Project CARS

poruka: 1.047
|
čitano: 156.868
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Project CARS

Fanu pod kaj mislis ozbiljnije igranje? pa u toj igri se samo vozis neznam kaj drugo...{#}lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

karijera, utrke sa zaustavljanjem u boks...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Project CARS

Igra li netko project cars i assetto corsa da bi mi mozda pomogao oko kupovine? Dvoumim se izmedu ove dvije igre, ali vidim da project cars samo ima kao preorder na stranicam gdje kupujem keyeve. Da li znaci da kada kupim ne mogu igrati prije sluzbenog izlaska igre ili? Ukratko osjećaj mi je bolji u ac, no zato vidim da pc ima puno više sadržaja.

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Project CARS

Ako hoćeš osjećaj - idi na AC.

Ako hoćeš kontent - pCars.

Ali uzmi u obzir da u AC-u ima moddinga te već sad ima dosta staza za skinuti, a i automobila, iako njih u AC-u po defaultu i ne fali baš.

Također, još mašina treba doći u AC, imaju Ferrari licencu, a i Lamborghinijevu su dobili.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Project CARS

ako ti se svidja AC, kupi ga

projectCars izlazi u ozujku, preoder ne znaci da mozes igrati igru prije izlaska vec samo da ces dobiti nekoliko auta kao preorder bonus

pCARS ce imati hrpetinu vise sadrzaja od assetto corsa (da, znam da AC ima modding support, ali on je u vecini slucajeva katastrofalan)

i ako si igrao piratsku verziju pCARSa, ona je stara vec kojih 3mj, tako da moze posluziti samo kao ogledni primjer oko toga sta ocekivati od igre (u medjuvremenu je izaslo kojih 70+ novih buildova i dosta stvari je izmjenjeno)

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Project CARS

vidjeli ste rain effect u driveclubu i htjeli bi slicno u projectCARS (iako i trenutna implementacija izgleda dosta dobro)?

Rain (improvements, DLC)
- better windscreen drops with motion, pooling at bottom of windscreen and rivulets on side windows
- Wiper trails
- Better shader on windscreen drops, maybe use a pre defined black and white image
- Better road reflections, bright sky highlights not dulled out in reflection because they get too broken up by nmp
- Better passthrough of clouds allowing more dynamic range overall for better road reflection
- A touch more contrast and desat in rainy pp
- Camera rain drops add high speed shake, kick up from other cars, helmet cam mask etc.

ima jos grafickih poboljsanja koje se planiraju implementirati u sklopu DLCa (lista je predugacka), cak su navedena i planirana graficka poboljsanja u sklopu pCARS2 (pod uvjetom da pCARS bude uspjeh)

graficki DLC (vise patch nego DLC) bi trebao biti besplatan

Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
Re: Project CARS
Fanu kaže...

ako ti se svidja AC, kupi ga

projectCars izlazi u ozujku, preoder ne znaci da mozes igrati igru prije izlaska vec samo da ces dobiti nekoliko auta kao preorder bonus

pCARS ce imati hrpetinu vise sadrzaja od assetto corsa (da, znam da AC ima modding support, ali on je u vecini slucajeva katastrofalan)

i ako si igrao piratsku verziju pCARSa, ona je stara vec kojih 3mj, tako da moze posluziti samo kao ogledni primjer oko toga sta ocekivati od igre (u medjuvremenu je izaslo kojih 70+ novih buildova i dosta stvari je izmjenjeno)

Oprosti ako skačem podobranom, ali probao sam par par AC car modova i već sada su super. Lamborghini Miura je bolja (i to daleko) od bilo kojeg vanilla auta, fantazija od moda i nikako ne stoji da je modding katastrofalan.

Inače ni jedna igra me nije oduševila, no siguran sam da svaka ima svoju publiku.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
12 godina
Project CARS

Bandai Namco has released a new official trailer for Slightly Mad Studios' Project CARS. Project CARS will be coming to PC on March 17th, and the publisher has also listed the game's key features. According to them, Project CARS will pack the largest track roster of any recent racing game, a fully dynamic weather and TOD system, support for over 40 different wheels and peripherals, and support for both 12K resolutions and Oculus Rift!

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Project CARS

Meni ovo izgleda odlično.Napokon simulacija.

Kupujem

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 17:21 (Fanu).
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Project CARS

Koliko se na kraju isplati kupovati igru kad izade. Razmisljam s cime da utazim zed dok cekam GT

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 23:19 (ja111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
ja111 kaže...

Koliko se na kraju isplati kupovati igru kad izade. Razmisljam s cime da utazim zed dok cekam GT

pa sad i u ovom stadiju se isplati! igra je opcenito jako dobra! za sad su fizika i grafa na visokom nivou! do finalne verzije bude svakako jos bolja, gora sigurno ne!lp

(samo napomena: igra je jako,jako zahtjevna kaj se tice hw)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 1:19 (Stjepanj).
15 godina
Stjepanj kaže...
ja111 kaže...

pa sad i u ovom stadiju se isplati! igra je opcenito jako dobra! za sad su fizika i grafa na visokom nivou! do finalne verzije bude svakako jos bolja, gora sigurno ne!lp

Vise CPU bound ili GPU?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
ja111 kaže...

Ja sam planirao na ovoj konfi igrat,mislis da bi mogao na high?

12 godina
protjeran
Meni se na najvisim detaljima vrti na cca 45 fpsa ni vise ni manje! I to s 5 auta na stazi! Sto je po meni katastrofalno s obzirom na moju konfu!
14 godina
Zar ne bi bilo logično da igru naprave do kraja, i tek onda se bace na optimizaciju? Ima vremena, nije još gotova. Strpljen spašen. :D
Optimizam je nedostatak iskustva.
12 godina
protjeran
Gle igra izgleda prekrasno s ultra texturama! Inace Problem kod auto utrka i je previse poligona u jednom trenutku! Ovdje nema pomoci optimizaciji! Za fuul fluidnost od min 60 fps-a ce trebati barem nesto tipa r9 290 i gtx970!
14 godina
Da će za ovu igru trebati nešto ultra, o tome nema ni govora. To se znalo od samog početka, ali kažem, osobno vjerujem da će se tu još malo poboljšati FPS.
Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
Project CARS

Igra je usudio bih se reci ispred svojeg vremena, igra mozda jest multiplatform igra ali ovo nema veze s klasicnim "portom" sto je slucaj kod 99% drugih multiplatform igara, PC verziji su od pocetaka posvetili posebnu paznju odnosno development PC verzije prakticki ne ovisi o konzolaskim verzijama (osim ofc najosnovnijih stvari).

Kak bi se reklo, trazili smo pravu PC igretinu i dobili smo sto smo trazili..... samo, to ima svoju cijenu (zahtjeva najbolji hardver, citaj najskuplji). Tako da, malo je tu prostora za optimizaciju, igra je jednostavno zahtjevna.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 12:53 (lovac82).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Project CARS

Ja sam mislio na ps4 igrat kad izade, pa nema sanse da na svom tosteru ovo pokrenem

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

igru na svojoj konfi mogu igrati u ultra detaljima sa 30+ auta na stazi i u 60FPSa

problem je kisa, onda to sve lijepo padne na ispod 30FPSa ako si blizu ostalih auta i ima ih dosta - jednostavno za kisnog vremena ima previse reflexija i to ubije frejmove

srecom ima puno grafickih opcija u meniu i moze se sve podesavati + i dalje se jos radi na optimizaciji i treba ocekivati da ce tu jos pomoci i optimizirani driveri kad izadju

igra je otpocetka zamisljena kao next gen showcase i trebat ce jak komp za to pokretati u visokim detaljima

ali bez problema ce to biti igrivo i na normal detaljima sa 7850/gtx660 (igrao sam i na high/ultra dok sam imao gtx660 ali bilo je dosta grafickih izmjena u medjuvremenu tako da ne znam koliko to jos stoji)

btw izjava glavnog zaduzenog za rendering:

We plan to support DX12 in pCARS 2.

It has vastly improved multi threaded scaling and is a perfect match for our renderer. (I 've had a Windows 10 dev PC setup with DX12 for quite some time as we've been a part of the DX12 alpha program...)

naravno pod uvjetom da uopce bude pcars2 :)

malo latest gameplay videa:

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 16:27 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Project CARS

Kako si dosao do igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

backao dok se jos moglo preko kickstartera

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Project CARS

jel se može još negdje ovo nabavit.ćekam ovo ko sunce.doduše igrat cu na ps4 ali bi svejedno volio probat na pcu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

izlazi za mjesec dana tako da neces morati jos dugo cekati..

imas ga na allkeyshop.com za 28€ (jedno vrijeme bio 22€)..

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 19:59 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Gle igra izgleda prekrasno s ultra texturama! Inace Problem kod auto utrka i je previse poligona u jednom trenutku! Ovdje nema pomoci optimizaciji! Za fuul fluidnost od min 60 fps-a ce trebati barem nesto tipa r9 290 i gtx970!

upravo stavljam da vidim i to cudo..

xfact
15 godina
Project CARS

skidam s torenta neku verziju od studenog

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

skidam s torenta neku verziju od studenog

to je build 834 ako se ne varam

u medjuvremenu je izaslo skoro 100 novih buildova - zadnji je Build 930-931 (10/02/15) - i dosta toga se promjenilo

no oke je za chekirati aute 

staze, grafika i sve ostalo je updejtano

12 godina
odjavljen
Project CARS

jesu popravili AI ?

Gledo sam neki video koji je izasao nedavno sa F1 i  u svakom zavoju neki lom, al bas svakom :( (AI se zabije u AI ili se izvrti bezeveze)

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Project CARS

kakav je dmg model? 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: