Ako sam dobro pročitao, igra Sims 3 bi trebala izaći u Proljeće 2009. Je li to istina? Hoće li nakon svih dodataka za Sims 2 napokon izaći Sims 3? Pronašao sam i jedan članak o tome i par slika: http://thesims3.ea.com/view/pages/home.jsp . Nadam se da ne postoji već ovakva tema...
izlazi u veljači! jeeeeeeeeeee jedva cekam!!!!!
Kad iziđe koliko će od prilike koštat i koliko zauzima gb
Kad iziđe koliko će od prilike koštat i koliko zauzima gb
Ne mogu shvatiti ljude koji se pale na ta Sims sranja!!
Ajde dobro, jedino ako su ženskog spola.

Sta vrijedi prekrasno celo,ako iza njega nema mozga.Bez uvrijede eto to cu ja tebi reci nemoj suditi prema drugima sta vole njihova stvar!!!!

ma neeemojte to igrat!!!!!1111
San Andreas4 je zakon
San Andreas4 je zakon
San Andreas4 je zakon
Za sve ljubitelje simsa super vijesti,izasla je danas RELOADED ver,sluzbeno izlazi 5.6.09,probao sam i mogu reci da je malo usminkanija i bolja od 2,Radi ok dok se ne zumira ili ako se ode do grada ili slicno onda i dalje trza nenormalno kao i u 2 bez obzira na jacinu konfiguracije,tko voli simse neka proba.
Meni radi bez problema.
Probao sam i ja, Sims ko Sims, ima nekih cool novosti, ali meni je kao i svaki, dugo uređujem kuću, a kad počnem igrati dosadi za 20 min
kako stoje ove torrent verzije? jel se mora isključit net prije startanja igre? sad kad dobijem karton...
samo da normalno radi...
evo meni se zena ne skida s laptopa od jutros :D
a linkova po torrent stranicama hrpa
evo skinulo se na 98.9%. brzine su sada jako niske. trebaće još taj 1% da se skida dugooo.
edit: otkud mi sada 2 zvijezdice?
Ocekivao sam vise od njih, na kraju sve se opet svodi na isto simsi ko simsi.
evo skinulo se na 98.9%. brzine su sada jako niske. trebaće još taj 1% da se skida dugooo.
Upravo stavljam instalirati.Javim dojmove.
igra ima 11 gb omg ja sam se iznenadio!!!
igra ima 11 gb omg ja sam se iznenadio!!!
e ljudi samo da pitam...kako se radi novi grad ?
e sorry ljudi ne zauzima 11 gb nego mi je ISO fail osto u mapi pa ga je controle panela očitavala kao 11 gb
instalirao sam simse.najzanimljiviji dio je kad igra ne šteka.stavio sve na low i dalje šteka(idem probat opet, piše da treba restart).
inače je igra ok.
Insatlirao sam igru i dobro je to što se sada napokon može kretati po susjedstvu.Jedna me se "stvar" najviše dojmila,a to je da simsi mogu raditi ockada se stisne na računalo.
Evo slika:
Insatlirao sam igru i dobro je to što se sada napokon može kretati po susjedstvu.Jedna me se "stvar" najviše dojmila,a to je da simsi mogu raditi ockada se stisne na računalo.
Evo slika:
Dal u igri postoji koji drugi grad ili samo taj jedan??