Jel tko vidio onu reklamu na tv-u:
uz neke novine za 39kn dobijete ovu Hrvatsku igru koja se, citiram, "mjesecima ne skida s top ljestvica"?
Iskreno, ja nikad čuo za taj Space Force... Jel ko igra, ako da, kakva je?
uz neke novine za 39kn dobijete ovu Hrvatsku igru koja se, citiram, "mjesecima ne skida s top ljestvica"?
igra je za hrvatske uvjete preodlična. ogromnog prostora, premda je to ipak svemir u kojem baš i nema puno detalja. igrao sam igru u free modu u kojem ima preko 2000 misija jer mi je priča malo glupa, ali da ima podršku za multy igra bi bila još bolja. igra je meni odlična, samo što može to i bolje da se ima više novaca, boljih uvjeta i tako dalje.
Zakon igra. Možda malo preteška, ali snađe se nekako..Nisam očekivao previše od nje i vjerovatno me zato i oduševila.
EDIT : I moram još dodati da je izvrsno optimizirana. Ja je na svojoj konfi tjeram u 1024x768, 2xAA i full detalji na pristojnih 30-40fps
Pa izgleda da se isplati probati!
Iskreno ovo ime "Space Force" mi nije uljevalo povjerenje... valjda podsjeća na CroCopa i njegov force...
sutra na kiosk po novine.....
Pa izgleda da se isplati probati!
Iskreno ovo ime "Space Force" mi nije uljevalo povjerenje... valjda podsjeća na CroCopa i njegov force...
sutra na kiosk po novine.....
Dosta dobra igra, pogotovo za naše uvjete, igro sam neko vrijeme.
Zbog nikom poznatih razloga nisam se baš previše na njoj zadržao
Uz koje novine dolazi ta igra? Za te pare sigurno kupujem....
Cudno kako se u recenziji nigdje ne spominje da je igra hrvatska....
Imaju vec dosta igara.. http://www.provox.hr/games/
koji ti kur.. imas protiv CroCopa i kakve on veze ima sa ovom igricom
i normalno da se isplati kupiti original igricu za 40-ak kuna za razliku od hrpe piratskih koje imas kod kuce
igra je za pocetnike koji nikad nisu igrali ovakvu vrstu igre preteška jer se pomalo izgube u vremenu i prostoru .. makar nije loša igra sasvim solidno
od istog izdavača čekam strategiju na istom vremenu i prostoru
igra je relativno teška, ali takav žanr je općenito malo duug i dosadan zbog veličine prosotra koji je -prazan
koji ti kur.. imas protiv CroCopa i kakve on veze ima sa ovom igricom
i normalno da se isplati kupiti original igricu za 40-ak kuna za razliku od hrpe piratskih koje imas kod kuce
A kad to točno izlazi, ili je već izašlo? Negdje sam pročitao da bi trebalo u srijedu, ali nisam siguran.
A kad to točno izlazi, ili je već izašlo? Negdje sam pročitao da bi trebalo u srijedu, ali nisam siguran.
Volio sam Freelancer (i još ga volim), a za ovu igru sam čuo da je dosta dobra i zato ne vidim zašto ne kupit. Napokon, kupujmo hrvatsko!
čuo sam za igru davno, a bile su i najave u časopisima (bug i/ili pcplay), ali neću kupiti, ne volim takvu vrstu igra :)
Ja cu ju sutra ujutro kupit... bas da vidim a i jer je hrvatska igra... Elite mi je super igra, a kazu da joj je ova slicna....
Upravo sam pogledao trailer, i ne čini mi se loše.
inače, igra je na tržište izašla ne znam točno, ali negdje tamo pred kraj ljeta ako se ne varam, a sad je uz jutarnji jer je pojeftinila
btw: to me zapravo i čudi jer su u provoxu rekli da će igra van hrvatske imat normalnu cijenu kao i sve druge, a da će se u hrvatskoj moći kupiti puno povoljnije, sad koliko je to njima, ne znam.
kako ide pravo puno ime igre?
samo spaceforce ili space force i nešto...?
Space force: rogue universe
inače, igra je na tržište izašla ne znam točno, ali negdje tamo pred kraj ljeta ako se ne varam, a sad je uz jutarnji jer je pojeftinila
btw: to me zapravo i čudi jer su u provoxu rekli da će igra van hrvatske imat normalnu cijenu kao i sve druge, a da će se u hrvatskoj moći kupiti puno povoljnije, sad koliko je to njima, ne znam.
Igrao, imam mado. Odlicna igra, malo teska nekad, treba vremena i volje za skuzit. Svaka cast deckima kaj su je napravili.
Space force: rogue universe
i.... jel ko otišao sad ujutro po igru?
Evo pise na njihovom forumu da je stigla, neki tip je kupio za 49,90
Ja cu prije posla otic kupit svoj primjerak....
BTW koliko vidim oni planiraju jos dvije igre tako staviti u prodaju:
Space Force: Captains me isto zanima, to bi trebala biti nekakva strategija...
Evo kupio je!
Stigla su im 4 primjerka i ja sam bas zadnji dograbio...