Spore - Send/Don't Send :-(

poruka: 5
|
čitano: 1.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Poludit ću. Instaliram Spore, sve lijepo, igram Spore 2 sata, kad odjednom kad sam htio sejvati "Send/Don't Send Error", kad ja kontam, hajd valjda neka greškica, neće se ponoviti, probam ja pokrenuti igru, kad ono "Send/Don't Send", ja sam popi*dio, probao sam izbrisati igru pa opet instalirati, ali ne i ne. Najmisterioznije je što na profilu od mog buraza (na ovom kompu) Spore savršeno radi. I kad probam na svom profilu na ikonu od Spore-a "Pokreni kao...", ukucam profil od mog buraza i radi... PLZ HELP! Mršti se Igra je "khm..." jer sam je htio samo isprobati, a čuo sam da se i ovaj error događa i na originalima...  

EDIT: E da, zna li itko gdje se nalaze save fileovi ove igre?

EDIT: Našao sam sejvove 

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 10:39 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Spore - Send/Don't Send :-(
Fićo_CoD 5 kaže...

Poludit ću. Instaliram Spore, sve lijepo, igram Spore 2 sata, kad odjednom kad sam htio sejvati "Send/Don't Send Error", kad ja kontam, hajd valjda neka greškica, neće se ponoviti, probam ja pokrenuti igru, kad ono "Send/Don't Send", ja sam popi*dio, probao sam izbrisati igru pa opet instalirati, ali ne i ne. Najmisterioznije je što na profilu od mog buraza (na ovom kompu) Spore savršeno radi. I kad probam na svom profilu na ikonu od Spore-a "Pokreni kao...", ukucam profil od mog buraza i radi... PLZ HELP! Mršti se Igra je "khm..." jer sam je htio samo isprobati, a čuo sam da se i ovaj error događa i na originalima...  

EDIT: E da, zna li itko gdje se nalaze save fileovi ove igre?

Tako je meni na protipu,trineu i jos puno igara uđem u njih i kad se loada dont send/send error se pojavi.Mrzim te errore.

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
16 godina
neaktivan

Evo sve sam sredio, kopirao sam stari save, ali kad uđem u igru sve je to dobro osim mojih stvorenja, oni su drugačiji, tj. drugačije izgledaju, ali im je isti health kao i prije, save je 100% isti jer je isti naziv savea i sve samo stvorenja drugačije izgledaju, kako ću to promijeniti???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Spore - Send/Don't Send :-(
ako treba nekom pomoci da napravi server za cod2 tu sam....pa ako zelite javite se...
ggggg
16 godina
neaktivan

Evo sad sam vidio da u Sporeu u "My Collection" imam to stvorenje koje sam prije imao samo ne znam kako ga prebaciti u igru Mršti se 

EDIT: Evo sredio sam, sve radi super, kak sam hepi Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 12:30 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice