Rainbow Six Siege

poruka: 1.657
|
čitano: 299.565
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
15 godina
Re: Rainbow Six Siege
Del_Boy97 kaže...

oladi sa tim spikama s visoka, nit sam tolki klinac koliki misliš da jesam nit ti imaš pravo tako razgovarat samnom

ja samo kazem da malo previse serete po ubisoftu bez ikakog pokrića

naravno da nisi, 97. godište se sad već smatra adolescentima jer im raste brada.

Nebitno to, seremo jer možemo i smijemo. Ti ako ti tata radi u ubisoftu pa se osjećaš radi toga loše potraži psihološku pomoć.

Ubisoft je smeće od kompanije kao i ea i ostale. To što su pogodili s formulom pa imaju sreće naplativši mp only game 60 e koja dan danas ima probleme s netcodeom na bazi 5v5 igre, koja je cheater infested, u kojoj se kozmetički itemi prodaju po 15-20e. Koja toliko dugo nakon izlaska i dalje je u betu( RANKED BETA) te nikad neće bit shvaćena ko ozbiljna competitive igra bez obzira na scenu koja je prati od pro skillzora ne znači da je ubisoft dobra kompanija niti da je RS igra bez mane.

Nama je trenutno dobra je nudi neku zlatnu sredinu i jer nemaš šta drugo igrat, dok ne dođe nešto novo, a onda će polako izumrijeti prije neg naštancju 100 operatora u igru koliko planiraju.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
13 godina
fila2208 kaže...
Del_Boy97 kaže...

oladi sa tim spikama s visoka, nit sam tolki klinac koliki misliš da jesam nit ti imaš pravo tako razgovarat samnom

ja samo kazem da malo previse serete po ubisoftu bez ikakog pokrića

Ubisoft je smeće od kompanije, o što su pogodili s formulom

Nama je trenutno dobra je nudi neku zlatnu sredinu i jer nemaš šta drugo igrat, dok ne dođe nešto novo

Amen.

Ne pamtim igru od ubisofta za koju si mogao reći da je dovršena.

Svaka je teški polu-proizvod, što je šteta, posto r6, divison, i cak zadnji ghost recon su mogli biti pun pogodak da ih nije manjak developmenta i fundinga sjeba, nesto sto bi publisher kao Ubisoft mogao lako osigurati da nisu pohlepne piyde.

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Amen.

Ne pamtim igru od ubisofta za koju si mogao reći da je dovršena.

Svaka je teški polu-proizvod, što je šteta, posto r6, divison, i cak zadnji ghost recon su mogli biti pun pogodak da ih nije manjak developmenta i fundinga sjeba, nesto sto bi publisher kao Ubisoft mogao lako osigurati da nisu pohlepne piyde.

Amen i tebi sine.

Sve od reda ideje odlične, nešto staro, ali upakirano fino kao novo i svježe.

ALi ne, škrtarit, nabit cijene i gledat profit...nažalost svi idu putevima EA a kapital je sve.

Gamer više nije bitan, kao nekad.

No dobro, rs6 ima finu bazu igrača i fino drži svoju sredinu uz druge aaa naslove. Nadajmo se da će što duže poživjeti, da imamo što igrati do neke bolje verzije cod/bf/itd.

16 godina
Rainbow Six Siege

Tko je to jučer sve igrao s nama? Znam jedino animosity_frenzy-a, bila odlična runda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

pozdrav ekipa!

ajde nek me netko doda: asesino_pg

sad se skida...pa probam malo kasnije veceras

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Tko je to jučer sve igrao s nama? Znam jedino animosity_frenzy-a, bila odlična runda.

Jesmo igrali na Borderu (:?

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Daj dođite na Discord jebemu.

https://discordapp.com/channels/278260155932606464/278260155932606464

Uglavnom, ekipa koja se skuplja tamo. Med1cz je owner ako se ne varam. Ima nekih 15-20 ljudi koji igraju redovito. U svakom slučaju beskonačno bolje od rankeda s randomima.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
16 godina
moderator
med1cz kaže...

Da,vi ste oni koji se nisu htjeli predati 

سمندری ڈاکو
8 godina
neaktivan
pirat kaže...
med1cz kaže...

Da,vi ste oni koji se nisu htjeli predati 

loš dan imali :'(

btw, ne znam dal je animosity dobar link bacio. Evo link koji ne istice: https://discord.gg/MkE9X3J

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2017 20:09 (med1cz).
13 godina
neaktivan
Meni je taj Adria discord kriminal los. Vicem thermite thatcher hibana.. Lik uzme blitza i jackala.. Mislim sta da dalje govorim.. Zato se drzim jednog servera i kraj, ako nema ni njih, vjerojatno ni ja ne igram. Bez uvrede med1cz, al stvarno ima panjeva na tom discordu.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
2 2 hvala 0
8 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Meni je taj Adria discord kriminal los. Vicem thermite thatcher hibana.. Lik uzme blitza i jackala.. Mislim sta da dalje govorim.. Zato se drzim jednog servera i kraj, ako nema ni njih, vjerojatno ni ja ne igram. Bez uvrede med1cz, al stvarno ima panjeva na tom discordu.

Sve pet. Jbg Discord smo napravili da okupimo domaću ekipu, igramo zajedno, upoznamo se, zabavljamo itd. Da, ima panjeva, al nam je zabavno :)

12 godina
drakula789 kaže...

oprosti, ali igrao sam s tobom rankeda i samo si pametovao sa svojim taktikama kao da si najbolji igrač na svijetu, a zapravo si uvijek zavrsavao na dnu liste

toliko o tvom skillu, nama sasvim dobro ide dok tebe nema i ekipi ideš na živce sa svojim pametovanjem tako da i bolje da ne dolaziš

10 godina
neaktivan

Dva puta si igro s nama i oba puta si bio toxic. Sad vidi ti tko je tu u krivu

16 godina
80% situacija se miože riješiti bez Thatchera i Thermita. Samo malo bolje mape upoznati i ne razmišljati jednodimenzionalno. Nek svatko igra ono što voli, ipak je to samo ranked. Nije baš da igraš strategije iz Prolige sa random likovima, pa da ne možeš probiti…
13 godina
neaktivan
Bio je Hamza s nama, nek on kaze svoje iskustvo. Igrat Tachanku na rankedu je bolest.
12 godina
drakula789 kaže...
Bio je Hamza s nama, nek on kaze svoje iskustvo. Igrat Tachanku na rankedu je bolest.

tocno znam na kojeg decka mislis i odmah ti kazem da igra bolje od tebe barem dvostruko, a tachanka moze bit dobar u nekakvim kombinacijama gdje attackeri nemaju kud osim na njega i u kombinaciji sa mirinim prozorom

11 godina

Tachanka je koristan samo u posebnim dijelovima mape, recimo u hereford base basement

15 godina
Rainbow Six Siege

Ajde smirite doživljaje, činjenica je da je na adriji casual ekipa i to treba poštovati, ali opet, lijepo je kad ekipa uzme i u casualu neku postavu pa se malo uozbilji.

Kakav je novi patch, sve se bojim jel išta popravljeno konkretno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Echo dobio buff, di god pogodis stuna ga. Hibana glitch ce biti rework u drugoj sezoni.
13 godina

I NAT type mi se promijenio s open  na strict...

Engage...
8 godina
neaktivan
Jean-Luc Picard kaže...

meni i jos dosta random ljudi s kojima sam kroz pol sata igrao terror hunt preslo u "moderate", ni sam ne kuzim sta bi tocno to trebalo bit :D. Svima nam se malo duze nego inace ucitavala mapa

14 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Sjebali igru opet.

Ja sam zaglavljen na "creating squad", tako da ne mogu igrati uopće. Vidim na redditu da su brojni i drugi problemi. Jedan od boljih je da se gube bodovi za pobjedu u rankedu.

Nadam se da će biti neki hotfix.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jean-Luc Picard kaže...

med1cz kaže...
Jean-Luc Picard kaže...

meni i jos dosta random ljudi s kojima sam kroz pol sata igrao terror hunt preslo u "moderate", ni sam ne kuzim sta bi tocno to trebalo bit :D. Svima nam se malo duze nego inace ucitavala mapa

Uđite u router, valjda 192.168.1.1, nakon toga ugasite upnp, pa ponovo uplaite. Ištekajte router iz struje počekate koju sekundu i ponovo zaštekate. Meni tako proradilo nakon što mi samo od sebe bilo strict, a čitao na ubi forumu i drugima.

15 godina
drakula789 kaže...
Echo dobio buff, di god pogodis stuna ga. Hibana glitch ce biti rework u drugoj sezoni.

A dobro, nije neki glič osim što je beskorisna kad su peleti mad in china

Oh well, ništa do daljnjega onda :)

14 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

http://forums.ubi.com/showthread.php/1637010

Danas u 17h ide maintenance koji bi trebo trajat pola sata

Maintenance Notes:

• FIXED - Incorrect MMR points being awarded after completing a Ranked game.
  • FIXED - Incorrect NAT type being displayed for some players. (This fix will be for PC only at this time. We are working towards deploying the same fix to consoles)
  • FIXED - Error Code 6-0x00001000 (This fix will be for PC only at this time. We are working towards deploying the same fix to consoles)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
you can use mira's pocket shotgun to widen the field of view from her mirrors
https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/66sb6i/you_can_use_miras_pocket_shotgun_to_widen_the/
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Nakon više zabavnih in-house 5v5 custom matcheva na različitim postavkama, odlučili smo pokrenuti jednu inicijativu :)

R6S Adria organizira prvi community tournament, cilj ovog turnira je okupiti (idealno) 8 ekipa. Cilj ovih community turnira je da se krenu skupljati timovi i da se R6S krene igrati malo ozbiljnije na domacim prostorima.

U planu je održavanje više ovakvih turnira, a ovime želimo vidjeti koliko uopće ima zainteresiranih ljudi. Isto tako dio matcheva ce biti odstrimano na nasem twitch kanalu https://www.twitch.tv/r6sadria

U buducnosti ako se pokaze dobar interes osigurat ce se i nagrade za najbolje.

In game ruleset ce biti isti kao i na R6S ESL Pro league te se postavke mogu vidjeti na sljedecem linku : http://imgur.com/a/Iy2FZ

Igra se double elimination bracket, tako da svaka ekipa minimalno 2 gamea odigra.

Prijaviti se mozete tako da kapetan ispuni prijavu sa listom igraca sa njihovim Uplay nickom na sljedecem linku : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdi5UB1bgcwFYeI_Kvur2gB7meexztrggOisSR4Kjvic4O1WQ/viewform

Okupljanje je na našem Discord serveru gdje ćemo ujedno i ostavljati sve info o turniru: https://discord.gg/MkE9X3J 

Ako nemate ekipu, javite pa ćemo složiti mix ekipe od igrača koji žele sudjelovati, a nemaju premade team

Dodatna napomena: turnir je za PC platformu

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.4.2017 12:57 (med1cz).

6 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
med1cz kaže...

Nakon više zabavnih in-house 5v5 custom matcheva na različitim postavkama, odlučili smo pokrenuti jednu inicijativu :)

R6S Adria organizira prvi community tournament, cilj ovog turnira je okupiti (idealno) 8 ekipa. Cilj ovih community turnira je da se krenu skupljati timovi i da se R6S krene igrati malo ozbiljnije na domacim prostorima.

U planu je održavanje više ovakvih turnira, a ovime želimo vidjeti koliko uopće ima zainteresiranih ljudi. Isto tako dio matcheva ce biti odstrimano na nasem twitch kanalu https://www.twitch.tv/r6sadria

U buducnosti ako se pokaze dobar interes osigurat ce se i nagrade za najbolje.

In game ruleset ce biti isti kao i na R6S ESL Pro league te se postavke mogu vidjeti na sljedecem linku : http://imgur.com/a/Iy2FZ

Igra se double elimination bracket, tako da svaka ekipa minimalno 2 gamea odigra.

Prijaviti se mozete tako da kapetan ispuni prijavu sa listom igraca sa njihovim Uplay nickom na sljedecem linku : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdi5UB1bgcwFYeI_Kvur2gB7meexztrggOisSR4Kjvic4O1WQ/viewform

Okupljanje je na našem Discord serveru gdje ćemo ujedno i ostavljati sve info o turniru: https://discord.gg/MkE9X3J 

Ako nemate ekipu, javite pa ćemo složiti mix ekipe od igrača koji žele sudjelovati, a nemaju premade team

Dodatna napomena: turnir je za PC platformu

Kasniš par mjeseci al svejedno thumbs up 

8 godina
neaktivan

za čim tocno kasnim?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice