Smite

poruka: 221
|
čitano: 60.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Smite

Dar od Hi-reza.

Nebo je granica.
13 godina
neaktivan
Smite

hvala hi rezu xd :)

Čaki
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

skoro smo izgubili :) http://i.imgur.com/ky5aGNH.jpg

Nick: Haki

www.mmo-balkan.com/forum
15 godina
neaktivan
Smite

Imao sam 7 pobjeda za redom, a danas 9 izgubljenih... {#} Izgubim i svaku želju za igranjem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Smite

i meni jučer bio bad day 9 izgubljenih poludio sam xd

Čaki
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Smite

Sreća pa sam kupio tastaturu koja može izdržati dobre udarce...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Hebote kako sam se iznevrirao pa to je za nevjerovat!

Onaj mode gdje imas 100k u areni, od pocetka do kraja najaci su range i od melee loki nitko vise. Uzeo sam ymira hps 100/100 idem kupit item koji mi dava 100% vise hpa i nemogu kupiti pa mislim se koliko dota,dota2,lol,hon cak i hrpa novih moba igara ima heroja i nikome nebrani da nemoze kupiti neki item, a oni brane...u pm ako neznaju balansirati heroje sto su opce napravili igru.

www.mmo-balkan.com/forum
13 godina
DeathBringer12 kaže...

Hebote kako sam se iznevrirao pa to je za nevjerovat!

Onaj mode gdje imas 100k u areni, od pocetka do kraja najaci su range i od melee loki nitko vise. Uzeo sam ymira hps 100/100 idem kupit item koji mi dava 100% vise hpa i nemogu kupiti pa mislim se koliko dota,dota2,lol,hon cak i hrpa novih moba igara ima heroja i nikome nebrani da nemoze kupiti neki item, a oni brane...u pm ako neznaju balansirati heroje sto su opce napravili igru.

Jesi si isključio auto-level items?

Dinamo Zagreb
12 godina
protjeran

da

www.mmo-balkan.com/forum
12 godina
protjeran
www.mmo-balkan.com/forum
11 godina
neaktivan
Smite

daj jel neko treba tim?

:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Smite

i ja isto pitao,jel ima neki domaci "guild" pa da se zabavimo uz igranje (bolje i lakse vjerujem uz komunikaciju odigrat)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Ako netko napravi guild slobodno me pozovite nick Haki

www.mmo-balkan.com/forum
11 godina
neaktivan
Smite

napravio sam clan SmiteBug
pa ko oce nek stavi nick ja ga pozovem
ili nek me na smite-u doda nick mi je Barunko

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Smite

javim se ja mozda danas kad bum igral

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

koji ti je nick?

15 godina
neaktivan
Smite

Evo jedan perfektan match u Areni koju sam tek počeo igrati, nisam mislio da će mi se ovoliko svidjeti. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Smite

sad nek nas se jos skupi u guildu i bu super puno lalkse za igrat ;)
ajd napisite s kim prefirirate igrat.ja sam prije sa thorom lupal ali sad sam se uzivil sa agni.range mage,sad znam vec koji gear i nacin igre,predobar je kad pocne aoe rokat...jako dobar. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smite

Hades/Ares/He Bro su mi fav :) . Moram probat Odina. Volim tanky tipove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Smite

o da tanky su isto fora,ali ja se skroz nasao u ovom dps range mage....bar dok ne naidem na nekog boljeg.

ymir tank mi je isto fora

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smite

Mislim da sam do levela 30 igrao samo sa 3-4 goda... Teško se skidam s jednog kad mi se baš svidi :). 

Nije mi jasan Cupid, moram ga probat, gdje god čitam žale se kako ga treba buffati, a mene u gameovima uvijek owna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Smite

ja sam ga igrao,ne nesto previse al ono,sta ja znam tak tak mi je....bas to nades jednog i udri,ja se bas na ovom nasao i zadrzao....za sad.evo sad odigrana jedna ona u pustinji sa 3 obelixa i dobili,cak vrlo sa dobrom rezom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smite

Ja trenutno u Areni ownam sa Hadesom, nisu mi jasni ljudi koji ne znaju kupiti beads (a to je 95% igrača u casualu) i tako mi potpuno blokirati ult, sada je bio jedan teži own protivničkog teama sa Hades/Ares/Thor kombinacijom, Ares ih sve na sebe povuče, ja ultam, a Thor dovrši sve, i u 15min nitko da kupi blink, beads, aegis, bilo što....

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 23:45 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Ja trenutno u Areni ownam sa Hadesom, nisu mi jasni ljudi koji ne znaju kupiti beads (a to je 95% igrača u casualu) i tako mi potpuno blokirati ult, sada je bio jedan teži own protivničkog teama sa Hades/Ares/Thor kombinacijom, Ares ih sve na sebe povuče, ja ultam, a Thor dovrši sve, i u 15min nitko da kupi blink, beads, aegis, bilo što....

Ja skoro nikad ne kupujem beads osim ako imaju aresa tj netko tko me moze doslovno uhvatiti. Ako imas jump onda ultovi poput odinovog i hadesa(vecinu jako lako izbjegnes). Sto se hadesa,anubisa,poseidon,sobek itd isto mozes jump ili uraditi rush poput sobekovog/herkulesovog. Onda ima par bogova koji imaju imune skill, a i bas protiv aresa uzvratis svojim ultom sto je bas zabavno :)

www.mmo-balkan.com/forum
15 godina
neaktivan
Smite

E sad zamisli kakvih igrača sve ima (iako su u Areni najčešće tu Zeus, Loki, Poseidon,pa i He Bo koji ne mogu tek tako pobjeći)... Btw, sinoć sam imao najduži match u Conquestu do sada,  87minuta, osjećao sam se kao da sam kopao 2 sata.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 10:16 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Smite

ja igram s lokiem i cupidom ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smite

Nova runda free bogova, sad ću isprobat odmah s Chronosom ovaj speed build da malo živciram ljude. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smite

Dobar Chronos, s 2. skillom speed ode i preko 620 i možeš doslovno u krugovima trčati oko enemya dok bježi. 

Evo bezveze jedan match (Arena, 4v5 od početka gdje smo okrenuli i pobjedili), stavljam ga čisto zbog Guan Yua kojeg su tek vratili u igru, čini mi se kao dobar god, a i ovaj što je igrao s njime je bio super... A i Loki je extra u ovom modu.

Još jedan primjer kako nitko ne zna kupiti beadse ili aegis i tako mene praktički potpuno counterati. {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smite

Ovo već postaje smiješno, protiv koga ja igram. {#}

12minutni match 12minutni match
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 14:28 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice