Rainbow Six Vegas 2

poruka: 34
|
čitano: 5.749
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Ima li tko kakva dobra ili losa iskustva sa tom igricom????

Kakva je grafika, simulacija?????

AMD Ath64 X2 5200+, Asus Radon HD 4550 512 Mb DDR3, RAM DDR 2 2 Gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Dosta dobra igra.

Igrao sam ju.

Dost napeto i relativno teško.

Uglavnom za preporucit je

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Rainbow Six Vegas 2

jako zanimljiva igra sa fenomenalnim animacijama kroz igru...

grafika, glazba, likovi, oružja, milina... nije preteško al je dovoljno teško da malo jače zapneš....taman onoliko koliko treba da te zadrži pred monitorom

ako želiš nešto teže uzmi graw2

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Stari U3 engine, ali igra još uvijek rulez big time.

Ne znam zašto se neki žale da je teško, kad tijekom prve dvije misije potpuno "skopčaš" jednostavan koncept assaulta sa svojom ekipom, sve je ostalo pjesmica na istu temu.

Bitno je da brzo i vješto koristiš svaki mogući zaklon, u čemu pomaže Shift tipka (sklanjaš se u zaklon), te da naučiš gdje postavljati svoje dečke tijekom misije. Ne igrati kao Rambo, nikako. Za assault na svakoj mapi imaš više ulaza - na jedan postaviš dečke da čekaju tvoju komandu, a na drugi ti upadaš. Svaki tulum počneš s njihovim upadom, flashbang, kratki precizni rafali u zločeste dečke i odmah u zaklon, baciš koju granatu tamo gdje očekuješ ostale, i nastavljaš dalje čišćenje.

Meni je genijalno riješeno pucanje iz zaklona. Stalno držiš Shift a tipkama za pravac namještaš se da ciljaš bočno ili odozgor iza zaklona. Zakon. Razbibriga.

ps. i na početku, u opcijama, snimi sebe svojom web-kamerom i napravi da glavni lik budeš ti. cool je vidjeti sebe u kevlaru i raznim kacigama i uniformama Osmijeh

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 15:29 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Moram priznati da mi je od prelaženja same igre bilo interesantnije igrati samo pojedine "misije", tipa 1 protiv 25 ili 30 terorista. Nakon stresnog dana na poslu odlična antistres pucačina.

0 0 hvala 0
17 godina
Rainbow Six Vegas 2

Samo pozitivna iskustva,igra je zanimljiva i teska al ono taman da ju ne prodes u dan,dva.

skoro ni na jednoj misiji nisi sam pa imas potporu jos 2 specijalca koji imaju razne strategije upadanja u neku prostoriju,to mi se najvise dopalo.

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Rainbow Six Vegas 2

Upravo igram igru i topla preporuka! Odlična igra i kak je netko iznad napisao kad skužiš tehniku bit će ti

lagana i na jačim razinama. Preporučujem odigrati pod obavezno.

http://www.nfl.com/
18 godina
neaktivan
i meni je igra odlicna, presao 2 puta, neke misije doktorirao... jedino je tezak dio pred kraj gdje treba dosta toga preci solo bez kolega na koje se dobro naviknes kroz igru...

meni jedna od najboljih akcijskih igri... a igram od 1997.god. :-)
× Asus P5Q-PRO × E4300@3GHz(fsb1333) × Crucial Ballistix 2x1Gb 4-4-4-12@833MHz × Asus Radeon 3870 × Seagate 500GB RAID0 × Corsair 520HX × win_xp ×× LCD NEC 1970 NX ××
17 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

OVo koliko sam igro tu igricu, igrica je po meni predobra........ najzesci mi je timski rad i onaj zaklon.....

svakako se isplati igrat...... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Rainbow Six Vegas 2

Jako moćna igra, ali Al je glupast.

0 0 hvala 0
18 godina
Rainbow Six Vegas 2

Odlična igra. Singleplayer je stvarno dobar.

Na žalost multiplayer je pun bugova...

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Rainbow Six Vegas 2

Ova igra je zakooon. Igrao sam i presao oba dijela.

Nije teska, kad je moj brat (koji veze nem od compa) presao na normal, onda znate da nije.

Anaconda body armor i opleti.

EDIT: Zaboravio sam napomenuti, Barrett Rec7 i Mark46 su obavezne puce.

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2009 9:35 (DrNasty).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Ja imam jedan problem sa multiplayerom........ Dal se treba prije negdje regat ili kaj da motes igrat mp?????????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Malo je dosadnija i kraća od jedinice, naglasak je više nešto tipa 'arcade' multiplayer, sve u svemu jako dobra igra u odnosu na druge koje se nude na tržištu. Preporuka.

18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Odlična igra. Singleplayer je stvarno dobar.

Na žalost multiplayer je pun bugova...

jesi probao zadnji patch?
16 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

kako da pedjem misiju kada helikopter puca u mene?????????

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 14:54 (pek1994).

0 0 hvala 0
17 godina

bježi.

17 godina
protjeran
Rainbow Six Vegas 2

Bezveze igra.

Grafika totalni shrot.

Igrivost i AI na nuli.

I dosta teska.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi

0 0 hvala 0
18 godina
moderator

Da tebi ona nije bezveze jer je teska? Ah da, ti imas problema i s prelaskom FEAR-a 2...

17 godina
protjeran
DrNasty kaže...

Da tebi ona nije bezveze jer je teska? Ah da, ti imas problema i s prelaskom FEAR-a 2...

Prešao ima godinu dana.
FEAR2 sam na 10lvl a ima ih 14.
Tako da ona meni nije teska tko zna igrat. Ja sam je presao osale. 
Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
18 godina
protjeran
Rainbow Six Vegas 2

Meni osobno odlična igra. A šta fali grafici? Rađena je na Unreal engineu.

http://www.myspace.com/soundimpuls

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
dovla kaže...

Rađena je na Unreal 3 engineu, ali su teksture isprane, grafika puški užas, teksture lica su 2D... Katastrofa.
18 godina
protjeran
kavasaki kaže...
dovla kaže...

Rađena je na Unreal 3 engineu, ali su teksture isprane, grafika puški užas, teksture lica su 2D... Katastrofa.
 Možda malo low texture vjerojatno zato što je konzolaška igra prije svega, ali nije baš sad tak katastrofa. Ima i gorih. Bitno da je igrivo.
http://www.myspace.com/soundimpuls
16 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Super igra meni malo kratka ali ima puno zanimljivih scena

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Inace volim i akcijske scene u filmovima... pa recimo u ovoj igri su mi definitivno najbolje i najrealnije akcijske scene (puškaranje i sl)... Težina igre dosta ovisi o tome koji "nivo" težine odaberete, najlakši je i prelagan, a na najtežem treba biti jako oprezan jer 1 metak može ubiti i vašeg lika i suborce....

Meni su puno draže ovakve igre u pretežno zatvorenim prostorima, crysis i farcry su lijepe igre za suncanje i šetnje po plaži, ali ta akcija po plažama mi nije nešto... No kako kome paše!
...grafička 16 dana na servisu :-( ... 29 dana do zamjene... :-)
18 godina
neaktivan
Rainbow Six Vegas 2

Meni je jedinica bila bolja. Ne znam zašto, ali ovdje mi nije bio jednako dobar osjećaj prepucavanja kao u prvom djelu, a i okolina mi nije bila tako dobro dizajnirana.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Meni je jedinica bila bolja. Ne znam zašto, ali ovdje mi nije bio jednako dobar osjećaj prepucavanja kao u prvom djelu, a i okolina mi nije bila tako dobro dizajnirana.

Skoro pa bi se slozio, s tim da u dvojci ima nekih noviteta... a najbolji je sto je "blur" iskljucen... u jedinici je trebalo prckat po nekim file-ovima da bi se iskljucilo, inace je bilo malo "premutno" za moj ukus...
...grafička 16 dana na servisu :-( ... 29 dana do zamjene... :-)
18 godina
Ne znam, meni je dvojka bila bolja... Nekako sam se više uživio u nju.
Atvar ukusa, ali definitivno su oba RSV dobre igre i svakako treba probati tko god nije.
Povrati u rijeku pasji skote Pojedi novac i reci HVALA TI ŽIVOTE!
17 godina
Rainbow Six Vegas 2

Slobodno nabavi igru, jel ako previše gledaš po grafici neće ti se tolko svidjet, a gameplay je predobar..

Po meni dvojka je bolja zasigurno, pa ti je i ja preporučujem..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Abra008 kaže...

Slobodno nabavi igru, jel ako previše gledaš po grafici neće ti se tolko svidjet, a gameplay je predobar..

Po meni dvojka je bolja zasigurno, pa ti je i ja preporučujem..

I po meni je bolja 2 igra je preeedobra
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice