Rainbow Six Siege

poruka: 1.657
|
čitano: 293.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
13 godina
Re: Rainbow Six Siege
BDS kaže...

Skilledžija 

i? Jel igjica bjoken ili nije?

Nismo još igrali MP.

Uvježbavamo se na coopu.

Jbga, treba malo pohvatat mape i mehaniku igre prvo.

Ali mogu ti reći da smo nakon dugo vremena ostali duže u igri i da smo se zabavili.

Inače smo svakih par dana bacili rundu-dvije BF1 i dosta, a jučer smo rokali više od 2 sata u komadu.

Vjerujem da je MP još zabavniji kad igra radi kako treba?

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
BDS kaže...

Skilledžija 

i? Jel igjica bjoken ili nije?

Nismo još igrali MP.

Uvježbavamo se na coopu.

Jbga, treba malo pohvatat mape i mehaniku igre prvo.

Ali mogu ti reći da smo nakon dugo vremena ostali duže u igri i da smo se zabavili.

Inače smo svakih par dana bacili rundu-dvije BF1 i dosta, a jučer smo rokali više od 2 sata u komadu.

Vjerujem da je MP još zabavniji kad igra radi kako treba?

Da, vidjet ćeš. Koncept je odličan, samo da radi kako treba. Pitao bi ja kukyja za Siege, al on je više tata-mata za Batrfild, nisam siguran koliko se kuži u Siege. I znam da laže za cookiese.

13 godina
Rainbow Six Siege

Jučer smo odigrali jednu partiju multija.

Nismo se obrukali, izgubili 3-2 u rundama.

Ključno je poznavati mapu, a za to će trebati vremena dok se ne upozna svaki kutak i prolaz.

Ta jedna runda je premali uzorak, a i ja sam još uvijek njub pa ne kužim puno toga, ali netcode mi se činio OK.

Za sada prilično zanimljivo i zabavno - nastavljamo dalje :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Jučer smo odigrali jednu partiju multija.

Nismo se obrukali, izgubili 3-2 u rundama.

Ključno je poznavati mapu, a za to će trebati vremena dok se ne upozna svaki kutak i prolaz.

Ta jedna runda je premali uzorak, a i ja sam još uvijek njub pa ne kužim puno toga, ali netcode mi se činio OK.

Za sada prilično zanimljivo i zabavno - nastavljamo dalje :)

i ja vam se budem pridruzil dok bum imal vremena

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Evo jos jedna kompilacija, uglavnom clutch momenti..

1080p @60fps

1 0 hvala 1
17 godina
Rainbow Six Siege

Krenuo je jos jedan masovni BAN vawe od Battle eye, dok sam bio u Casual partij danas, u 10tak minuta izaslo je preko 70tak nickova banovane ekipe! :D

Pocnite gledati odmah od 01:00 krece BAN vawe, za par sekundi dva protivnika DCaju iz partije i vide se njihova imena na BAN feedu hahaha, fucking pric cheateri veca mi satisfakcija vidjeti taj BAN feed vec bit MVP 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Banalo je ljude zbog macroa i Season Pass prijevare, ne baš zbog čitanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Krenuo je jos jedan masovni BAN vawe od Battle eye, dok sam bio u Casual partij danas, u 10tak minuta izaslo je preko 70tak nickova banovane ekipe! :D

Pocnite gledati odmah od 01:00 krece BAN vawe, za par sekundi dva protivnika DCaju iz partije i vide se njihova imena na BAN feedu hahaha, fucking pric cheateri veca mi satisfakcija vidjeti taj BAN feed vec bit MVP 

mogao bi gledat ovo čitav dan.

16 godina
moderator
Arabarran kaže...

Kakve Season Pass prijevare?

سمندری ڈاکو
16 godina
pirat kaže...
Arabarran kaže...

Kakve Season Pass prijevare?

Ma otklucali si Season Pass sa nekim hackom koji ubace u folder od igre. Krekiraju si season pass.

17 godina
Arabarran kaže...

I to sa Season Pass je exploit i nek je banalo, realno pass NIJE potreban NIKOME mape svakako dobijes a mozes nafarmat i vise nego dovoljno renowna za operatere ako igras, zgadi mi se kad na reddit procitam kako supci "opravdavaju" sa "neda nam se farmat" pa nek onda regularno kupe pa podrze development igre!

Dalje ban je MIX i ta govn* sto su explotala season pass i cheateri jer se pojavio na reddit niz postova sa "moji drugari su banovani zbog season pass, ali ja sam regularno kupio zasto sam ja banovan" od chaterskog govneta.

Nek su ih banovali, da ih hoce jos!

16 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Pozz!

Možda bi se pridružio, pa me interesira dal igrate preko uplaya ili steam...ili je svejedno? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sve ti ide preko proketog uplaya.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
2SaiNt4U kaže...

1080p @60fps

palac gore, dobar si.

rank, lvl, h?

Kad mi se desi ovo što se njemu desilo obrisat ću igru.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 14:59 (fila2208).
8 godina
neaktivan

lvl 193, u trenutnoj sezoni Platinum I

(najvise sam imao Platinum III dok sam prije igrao), sada vise casual igram (iskreno, vise random/neocekivanih momenata i cool stvari vidim u casual trenutno)

16 godina
fila2208 kaže...
2SaiNt4U kaže...

1080p @60fps

palac gore, dobar si.

rank, lvl, h?

Kad mi se desi ovo što se njemu desilo obrisat ću igru.

A tek i na 6:36. I onda kasnije u usporenom vidiš nevidljivog lika kako puca po tebi.

14 godina
2SaiNt4U kaže...

lvl 193, u trenutnoj sezoni Platinum I

(najvise sam imao Platinum III dok sam prije igrao), sada vise casual igram (iskreno, vise random/neocekivanih momenata i cool stvari vidim u casual trenutno)

Imaš ekipu ili soliraš?

8 godina
neaktivan

Kako kada, igram i sam ponekad, veci dio ekipe je sad u Overwatch-u,.. Igram ponekad i sa nekim strancima koje imam na friend listi.

Nick u igri mi je x-2SaiNt4U-x, pa svakako posalji friend request.

14 godina
Rainbow Six Siege

Meni je solo dosadan. Kad solo casual igram igram run n gun uopće ne pazim. Ranked s randomima je naporan i izgubiš, a ekipa kad se skupi ja nekad nemrem i eto.

Dujo kad će remath jesi vidio s damirom? On nešto nas okuplja da nas opet razbijete, sve mi se neda 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Meni je solo dosadan. Kad solo casual igram igram run n gun uopće ne pazim. Ranked s randomima je naporan i izgubiš, a ekipa kad se skupi ja nekad nemrem i eto.

Dujo kad će remath jesi vidio s damirom? On nešto nas okuplja da nas opet razbijete, sve mi se neda 

Ma šta se nas tiče uvik možemo većinon nas ima 5+ na tsu za siegeom.... 

Muzem krave, udala bi se !!!
14 godina
Nestašna kaže...
fila2208 kaže...

Ma šta se nas tiče uvik možemo većinon nas ima 5+ na tsu za siegeom.... 

nas kad se 5 sabere ja moram skrinšut uzet za uspomenu

13 godina
neaktivan
I kad nas ima nikad nismo za ranked..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
drakula789 kaže...
I kad nas ima nikad nismo za ranked..

Pa nemoš ranked igrat kad netko ne zna osnovne calloute i low level je, a ti dobiješ preko ekipe sa 150+ koje otkidaju.

za ranked treba puno palente jesti.

Sad simpatična partija. Uđem na 0-2 mrtva igra, 2v4. Reko nema šanse, kad ono, odradim praktički 3 acea lol.

Nisu dečki pro, ali opet, posralo me malo što je je, ali onaj neki feel good osjećaj lol 

14 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

ako bi neko igra uru dvi normal nek se javi u pm pa na ts i peglamo...

0 0 hvala 0
14 godina
Rainbow Six Siege

Casual je postao čudo. Igramo vs ljudi sa 280+lvl, dakle zna sve moguće angleove, kretanje i sve. Stvarno brutalno kako neka ekipa živi igru, a samo casual. Na casual često trčim onak samo da se malo zagrijem, a ekipa igra svaki ćošak kao da je na rankedu lol

ugl. igra je dugo vani i ljudi su kao i na cs postali jebeni demoni. Mislio sam da znam neki kurac, ali nevjerojatno je kako te nadmudri i pročita takav iskusan igrač.

sve u svemu, peekers advantage + jebeno dobar igrač = bg, for me at least 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Casual je postao čudo.

Pričaj mi malo o tome :)

Mi smo svi oko 20-og lvl-a i onda nam dođu 130-150 lvl na casual i možeš se jebat.

Razbucaju nas k'o beba zvečku.

Možemo se ravnopravno boriti protiv igrača do 50-60 lvl-a, ali s njima nas rijetko spaja.

Malo je taj matchamaking u kurcu?

A i ovi 150 lvl bi mogli igrati ranked jebali majku svoju.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan

Casual matchmaking je totalno sheban, tako da casual igrajte samo za zajebanciju, a ako ozbiljnije igraš idi na ranked, možda ćeš od početka gubiti al barem će ekipno biti "tu negdje" rankovi (ne leveli jer to opće ne gleda). Primjer jučer igramo kolega i ja (oba plat 1) i dođe još jedan plat i 2 golda i spoji nas s 4 plata i jednim goldom, slijedeću partiju pridruži nam se kolega koji je bronca 3 i dođu 2 golda, na kraju partije gledam i protivnici svi gold. Tako da u rankedu gleda neki prosječni rank svih 5 igrača, problem nastaje kad neki izađu u matchmakingu pa uleti diamond i shebe cijeli koncept...

Engage...
14 godina
Rainbow Six Siege

Ne bih znao o čem pričaš, mi smo dve platine, dva golda i tučemo se sa diamondima.

Nemam ništa protiv ja, nekako istrpim da me netko guzi, ali ekipa se raspadne i demoralizira, jer moramo uvijek pobjeđivati, ili ako gubimo reportati, tako to ide 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Ne bih znao o čem pričaš, mi smo dve platine, dva golda i tučemo se sa diamondima.

Nemam ništa protiv ja, nekako istrpim da me netko guzi, ali ekipa se raspadne i demoralizira, jer moramo uvijek pobjeđivati, ili ako gubimo reportati, tako to ide 

Ma u redu je istrpit ako je to povremeno da naleti netko znatno bolji od tebe pa te zgazi, problem je sto konstantno dobijamo ljude koji su po 100 levela veci od nas i diamondi ubija totalno svrhu casuala gdje bih treba da se "zagrijem" testiram i zabavim ja se moram koncentrirat i frustrirat ko da igram ranked promo match. . . To moraju fixal il ce doslovno odbit igrace na neke druge igre

14 godina
Rainbow Six Siege

pa ja sam se polako prebacio i igram casual kao da sam na rankedu jer je postalo ozbiljno. Vidim da ekipa jako tryharda i igra isto kao i na rankedu, a kad se sjetim da sam kroz casual trčao kao u codu.

Ugl. vidjet ćemo što će donesti nova sezona i patch.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice