Moram priznati da sam očekivao malo veće ocjene, ali opet vjerojatno je zbog hypea moje očekivanje bilo veliko.
igra tko? kakva je igra? vrijedna skidanja?
igra tko? kakva je igra? vrijedna skidanja?
Vrijedna "skidanja" je u svakom slučaju.
Odlično... Hoćemo li završit i na Marsu....
Pa mali easter egg nikad nije skodio ....
btw evo 1h commentary za one koji se jos odljucuju .
Pa kažem....super. još da nam negdje skoči kakva spodoba iz Dooma
Sve u svemu mislim da je ovo najbolji FPS ove godine. A nakon onog imbecila koji je ručno spremanje igre naveo kao minus, (recenzent) uopće se neću obazirat na recenzije nego ću probat igru i najvjerovatnije kupit
Pa kažem....super. još da nam negdje skoči kakva spodoba iz Dooma
Sve u svemu mislim da je ovo najbolji FPS ove godine. A nakon onog imbecila koji je ručno spremanje igre naveo kao minus, (recenzent) uopće se neću obazirat na recenzije nego ću probat igru i najvjerovatnije kupit
Zna nervirat na konzoli gdje bi morao stalno ici u menu pa saveat :S
a jbt -.-"
Streaming, manjak VRAMa?
Ovdje je mnogo reviewa, i po viđenim ocjenama igra je remek djelo, ali na konzolama! Ogromni problemi na PC-u!
Čitam da na mnogim računalima igra šteka i da je potpuno neigriva. Također nema podešavanja grafilkih opcija na računalima....
"How could PC gamer POSSIBLY have given it 84? That's impossible, the game doesn't work. That's literally [censored] impossible"
Užas, a mislio sam kupit ovu igru.... Mogu mislit kako je sada onima koji su dali novce i onda dobili ovaj užas!! Da, patch će vjerovatno to ispravit, ali ovo stvarno nije način. Pa koji k su radili cijelo vrijeme! Iako gledam da se većinom žale vlasnici ATI-a, (slika1), ali to nije nikakvo opravdanje za id.... Palac dolje Carmack...
"Why do you think all of the gameplay footage was of console versions? Because they knew the PC version was trash. Don't be naive, they knew all about the problems."
uvijek nas zakinu (PC) -.-"
Sada znamo zašto se igra zove "Rage"
AMD izbacio BETA Catalyst Drivere za poboljšanje performansi u Rageu, HD 5000 i HD 6000 serija grafičkih kartica
daj nemogu vjerovat... nebih nikad očekivao da će rage biti ovako šugavo optimiziran
moje pare neće dobit
Šta se toliko čudite nije ni prva ni zadnja igra koja ima problema sa driverima.
Novi driveri stižu za nekoliko sati, i od Nvidie i od Amd-a. LOL
http://beefjack.com/news/rage-id-amd-nvidia-actively-working-to-resolve-pc-issues/
daj nemogu vjerovat... nebih nikad očekivao da će rage biti ovako šugavo optimiziran
moje pare neće dobit
Ni moje ali će zato dobiti 20 gigi prostora na "probu"
nažalost ne mogu reći da ne vjerujem kako su uspjeli usr...ati igru od starta, ovo sa teksturama me živcira u pm.. i sad će oni to krpat par tjedana i pričat kak su divnu igru napravili
Nije mi jasno kako su oni to testirali prije nego su pustili van. Šta imaju neke svoje drivere pa im igra radi odlično ili su stvarno slijepi da ne vide te teksture? Nije mi jasno LOL
Nije mi jasno kako su oni to testirali prije nego su pustili van. Šta imaju neke svoje drivere pa im igra radi odlično ili su stvarno slijepi da ne vide te teksture? Nije mi jasno LOL
Baš to. Kao da igru nisu niti pokrenuli na računalu. Ono WTF!?! Cijelo vrijeme Džoni laprda o nadmoćnosti PC-a, bla, bla, bla i onda ukenjaju stvar. I naravno onda će piratstvo biti krivo za podbacivanje na računalima, a ne ovakve laprdije i nemar....
mislim da svi imamo. nadajmo se nekom update koji će to riješiti. i to brzo, igra mi se gadi
a toliko su je hvalili, grafika super ovo ono, gameplay.. da na konzolama, koja budala je odlučila pustiti igru u prodaju za pc? kao da uopće nisu niti zaigrali konačan proizvod nego ga odmah bacili na kopiranje i zapakirali u dvd box. ili imaju računala iz budućnosti s svim mogućim zakrpama za igru i driverima za grafičke, pa je njima sve radilo
igra izgleda predobro,ali problemi sa pc verzijom su katastrofalni, igra će dobit titulu za najgori port godine ako ništa...
čak razmišljam da je ni ne skinem sa torenta (19gb ima) a kamoli da bi lipe dao za original.
Prestrašno, ovaka užas još nisam vidio niti u jednoj igri, hvala na upozorenjima, ipak ne skidam lol