Rainbow Six Vegas 2

poruka: 35
|
čitano: 3.472
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Rainbow Six Vegas 2
Ranko Kukumar kaže...
Volvox kaže...

Sad je igra 2.50 dolara na amzonu pa je mislimo ja i prijatelj kupit pa me zanima par stvari.

Dali postoji coop kampanja, i dali se lagano umrežit, nači da bude bez lagova i toga, ili moramo svoj server kupit da bi normalno igrali. 

Postoji online kampanja, ali igra nema dedicated servera. Možeš jedino hostati sa svojom vezom misiju (kao MW2 recimo).

hmm, a dali bi laggalo ako su samo 2 igrača? a i dali ću se morat sa onim portovima zaje*avat?

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
14 godina

Ja sam igrao sa 10-ak igrača u MP meču i nije lagalo (online). Prodao sam igru davno pa neznam više.

14 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

A i ja i prijatelj imamo onaj thomson ruter, koji se nemože forwardat koliko znam(ili je jako teško) pa me zanima ako znaš, dali se trebaju ti portovi forwardat, jer ako se trebaju da bi se normalno igralo neću uzimat.

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Volvox kaže...

A i ja i prijatelj imamo onaj thomson ruter, koji se nemože forwardat koliko znam(ili je jako teško) pa me zanima ako znaš, dali se trebaju ti portovi forwardat, jer ako se trebaju da bi se normalno igralo neću uzimat.

Neznam, ja sam igrao bez problema.

14 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Ne znam da li netko još uvijek prati ovu temu, ali ako ima nekoga, zamolio bih ga za pomoć. Cimer i ja smo si skinuli ovu igru kako bi smo probali CO-OP. Nismo kupovali jer sam ja još prije imao problema sa CO-OP-om, pa smo prvo htjeli isprobati. Problem je u tome što kad se povežemo preko wireless ad-hoc mreže i kad god jedan od nas ide hostati game, uvijek izbaci "Ethernet vable is not connected". Pogledao sam po netu i dosta ljudi je imalo taj problem, a jedini ponuđeni odgovori su bili da u Control Panel-u promijenimo jezik računala i tipkovnice na engleski, ali nam ni to nije pomoglo. Također sam prije dvije godine sa drugim cimerom pokušao igrati CO-OP o povezali smo se preko LAN kabela, ali nam je svejedno izbacivalo gore navedenu poruku. Ako netko zna kako riješiti ovaj problem ili možda zna neku drugu stranicu gdje bih mogao pitati, molio bih za pomoć {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice