Savjet za horror igru

poruka: 35
|
čitano: 5.895
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Savjet za horror igru
pitanje

Pozdrav,

može li mi netko preporučiti dobru horror igru, a da se može igrati co-op u mp-u? (protiv tih čudovišta, ne međusobno)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Savjet za horror igru

greška

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 22:26 (momak).
17 godina
neaktivan
momak kaže...
crystal6 kaže...

Pozdrav,

može li mi netko preporučiti dobru horror igru, a da se može igrati co-op u mp-u? (protiv tih čudovišta, ne međusobno)

Što je co-op?
Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade
17 godina
autorov komentar
momak kaže...
momak kaže...
crystal6 kaže...

Pozdrav,

Što je co-op?
 To ti je kad se okupite ti i neki prijatelji pa igrate singleplayer dio igre zajedno.
Konkretno govoreći htio bih samo s bratom igrati co-op (cooperative), ali ne neki deathmatch, search & destroy i slično.
Zna li tko?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 22:32 (crystal6).
17 godina
neaktivan
Savjet za horror igru

Ja neznam nijedam osim nadoloazećeg valveovog naslova Left4Dead

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Savjet za horror igru
autorov komentar

A neku drugu igru? ( ne mora biti horror )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za horror igru

FEAR je malo spuki :) Ona curica kaj prolazi... Hehe.

Onda, Prey - kao neki izvanzemaljci - jako dobra grafika za vrijeme u koje je igra napravljena, a opće nije zahtjevna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
kompotko kaže...

Onda, Prey - kao neki izvanzemaljci - jako dobra grafika za vrijeme u koje je igra napravljena, a opće nije zahtjevna.

A mogu li se igrati multiplayer coop u dvoje?
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
kompotko kaže...

A mogu li se igrati multiplayer coop u dvoje?
 Za FEAR imaš besplatnu verziju FEAR Combat. Dal možeš co-op igrat, neznam.

Prey nisam siguran dal uopće ima MP.
17 godina
Savjet za horror igru

Obscure i Obscure 2. Klasični survival horrori, s time da cjelu igru možeš igrati u co-op modu. Jedino što se ne igra kao mrežni MP, nego na jednom računalu

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
Lovac kaže...

Obscure i Obscure 2. Klasični survival horrori, s time da cjelu igru možeš igrati u co-op modu. Jedino što se ne igra kao mrežni MP, nego na jednom računalu

Split screen ili ?
17 godina
crystal6 kaže...
Lovac kaže...

Split screen ili ?
 On the screen
...something diabolic
17 godina
neaktivan

Serious Sam se moze igrat co-op (split screen), ali nije horror.

Icewind Dale II, dusu dalo za co-op. Mislim samo u LAN-u, ne na istom kompu.

Mozda i Diablo, ali nisam siguran.

Upisi u google co-op games.

Google sve zna Namigiva

17 godina
Savjet za horror igru

hidden and dangerous se moze igrati co-op stara je igra ali je zakon premda je malo teza i nekad zna dosta nazivcirati :)

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za horror igru

Najstrašnija horror igra ti je definitivno Silent hill(jedinica posebno),ja sam se znao zbog naglih i neočekivanih izletavanja,scena i zvukova nekad tak usrat da sam ga išo gasit.Al sam ipak prešo prva 3 djela.Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za horror igru

Kaj se tiče diabla oba su ti co-op a možeš i međusobno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rider kaže...

Najstrašnija horror igra ti je definitivno Silent hill(jedinica posebno),ja sam se znao zbog naglih i neočekivanih izletavanja,scena i zvukova nekad tak usrat da sam ga išo gasit.Al sam ipak prešo prva 3 djela.Cool

Taj serijal je prebolestan Osmijeh
Nisam imao muda igrat po mraku. A kad sam ga igrao po danu, obicno sam se znojio. A jednom mi je cak ispao gamepad iz ruke.
Drugacije je kad gledas film, a sasvim druga stvar je kad upravljas likom kome moze svaki cas nesto skociti za vrat Šutim
Sjecam se situacija kad radio pocinje krciti, a ja se panicno okrecem oko svoje osi, jer ne vidim s koje strane ce doci cudovista.
Nazalost nije co-op, ali se da igrat da se izmjenjujete na gamepadu. A kod ovakvih igara je drustvo uvijek dobrodoslo.
Sigurniji si u sobi, ako ti netko cuva leda Sramim se
17 godina
Savjet za horror igru

Sillent Hill 1 i 2

Resident Evil-Nemesis

Alone in the Dark

Kabus22

Fahrenhit

Devil May Serijal, više akcije no ima i horror elemenata

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za horror igru

Večina kaj su gledali film kažu da ni približno ne opisuje silent hill (serijel igra) a po kontekstu ga se nemre smatrat opakim horrorom jer ga i mala djeca ponoći se nebi bojala gledat.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne bih se slozio film je dosta strasan.

Pogotovo kad ga gledas u 3 sata ujutro pod dijelovanjem lakih drogaSmijeh

A silent hill jedinica mi je definitivno najbolja horor igra ikad.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
17 godina
neaktivan

Kao sto sam rekao nije isto igrati igru i gledati film. Ipak mislim da se u igru vise uzivis.

Meni je film dobar (nije remek djelo), ali je dobar. Ima dosta gadnih scena (meni odlicna kad zenskoj Butcher skine cijelu kozu kao odijelo, jednim potezom).

I medicinske sestre su slicne kao u igri - GADNE. A sto je postao trend, nema horrora vise bez malih curica Osmijeh

I radnja je dosta zbrckana, klasicni Silent Hill.

17 godina
Savjet za horror igru

Silent Hill 1-2-3-4 ako mozes zaredom odigrati svaka cast! 3 mi je najbolesniji.

Resident Evil 3 i 4 - malo blazi "horor" ali ima  elemenata iznenadjenja pa te preplasi

Doom 3 - fps horor tematike, hehe jednom sam prepao prijatelja sa faksa dok je igrao Doom3, prisao mu s ledja i vrisnuo na uho, ehhh kad nije zakuco glavom u plafon...Izlanuo seCool tresao se par minuta,

Obscure 1 i 2

Cold Fear (mislim da se moze igrati u co-op ali nisam siguran)

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za horror igru

Ima još dosta dobrih horror igra al nisu strašne ni blizu ko silent hill. Fahrenhait, alone in the dark, F.E.A.R...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

od obscurea se useres

17 godina
neaktivan
Savjet za horror igru

hmm....Silent Hill je definitivno najstrašnija franšiza,no pokušaj Suffering-Ties that Bind.....igra je predora,al više orijentirana na akciju nego na rješavanje misterija kad silent hill...no sve u svemu igra je dosta jeziva pogotovo ako igraš po noći.....

...maDMan...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za horror igru

Silent Hill i Obsecure 1 i 2

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Probaj The Suffering,Alone in The dark,Silent Hill,Resident Evil 4 Biohazard.

16 godina
neaktivan
a baš je 7 mjeseci čekao tvoje prijedloge...
17 godina
neaktivan
Savjet za horror igru

Imaš recimo odlićni Alien vs. Predator za multiplayer sa frendovima pa probaj to Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Savjet za horror igru

Imaš Left4dead

nije baš horror al mislim da se može u co-op

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice