Problem sa GTA SA zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa GTA SA

da bi upalio gta SA moram ga pokrenuti kao administrator inače se prilikom onog punjenja kad loadam spremljenu igru zamrzne i nipta, ali je sve perfektno kad pokrenem kao amin, e sad tu je problem sa sampom jer kad uđem u samp izaberem server UIF(imam ogdovarajuću verziju 0.3e) on me pita želite li pokrenuti SA kao admin jer mi je namješteno da pita ja stisnem da on otvori san andreas, ja onda stisnem da nepita ono želite li otvoriti ko admin i onda mi se prilikom učitavanja sampa stana na nekih 80% (ona crta dole)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem sa GTA SA
Predator003 kaže...

da bi upalio gta SA moram ga pokrenuti kao administrator inače se prilikom onog punjenja kad loadam spremljenu igru zamrzne i nipta, ali je sve perfektno kad pokrenem kao amin, e sad tu je problem sa sampom jer kad uđem u samp izaberem server UIF(imam ogdovarajuću verziju 0.3e) on me pita želite li pokrenuti SA kao admin jer mi je namješteno da pita ja stisnem da on otvori san andreas, ja onda stisnem da nepita ono želite li otvoriti ko admin i onda mi se prilikom učitavanja sampa stana na nekih 80% (ona crta dole)

Možda si sa/samp instalirao samo na admin account.

Je li ti se to događa i za druge igre ili samo za sa/samp? 

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
13 godina
neaktivan

ima još koja ali one su specifične, ali to za SA nije uvijek trebalo instalo sam neke modove i nakon toga je prob izbriso i original l gta3  stavio ali opet isto 

13 godina
neaktivan
Problem sa GTA SA

refresh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

ima još koja ali one su specifične, ali to za SA nije uvijek trebalo instalo sam neke modove i nakon toga je prob izbriso i original l gta3  stavio ali opet isto 

koliko je meni poznato, kod SAMP-a određeni modovi se ne brišu brisanjem/deinstalacijom igre.

Morat ćeš ih ručno naći pa izbrisati...

13 godina
neaktivan

hvala na savjetu, nema veze ionako sam se ohladio od sampa, može li se zaključat tema ako da reci kako, netreba mi više?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice