Imam jedan problem s igrom
stalno mi se crasha svakih 5 minuta a kad stavim na cartoonish post procesing tak nes mi se ne crasha
a imam hd4850 i 2x2.7 i 2 gig rama i radi smoothly sam se crasha stalno
stalno mi se crasha svakih 5 minuta a kad stavim na cartoonish post procesing tak nes mi se ne crasha
hmm... očito je bug u grafičkim postavkama. I nače, igra je specifična jer s porastom vizualne kvalitete raste mogućnost crashanja. Na tvom bih mjestu nanova instalirao igru, i sve patcheve jedan po jedan. Također pobrini se da imaš najnovije drivere za grafu.
i sam imam HD4850, i igra mi se ne crasha.
nakon svakih 10 minuta
memory alocation crash tak nes
Greška ukazuje da je problem u memoriji. Nažalost, to preilazi moje granice pa ti ne mogu pomoći, probaj guglat.
ne znam ja sam imao jedan problem u vezi half life2 nešto isto s memorijom i riješio ga tako da sam ugasio bilo kakve programe koji bi trebali optimizirat memoriju, znači sve slično tune up utilities. također isti savijet koji je prije spomenut zadnji ponova instalacija i na svježu verziju stavit najnoviji patch. gothic je i poznat kao bugovita igra.
OK hvala
Najvjerovatnije igraš igru bez patcheva.