Serious Sam 3 - BFE

poruka: 252
|
čitano: 53.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Serious Sam 3 - BFE

oni prvi su digli dosta prasine, takodjer... engine im je odlican

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
thuglife kaže...
nul-3 kaže...

Majku mu, to nije napravio croteam, nema šanse!

Stvarno svaka čast croteamu, izgleda predobro, stvarno sve najbolje, pre epic!

LOL?

Ozbiljno, zašto sumnjaš u naše ljude? Dugo godina su već u poslu,imaju iskustva, volje, pa makar im financije i jesu malo škakljivije.

Bio sam skeptičan, al sada.....stvarno oduševljen

Ego auxiliatus sum pulsus 'Hvala'
13 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

zanimljivo!

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
odjavljen

org. ili crack?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan

ovo drugo jeftinije {#}

15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

i zasto je to zanimljivo? koliko si platio toliko si i dobio.

pitanje: zna netko kako povecati FOV? naviknut sam na mrvicu veci

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 18:20 (Toni2000).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

glupost je govorit da je do cracka kad se ljudi sa orginalom žale na istu stvar a nema pravog odgovora..... tko nije zainteresiran za pomoć  samo lagano zaobiđeš! 

Moj PC  
0 10 hvala 0
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Majku mu, to nije napravio croteam, nema šanse!

Stvarno svaka čast croteamu, izgleda predobro, stvarno sve najbolje, pre epic!

Ček... a koji SS nije izgledao dobro na izlasku? Koliko se sjećam uvijek su nastojali biti u korak s tehnologijama.

14 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

zanimljivo!

Imaš ti problema sa onim malim crvenim škorpionom? Uvijek me ubije.

Life is a bitch.
13 godina
neaktivan

taj mali crveni prebrzo se kreće i 10 minuta mu pucam u glavu i neće da rikne........ 

13 godina
protjeran

kako preci dio na pocetku igre gdje je onaj crveni skorpion .pre brz je neznam sta da radim vise

14 godina
Serious Sam 3 - BFE

ma problem je u igri il cra*ku zato nemremo ubiti toga škorpiona. gledal sam na youtube-u i lik igra i nema opče toga škorpiona. greška je negde u igrici il cra*ku

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 17:45 (overlord666).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

taj mali crveni prebrzo se kreće i 10 minuta mu pucam u glavu i neće da rikne........ 

Koliko ja znam to je zbog lošeg cracka, besmrtan je.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 17:45 (thuglife).
13 godina
protjeran

haha to samo nasi mogu napravit  to je crack koji se tesko probije{#} znaci nista od igre zasad.... kupio bi na steamu imam steam ali nemam kartice za platit jbg.

16 godina
Minoza kaže...

Ček... a koji SS nije izgledao dobro na izlasku? Koliko se sjećam uvijek su nastojali biti u korak s tehnologijama.

Nekad i korak ispred. Kod 1. i 2. dijela (SS FE i SS SE) malo im je igri moglo parirati u vrijeme kad su izašle. I kod grafike, igrivosti i maštovitosti.

Slika ptićice: Hm, da joj se stavi vrećica na glavu i da joj se podvežu krila... Možda bi i prošla :)))

Njami Njami
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
neaktivan

Nekad i korak ispred. Kod 1. i 2. dijela (SS FE i SS SE) malo im je igri moglo parirati u vrijeme kad su izašle. I kod grafike, igrivosti i maštovitosti.

Slika ptićice: Hm, da joj se stavi vrećica na glavu i da joj se podvežu krila... Možda bi i prošla :)))

Noge ti ne smetaju, voliš new age? {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Eto vam ga na, pa sad vi igrajte sa crackom.

8 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Serious Sam 3 - BFE

hahahaahha... gooooooo croteam111

igra je ludilo, a muzika, a joooooj!

Moj PC  
1 0 hvala 5
14 godina
vgetik kaže...

Eto vam ga na, pa sad vi igrajte sa crackom.

Koji copy protection, baš su našli nešt da te nanervira.. Jebiga moram sačekat onda pravi krek, nema se para. Koliko god bi im htio dat novce, jedni su od rijetkih koji ih zaslužuju.

17 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Lol, ne znam dal sam u pravu ali ono nije prvi puta da se Croteam služi takvim fintama?

Uglavnom ako se ovakve fintice protežu kroz cijelu igru bar će pošteno namučiti pirate {#} Jedino loše što može izaći iz toga je da budale uspiju uvjeriti druge budale da je za te probleme kriva igra a ne crack. {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
15 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

{#} ........ igra je odlična......... moram kupit {#}

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
protjeran

ati sta si napo na ofu hrvtsku igru budi ponosan sto je imamo .ja jesam i sponosom je spominjem svakom strancu

13 godina
neaktivan

ja sam s razlogom doša na ovu temu u vezi rasprave ss3... tražio sam isključivo pomoć u vezi problema navedenog gore.....tko koga napada........ serious sama igram od prvog serijala sve do danas.........normalno 3 je dosad najbolja........ njihov novi engine 3 izgleda predobro i normalno zahtjeva jače mašine.......... svaka čast croteamu poštujem njihov rad...... igra ne zaslužuje bit poznata samo u RH već gledajući u globalu cijelom svijetu! znači isključivo samo pomoć a nikog da se ne napada....... uglavnom sad znam što je problem

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 20:08 (ATI HD3870).
16 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Igram BFE - super je, stari dobar osjećaj je ovdje - bilo bi bolje da igramo u ulozi nekog političara loveći zadnjeg bossa kao mutanta između Kosorice i Sanadera - Jivo Kanader, ali i ovako dobro..

Svaka čast dečkima, igru sam naravno kupio.

Jedino, ja ne znam da li samo meni, ali meni prvi dio i dalje ima "najšarmantniju" i "najfuckerskiju" atmosferu.

IMO, možda je ono u Egiptu malo reciklirano, stara fora na prethodnik, ali opet, ispalo je OK.

Svaka čast dečki! 8,9/10

Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
moderator
Serious Sam 3 - BFE

Spam obrisan.

Držite se teme.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 6
16 godina
odjavljen
Serious Sam 3 - BFE

tell me how my planet tastes motherfu*ker!! 

nothing says stoping power like a portable canon!

+

brdo toga... dobre fore valja

mogli mi coop nabacit koji puta, svi mi koji smo kupili igru. nas, cak 3.. :/

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Serious Sam 3 - BFE

crotema zna zastiti igru.serius sam HD (drugi dio) jos uopce nije probijem tj pravo crackan.ima neka divlja ruska verzija koja radi valjda samo onima koji su je i plasirali,ali pravog cracka nema.izgleda je croteam nasao pravu zastitu

7 0 hvala 0
17 godina
Serious Sam 3 - BFE

Može li se normalno igrati coop u LAN-u sa original Steam igrom?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bugonja kaže...

crotema zna zastiti igru.serius sam HD (drugi dio) jos uopce nije probijem tj pravo crackan.ima neka divlja ruska verzija koja radi valjda samo onima koji su je i plasirali,ali pravog cracka nema.izgleda je croteam nasao pravu zastitu

Ne znam kolko je to do kvalitetne zaštite a koliko do toga da je ozbiljnije grupe nisu pokušale krekati jer je igra relativno nepoznata.

U svakom slučaju igru namjeravam kupiti uskoro.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
16 godina
Septah kaže...

Ne znam kolko je to do kvalitetne zaštite a koliko do toga da je ozbiljnije grupe nisu pokušale krekati jer je igra relativno nepoznata.

U svakom slučaju igru namjeravam kupiti uskoro.

Ne znam baš da nije poznata. Nije doduše poznata kao BF ili CoD ali pogledaj ocjene na Gamespotu. Čitao sam da je prvi dio bio u top 10 na nekim USA listama igara.

I ja je namjeravam kupiti kroz koji mjesec. Možda i u 12. mjesecu ako bude kakav veći popust na Steamu ili drugdje.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice