Hvala svima na odg,uspio sam odvoziti jedno 10 ak smislenih krugova na kraju ...
BTW prokleti piratluk, nitkone igra demo. :D
Hvala svima na odg,uspio sam odvoziti jedno 10 ak smislenih krugova na kraju ...
BTW prokleti piratluk, nitkone igra demo. :D
OBAVIJEST CROGRIDU:
Evo ovako, naš sada bivši član, nadish, opet je aktivni član našeg klana pa molim Bursa da ga ubaci.
Naime, nije ga bilo uopće u Gridu prošlih tjedana zbog nekih razloga koji nisu za širu publiku bitni.
Uglavnom, s čovjekom sam razgovaral prek msn-a nekih sat i pol i sve je dogovoreno.
Registriral se je na HCL forumu i sad samo čekam admina da ga ubaci u naš podforum.
Inače, nova, sticky tema zvat će se CroGrid-International i nemojte po njoj spamati gluposti.
Ona je namjenjena našim članovima koji ne govore Hrvatski, za sada samo nadish ali on je itekako voljan pomrsiti račune BEER klanu ovaj vikend!
Zato, čovjeka dočekajte uljudno!
OBAVIJEST CROGRIDU:
Evo ovako, naš sada bivši član, nadish, opet je aktivni član našeg klana pa molim Bursa da ga ubaci.
Naime, nije ga bilo uopće u Gridu prošlih tjedana zbog nekih razloga koji nisu za širu publiku bitni.
Uglavnom, s čovjekom sam razgovaral prek msn-a nekih sat i pol i sve je dogovoreno.
Registriral se je na HCL forumu i sad samo čekam admina da ga ubaci u naš podforum.
Inače, nova, sticky tema zvat će se CroGrid-International i nemojte po njoj spamati gluposti.
Ona je namjenjena našim članovima koji ne govore Hrvatski, za sada samo nadish ali on je itekako voljan pomrsiti račune BEER klanu ovaj vikend!
Zato, čovjeka dočekajte uljudno!
nadish je ubačen u skriveni podforum!
Nemojte se čuditi kad vam upadne neko s engleskom spikom
šala
P.S. Burs, daj barem budi na msn, ne mogu do tebe nikak!
Bok. Evo samo da javim da sam popravio vrijeme na Donington Parku, sad je: 1:03:12. Sljedeći put javljam kad uspijem ispod 1:03
.
Bok. Evo samo da javim da sam popravio vrijeme na Donington Parku, sad je: 1:03:12. Sljedeći put javljam kad uspijem ispod 1:03
.
.
01:01:96 ????
ajmo vozit ljudi
Htjeo sam doc malo s vama bacit koju partiju ali nikako da uhvatim vremena pa ako imate vremena nekad da stavite na forum kad vozite pa ako budem mogo dodem,Uzivajte
Popravio sam malo Donington Park pa mi je sad najbrže 1:02:86. 2 be continued...
Kaj mislite za sutra za okršaj sa BEER-om?
Ne znam koje da vrijeme napišem i dal budu pristali odma za sutra!
Kak napisati u 3 ili u 4?
Se to piše PM ili AM
Evo ti pa proucavaj: :)
http://en.wikipedia.org/wiki/12-hour_clock
@Armor:
Sry na nejavljanju jer sam na poslovnom putu vec 10-ak dana...
Nadam se da cu sutra stici na okrsaj sa PIVO-klanom, al malo sam izvan forme.
Zivi bili pa vidili!
Pozz
Evo danas posto sam bolestan pa reko da malo surfan na internetu i tako ja naletio na vasu stranicu, i mogu rec da je stvarno dobra i sto je najvaznije pregledna.
Kaj mislite za sutra za okršaj sa BEER-om?
Ne znam koje da vrijeme napišem i dal budu pristali odma za sutra!
Kak napisati u 3 ili u 4?
Se to piše PM ili AM
Evo danas posto sam bolestan pa reko da malo surfan na internetu i tako ja naletio na vasu stranicu, i mogu rec da je stvarno dobra i sto je najvaznije pregledna.
Nažalost, nije bilo nikaj od "pive" niti mene cijeli dan iz kreveta jučer....
Neka prokleta viroza me zadesila s temperaturom i želučanim tegobama- baš ko i Dinamovce LOL
Ne šalim se, ozbiljno je tak bilo!
Ali sad maloprije...
Odvozil sam jednu od najbržih sveukupnih vremena (cijele trke) u Istanbulu i bil...2.
Ali za 20stotinki sekunde.
Bilo je to ludo, 2 put sam išel svoj PB zaredom, 2 put ispod 1:22!
1:21:81 2. krug i vidli budete i sami 3.
Fantastično brza trka, nikad nisam ni približno brzo (sveukupno) odvozil Istanbul.
Pogledajte i vremena drugih, luda trka!
Da spomenem i Robertovo vrijeme iz Nurburgrina, to bude 2. po redu slika:
Nažalost, nije bilo nikaj od "pive" niti mene cijeli dan iz kreveta jučer....
Neka prokleta viroza me zadesila s temperaturom i želučanim tegobama- baš ko i Dinamovce LOL
Ne šalim se, ozbiljno je tak bilo!
Ali sad maloprije...
Odvozil sam jednu od najbržih sveukupnih vremena (cijele trke) u Istanbulu i bil...2.
Ali za 20stotinki sekunde.
Bilo je to ludo, 2 put sam išel svoj PB zaredom, 2 put ispod 1:22!
1:21:81 2. krug i vidli budete i sami 3.
Fantastično brza trka, nikad nisam ni približno brzo (sveukupno) odvozil Istanbul.
Pogledajte i vremena drugih, luda trka!
Da spomenem i Robertovo vrijeme iz Nurburgrina, to bude 2. po redu slika:
prrrreebolesno.
svaka cast,
jos kad se sjetim da mi je pb na istanbulu 1:23:02, ekipa se kida ispod 22.. ludnica, svaka cast. nadam se da nije sa slipom.
Evo my best on Jarama:
Evo my best on Jarama: