Split second

poruka: 135
|
čitano: 30.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Split second

Pomoć u vezi black screena na PP, nisam gledal temu dal se već neko javil sa tim problemom... Mršti se

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Split second joypad problem

Bok ljudi, vidim da je nekoliko ljudi spomenulo problem s kontrolerima na split screenu. Meni prepoznaje keyboard 0 i 1 i joypad 0 i 1 ali kad uđem u split screen niti jedan joypad ne radi, a dok igram single player joypad radi normalno. Složit ćete se da je blesavo igrat split screen na jednojo tipkovnici tako da to nije opcija.

Ako netko pronađe riješenje ovog problema neka javi.

Inače je igra super za zabavit se i opustit, bez puno razmišljanja. Možda je malo prezahtjevna na Very high.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Split second

i mene to muci cini se da je bug neki to

cekam na patch da iazdje koji bi to mogao ispraviti

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Split second

Meni je igrica zabavna, podsjeća me na film Death Race kojeg su sigurno neki od vas gledali. A sad ne bih sudio o kvaliteti, pustit ću da vrijeme odluči o tome. Inaće, igre ovakvog tipa brzo znaju izblijedjeti u mojim očima.

15 godina
neaktivan
Split second

prešao sam igru

ali ono što je još zabavnije od sezone je split screen (šteta što mnogi imaju problema sa njim)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

imam jedan problem naime igra se dobro ponasa dok igram season sa logitechovim gamepadom ali kad udjem u split screen mod kao da se sve zmrzne kad ocu sa joystickom igrat i kao da se se sve prebaci na tipkovnicu ponovno da li je split screen mod samo predoddredjen samo da se sa tipkovnicom igra ili se moze i sa joystickom mozda neki bug u igri ili samo moje neznanje .desava li se jos kome tako ? molio bih ako neko moze da pomogne

Bok, evo rješenje za igranje u split screen-u sa  joysticima..Provjereno,radi  jer i ja sam imao isti problem...downloadate program ''xpadder'' on zamjenjuje tipke sa tipkovnice sa tipkama na joysticku (npr: w,s,a,d na tipkovnici zamjenite sa tipkama R1,R2,L1,L2 ili bilo kojom NA PS2 JOYSTICKU) i na taj način postavite na joystick bilo koje tipke sa tipkovnice, praktički s tim programom možete upravljat pc-em sa joystickom, jako je jednostavan, na youtubu imate uputstva ako zapnete di..pomoću tog programa možete igrat sve igre koje postoje na joystick imale one opciju joypad ili ne...ja sam sad isprobao split screen i šljaka, a znam da tu nije tema al znači možete ga iskotistit i za ''BLUR'' jer vjerujem da tu svi i to igrate, a onda i znate da tamo nema opcije za costumize kontrola, a njihove defoult kontrole su katastrofa...uživajte...

16 godina
Split second

evo moje frend je nabavio ovu igru (nije orginal) pa me zanimda dali mogu igrat ovu igru multiplayer ONLINe nekako da nemoram placat?

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Split second

ja igram demo i odlična igra.........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Split second

meni isto sve radi.......meni je dobra igrica trebaš stvarmo da imaš dobre reflekse najbolje mi je ono kad ti iz helikoptera isaljuje akete pa moraš izbjrgavat uvijek sam prvi na poćetku sam bio 3,4 a poslje sam se naućio pa mi je lakše.....hehe.......a najbolje mi je na toj igrici split screen.....jel ima još koja igra s autima s tim split screen-om a može i neka druga igra nemora auti.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Split second

ja i frend spojimo 2 tipkovnice i picimo split screen prezakon!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Split second

Ja sam igru prešao, samo me razoćarao kraj, taman kad sam mislio evo jedne super teške misije, ono piše "to be continue!"

Inače igra je zabavna, ali fale licence (koje blur ima, ali ih je grozno iskoristio)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Split second

pre zakon.......Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 15:12 (renoboXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Ja sam igru prešao, samo me razoćarao kraj, taman kad sam mislio evo jedne super teške misije, ono piše "to be continue!"

Inače igra je zabavna, ali fale licence (koje blur ima, ali ih je grozno iskoristio)

slažem se sa tobom za licence

unatoč svim stvarnim autima split second mi je daleko zabavnije igrati

i ja sam prešao igru,mislio sam da će biti neka utrka između nas 3 na postolju ali ništa od toga...

17 godina
patch123 kaže...
rooswelt1991 kaže...

slažem se sa tobom za licence

unatoč svim stvarnim autima split second mi je daleko zabavnije igrati

i ja sam prešao igru,mislio sam da će biti neka utrka između nas 3 na postolju ali ništa od toga...

Da i ono što bi mene veselilo da netko napravi licenciranu igru sa malo manje luksuznim autima (dakle onim iz svakodnevnice....)

15 godina
neaktivan

Puno hvala majstore! Baš me naživcirao Blur s blesavim kontrolama (neznam tko uopće igra tako i kako im je to palo na pamet?) pa idem sad isprobat tvoju tehniku.
ovo je za marq23.. malo sam sje*o post

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 21:59 (EQualizer).
17 godina
neaktivan
Split second

Pozdrav imam logitech chillstream i nikako mi nece prepoznati jel ima nacin neki da mi proradi,zivcira me igranje na tipkovnici a i ovo sa very high na ati-ju steka

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Pozdrav imam logitech chillstream i nikako mi nece prepoznati jel ima nacin neki da mi proradi,zivcira me igranje na tipkovnici a i ovo sa very high na ati-ju steka

probaj ovo šta sam napiso jedno deset postova iznad....ja to sad koristim za sve šta mi se igra sa joypadom i radi ko curica :D

15 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

ovisi kojeg atija imaš

kao da su sve grafičke iste....

15 godina
neaktivan
Split second

uglavnom proradio mi joystick sa programom xpadder 5.3  malo se namucili dok ga namjestili ali bitno je da radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Split second

loše je optimizirna ,tako da svima šteka :(

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

nije istina

meni ide na very high bez ikakvog štekanja

jedino zaštucne prilikom loadanja kad se ono staklo pojavljuje...

ali to nije ni bitno,najbitnije je da utrka ide glatko

16 godina
4mal kaže...

prijatelj igra sve high I sve GLATKOOOO a uopce nema nis poseban komp

15 godina
neaktivan
Split second

zna li tko moze li se u lanu igrat preko xfire-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
4mal kaže...

prijatelj igra sve high I sve GLATKOOOO a uopce nema nis poseban komp

Meni zna malo zaštekat na učitavanju al ništa posebno samo sta mu je fps zakljucan na 30.(Moj PC)

BMW
17 godina
neaktivan
Split second

Ja na 4850HD, 4 GB RAMa i tromom Core2Duo E7200 (na 3,2) igram ugodno na high (1920*1200). Doduše, kad sam prebacio na very high (ili kako se već zove) pretvorilo se u slideshow. Tako da možda ima malo loše optimizacije u tim postavkama (toliki pad još nikad nisam vidio).

Why so serious???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Split second

postoji lan soba u tunngle-u pa dodjite svi koji zelite igrat preko neta ja jucer igrao jedva se skupila ekipa doduse malo kasno ok 1.30h ponoci xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cika Jova Zmaj kaže...

Ja na 4850HD, 4 GB RAMa i tromom Core2Duo E7200 (na 3,2) igram ugodno na high (1920*1200). Doduše, kad sam prebacio na very high (ili kako se već zove) pretvorilo se u slideshow. Tako da možda ima malo loše optimizacije u tim postavkama (toliki pad još nikad nisam vidio).

i kod mene isto 4850 hd isti pad fps-a na very high

16 godina
Cika Jova Zmaj kaže...

s tim se slažem, to ce događa kod frenda ;/ pa smo mi radije ostali na high :)

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
16 godina
protjeran
chingy-os kaže...

Ja sam ga prije sat-2 skinuo i igram na Intel C2D 3.15GHZ HD3870 512mb gddr4 na very high na 1280x1024 oko 40FPS-a ide sve perfektno.

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
17 godina
Mato_Ivanovac kaže...
chingy-os kaže...

Ja sam ga prije sat-2 skinuo i igram na Intel C2D 3.15GHZ HD3870 512mb gddr4 na very high na 1280x1024 oko 40FPS-a ide sve perfektno.

To sigurno ne mozes...Igra ima lock na 30 frameova, a s tom karticom na v.high ako imas i 10 budi sretan.

We are nothing but the stones to pave the way...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice