S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

poruka: 784
|
čitano: 212.501
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
lmutak kaže...
forumaš kaže...

Ušao u gamersku depresiju, znao sam da ću biti nakon ove igre. deinstaalirao da se primim neke druge, i sad kaj god da krenem razmišljaam da si opet instalioram ovu i krenem ispoćetka, samo ovaj puta na hard.

Ja krenuo The Calisto protocol na easy,igra je eye candy na 4k ultra sve,jako zabavna na easy.....

To ćete samo još i više bacit u gej depru... igra je šit, u biti... Ali to ćeš i sam shvatit nakon 2-3 sata jednog te istog. Bio sam je kupio pa zbog DRM nisam mogao igrat i refundao - jedina igra koju sam refundao. Kad su makli DRM skinuo sam je sa torrenta i odigrao - žali bože bandwitha

HAIL TO THE KING, BABY!
15 godina

Izašao 1.1.3 . Više sam vremena proveo pečanjaranjem nego igranjem.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina

Zato sam je ja završio na vrijeme, dao gasa i odigrao. Igra je nedovršena do bola, 600 bugova isprave po peču. Do iduće zime ne igrati ovo ako želiš vrhunsko iskustvo. Čekati kao sa cyberpunkom, tamo sam čekao jer sam morao imao sam preslab komp ovo sam mogao odigrati ali bugova milijun. Derem sad Lies of P, uživam vrhunska igra. Onda čeka Indiana Jones, Until Dawn, Silent Hill 2 Remake, Elden Ring DLC, Star Wars Outlaws je sad ok isto 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Beno kaže...

1.1.2. patch i i dalje mi ne rade save-ovi napravljeni prije verzije 1.1...

Dopisujem se sa supportom, ali ne znaju jos u cemu je stvar.

31 sat igre bez ikakvih problema i usporavanja osim dva CTD na 1.0 i sad cekam u nadi da ne moram krenuti ispocetka...

1.1.3 fixao ovaj problem, na jednom od save-ova. 10ak min "stariji" save, pa nije strasno. Kako nisam uspio igrati od kako je izbacen 1.1 nego tek sada, imam osjecaj da je Zona  sad malo "popunjenija". Je li do pocetka implementacije A-lifea ili su malo populirali da sakriju nedostatak A-lifea, ne znam

Object reference not set to an instance of an object
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice