Problem gothic 3

poruka: 7
|
čitano: 1.850
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem gothic 3

Imam jedan problem s igrom

stalno mi se crasha svakih 5 minuta a kad stavim na cartoonish post procesing tak nes mi se ne crasha

a imam hd4850 i 2x2.7 i 2 gig rama i radi smoothly sam se crasha stalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem gothic 3

hmm... očito je bug u grafičkim postavkama. I nače, igra je specifična jer s porastom vizualne kvalitete raste mogućnost crashanja. Na tvom bih mjestu nanova instalirao igru, i sve patcheve jedan po jedan. Također pobrini se da imaš najnovije drivere za grafu.

i sam imam HD4850, i igra mi se ne crasha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem gothic 3

nakon svakih 10 minuta

memory alocation crash tak nes

17 godina
Problem gothic 3

Greška ukazuje da je problem u memoriji. Nažalost, to preilazi moje granice pa ti ne mogu pomoći, probaj guglat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 12:41 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem gothic 3

ne znam ja sam imao jedan problem u vezi half life2 nešto isto s memorijom i riješio ga tako da sam ugasio bilo kakve programe koji bi trebali optimizirat memoriju, znači sve slično tune up utilities. također isti savijet koji je prije spomenut zadnji ponova instalacija i na svježu verziju stavit najnoviji patch. gothic je i poznat kao bugovita igra.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina

OK hvala

17 godina
neaktivan
Bloodraven kaže...

Imam jedan problem s igrom

stalno mi se crasha svakih 5 minuta a kad stavim na cartoonish post procesing tak nes mi se ne crasha

a imam hd4850 i 2x2.7 i 2 gig rama i radi smoothly sam se crasha stalno

Najvjerovatnije igraš igru bez patcheva.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 0:23 (F1-IVO).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice