Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 873.731
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Ste vidili da u drugoj epizodi the next great starship je prosao jedan lik iz Dubrovnika... tj u timu je bio sa jos dvoje amerikanaca :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Star Citizen
Nitrium kaže...

Ste vidili da u drugoj epizodi the next great starship je prosao jedan lik iz Dubrovnika... tj u timu je bio sa jos dvoje amerikanaca :)

Duh?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Redizajnirani Vanduul brodovi...   (više detalja, malo dorade i sl.)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

Redizajnirani Vanduul brodovi...   (više detalja, malo dorade i sl.)

Dosta rano rade redizajn brodova s obzirom da je igra na tržištu tek šest mjeseci. Običaj je da se to radi kod prve ekspanzije...

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Eto vidiš kak su napredni {#}

Za koju godinu ćemo dobiti igru i pol....

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

Eto vidiš kak su napredni {#}

Za koju godinu ćemo dobiti igru i pol....

Mislim da bi bilo okej da redizajniraju najmanje jednom svaki od dijelova sadržaja. Iteracijom će dobiti sigurno veću kvalitetu potencijalnog finalnog rješenja, a mi nećemo igrati s nesavršenim brodovima tih desetak godina.

17 godina
neaktivan

Čujem da će unaprijediti mocap studio, počevši sa zgradom, trenutno je kod arhitekta na redizajnu, fali esencijalnih stvari poput saune, šanka, bazena, pedikure/manikure te petting zoo sa sredozemnim medvjedicama.

11 godina
Dr. Zoidberg kaže...

Čujem da će unaprijediti mocap studio, počevši sa zgradom, trenutno je kod arhitekta na redizajnu, fali esencijalnih stvari poput saune, šanka, bazena, pedikure/manikure te petting zoo sa sredozemnim medvjedicama.

jedino tonči ima dopuštenje za trolanje

a mi ostali vjeru u savršenu igru...

MPLAB C18
15 godina
neaktivan
Star Citizen

Čitam na EVE forumu da se svi sprdaju od Star Citizena. Kažu da ako želiš pisat na forumu moraš platit? Jel to istina?

Otišao sam na njihov web, vidim tamo se prodaju brodovi po 50, 70, 100 i preko sto dolara. Jesu oni normalni? 

Mislim, današnja gameing industrija se u globalu svodi na mužnu love od ljudi koji nemaju mozga skužit kad ih se počinje musti 

sa razno raznim DLC-ovima i poluproizvodima koje korporacije kao EA i ostali izbacuju na tržište, ali ajde bar dobiješ taj poluproizvod.

Ovaj SC ide korak dalje. Nitko ne zna, kad će, šta će i da li će išta biti od ove igre, ali oni hladnokrvno traže po 100 dolara za mačka u vreći.

Svak čast ali ovo... Nemam riječi. 

6 3 hvala 0
13 godina

nebu nič od sc-a. nazalost

to je gotovo vec trebalo bit

14 godina
neaktivan
Star Citizen

Osnovni paket koji uključuje i pristup alpha i beta testiranju košta 50$. Što bi oni trebali? Zabraniti donacije veće od 50$ jer datum izlaska nije siguran?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crnyo kaže...

Što bi oni trebali?

Izbaciti dfm :P

17 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Ovakvi postovi su zaista biseri..   

Slažem se da se razvoj igre prolongira i da su već trebali izbaciti DFM, ali za projekt koji (još uvijek) vrtoglavo skuplja lovu i zapošljava sve više talentiranih ljudi reči da ot svega neće biti ništa je malo pretjerano.

SC sam po sebi ima enorman potencijal i ako će (pa makar i sa debelim zakašnjenjem) isporučiti nekih 80% od svega što je najavljeno igra će biti mega hit i novi standard za space sim-ove.

Lijep pozdrav ;)
13 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...
Rocinante2112 kaže...

Ovakvi postovi su zaista biseri..   

Slažem se da se razvoj igre prolongira i da su već trebali izbaciti DFM, ali za projekt koji (još uvijek) vrtoglavo skuplja lovu i zapošljava sve više talentiranih ljudi reči da ot svega neće biti ništa je malo pretjerano.

SC sam po sebi ima enorman potencijal i ako će (pa makar i sa debelim zakašnjenjem) isporučiti nekih 80% od svega što je najavljeno igra će biti mega hit i novi standard za space sim-ove.

Mozda i jesu, ali  NHF isto tako je ekstreman kao i tvoji samo sto su tvoji s drugacijim predznakom {#}

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
16 godina
odjavljen
Dr. Zoidberg kaže...
crnyo kaže...

Što bi oni trebali?

Izbaciti dfm :P

Pa i jesu. Iz planova.

{#}

17 godina
neaktivan

Mind blown! {#}

Nego oni koji ritualno prate, nema nekih zanimljivih informacija osim redizajna brodova? I eventualno probijanja nekog miliončeka.

12 godina
Star Citizen

ajd odlucio sam provjeriti sta se dogadja oko ove igre i otisao na sluzbeni forum..majketi goreg foruma dugo nisam vidio

pun je debila poput ovoga:

So in the latest Wingman's Hangar, I believe, they mentioned the exact timeline for releasing the dogfighting module. So, good, we have a definite date, we know how long it's going to be, we can mark the calendar.

...if, for some reason, they miss this deadline, for whatever reason... please make sure to be very polite about it, respectful of the problem, and appreciate that they're crunching hard to get us our gameplay

drugi su vec potrosili tisuce dolara, sto na sam merchandise i brodove, sto na sam hardver.. 

covjek dobije osjecaj kao da je rijec o nekom kultu, a ne o developmentu igre koja je dosad razocarala u svakom pogledu 

koliko citam, DFM je odgodjen za travanj kada ce biti predstavljen na PAXu, prvo ce biti dostupan samo novinarima a kasnije i backerima 

dakle ROFLCOPTER, serem im se u rokove, planning i sve ove delusional fanboyeve - doduse nije ni cudo da ces braniti igru kad si potrosio 500 kusur dolara na brodove s kojima jos ne mozes ni letiti niti im cak vidjeti HUD

ljudi ne vole ispadati budale (pogotovo ne kad su potrosili velike pare) 

sve u svemu, uzasan forum.

Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Star Citizen

Bit ce to najveca prevara svih vremena.Imaju hrpu para a od igre in i.Ovim tempom nece zavrsit za 5godina a i zasto bi se zurili kad svaki dan dobiju najmanje 50,000 dolara.Svijet je pun naivaca.

3 0 hvala 0
13 godina

sad but true

17 godina
Star Citizen

Ako se uzme u obzir da su zapoceli sa razvojem 2011, a release date je recimo kraj 2015, i da mora biti gotova(neuglancana) barem 3-6 mjeseci prije releasa zbog testa, to znaci da bi u ovom trenutku trebali imati gotovo barem nekih 2/3 igre(ili ajd 1/2). Da ne govorim o singleplayer kampanji itd.

Uglavnom, jasno je vec svima da ce kasnit ali ipak to ne znaci da cemo dobiti i los proizvod kada god da ga dobijemo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

s tim parama koje su bačene njima mogli su jos kompetentne ekipe uzet,i dovrsit to kako spada i u roku.

ja sam totalno skeptičan u vezi SC samo zato što su dostigli trazene pare u jako kratkom vremenu,i umjesto da stanu iza svojih obećanja ,to nisu napravili.

a svako ko se ne drzi dogovora (barem što se mene tiče) je goč. (govno od čovjeka)

13 godina
neaktivan
Star Citizen

Pogledaj ovu igru, slicna star citizenu isto ljudi financiraju.

http://elite.frontier.co.uk/

Skupili puno manje para a rezultati puno veci, planiraju zavrsit ove godine.

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Fanu kaže...

...

LOL... da, baš tako. Delusional.

brane82 kaže...

Bit ce to najveca prevara svih vremena.Imaju hrpu para a od igre in i.Ovim tempom nece zavrsit za 5godina a i zasto bi se zurili kad svaki dan dobiju najmanje 50,000 dolara.Svijet je pun naivaca.

Prije godinu dana meni je Deus rekao (a čovjeku vjerujem) da je o skoro pa scam. :D

17 godina
neaktivan

Dosadan si ko najgori proljev više, ok shvatili smo misliš da je scam, da ce bit smece itd. itd. uredu je. Ne mora na svakoj stranici ove teme biti tvoj upis sa identicnom porukom. Sjaši više s teme.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 15:07 (mislav_01).
16 godina
odjavljen
mislav_01 kaže...

Dosadan si ko najgori proljev više, ok shvatili smo misliš da je scam, da ce bit smece itd. itd. uredu je. Ne mora na svakoj stranici ove teme biti tvoj upis sa identicnom porukom. Sjaši više s teme.

Oprosti. Neću više. {#}

15 godina
neaktivan
Star Citizen

Bude ovo ko project offset završilo, samo fali da smisle neki revolucionarni larrabee koji će propast skupa s igrom.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ima mislav pravo. Nema potrebe biti negativan oko igre i pisati negativno. Nadajmo se najboljem.

13 godina
neaktivan
Star Citizen

Puno se ocekuje od ove igre, trebala bi postavit neke nove standarde.Ili ce bit totalni hit ili totalni promasaj.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
brane82 kaže...

Puno se ocekuje od ove igre, trebala bi postavit neke nove standarde.Ili ce bit totalni hit ili totalni promasaj.

a jeste postavila je vec nove standarde;prodaja pixela   u TBA fazi

Osobno na mene je utjecala da vise nikad ne podrzim niti jedan projekt na kickstarteru i slicnim servisima,iza kojih stoje velika imena.

13 godina
neaktivan
Star Citizen

Lijepo pise pod "Comercial Terms" nema povrata love napravili oni igru ili ne.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice