Pozdrav,
može li mi netko preporučiti dobru horror igru, a da se može igrati co-op u mp-u? (protiv tih čudovišta, ne međusobno)
Pozdrav,
može li mi netko preporučiti dobru horror igru, a da se može igrati co-op u mp-u? (protiv tih čudovišta, ne međusobno)
greška
Pozdrav,
Pozdrav,
Ja neznam nijedam osim nadoloazećeg valveovog naslova Left4Dead
A neku drugu igru? ( ne mora biti horror )
FEAR je malo spuki :) Ona curica kaj prolazi... Hehe.
Onda, Prey - kao neki izvanzemaljci - jako dobra grafika za vrijeme u koje je igra napravljena, a opće nije zahtjevna.
Onda, Prey - kao neki izvanzemaljci - jako dobra grafika za vrijeme u koje je igra napravljena, a opće nije zahtjevna.
Obscure i Obscure 2. Klasični survival horrori, s time da cjelu igru možeš igrati u co-op modu. Jedino što se ne igra kao mrežni MP, nego na jednom računalu
Obscure i Obscure 2. Klasični survival horrori, s time da cjelu igru možeš igrati u co-op modu. Jedino što se ne igra kao mrežni MP, nego na jednom računalu
Serious Sam se moze igrat co-op (split screen), ali nije horror.
Icewind Dale II, dusu dalo za co-op. Mislim samo u LAN-u, ne na istom kompu.
Mozda i Diablo, ali nisam siguran.
Upisi u google co-op games.
Google sve zna
hidden and dangerous se moze igrati co-op stara je igra ali je zakon premda je malo teza i nekad zna dosta nazivcirati :)
Najstrašnija horror igra ti je definitivno Silent hill(jedinica posebno),ja sam se znao zbog naglih i neočekivanih izletavanja,scena i zvukova nekad tak usrat da sam ga išo gasit.Al sam ipak prešo prva 3 djela.
Najstrašnija horror igra ti je definitivno Silent hill(jedinica posebno),ja sam se znao zbog naglih i neočekivanih izletavanja,scena i zvukova nekad tak usrat da sam ga išo gasit.Al sam ipak prešo prva 3 djela.
Sillent Hill 1 i 2
Resident Evil-Nemesis
Alone in the Dark
Kabus22
Fahrenhit
Devil May Serijal, više akcije no ima i horror elemenata
Večina kaj su gledali film kažu da ni približno ne opisuje silent hill (serijel igra) a po kontekstu ga se nemre smatrat opakim horrorom jer ga i mala djeca ponoći se nebi bojala gledat.
Ne bih se slozio film je dosta strasan.
Pogotovo kad ga gledas u 3 sata ujutro pod dijelovanjem lakih droga
A silent hill jedinica mi je definitivno najbolja horor igra ikad.
Kao sto sam rekao nije isto igrati igru i gledati film. Ipak mislim da se u igru vise uzivis.
Meni je film dobar (nije remek djelo), ali je dobar. Ima dosta gadnih scena (meni odlicna kad zenskoj Butcher skine cijelu kozu kao odijelo, jednim potezom).
I medicinske sestre su slicne kao u igri - GADNE. A sto je postao trend, nema horrora vise bez malih curica
I radnja je dosta zbrckana, klasicni Silent Hill.
Silent Hill 1-2-3-4 ako mozes zaredom odigrati svaka cast! 3 mi je najbolesniji.
Resident Evil 3 i 4 - malo blazi "horor" ali ima elemenata iznenadjenja pa te preplasi
Doom 3 - fps horor tematike, hehe jednom sam prepao prijatelja sa faksa dok je igrao Doom3, prisao mu s ledja i vrisnuo na uho, ehhh kad nije zakuco glavom u plafon... tresao se par minuta,
Obscure 1 i 2
Cold Fear (mislim da se moze igrati u co-op ali nisam siguran)
Ima još dosta dobrih horror igra al nisu strašne ni blizu ko silent hill. Fahrenhait, alone in the dark, F.E.A.R...
od obscurea se useres
hmm....Silent Hill je definitivno najstrašnija franšiza,no pokušaj Suffering-Ties that Bind.....igra je predora,al više orijentirana na akciju nego na rješavanje misterija kad silent hill...no sve u svemu igra je dosta jeziva pogotovo ako igraš po noći.....
Silent Hill i Obsecure 1 i 2
Probaj The Suffering,Alone in The dark,Silent Hill,Resident Evil 4 Biohazard.
Imaš recimo odlićni Alien vs. Predator za multiplayer sa frendovima pa probaj to
Imaš Left4dead
nije baš horror al mislim da se može u co-op