da bilo je dobro sinoć ... ako ne računamo kretene...
bravo burs...za bodove....
evo idem ja sad malo....
da bilo je dobro sinoć ... ako ne računamo kretene...
bravo burs...za bodove....
evo idem ja sad malo....
bilo je super sinoć... iako 4 utrke zaredom su me skršili nakon cca 5 metara...
moramo opet ponoviti ono od sinoć...neka ima i nas, da nisu samo Nijemci u većini....
@beziljy - jesi li ti dynomad ?
e burs daj benchmarkaj...
da jesam...dynomad
Ajmo ljudi....da skupimo neku grupicu za navečer javite se
Eto, Burs je potvrdil moju tvrdnju da Grid troši malo prometa.
Zato, nema više izvlačenja, svi na Grid
Sad ujutro idem iz šale pogldati dal ima kaj nacije na online-i kad vidim, ima, 2 puna servera.
Uđem u jedan američki i pelam. Bil sam 3. kad na jednom dvojica ispred mene jednostavno zakoče i puste me. Idem u drugi krug, vidm prvi road block od 3 auta i provučem se, kad malo dalje drugi road block od još 3 auta, i oni me puste.
Nenormalno, ali slijedi dalje, kad uđem u 3. ili ne znam koji krug, počinje chat dopisivanje ovih iz road blocka, pišu oni ovako; "nemoje mijenjati poredak jer će krivi nastradati!!!!!, mi smo ovdje da uvodimo red, ko nas ne voli poginut će!!!!!".
Koje budale, odmah sam otišel van iako im očito nisam bil cilj ja. Freakovi
poz burs i ekipa...e onaj od jučer je diklič teže klase...u početku sam se živcirao zbog takvih...al NE više...ima servera gdje ima normalnih...
premda u zadnje vrijeme sve je više kretena...šteta što nemožemo neki private al da idu bodovi...još malo fali do ELITE ranga
čak mislim da bi mogli malo ići i na midium track...kao da su mi 2-3 kruga malo..............povremeno......
poz burs i ekipa...e onaj od jučer je diklič teže klase...u početku sam se živcirao zbog takvih...al NE više...ima servera gdje ima normalnih...
premda u zadnje vrijeme sve je više kretena...šteta što nemožemo neki private al da idu bodovi...još malo fali do ELITE ranga
čak mislim da bi mogli malo ići i na midium track...kao da su mi 2-3 kruga malo..............povremeno......
to je mana verzije 1.1 kad recimo ja nekog kickam...ekipa ne vidi da je "crven"...vidi onaj što kicka i taj koji je kickan...kao neki fair play...da nebi netko bez veze kickao...al pola njih ni nezna kako nekog KICK...
....neznaju ni SHIFT pritisnuti...(premda PIŠE)....da počme trka...ooooooooooooohhhhhhhhhhhh BOŽEEEEEE!!!
Da.....najžešće mi je kad takve budale neće kickati, dok npr...prije par dana sam bio par puta za redom prvi i likovi me kickaju .... jooooj joooooj....
ako im se crashira neka kažu pa da igramo Demolition......
ajd ja danas mogu nabacit
Sutra mi dolazi komp pa se pridružujem
trebam pomoć nemogu namjestiti da igram sa Logitech cordless rumblepad 2, nigdje nevidim opciju da prebacim zato moram igrati tipkovnicom, a toje prava katastrofa i brzo sam odustao.
trebam pomoć nemogu namjestiti da igram sa Logitech cordless rumblepad 2, nigdje nevidim opciju da prebacim zato moram igrati tipkovnicom, a toje prava katastrofa i brzo sam odustao.
Imam volan (jeftinjak) ali mi je ova igra preteška. NFS most wanted i Carbon su mi odlično ležali, Grid-redovito izletanje, okret od 180, itd.
Imam volan (jeftinjak) ali mi je ova igra preteška. NFS most wanted i Carbon su mi odlično ležali, Grid-redovito izletanje, okret od 180, itd.
Žao mi je što kod nas ne postoji kakva-takva sim scena s pripadajućom ekipom.
Grid je ok kao nekakav uvod u multiplayer utrkivanje - brzo čovjek poželi puno konkrenije stvari - kvalifikacije za utrku, pravi fizikalni model, lige i općenito utrke s ljudima kojima je prvensvetno cilj zabaviti se u posve konkurentnom okruženju neopterećenom kojekakvim budalaštinama tipa ovih gdje nekolicina namjerno uništava ove što pokušavaju odvoziti poštenu i napetu utrku.
Probao sam grid - nekoliko puta - ali konstantno se vraćam na race 07 (i čekam gtr evolution) koji, iako nije približno grafički intenzivan kao grid - pruža daleko potpunije i zabavnije iskustvo vožnje (čak realnost i ne spominjem jer mislim da je gotovo bespredmetno.
S druge strane grid se vozi na tipkovnici lakše nego volanu (konkretno - svoj momo još nisam uspio podesiti da budem konkuretan na volanu) pa možda zbog toga što je volan ipak kakva takva investicija - malo ljudi je u ovim ozbiljnim ali i zabavijim simulacijama.
Ako si željan pravog utrkivanja posjeti ovu stranicu www.f1-croteam.net
Bacio oko na stranicu! Čini mi se da se vozi rfactor mod (ako nije greda uputi me na rfcentral mod za više informacija) i cijela realizacija (forum, ljestvica, liga) mi se čini sasvim ok.
Mora li se imati rf ili se oslanjate na neke "zaobilaznice" ?
U svakom slučaju ugodno iznenađenje!
Žao mi je što kod nas ne postoji kakva-takva sim scena s pripadajućom ekipom.
Grid je ok kao nekakav uvod u multiplayer utrkivanje - brzo čovjek poželi puno konkrenije stvari - kvalifikacije za utrku, pravi fizikalni model, lige i općenito utrke s ljudima kojima je prvensvetno cilj zabaviti se u posve konkurentnom okruženju neopterećenom kojekakvim budalaštinama tipa ovih gdje nekolicina namjerno uništava ove što pokušavaju odvoziti poštenu i napetu utrku.
Probao sam grid - nekoliko puta - ali konstantno se vraćam na race 07 (i čekam gtr evolution) koji, iako nije približno grafički intenzivan kao grid - pruža daleko potpunije i zabavnije iskustvo vožnje (čak realnost i ne spominjem jer mislim da je gotovo bespredmetno.
S druge strane grid se vozi na tipkovnici lakše nego volanu (konkretno - svoj momo još nisam uspio podesiti da budem konkuretan na volanu) pa možda zbog toga što je volan ipak kakva takva investicija - malo ljudi je u ovim ozbiljnim ali i zabavijim simulacijama.
Noobovi postoje i postojat će ali sigurno ne na tim turnirima-može ih se prijavljivati na Grid forumu.
hmmmmmmmmmm
nisam znao to za najbrži prst...al sad znam...hehe...
@armor: i ja preferiram uvijek zadnji...čal i u prvoj...baš zbog toga što si naveo...jer najgore je kad si u sredini...ili nedajbože prvi...na prvoj krivini se zabiju u tebe...al ne baš uvijek jer od kada imam volan na startu mogu dozirat gas...pa ne prokliže...tak da mrvicu umaknem...što se tiče relacije tipkovnica-volan...nije baš tako kao što kažete...puno ovisi kakva je staza...
evo naprimjer taj GT1...bolja vremena postignem s tipkovnicom neg s volanom jer stazi više leži "uklizavanje" u zavoje, i nagla promjena smjera kotača nego doziranje volanom (da tako brzo trzam volanom iščupao bi ga sa stola )...i još me hebe što vozim iz bumper pogleda (navika)...pa na tim trkačim stazama je sve ravnica...pa nekad kasno uđem u zavoj...dok kod staza gdje ima okolnih objekata...lakše se orijentiram...(kad je pogled iz vozila ima se bolja preglednost trkačih-otvorenih staza, dok kad postoje nekvi objekti neznaš što te čeka iz zavoja(gume, dijelovi itd))...nadam se da nisam zakomplicirao...
btw...od jučer sam ELITE...
evo prijatelji,moral sam se registrirati tu jer vidim da neki od vas ne reagiraju na msn...
ja sam jedan od prvih vozaca,pocel sam igrati sa crohr-om,betty,tvarogom i vjerksom mada me jedan moj frend upoznal sa gridom.
igra je kak ste svi rekli odlicna. treba imati puno skilla od prije da bi se vozila ova "realna" arkada.
meni je podloga bil NFS kojeg sam vozil 7 god i tam naucil puno finta koje u igrama prolaze... a za primjeniti te finte na GRIDu trebalo je samo navikavanje na fiziku..
razlog kaj pisem jest taj da sam bil od onih koji su zurili,dosli do GRIDa koji je na neki nacin neispravan i sad mi ga nece izbrisati da stavim novi(normalni)
pa ako ima ko kakvo rijesenje nek mi se javi na msn iwek_01@hotmail.com
EDIT:nije da se hvalim al mislim da sam prvi od hrvata doznal za "najbrzi prst",svjedoci su gore nabrojana ekipa koja je vozila s menom prvi put online,tam sam im to otkril......
i evo jednog screensh-a
Drago mi je da si došel Iwek!
Istina je, prvi si nam rekel za shift, tj. "najbrži prst".
Šteta kaj je ostatak ekipe s kojom smo igrali od samog početka;Shai,Tvarog, Micika, odustao od cijele verzije pa smo sad oslabljeni.
Evo još jedne fore za "pole position"; ukoliko vas strgaju ili niste zadovoljini svojom vožnjom, odustanite, izađite van i opet se vratite u isti session(naravno postoji mogućnost da to ne uspijete ak se popuni), možete to napraviti i ak završite trku ali oprostite se od bodova.
I još jedna napomena; kad startate prvi ili ispred nekoga, "zablicajte" mu dva-tri puta na brzinu stiskajući brenzu. Pravi će igraći skužiti da je to opomena da koče, noobovi će misliti da ćete krenuti u rikverc pa uopće ne budu startali
I još jedna napomena; kad startate prvi ili ispred nekoga, "zablicajte" mu dva-tri puta na brzinu stiskajući brenzu. Pravi će igraći skužiti da je to opomena da koče, noobovi će misliti da ćete krenuti u rikverc pa uopće ne budu startali