Rainbow Six Vegas 2

poruka: 35
|
čitano: 3.477
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Je li itko osim mene kupio navedenu igru i kakvi su dojmovi?

Ja sam oduševljen i igru trenutačno prelazim.

Ako dosada igru niste kupili preporučam.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Za PC??? Kad, kako, 'di????  Pa šta to nema samo za Xbox 360?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Rainbow Six Vegas 2
da ali za PC izlati 17.4.
oh whyyyyyyy
18 godina
neaktivan
Igra je dobra,donosno vrlo dobra,zanimljiva tematika i dizajn igre.
18 godina
neaktivan
PCMaster kaže...
nemojte mi eci da je izasla za PC jer ja sam vidio da izlazi 17.4.
a kako je  možete igrat ako je najavljena za 28.ozujka?

http://www.gameplay.hr/modules/news/article.php?storyid=3179    tu piše
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2008 20:41 (unknown).
18 godina
neaktivan

evo upravo sam vidio na isohuntu i mininovi
na isohuntu ima za PC ali na minivovi ne.
pa mogla bi bit muljža?

(ma iako je muljaža ja sam je stavio sa se skida)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2008 21:18 (unknown).
18 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

di si nasao na isohuntu,evo ja sad gledan pa ne moren nać,muljaza ce ti bit 99%, pogledaj malo komentare ako sto pise

jesus loves me!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
18 godina
neaktivan

a neeee! to je jedinica sad sam vidio

ispričavam se Sramim se

17 godina

Moje informacije su ovakve:

20.03.  Rainbow Six Vegas 2 [PC,X360,PS3]

http://www.hcl.hr/

Ocito neistinite!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 2x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
18 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Kako ce neko ban pobrati..

Morao bi stvarno nabaviti dvojku kada izade. Iako nisam presao jedinicu igra mi se jako svidjela

0 0 hvala 0
17 godina

Kako ce neko ban pobrati..

Kaj ti to znaci?!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 2x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
18 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Ma nisam tebi govorio....

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
nego meni...
18 godina
neaktivan
Captain Mitchel kaže...

Igra je izašla 20.03 di si je kupio captaine, u algoritmu i crovortexu je nemaju yet.Cool
18 godina
neaktivan
jer netko zna kad izlazi demo za PC?
18 godina
neaktivan
frost135 kaže...
Captain Mitchel kaže...

Igra je izašla 20.03 di si je kupio captaine, u algoritmu i crovortexu je nemaju yet.Cool
 Kupio sam preko Steama za PS 3 za koji je igra izašla 18 03 2008, a ja sam igru naručio unaprijed. Igru sam kupio za PS 3 samo zato jer nije još izašla za PC.
I još jedna stvar tko god igra pucačine na PS 3 na gamepadu je grešnik. Pucačine nisu napravljene da se igraju na gamepadu zato instalirajte software svoje tipkovnice na PS 3 i uživajte poput mene. Igrat igre za PS 3 s tipkovnicom je isto kao i igranje na PC- u.
18 godina
neaktivan
Captain Mitchel kaže...
frost135 kaže...
Captain Mitchel kaže...

Kupio sam preko Steama za PS 3 za koji je igra izašla 18 03 2008, a ja sam igru naručio unaprijed. Igru sam kupio za PS 3 samo zato jer nije još izašla za PC.
I još jedna stvar tko god igra pucačine na PS 3 na gamepadu je grešnik. Pucačine nisu napravljene da se igraju na gamepadu zato instalirajte software svoje tipkovnice na PS 3 i uživajte poput mene. Igrat igre za PS 3 s tipkovnicom je isto kao i igranje na PC- u.
 A ti si uzeo  za ps3 , a ovo za gamepad se slažem. Da to je moj grijeh što mi rainbow six vegas 2, bolje zvuci na PC-u nego na PS3 pa ću prema tome pričekati PC verziju nije žurba.
18 godina
neaktivan

Super je...Meni je puno bolja nego prvi dio!

http://bux.to/?r=budi5875
http://bux.to/?r=budi5875
18 godina
neaktivan

Da nagovorimo BUGovce da ga stave na njihov DVD

Evo malo informacija za PS3 korisnike:

PS3 verzija Ubisoftove multiplatform igre Rainbow Six Vegas 2 pokazala se slabijom u odnosu na X360 verziju. Kad malo bolje razmislim, slabija možda i nije riječ za ono što je Ubisoft nazvao PS3 verzijom. Verzija za Sony-evu konzolu je nažalost neigriva u multiplayeru. Mnogi se kupci žale kako imaju velikih problema sa spajanjem na servere, dok oni koji se uspiju spojiti nailaze na dva problema: nestašica igrača i gomila bugova. Svim igračima koji imaju sličnih problema, Ubisoft savjetuje da se upute na službeni forum igre i u detalje prijave o kakvim se greškama radi kako bi što prije mogli početi raditi na ispravljanju istih.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2008 19:21 (unknown).
18 godina
neaktivan
unknown kaže...

Da nagovorimo BUGovce da ga stave na njihov DVD

Evo malo informacija za PS3 korisnike:

PS3 verzija Ubisoftove multiplatform igre Rainbow Six Vegas 2 pokazala se slabijom u odnosu na X360 verziju. Kad malo bolje razmislim, slabija možda i nije riječ za ono što je Ubisoft nazvao PS3 verzijom. Verzija za Sony-evu konzolu je nažalost neigriva u multiplayeru. Mnogi se kupci žale kako imaju velikih problema sa spajanjem na servere, dok oni koji se uspiju spojiti nailaze na dva problema: nestašica igrača i gomila bugova. Svim igračima koji imaju sličnih problema, Ubisoft savjetuje da se upute na službeni forum igre i u detalje prijave o kakvim se greškama radi kako bi što prije mogli početi raditi na ispravljanju istih.

Ja se spajam na sve servere bez problema ni nemam nikakvih bugova. Barem zasada...
I nije točno da je igra neigriva u multiplayeru. Multiplayer je jednako igriv kao i multiplayer prvog dijela ili čak, usudio bih se reći jednako igriv kao multiplayer Call of Dutya 4.
18 godina
neaktivan
možda je to samo kod njih nisam ja to rekao nego sam samo kopirao iako ne vidim gdje bi bio problem!
18 godina
neaktivan
unknown kaže...
možda je to samo kod njih nisam ja to rekao nego sam samo kopirao iako ne vidim gdje bi bio problem!
U svakoj igri netko ima nekakvih problema i stalno će se netko žalti makar igra bila čista petica ili čista jedinica.
18 godina
neaktivan
unknown kaže...
PCMaster kaže...
nemojte mi eci da je izasla za PC jer ja sam vidio da izlazi 17.4.
a kako je  možete igrat ako je najavljena za 28.ozujka?

http://www.gameplay.hr/modules/news/article.php?storyid=3179    tu piše
 Ma daj svaki portal ima svoju spiku što je istina vidjet ćemo.  Ma nije izašla za  PC, mi koji smo pročitali da navodno izlazi 20. 3 dobili smo krivu informaciju kad će izaći vidjet ćemo.
18 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Na Gamespotu piše da će igra izaći 15 travnja. Sada jeli to vjerodojstojno ili ne ne bih znao reći.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Prvi dio je bio extra datum izlaska drugog se blizi jedva cekam.

Adis Vezir

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Još malo i RS vegas 2 je vani. Prvi mi je dio bio predobar čak i zabavniji nego WoW.

RS vegas sam nabavio prije godinu dana i još ga uvijek igram multi.

Jedva čekam.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dali je sve na mininovi free??????????

14 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Sad je igra 2.50 dolara na amzonu pa je mislimo ja i prijatelj kupit pa me zanima par stvari.

Dali postoji coop kampanja, i dali se lagano umrežit, nači da bude bez lagova i toga, ili moramo svoj server kupit da bi normalno igrali.   

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Rainbow Six Vegas 2
Volvox kaže...

Sad je igra 2.50 dolara na amzonu pa je mislimo ja i prijatelj kupit pa me zanima par stvari.

Dali postoji coop kampanja, i dali se lagano umrežit, nači da bude bez lagova i toga, ili moramo svoj server kupit da bi normalno igrali. 

Postoji online kampanja, ali igra nema dedicated servera. Možeš jedino hostati sa svojom vezom misiju (kao MW2 recimo).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice