Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 873.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
12 godina
Re: Star Citizen
Zemljanin kaže...
mislav_01 kaže...

BTW jel netko probao ovo:

http://store.steampowered.com/app/290300/

Igram ju nekih 5 sati, uglavnom mjesavina Elite, EVE i STOa, ugodno iznenaden igrivoscu kao i vecina na Steamu (pogledaj reviewe).

Trenutno me ne zanima ni jedna igra osim Rebel Galaxya i mislim da ce ova igra bit velik hit.

Vrlo zabavna i vrlo igriva, iako za moj ukus možda malo i prearkadna, s dosta niskim stupnjem imerzije (ne možeš se otet dojmu da igraš igru, ma koliko blesavo zvuči :) ). Svakako preporuka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 9:02 (Moloch).
17 godina
protjeran
ZujoVg kaže...
skinuo sam novi patch 35 giga........ al nije mi jasno..... sve je isto sto i prije mogu uc u hangaru u svoj brodić i odigrat arenu commandera...... čak i ono prije što sam mogao liftom otić do grada i prošetat sad nemrem jer veli all instances are currently full...... nema ništa novoga...... mislim na neku misiju u arena commanderu i slično

jos uvijek se mora mijenjati voda u akvarijumu ,znas da je Christ Roberts cjepidlaka i tezi ,,realizmu,, i savrsenstvu 

europa europljanima
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 10:46 (Van_Blaster).
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Novi letni model dolazi s patchem 2.0 (baby PU-om..).

Sudeći po najavama i detaljima u koje se ide na svim frontovima zadnjih dana, patch 2.0 bi mogli doista uskoro isprobati na PTU, a zatim i na Live :) 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Jedno future proof pitanje.

Namjeravam kupiti novu grafu. Zanima me dali će , kada SC izađe i ako onda taj SC bude dx12 igra, jedna npr. gtx 980 grafa to moći vrtiti glatko u 1080p i 60 fps lock sa svim novotarijama koje donosi taj dx12. Ili da se strpim pa pričekam pascala?

Sreća je put, a ne odredište.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 20:25 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ako ikad izađe, to će vjerojatno biti 2017. a grafika je već sada nešto što traži izniman hardver. 1080? Da, sa sadašnjim TitanomX. 2017. će to biti kao današnji 980 po cijeni, ali s 200% performansi.

17 godina
Star Citizen
http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Evo nam svježeg tjednog reporta zajedno sa mjesečnim izvještajem.

Fenomenalne stvari, novi UI u brodovima izgleda bolje od bilo čega do sada, treba vidjet kako funkcionira u praksi.

Po svemu sudeći, 2.0 je bliže nego sam mislio (do godišnjice projekta - unutar 2 tjedna)..  ali ne želim se razočarati pa ipak to uzimam s rezervom (do Božića..). 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Novi UI je bome sexy.

17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Fenomenalne stvari, novi UI u brodovima izgleda bolje od bilo čega do sada, treba vidjet kako funkcionira u praksi.

Po svemu sudeći, 2.0 je bliže nego sam mislio (do godišnjice projekta - unutar 2 tjedna)..  ali ne želim se razočarati pa ipak to uzimam s rezervom (do Božića..). 

Nadam se da bude moguće večinu tih stvari mapirati na tipke; iskreno nisam ziher da bi bio oduševljen time da usred nekog fajta moram pimplati mišem po izbornicima da bi dodjelio više energije štitu, oružju ili nečem drugom.... Mislim, fino to ovak izgleda, a sad daj bude praktično, brzo i upotrebljivo... to treba vidit.

17 godina
neaktivan
Berko kaže..

Nadam se da bude moguće večinu tih stvari mapirati na tipke; iskreno nisam ziher da bi bio oduševljen time da usred nekog fajta moram pimplati mišem po izbornicima da bi dodjelio više energije štitu, oružju ili nečem drugom.... Mislim, fino to ovak izgleda, a sad daj bude praktično, brzo i upotrebljivo... to treba vidit.

Istina, treba vidjet u praksi kako će stvar funkcionirati, u velikim brodovima ovo je super - ima nekoliko igrača svaki ima svoju konzolu i mogu mišem kontrolirati sve parametre, ali problem su mali brodovi gdje sve to mora raditi pilot.. 

Uostalom sigurno će biti mapiranja kontrola pa će si svatko moći rasporediti kako želi.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Berko kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Kontam da ce se to pobindat na joystick kao u eliteu, mozes misom al moz i tipkama.

Mozda bi bilo kul napravit kao plug in aplikaciju, ne znam, za tablete pa imam UI svog broda pred sobom i samo šamaram prstima po ekranu, a to se prenosi na igru. Vidio sam slicne stvari za Elite da je ekipa radila.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 11:05 (mislav_01).
13 godina
Star Citizen

Ja sam davnih dana SC-a najmestio voice commande za takve stvari i odlično je funkcioniralo.

Kazes "Power to shields" i on ti preusmjeri u štitove itd... Jako zgodna svar, valjda je jos aktualna, moram pogledati!!!

EDIT:

ovako nesto:

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 14:56 (VandaL.pr!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
VandaL.pr! kaže...

Ja sam davnih dana SC-a najmestio voice commande za takve stvari i odlično je funkcioniralo.

Kazes "Power to shields" i on ti preusmjeri u štitove itd... Jako zgodna svar, valjda je jos aktualna, moram pogledati!!!

EDIT:

ovako nesto:

Nažalost, kolko god te voice komande izgledaju cool, to nije upotrebljivo u svačijem slučaju; ja većinom kad idem nešto igrat, igram navećer i po noći, a onda baš nije obzirno od mene da vičem "POWER TO SHIELDS!!" dok ostatak familije spava. Tak da to nije riješenje, koliko god cool bilo.

11 godina
Dado_ZG78 kaže...

znači, uskoro bi mogao doći 2.0?

jer mi se neda stavljat skidat ovih 30GB pa bi pričekao onda 2.0

MPLAB C18
16 godina
odjavljen
zhUPer_C18 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Nemoj se oslanjati na Dadine procjene vremena i općenito datume Star Citizena .

17 godina
Berko kaže...
VandaL.pr! kaže...

EDIT:

ovako nesto:

Nažalost, kolko god te voice komande izgledaju cool, to nije upotrebljivo u svačijem slučaju; ja većinom kad idem nešto igrat, igram navećer i po noći, a onda baš nije obzirno od mene da vičem "POWER TO SHIELDS!!" dok ostatak familije spava. Tak da to nije riješenje, koliko god cool bilo.

Podesiš osjetljivost mikrofona i nemaš problema, praktički možeš šapnuti komande i registrira sve. ;)

Potpis:
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 23:08 (Necto).
11 godina
Tonči kaže...
zhUPer_C18 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Nemoj se oslanjati na Dadine procjene vremena i općenito datume Star Citizena .

Ne oslanjam se niti na tvoj cinizam pa želim čuti njegovo mišljenje. 

MPLAB C18
17 godina
protjeran

ovaj je zasluzio da mu Christ Roberts  posalje zenu na zahvaljivanje !

europa europljanima
17 godina
Van_Blaster kaže...

ovaj je zasluzio da mu Christ Roberts  posalje zenu na zahvaljivanje !

Paaaa, za te novce bi mogao puno bolje proći od Sandi :D 

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Jučer stigla i nova verzija Launchera - 2.0 je definitivno pred vratima :) 

(ako ne izbace 2.0 do kraja 11. mjeseca, vjerojatno se mogu pozdravit sa 100 milja dolara do kraja godine.. mada će ih lako skupiti čim 2.0 ugleda svijetlo dana)

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 9:34 (Dado_ZG78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Star Citizen

Danas se obilježava 3. godišnjica od početka razvoja Star citizena, povodom čega se igra može kupiti za 24 Eura. Ponuda je ograničena, Danas su svi primjerci rasprodani, sutra dolazi novi val od 1000.

Link: https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Star-Citizen-Starter

Ako iskoristite ovaj kod ( STAR-T74X-C5S6 ) pri registraciji dobivate još 5000 in-game kredita.

*Edited, greška ispravljena

EDIT: Gotovo, svi primjerci su prodani za danas, sutra dolazi novih 1000.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2015 21:39 (Khevtuul).

1 0 hvala 2
12 godina
Mislis 3. godisnjica kako jos nema igre....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Khevtuul kaže...

Danas se obilježava 3. godišnjica od početka razvoja Star citizena, povodom čega se igra može kupiti za 24 Eura. Ponuda je ograničena, ostalo je još samo 950 primjeraka EDIT: Sada još samo 150 ostalo.

Link: https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Star-Citizen-Starter

Ako iskoristite ovaj kod ( STAR-T74X-C5S6 ) pri registraciji dobivate još 5000 in-game kredita.

*Edited, greška ispravljena

Tnx, bas pokusavam kupiti, ali payment gateway im se jedva vuce i krepava, izgleda da je navala :)

9 godina
neaktivan

Jeste, velika je gužva. Osvježi koji put i trebalo bi biti OK.

14 godina
Star Citizen

Haha, uspio medju zadnjih 10 :)

U biti pojma nemam kolko je osnovni pledge uopce, lurkam temu pomalo pa si me privukao sa popustom da vidim na sta lici to do sada :)

0 0 hvala 0
12 godina
Star Citizen

Eto, da ne ispada da sam hater, uzeo sam taj paket pa što bude, bude. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
mcf kaže...

Haha, uspio medju zadnjih 10 :)

U biti pojma nemam kolko je osnovni pledge uopce, lurkam temu pomalo pa si me privukao sa popustom da vidim na sta lici to do sada :)

Inače je $45, a zadnji put je ovakav popust bio prije 8 mjeseci, pa sam zato i objavio ako nekoga zanimalo.

14 godina
Star Citizen

Uh, 33GB, divno, mislio sam da mogu samo pojedini modul dlat :|

Jel flight module ima podrsku za flightstickove kakve da obrisem prasinu sa Thrustmastera?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
mcf kaže...

Uh, 33GB, divno, mislio sam da mogu samo pojedini modul dlat :|

Jel flight module ima podrsku za flightstickove kakve da obrisem prasinu sa Thrustmastera?

Trebalo bi da rade joystici i HOTAS sistemi,znam da surađuju sa SAITEK-om u vezi zvaničnog sistema. moj joystick više ne radi pa nemam nažalost iskustvo iz prve ruke.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2015 22:02 (Khevtuul).
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Patch 2.0 na PTU-u za prvih 1000 backera koji su do sada bili najaktivniji bug chaseri (u Issue Council-u).

Do kraja mjeseca možda i stave na Live ili bar značajnije prošire broj testera...

Do Božićnih praznika ziher ludujemo u velikom sandboxu :)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice