati bankovne podatke?!

17 godina
neaktivan

Ili podatke kartice ili gamecard. Najbolje karticu, aktiviras acc. I onda odes i stopiras pretplatu. Nece ti naplatit prije isteka 30 dana.

17 godina
mislav_01 kaže...

Ili podatke kartice ili gamecard. Najbolje karticu, aktiviras acc. I onda odes i stopiras pretplatu. Nece ti naplatit prije isteka 30 dana.

Ja prijavio Paypal account, to ti je isto varijanta ako baš nećeš upucavat broj kreditne. No, moram reći da su mi naplatili 1$ kad sam prijavio Paypal account, valjda da provjere je'l pravi ili fake.

15 godina
protjeran
Star Trek Online (STO)

pa dali se može aktivirati bez davanja ikakvih osobnih podataka?

Odnosno mogu li ja prvo aktivirati svoj key na official page , odigrati svojih 30 dana i nakon toga sam odlučiti hoću li ili neću dalje igrati?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 18:00 (Robert-Je-Glup).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa jesmo ti u vise navrata rekli da se ne moze. Imas 3 opcije: gamecard, kartica, paypal.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/star-trek-online-sto/28667.aspx?page=21&jumpto=742036&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 18:13 (mislav_01).
16 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...

pa dali se može aktivirati bez davanja ikakvih osobnih podataka?

Odnosno mogu li ja prvo aktivirati svoj key na official page , odigrati svojih 30 dana i nakon toga sam odlučiti hoću li ili neću dalje igrati?

ja sam poslao ticket koji upravo to pita.. ako ikad dobijem odgovor, javit cu se

Google is your friend
15 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

Pa jesmo ti u vise navrata rekli da se ne moze. Imas 3 opcije: gamecard, kartica, paypal.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/star-trek-online-sto/28667.aspx?page=21&jumpto=742036&sort=asc&view=flat

aha, znači nakon aktivacije ključa na official page, tražit će me da odaberem između tog troje jelda?

16 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Instalira se!!! OMGOMGOMG...!!! Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Star Trek Online (STO)

kakva pišurija, znači mi koji nemamo kredu i sve plaćamo kešom nemožemo igrati??!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Ej ljudi što se događa? Piše server down???

I jel trebam odmah ukucat game card ili mi je za sad dovoljno 30 dana?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 18:44 (LOTROwannabe).

0 0 hvala 0
17 godina
LOTROwannabe kaže...

Ej ljudi što se događa? Piše server down???

I jel trebam odmah ukucat game card ili mi je za sad dovoljno 30 dana?

Sad je server up, imaju oni skoro svaki dan maintenance...

Moraš navesti neki način plaćanja; ali možeš cancelirati prije isteka prvih 30 dana. Nije baš user friendly, znamo.

EDIT:

Lista za nadogradnje u Memory Alpha osvježena do kraja (od onih što znam, tj. mogu dealati s njima), idemo na otključavanje Tier 4 + 5!

http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AhtJW47NiEAXdHRCWTFxdkNSckx4SzJ1a3VRMWRHUXc&hl=en

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 21:17 (TomoR).
17 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...

kakva pišurija, znači mi koji nemamo kredu i sve plaćamo kešom nemožemo igrati??!!!!

Jedan si od rijetkih toliko bogat da imaš baš toliko keša da sve plaćaš šuškavcima. S obzirom da ti novac nije nikakav problem, nije ti ni otvorit kreditnu zbog igre, a niti da platiš nekome da ti plaća igru kreditnom, a možeš i $300 platiti pa imaš lifetime.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
protjeran
naxeem kaže...
Robert-Je-Glup kaže...

Jedan si od rijetkih toliko bogat da imaš baš toliko keša da sve plaćaš šuškavcima. S obzirom da ti novac nije nikakav problem, nije ti ni otvorit kreditnu zbog igre, a niti da platiš nekome da ti plaća igru kreditnom, a možeš i $300 platiti pa imaš lifetime.

ma nije u tom stvar i nisam bogataš krivo si me shvatio, već hoću reć samo da nemam kreditnu ali mogu si priuštiti da plaćam svaki mjesec, uostalom od tog posta prošlo je dosta vremena pa sam se odlučio na gamecard :)

17 godina
Star Trek Online (STO)

Evo, malo moje brodice, i ne znam kako će Zura ubiti svoj alter ego u jednoj misiji (koliko znam nisi napravio Klingonskog lika do sad, ili)

Khan Noonien Singh Khan Noonien Singh
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Evo, malo moje brodice, i ne znam kako će Zura ubiti svoj alter ego u jednoj misiji (koliko znam nisi napravio Klingonskog lika do sad, ili)

Naravno da hocu.. zar si sumnjao. :)

A sto se tice lika, ostalo je samo na kreiranju tako da koliko god ljudi ubijali moj "alter ego" on ce se i dalje respawnati :)

Edit, a ovo je trenutno moja pila.

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 17:20 (Zura).
17 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...
naxeem kaže...
Robert-Je-Glup kaže...

ma nije u tom stvar i nisam bogataš krivo si me shvatio, već hoću reć samo da nemam kreditnu ali mogu si priuštiti da plaćam svaki mjesec, uostalom od tog posta prošlo je dosta vremena pa sam se odlučio na gamecard :)

Aha... onda dobro. :P - Mislio sam da kažeš da ti sve kešom plaćaš jer ga imaš tako puno. :) --- Gamecard je čini se malo skuplji, nego kad plaćaš kreditnom.

17 godina
neaktivan

Evo i mog broda ATM. Commander lvl 8 sam, jos malo pa novi brod.

17 godina
Star Trek Online (STO)

Hehe, nitko nije komentirao oznake na mojem brodu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Evo moj

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Evo moj  

Prošao sam borbe i ratove,

ali svejedno sam zgodan za svatove!

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Evo moj  

Nadam se da imaš kasko Smijeh Kako ti se cini igra BTW, oce past kakav rewiev uskoro? Osmijeh

17 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Imam kasko, normalno :P - Treks of the stars are dangerous :) --- Neće review, barem ne poduži, jer imam toliko posla da ponekad u vrijeme večere mislim kako bi bilo zgodno da napokon doručkujem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
TomoR kaže...

Ovo je zakon s Tribble-ovima, malo kućnih životinjica, eto ako naletite na koji a ne treba vam bacite u fleet banku; kao i posebnu hranu, pa da vidimo što će se izroditi!!! Inače, u Fleet banci se navodno ne razmnožavaju.

Tribble Guide

Lol, imal sam ih 5-6 i sve sam ih pobacal u smeće Smijeh, nisam znao da se da izleć neš iz njih...

Promijenio sam potpis, nisam htio otvarat novu temu pa evo link ovdje - http://www.100mb.nl/
17 godina
Star Trek Online (STO)

Bombtrack, ako čitaš ovo, već par minuta mi stoji retrieveing list of characters...

Sada Retrieveing list of maps...

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 21:44 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice