Kakvi debili morate bit da napravite ban wave i onda date igru besplatno na vikend..... GG Ubi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

A rekli su mi da su mne tili banat iako znaju da neman cheat....
Zna neko zašto igra stalno sijecka? Smanjim na 720p, sve low, benchmark 8-180 FPS
Po zahtjevanjima bi trebalo moći raditi...

Zna neko zašto igra stalno sijecka? Smanjim na 720p, sve low, benchmark 8-180 FPS
Po zahtjevanjima bi trebalo moći raditi...
Screen tear? Ukljuci vsync pa javi jel ti se i dalje dešava...... al nemoj igrat sa vsyncom
Kupio, fukk it.
Zabavno za sada.

working as intended... pa emp, naravno da će ti spržit monitor, budi sretan da još miš ne crkne na par sekundi

Jel zna itko kako da najjeftinije nabavim Six Siege za PC? Oglašavao sam da mijenjam cs go i jos dve igre za rainbow al niko se ne javlja.
Probao preko vikenda, svidjela mi se pa sam kupio ali me ubijaju kao beba zvecku pa me zanima gdje se mogu naci neki trikovi i taktike ili ako ima netko na youtube-u vrijedan pracenja?
Probao preko vikenda, svidjela mi se pa sam kupio ali me ubijaju kao beba zvecku pa me zanima gdje se mogu naci neki trikovi i taktike ili ako ima netko na youtube-u vrijedan pracenja?
Ja sam nedavno počeo igrati i moj savjet je da prvo vježbaš na situacijama i terrorist huntu.
Ovladaj koliko-toliko s operaterima i najvažnije upoznaj mape.
Tek onda lagano na multi.
Hvala na savjetu. Odigrao 4 partije samo zbog toga da dodem na lvl 5 da otljucam "custom game" pa da mogu sam setati po mapi da ih brze naucim.

Po meni Matimi0 uvjereno najbolji.
Ja sam nedavno počeo igrati i moj savjet je da prvo vježbaš na situacijama i terrorist huntu.
Ovladaj koliko-toliko s operaterima i najvažnije upoznaj mape.
NEEE, nemoj zajebavat jadne ljude, igrajte casual bogati dok ne naučite mape i sve moguće kuteve koje trebate pregledavat, zidove koje triba razbijat itd pa onda ranked..... bar san ja tako, terrorist nisan upalia sve skupa pet puta možda dok san čeka nešto
NEEE, nemoj zajebavat jadne ljude, igrajte casual bogati dok ne naučite mape i sve moguće kuteve koje trebate pregledavat, zidove koje triba razbijat itd pa onda ranked..... bar san ja tako, terrorist nisan upalia sve skupa pet puta možda dok san čeka nešto
Iskreno mozda je najbolja treca opcija i cim dodje na lvl 20 da ide ranked. Kao novi player nema bas sta da izgubi, najvise ce nauciti u ranked od ekipe a s obzirom da je CASUAL matchmaking broken trenutno i dobijat ce kao pocetnik platine i diamonde koji ce ubit boga u njemu milog i slomit mu zelju za igranjem u ranked ce bar dobijat nakon 10 partija slicne sebi. . .
Na situacijama i terrorist huntu se bez pritiska nauči igrati s pojedinim operaterima i djelomično se upoznaju mape.
Ako odmah krenu na multi izubijat će ih k'o beba zvečku, neće znati što mogu s pojedinim operaterom i neće znati što se u kojem modu treba raditi.
Tako se neće dogoditi situacija kao nama jučer kad je lik nulti level pucao u taoca čim ga je vidio misleći da je protivnik itd.
Osim toga, ako nespremni odu igrat protiv igrača, lako mogu izgubiti volju jer casual spaja kako spaja pa često dobiješ ekipu koja te zgazi k'o crva.
Ne mogu bez neke ekipe igrat ranked..pa ni ovaj community discord ne funkcionira vise..
Na situacijama i terrorist huntu se bez pritiska nauči igrati s pojedinim operaterima i djelomično se upoznaju mape.
Ako odmah krenu na multi izubijat će ih k'o beba zvečku, neće znati što mogu s pojedinim operaterom i neće znati što se u kojem modu treba raditi.
Tako se neće dogoditi situacija kao nama jučer kad je lik nulti level pucao u taoca čim ga je vidio misleći da je protivnik itd.
Osim toga, ako nespremni odu igrat protiv igrača, lako mogu izgubiti volju jer casual spaja kako spaja pa često dobiješ ekipu koja te zgazi k'o crva.
A neznan ja san ima odlična iskustva u matchmakingu kad san tek počea ljudi ti pomognu kažu šta da radiš itd.... ali dobro ja san ima starter pack pa mi je između svakog otključanog operatera prošlo po 20h igre ako ne i više tako da san svakog naučia odlično.... al neznan nek proba
A neznan ja san ima odlična iskustva u matchmakingu kad san tek počea ljudi ti pomognu kažu šta da radiš itd.... ali dobro ja san ima starter pack pa mi je između svakog otključanog operatera prošlo po 20h igre ako ne i više tako da san svakog naučia odlično.... al neznan nek proba
Mi smo nedavno počeli i prvih par dana smo igrali isključivo terrorist hunt dok nismo pohvatali osnove.
Ona smo krenuli na casual i tu nas je spajalo s ekipom 100 lvl i više.
Mi lvl 10-15, pola mapa nismo igrali, a ovo što jesmo ne poznajemo dobro, a i operatere i fore nismo znali - ubijali su nas k'o budale ispočetka.
Netko mi je ovdje savjetovao da idemo na rank jer tamo bolje radi matchmaking i mogu ti reći da tako igramo već nekoliko dana i da je puno bolje.
Spoji nas tu i tamo s nekim jačim likovima, ali u principu dobivamo igrače s kojima se možemo nositi.
Jedino smo jučer išli na casual da se malo iživljavamo na nultim levelima, da vidimo kako je to kad nas praše 100-ti leveli :)
Inače, jako mi se sviđa igra, svakim danom sve više.
Volim što je learning curve velik i što se moraš truditi u igri, a ne da igra radi za tebe kao npr. u BF1 kad dobiješ behemot i ostale pizdarije.
Ovdje kad nešto napraviš znaš da si doprinio timu, pa makar i jebeno spotanje dok si mrtav.
Ustvari, svima nam se svidjela igra toliko da smo u petak uzeli bundle s ovih 8 operatera iz prve sezone :)
Ove nove što sad dolaze ćemo vjerojatno grindat, ali tko zna :)
Da stvarno nekad zna bit glupo kad te iskerijaju cili match, ali svejedno mi je nekako bolje igrat pvp pa čak i ako su 200 lvl jer botovi nikad nece peekat iz rupica veličine mog kurca i na spawnu i takve gluposti koje se uče isključivo od pvpa.... tako da po meni jebiga nekako izgleda lakše krenit pvp pa kakav ti matchmaking da odigraš i učiš malo po malo, a mape same uđu u glavu nakon nekog vrimena... ajde okupite se jeben te pa cemo war neki casual nabacit.....
Savjet. Pogledati serenitya sa caveirom ili buckom.
odmah ingame i probati, poginuti prvi, ostatak runde pokušati drugima reći što da rade.
Diamond in no time.
Igraj casual i prati što ekipa radi, ne pickaj prvi već pokušaj skužiti šta ekipi treba.
pogledaj neke od youtubera čisto za pomoć pri nekim osnovnim stvarima, ali nemoj se previše navlačit na njihovu pro spiku.
Ove nove što sad dolaze ćemo vjerojatno grindat, ali tko zna :)
jel moguće da si nakon toliko grintanja odlučio poslušat, ne samo mene već i par ljudi i napokon otkiriti diajamnt od igre u moru generičkog smeća.
Siege is the new black :)
bmk double
ajde okupite se jeben te pa cemo war neki casual nabacit.....
Moramo još malo vježbat, pola mapa ne znamo još.
Ali računajte na nas u dogledno vrijeme :)
jel moguće da si nakon toliko grintanja odlučio poslušat, ne samo mene već i par ljudi i napokon otkiriti diajamnt od igre u moru generičkog smeća.
Ma pratio sam ja R6 od prvog dana, moji pajdaši su čak i igrali ispočetka, ali su vrlo brzo prestali zbog problema s netcodeom, glupih umiranja i sl.
Pošto BF1 jednostavno više nismo imali snage igrati, odlučio sam uzeti igru pa da probamo ponovo svi skupa i evo igramo još uvijek i ne mislimo prestati tako skoro :)

Do kraja season 2 očkeujem aimbot pistole, još wh operatera i još glitchy fast peekera kao ash.
bit će to dobra igra