E da zaboravio sam napomenuti da sam žensku u igri, a kad je NEW_MAN izvadio svoje koplje i tako trčao prema mene morao sam obraniti svoju nevinost.
Koje ti je ingame ime?
Jopis_njub
E da zaboravio sam napomenuti da sam žensku u igri, a kad je NEW_MAN izvadio svoje koplje i tako trčao prema mene morao sam obraniti svoju nevinost.
Koje ti je ingame ime?
Jopis_njub
Koje ti je ingame ime?
Kuky
Koje ti je ingame ime?
Kuky
Zasto kuky? Zasto onda Jack Sparrow? Zar imas krizu identiteta?
Stara mu sere pa mora...
Stara mu sere pa mora...
Poslao sam mail u njegovo ime steam supportu da promjeni nickname ou kuky u jack sparrow. Tako ce svima biti jasnije.
jer sam kuky IRL, a Jack je moj avatar na forumu.
Da budem iskren zajebao sam se kad si davao nick i sad ne mogu promjenitiEdit: zvao sam se već jednom ovdje Kuky ali sam dobio crni radi trollanja
akcijom zdruzenih snaga fortress europea danas je jedan pao ...
Btw daj sibni PM kad idete tak u akciju da vam se pridruzim, mogu drzat baklju kad padne mrak :)
Imate novi axon kanal ili kaj jer vas nemam vise ili ste me izbacili, ne znam kak axon funkcionira.
Btw daj sibni PM kad idete tak u akciju da vam se pridruzim, mogu drzat baklju kad padne mrak :)
Imate novi axon kanal ili kaj jer vas nemam vise ili ste me izbacili, ne znam kak axon funkcionira.
Sale te izbacio, vidi s njim...
Ajde primi covjeka nazad, sta ga zajebavas?
Kako smo sinoc saleta uznemirili
LOL, pretrcao si 2 km po krovu za 5 minuta
Pretrrco sam ja i tebi iza leda pa si dobio penetraciju :D
A skrivate se ko pickice, pogotovo onaj swiki. I bacate mi petarde oko baze ko da ja ne znam kak zvuci c4 ili rakete :P
Pretrrco sam ja i tebi iza leda pa si dobio penetraciju :D
A skrivate se ko pickice, pogotovo onaj swiki. I bacate mi petarde oko baze ko da ja ne znam kak zvuci c4 ili rakete :P
Sta ti ne dolazis vise na axon? Jesmo ti dosadili? Imas neke nove rust prijatelje? Nemoj bit ko njumen!
Kad te budemo rejdali plakat ces ko curica...
Kad te budemo rejdali plakat ces ko curica...
:) :) :)
BTW akcija je svako vece ... slobodno se pridruzi :)
It's on!
poruka svima na serveru:
Saletova baza je test za raid ... veceras bi mogli probati vidjeti na sto lici saletova obrana pa udruziti resurse i vidjeti kako to dise. Kraftajte baruta i ponesite sumpora :)
Bit ce veselo :)
It's on!
poruka svima na serveru:
Saletova baza je test za raid ... veceras bi mogli probati vidjeti na sto lici saletova obrana pa udruziti resurse i vidjeti kako to dise. Kraftajte baruta i ponesite sumpora :)
Bit ce veselo :)
A preksinoc se prijeti "ne mozete vi decki ovo raidati"...