Ima li tko kakva dobra ili losa iskustva sa tom igricom????
Kakva je grafika, simulacija?????
Ima li tko kakva dobra ili losa iskustva sa tom igricom????
Kakva je grafika, simulacija?????
Dosta dobra igra.
Igrao sam ju.
Dost napeto i relativno teško.
Uglavnom za preporucit je
jako zanimljiva igra sa fenomenalnim animacijama kroz igru...
grafika, glazba, likovi, oružja, milina... nije preteško al je dovoljno teško da malo jače zapneš....taman onoliko koliko treba da te zadrži pred monitorom
ako želiš nešto teže uzmi graw2
Stari U3 engine, ali igra još uvijek rulez big time.
Ne znam zašto se neki žale da je teško, kad tijekom prve dvije misije potpuno "skopčaš" jednostavan koncept assaulta sa svojom ekipom, sve je ostalo pjesmica na istu temu.
Bitno je da brzo i vješto koristiš svaki mogući zaklon, u čemu pomaže Shift tipka (sklanjaš se u zaklon), te da naučiš gdje postavljati svoje dečke tijekom misije. Ne igrati kao Rambo, nikako. Za assault na svakoj mapi imaš više ulaza - na jedan postaviš dečke da čekaju tvoju komandu, a na drugi ti upadaš. Svaki tulum počneš s njihovim upadom, flashbang, kratki precizni rafali u zločeste dečke i odmah u zaklon, baciš koju granatu tamo gdje očekuješ ostale, i nastavljaš dalje čišćenje.
Meni je genijalno riješeno pucanje iz zaklona. Stalno držiš Shift a tipkama za pravac namještaš se da ciljaš bočno ili odozgor iza zaklona. Zakon. Razbibriga.
ps. i na početku, u opcijama, snimi sebe svojom web-kamerom i napravi da glavni lik budeš ti. cool je vidjeti sebe u kevlaru i raznim kacigama i uniformama 
Moram priznati da mi je od prelaženja same igre bilo interesantnije igrati samo pojedine "misije", tipa 1 protiv 25 ili 30 terorista. Nakon stresnog dana na poslu odlična antistres pucačina.
Samo pozitivna iskustva,igra je zanimljiva i teska al ono taman da ju ne prodes u dan,dva.
skoro ni na jednoj misiji nisi sam pa imas potporu jos 2 specijalca koji imaju razne strategije upadanja u neku prostoriju,to mi se najvise dopalo.
Upravo igram igru i topla preporuka! Odlična igra i kak je netko iznad napisao kad skužiš tehniku bit će ti
lagana i na jačim razinama. Preporučujem odigrati pod obavezno.
OVo koliko sam igro tu igricu, igrica je po meni predobra........ najzesci mi je timski rad i onaj zaklon.....
svakako se isplati igrat...... :D
Jako moćna igra, ali Al je glupast.
Odlična igra. Singleplayer je stvarno dobar.
Na žalost multiplayer je pun bugova...
Ova igra je zakooon. Igrao sam i presao oba dijela.
Nije teska, kad je moj brat (koji veze nem od compa) presao na normal, onda znate da nije.
Anaconda body armor i opleti.
EDIT: Zaboravio sam napomenuti, Barrett Rec7 i Mark46 su obavezne puce.
Ja imam jedan problem sa multiplayerom........ Dal se treba prije negdje regat ili kaj da motes igrat mp?????????????
Malo je dosadnija i kraća od jedinice, naglasak je više nešto tipa 'arcade' multiplayer, sve u svemu jako dobra igra u odnosu na druge koje se nude na tržištu. Preporuka.
Odlična igra. Singleplayer je stvarno dobar.
Na žalost multiplayer je pun bugova...
kako da pedjem misiju kada helikopter puca u mene?????????
bježi.
Bezveze igra.
Grafika totalni shrot.
Igrivost i AI na nuli.
I dosta teska.
Da tebi ona nije bezveze jer je teska? Ah da, ti imas problema i s prelaskom FEAR-a 2...
Da tebi ona nije bezveze jer je teska? Ah da, ti imas problema i s prelaskom FEAR-a 2...
Meni osobno odlična igra. A šta fali grafici? Rađena je na Unreal engineu.
Super igra meni malo kratka ali ima puno zanimljivih scena
Meni je jedinica bila bolja. Ne znam zašto, ali ovdje mi nije bio jednako dobar osjećaj prepucavanja kao u prvom djelu, a i okolina mi nije bila tako dobro dizajnirana.
Meni je jedinica bila bolja. Ne znam zašto, ali ovdje mi nije bio jednako dobar osjećaj prepucavanja kao u prvom djelu, a i okolina mi nije bila tako dobro dizajnirana.
Slobodno nabavi igru, jel ako previše gledaš po grafici neće ti se tolko svidjet, a gameplay je predobar..
Po meni dvojka je bolja zasigurno, pa ti je i ja preporučujem..
Slobodno nabavi igru, jel ako previše gledaš po grafici neće ti se tolko svidjet, a gameplay je predobar..
Po meni dvojka je bolja zasigurno, pa ti je i ja preporučujem..