Saw game

poruka: 108
|
čitano: 34.750
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Saw game

Saw igra u razvoju

Konami je najavio da razvijaju Saw video igru, baziranu na serijalu istoimenih popularnih horor filmova. Konami je odkupio prava za igru sa ciljem da dodaju još jedan survival horror u svoju kolekciju. Naime, Konamijev Silent Hill je najuspješnija igra tog žanra, te ljudi iz ove kompanije smatraju da imaju dovoljno iskustva i odlicnu podlogu za razvoj uspješne video igre. Igra bi trebala izaci na PC, PS3 i Xbox 360 platformama i to u oktobru, tako da bi izašla u periodu kada izade i Saw VI, odnosno novi film iz serijala. Kako je Saw serijal zaradio preko 600 miliona dolara širom svijeta te se prodao u preko 28 miliona DVD-ova, Konami smatra da ima odlicnu bazu fanova da se upusti u ovaj projekat. Kako se u serijalu koriste neuobicajene zamke, koje postavlja manijakalni Jigsaw svojim žrtvama, Konami planira da neke od istih ubaci i u video igru, bar kada su one poznatije zamke u pitanju.

Mislim da ce ova igra nadmasiti sve ostale horor igre do sada

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 1:34 (luxman).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Saw game

CoolOsmijeh

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Saw game
upravo se pojavila na torrentima..skidam pa budem javio komentare ;)
15 godina
neaktivan
Saw game

evo i ja je skidam...Cool 420kb/sec..bitno da ideBelji se

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Saw game

Instalirao sam igru i pokušao pokrenuti i javlja se ova greška.

OS je WIN 7.Pomoć?

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 12:06 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Saw game

Oho, znači već je "vani". Službeno izlazi 31.listopada ako se ne varam. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Saw game

@ big_guy

KLIK

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Moj PC  
5 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Saw game

Hvala ali sad kad probam pokrenut igru piše da fali ovo:XAPOX1_2.dllNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Saw game

Hm..    baš me zanima dokle su otišli što se 'ljigavih' scena tiče Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Kad ti piše da se ne može pokrenuti zbog ___.dll fajla, znači da ti nedostaje taj fajl.

U google upišeš ime tog fajla, skineš ga s prve stranice koju nađe i staviš u system folder od igrice.

16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
big_guy kaže...

Kad ti piše da se ne može pokrenuti zbog ___.dll fajla, znači da ti nedostaje taj fajl.

U google upišeš ime tog fajla, skineš ga s prve stranice koju nađe i staviš u system folder od igrice.

A ja stavio u windows direktorijPlačA i nemogu nači taj file koji mi sad faliNeodlučan

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 17:29 (big_guy).
16 godina
neaktivan
Saw game

I ja imam problema sa Sawom na sedmici, naime kada je pokrenem pojavi mi se ovo ( vidi sliku ), na nekom stranom forumu sam pročitao da se može riješiti namještavanje compability moda na vista, no nije pomoglo, ako tko ima riješenje ili savjet bio bih zahvalan.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 16:49 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

I ja imam problema sa Sawom na sedmici, naime kada je pokrenem pojavi mi se ovo ( vidi sliku ), na nekom stranom forumu sam pročitao da se može riješiti namještavanje compability moda na vista, no nije pomoglo, ako tko ima riješenje ili savjet bio bih zahvalan.

Probaj skinuti drugi c*ack.

17 godina
neaktivan
Saw game

Jel' tko probao?

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Saw game

Proradila mi igra...Ali nema zvukaNeodlučan

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Saw game

Ja nemogu ni prvi level preci! Vrtim mis ko lud a nista se ne događa...

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Saw game

Jel' strašno?

Normal's overrated!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Saw game

Može koji screenshot ili kratki review? Vrijedi li igrati? Na YT-u izgleda solidno i podsjeća na Fahrenheit.

Meni će se skinuti za petnaestak minuta, al mi se ne da sad instalirati i igrati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Saw game

kaj moze neko rec ko je igro dal je igra strasna ako je kolko jer mi se nedaju igrat horror igre  koje nisu strasne

prodajem pozivnice za partis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Ja nemogu ni prvi level preci! Vrtim mis ko lud a nista se ne događa...

vrti mis...i kad ti se na onoj kacigi prikaze broj stisni ga

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

kaj moze neko rec ko je igro dal je igra strasna ako je kolko jer mi se nedaju igrat horror igre  koje nisu strasne

Onda ne zavrjeđuje da se zove horror igra Namigiva

Normal's overrated!
15 godina
neaktivan

ma nije ni malo strasna...ali igra je prezanimljiva..moras je probat!

16 godina
protjeran
Horagio kaže...

Onda ne zavrjeđuje da se zove horror igra Namigiva

ma igro sam dosta takozvanih horror igra u kojima sam se smijo

prodajem pozivnice za partis
16 godina
Saw game
big_guy kaže...

Proradila mi igra...Ali nema zvukaNeodlučan

Instaliraj najnoviji directx9 a to ti je august. Link

Radilo bu 100% mene je isto to mućilo ali to samo na win7, kad sam instalirao proradilo je.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 23:52 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Saw game

Meni je proradila, shvatio sam da je stvar u tome što sam si stavio sedmicu a zaboravio sam instalirati physic, sada uglavnom sve radi, što se tiče same igre, mogu reći da je veoma zanimljiva i atmosferična i dosta podsjeća na film, samo mi nedostaje

, igra je dosta brutalna iako mi se čini da je više bazirana na puzzle i avanturizam dok je horor dio samo "eye-candy" ( LOL ), u igri se susreću mnogi Jigsawovi izumi i lokacije dosta podsjećaju na one iz filma, igra je dosta mračna i tamna, u nekim djelovima i klaustrofobična, što se tiče grafike nije ništa posebno, no daleko od toga da je loša, efekti osvjetljenja su dosta dobri, što se tiče zvukova, također su dosta dobri i dosta utječu na stvaranje atmosfere, igra je građena na Unreal Engineu 3, u nekim me djelovima čak malo podsjeća i na Batmana, likovi su fluidni i brzi, samo me smeta mala interakcija s okolinom, bap kao i u Batmanu.

Radnju neću previše otkrivati da nebih nešto spoilao i više neću ništa reći osim da bih igri dao 7.5/10.

Edit: Ako niste gledalii filmove SAW ocjenu spustite na 6.5/10, jer dosta toga nećete shvatiti.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 11:15 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
thuglife kaže...

Meni je proradila, shvatio sam da je stvar u tome što sam si stavio sedmicu a zaboravio sam instalirati physic, sada uglavnom sve radi, što se tiče same igre, mogu reći da je veoma zanimljiva i atmosferična i dosta podsjeća na film, samo mi nedostaje

, igra je dosta brutalna iako mi se čini da je više bazirana na puzzle i avanturizam dok je horor dio samo "eye-candy" ( LOL ), u igri se susreću mnogi Jigsawovi izumi i lokacije dosta podsjećaju na one iz filma, igra je dosta mračna i tamna, u nekim djelovima i klaustrofobična, što se tiče grafike nije ništa posebno, no daleko od toga da je loša, efekti osvjetljenja su dosta dobri, što se tiče zvukova, također su dosta dobri i dosta utječu na stvaranje atmosfere, igra je građena na Unreal Engineu 3, u nekim me djelovima čak malo podsjeća i na Batmana, likovi su fluidni i brzi, samo me smeta mala interakcija s okolinom, bap kao i u Batmanu.

Radnju neću previše otkrivati da nebih nešto spoilao i više neću ništa reći osim da bih igri dao 7.5/10.

Edit: Ako niste gledalii filmove SAW ocjenu spustite na 6.5/10, jer dosta toga nećete shvatiti.

Si probao directx instalirati? Ako nis ja sam ti ostavi gore link, oda buš imal zvuka.

15 godina
neaktivan
Saw game

Zna li neko neku igru koja na svome disku ima direct x 9.0c august?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
thuglife kaže...

Si probao directx instalirati? Ako nis ja sam ti ostavi gore link, oda buš imal zvuka.

ma imao sam je zvuka odmah čim sam je pokrenu, meni je problem bio u Physicsu, tj nisam ga instalirao.

16 godina
fareee kaže...

Zna li neko neku igru koja na svome disku ima direct x 9.0c august?

Tales of monkey island instalira dx9 august, ali ja sam instalirao tu igru pa nije pomoglo. Pa kaj ti je problem skinuti sa gore linka?!

16 godina
neaktivan
Saw game

ajde stavite koji SS

mp14
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice