Je li itko osim mene kupio navedenu igru i kakvi su dojmovi?
Ja sam oduševljen i igru trenutačno prelazim.
Ako dosada igru niste kupili preporučam.
Za PC??? Kad, kako, 'di???? Pa šta to nema samo za Xbox 360?
evo upravo sam vidio na isohuntu i mininovi
na isohuntu ima za PC ali na minivovi ne.
pa mogla bi bit muljža?
(ma iako je muljaža ja sam je stavio sa se skida)
di si nasao na isohuntu,evo ja sad gledan pa ne moren nać,muljaza ce ti bit 99%, pogledaj malo komentare ako sto pise
a neeee! to je jedinica sad sam vidio
ispričavam se 
Moje informacije su ovakve:
20.03. Rainbow Six Vegas 2 [PC,X360,PS3]
Ocito neistinite!
Kako ce neko ban pobrati..
Morao bi stvarno nabaviti dvojku kada izade. Iako nisam presao jedinicu igra mi se jako svidjela
Kako ce neko ban pobrati..
Kaj ti to znaci?!
Ma nisam tebi govorio....

Super je...Meni je puno bolja nego prvi dio!
jer netko zna kad izlazi demo za PC?
Da nagovorimo BUGovce da ga stave na njihov DVD
Evo malo informacija za PS3 korisnike:
PS3 verzija Ubisoftove multiplatform igre Rainbow Six Vegas 2 pokazala se slabijom u odnosu na X360 verziju. Kad malo bolje razmislim, slabija možda i nije riječ za ono što je Ubisoft nazvao PS3 verzijom. Verzija za Sony-evu konzolu je nažalost neigriva u multiplayeru. Mnogi se kupci žale kako imaju velikih problema sa spajanjem na servere, dok oni koji se uspiju spojiti nailaze na dva problema: nestašica igrača i gomila bugova. Svim igračima koji imaju sličnih problema, Ubisoft savjetuje da se upute na službeni forum igre i u detalje prijave o kakvim se greškama radi kako bi što prije mogli početi raditi na ispravljanju istih.
jer netko zna kad izlazi demo za PC?
Da nagovorimo BUGovce da ga stave na njihov DVD
Evo malo informacija za PS3 korisnike:
PS3 verzija Ubisoftove multiplatform igre Rainbow Six Vegas 2 pokazala se slabijom u odnosu na X360 verziju. Kad malo bolje razmislim, slabija možda i nije riječ za ono što je Ubisoft nazvao PS3 verzijom. Verzija za Sony-evu konzolu je nažalost neigriva u multiplayeru. Mnogi se kupci žale kako imaju velikih problema sa spajanjem na servere, dok oni koji se uspiju spojiti nailaze na dva problema: nestašica igrača i gomila bugova. Svim igračima koji imaju sličnih problema, Ubisoft savjetuje da se upute na službeni forum igre i u detalje prijave o kakvim se greškama radi kako bi što prije mogli početi raditi na ispravljanju istih.
Na Gamespotu piše da će igra izaći 15 travnja. Sada jeli to vjerodojstojno ili ne ne bih znao reći.
Prvi dio je bio extra datum izlaska drugog se blizi jedva cekam.
Još malo i RS vegas 2 je vani. Prvi mi je dio bio predobar čak i zabavniji nego WoW.
RS vegas sam nabavio prije godinu dana i još ga uvijek igram multi.
Jedva čekam.
Dali je sve na mininovi free??????????
Sad je igra 2.50 dolara na amzonu pa je mislimo ja i prijatelj kupit pa me zanima par stvari.
Dali postoji coop kampanja, i dali se lagano umrežit, nači da bude bez lagova i toga, ili moramo svoj server kupit da bi normalno igrali.
Sad je igra 2.50 dolara na amzonu pa je mislimo ja i prijatelj kupit pa me zanima par stvari.
Dali postoji coop kampanja, i dali se lagano umrežit, nači da bude bez lagova i toga, ili moramo svoj server kupit da bi normalno igrali.
Postoji online kampanja, ali igra nema dedicated servera. Možeš jedino hostati sa svojom vezom misiju (kao MW2 recimo).