Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 276.300
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Jbt., dočekam PES koji sam prizivao (BAREM PO GAMEPLAY-U), kad ono "samo za PS4 i XBOX ONE". Koliko su me samo ogulili za PES 2014 koji je, znate već svi što, i bez obzira na sve bio sam spreman preći preko svega, da bi na kraju saznao da će PC platforma dobiti zaostalu verziju. Nemožeš vjerovati... {#}

Ne bi se upuštao u to da vrijeđam bilo koga, samo kud baš sada... Da je ovakav gameplay bio u PES-u 2014, progledao bi im kroz prste i šamarao 14-icu i u 2015.g i čekao PES 2016.

The King Of Old Trafford // Origin ID: red7Nick // PES 2014 nick: BillyFOX
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da ne treba prije vremena dizati frku dok ne vidimu tu PC verziju, ja vjerujem da neće biti ništa slabija od PS4 verzije.

i didn't ASK fOr this
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2015
Adam Jensen kaže...

Mislim da ne treba prije vremena dizati frku dok ne vidimu tu PC verziju, ja vjerujem da neće biti ništa slabija od PS4 verzije.

Moguće da razlika ne bude drastična, nekim čudom, ali ostaje činjenica da na gamescomu prezentiraju samo PS4 i X1 verziju igre (ako se ne varam). To ipak mora probuditi nekakvu sumnju. Da ne spominjem ove najave da demo uopće ne izlazi ili izlazi kasnije od svih konzola. Zvuči kao ono, ajmo odradit konzole pa PC ako stignemo stignemo.

Btw, malo off topic. Da li su svi ovi mogući community patchevi kojih ima za PC, dostupni i za konzole? Kitserveri, transferi, lige, igrači itd.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
Adam Jensen kaže...

Moguće da razlika ne bude drastična, nekim čudom, ali ostaje činjenica da na gamescomu prezentiraju samo PS4 i X1 verziju igre (ako se ne varam). To ipak mora probuditi nekakvu sumnju. Da ne spominjem ove najave da demo uopće ne izlazi ili izlazi kasnije od svih konzola. Zvuči kao ono, ajmo odradit konzole pa PC ako stignemo stignemo.

Btw, malo off topic. Da li su svi ovi mogući community patchevi kojih ima za PC, dostupni i za konzole? Kitserveri, transferi, lige, igrači itd.

U pravilu ne. Nema kitservera i drugih loadera za konzole. Jedino kaj tamo možeš srediti je kroz edit filove.

15 godina
neaktivan

Kakav neprofesionalizam, kakva spodoba, nemogu vjerovati da ovakve osobe rade u takvim firmama. Sramota Konami.....

Adam Bhatti: PC guys, I will block abuse. If u care about gameplay over visuals, stay with us.If not, sorry.But pls let us move forward with a great game

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

With a great game {#}{#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina

Isuse kako jadno, a najavljivali su još realniji prikaz tekme. Sad najednom vizualna strana nije bitna i PC igrači ispadaju razmaženi jer bi htjeli i to. Prošle godine su rekli da su limitirani engineom da dostave gameplay kakav žele, a ove godine će sa istim engineom to uspjeti. Pa tko tu koga stvarno lol. Baš uživam u komentarima tog lika. {#}

EDIT: Mislio sam da se i na konzolama igra može moddati kao na PC-u. Pa onda mi stvarno nije jasno zašto je sad PC prebačen na začelje po važnosti, a mislim si da je baš PC community koji je još uvijek iznenađujuće jak zaslužan za koliko toliku popularnost PES-a.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 20:59 (Hexfire).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Samo netko tko je full zatucan za PES ga moze ove godine kupit. Stvarno moras bit hebeno lud da iskesiras 300kn za poluproizvod. Ako ove godine produ milju prodanih primjeraka, bit ce dobro.

Sime zar stvarno imaš toliku potrebu omalovažavati sve nas koji vjerujemo da će PES 2015 biti konačno onaj pravi i imati zarazan gameplay? Jbt., skužili smo da ćeš izabrati FIFA 15, ali zašto pokušavaš sve nas ovdje uvjeriti, kako si ti taj koji je napravio pravi izbor?

Iz silnih videa koje sam pogledao, već sada me vuče da zaigram prije PES 2015 nego FIFU (uz svo blještavilo koje nudi ista), jer konačno se vidi da se radi o simbiozi starog (PES 6) i novog (PES 2014). Nećemo biti zatucani toliko i blatiti bez veze.

Nisam ja tamo nekakav fan boy ili kako već vole reći, koji je zasljepljen i ne vidi dalje od svog nosa. Dobro mi je poznata i jedna i druga strana, što dokazuje moja bogata kolekcija i jednog i drugog serijala.

Na stranu ovo, što će zeznuti PC igrače.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 21:25 (redNick No.7).
13 godina
neaktivan

Sad shvacam moviea..

Taj Bahatti je idiot teski...

Ostao sam bez komentara

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 22:07 (drakula789).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Modding za PC i ostale je neusporediv. PC tu rastura jer tamo igru razbiju na komadiće i rade svašta sa njome. Dok je na konzolama to nemoguće. Opravdavaju se piraterijom kao i drugi izdavači. 

Jbg PES 4,5,6 su bili ispred svog vremena, sada se sam možemo nadati da bude ponovo izašla barem solidna igra. Možda se desi neki bljesak u budućnosti. Nešto slično kao npr sa Golfom 1,2,  sve poslije je bilo modernije al nije to to.{#}

A ovaj Bahati je nesposoban idiot. Marketing i komunikaciju je valjda učil u Sjevernoj koreji {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 21:30 (plavi08).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo maloprije čitam po drugim forumima da je lakše portati igru sa NG konzola na PC nego ikad prije, zbog navodno slične arhitekture(?), ali nas svejedno marginaliziraju. Da li je istina ili ne ovo oko portanja, možda zna netko od vas? Ako je istina, onda je ovo teška sramota za KONAMI. Pas mater!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Pa da, današnje konzole imaju AMD-ovu arhitekturu koja je jako slična onome što imamo i na PC-u. Nema nikakve izlike da Konami nije mogao i na PC dati "pravu" verziju. U teoriji bi portovi sa next gen konzola trebali biti lakši za odraditi i time kvalitetniji, ali naravno mora i developer biti sposoban. Mene osobno je isto nakon viđenih filmića više oduševio PES, ali ova informacija je baš bila hladan tuš i sad nemam pojma šta točno ćemo mi jadnici na PC-u dobiti. Planirao sam isprobati DEMO pa ajd bi onda pričekao do studenog sa nabavkom. A sad izgleda da moram čekati do tko zna kad, možda ko prošle godine skroz do izlaska i možda igra uopće neće izgledati tako dobro kao ovo što prikazuju na PS4 X1.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Demo opet prije izlaska stize..Ja ne znam sto da kazem..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

I to 2 mj prije hahaha.

13 godina
neaktivan
miTommy_123 kaže...
drakula789 kaže...

I to 2 mj prije hahaha.

mislio sam da ce izaci par dana prije nego igra izadhe,mislio sam na pc

13 godina
neaktivan

Ne znam šta se toliko žalite? Sve je fino rečeno. Gameplay i modovi će biti isti, a svi se možemo složiti da je gameplay dobar.

Ipak je ovaj Fox engine rađen za konzole, jer je jedina igra na njemu MGS, pored prošlogodišnjeg PES-a, djelomično. Lani su uspjeli polovično prebaciti taj engine na PC. Sad su napokon izbacili i za nove konzole, i vjerovatno na kompletan engine. Na PC-u će ipak biti prošlogodišnji unaprijeđen. Ne vjerujem da će biti ikakve vidljive razlike, jer ni ovo što smo vidjeli grafički se skoro ne razlikuje od prošlogodišnjeg PES-a. A sve ostalo će biti isto.

A joj što nemogu smislit ovoga pljuvača. Svi znate na koga mislim. Čuj poluproizvod, što će biti na malo drugačijem engineu. Pa jeli ti prošle godine voljena Fifa izašla na potpuno drugom engineu za nove konzole, a PC ostao na starom, pa si im vjerovatno jedva dočekao dati pare. {#}

A što se tiče demo-a, samo sam na bug-u čuo da neće biti za PC. Juče su pričali da sigurno dolazi, kad i na konzole. Probaću naći link.

http://www.peseditblog.com/2014/08/pes-2015-release-date-demo-announced.html

"A playable PES 2015 Demo will be released for all platforms on September 17."

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 1:51 (Bilal).

1 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

Rekao je Bhatti da ce pc verzija dema izac dosta blize izlasku igre tako da nista od 17tog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Odgovor rednicku...

Puca me dzon sta se ti nalazis uvrijeden. Ja zrlim igriv PES a ne smece kakvo cemo opet dobit. Jel tebi ili nekom drugom ista bilo receno ili omalovazavano? Naravno da nije... Ova tvoja simbioza nema veze jer se iz aviona vidi da je to isti vrag ko i 2014 pogotovo na pcu...

Konami je nesposoban, konami je iz najjaceg nogomet napravio najvece robotsko smece jer kraj ovakve fife se moze sakrit... Jednostavno je tako, htio to ili nehtio priznat... Boli mene briga koji ce bit bolji samo da se igra kvalitetan nogomet a ro od PESa ne mozes dobiti nikako.
14 godina
Bilal kaže...

Ne znam šta se toliko žalite? Sve je fino rečeno. Gameplay i modovi će biti isti, a svi se možemo složiti da je gameplay dobar.

Ipak je ovaj Fox engine rađen za konzole, jer je jedina igra na njemu MGS, pored prošlogodišnjeg PES-a, djelomično. Lani su uspjeli polovično prebaciti taj engine na PC. Sad su napokon izbacili i za nove konzole, i vjerovatno na kompletan engine. Na PC-u će ipak biti prošlogodišnji unaprijeđen. Ne vjerujem da će biti ikakve vidljive razlike, jer ni ovo što smo vidjeli grafički se skoro ne razlikuje od prošlogodišnjeg PES-a. A sve ostalo će biti isto.

http://www.peseditblog.com/2014/08/pes-2015-release-date-demo-announced.html

"A playable PES 2015 Demo will be released for all platforms on September 17."

A Bahtti objavi na Twitter accountu da 17.og izlazi demo za konzole. Skrolaj malo dolje u tom svome članku.

Stvarno velika stvar što će modovi biti isti. Isti mogu biti i da igru rade za Nokiu 3310. Ta činjenica je skroz nebitna jer ne ovisi o engineu.

Molim te nemoj... Pa svaki engine konzolaške igre je rađen za konzole. Kakvo je to glupo opravdanje? Znači svi mogu portati igre na PC ako žele, samo Konami ne može jer eto... Pa čak i taj MGS dolazi na PC, onda valjda se može portati lol. Sigurno se nisu jučer sjetili, ajmo najaviti MGS za PC, stavimo već Steam stranicu gore, pa ćemo onda vidjeti može li se uopće portati za PC. 

Ne možeš baš na temelju ničega (jer je točno to koliko smo vidjeli od PC verzije) tvrditi da će igre biti identične. FOX su najavljivali kao revoluciju i sad će najednom na starom engineu napraviti identičnu igru? Kako je sad to moguće. Sad su najednom ove godine ipak shvatili da se na starom engineu može puno više? Čudo u Konamiju, razvojni tim shvatio da je sposobniji nego su mislili... Rekli su da moramo čekati FOX da bi popravili razne probleme u igri, sad je dovoljan stari unaprijeđeni? Pa šta ga onda nisu unaprijedili prije 3-4 godine? 

Isto tako, rekli su da će novi gameplay elementi biti isti, ali isto pitaj vraga što to znači. Responzivnost ko gameplay element može biti identičan na svim platformama jer je to nekakav preduvjet da igra uopće bude igriva, ali pucanje lopte, remplanje, uklizavanja, fizikalne kalkulacije, ne znači da moraju biti identične onom na boljem(?) engineu. Jer ako jesu koja je onda uopće prednost novog enginea?  Samo grafički izgled? Pa to nije ono što se PES-u prigovaralo, grafički je to uvijek bilo solidno.

A ovo da se grafički uopće ne razlikuje ni ne treba komentirati posebno. Igra izgleda isto na 10 puta jačem i modernijem hardveru, svaka čast Konami.

Da stvarno ne znam zašto se ljudi žale {#}

11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Odgovor rednicku...

Ova tvoja simbioza nema veze jer se iz aviona vidi da je to isti vrag ko i 2014 pogotovo na pcu...

Odgovor vidovitom Simi, starom tarot majstoru:

Sa ovim boldanim si sve rekao, tako da daljnja rasprava nema smisla. Vidim da ti je i poznato o kakvoj PC verziji se radi, iako to još nitko živ ne zna.

13 godina

Pa iz aviona da. Ako na konzoli izgleda tako da novijem enginu, onda kako bi trebalo izgledati na PCu ? 

Moj PC  
0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Pa iz aviona da. Ako na konzoli izgleda tako da novijem enginu, onda kako bi trebalo izgledati na PCu ? 

Pazi! Ovdje nemamo slučaj kao kod FIFE sa CG i NG verzijama, jer novi FOX engine je već ugledao svijetlo dana na PC platformi. Stoga ostaje misterij, što KONAMI pokušava izvesti sa svim ovim glupiranjima. Da li će nas zakinuti sam grafički ili su možda u pitanju i druge stvari, ostaje tek da vidimo.

Zato ti velim da nema potrebe ovdje pričati o nekakvom smeću, kad su dojmovi nekih ljudi i više nego pozitivni i optimistični za sam serijal. Eto ti si ovdje napisao da je PES ispod prosjeka, da je smeće, plus začinio dodatno sve o "debilim koji su spremni izdvojiti novce", a ekipa je uočila da se promjenilo nešto ili bolje reći, da je novi PES 2015 ispao onakav kakv su očekivali i željeli. Nekako biraš teške riječi na temelju pretpostavki i širiš frustracije i navlačiš na sebe da ti se odogvori na sličan način. Ako to želiš, slobodno izvoli...

Svejedno, samo pomisao da će mo dobiti nekakvu lošiju verziju, u meni budi odbojnost da kupim jedan takav proizvod, a znam da moja mašina može pokrenuti tu superiorniju verziju, koja je namjenjena za NG konzole.

Ovo što se desilo sa FIFOM mogu u potpunosti razumjeti, jer smo već u narednoj sezoni dobili identičnu verziju kao za PS4 i XBOX ONE.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 12:26 (redNick No.7).
13 godina
EA koliko god pogresaka napravio neke kardinalne ispravi i jos doda oar opcija... Konami nezna kud tera i sve unistavaju sta su imali. Hebem ja nextgen u kojem vecinom SP mogu igrat ili nextgen bez istog za PC. Komedija ziva... Jedna ozbiljna tvtrka si nemoze dopustit da prosle godine potpuno uzbaci kisu i ostalo iz igre a ove godine niti ne izbace novu verziju na pc.
Nemoj branit nesto sta se nemoze. Shebali su i gotovo. Vristi se od 2013 svake godine kako dolazi revolucija pa tu revoluciju 80% ljudi piratizira.
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ne možeš baš na temelju ničega (jer je točno to koliko smo vidjeli od PC verzije) tvrditi da će igre biti identične. FOX su najavljivali kao revoluciju i sad će najednom na starom engineu napraviti identičnu igru? Kako je sad to moguće. Sad su najednom ove godine ipak shvatili da se na starom engineu može puno više? Čudo u Konamiju, razvojni tim shvatio da je sposobniji nego su mislili... Rekli su da moramo čekati FOX da bi popravili razne probleme u igri, sad je dovoljan stari unaprijeđeni? Pa šta ga onda nisu unaprijedili prije 3-4 godine? 

Pa zar nije i PES 2014 bio na FOX engineu? Barem djelomično. Mislim da je ovdje došlo do zabune u komunikaciji. PES 2015 za PC je vjerovatno rađen na onome što je već prošle godine portano. Samo što su ga još unaprijedili. A za nove konzole su vjerovatno iskoristili čitav FOX engine, na kojem je već MGS napravljen za nove konzole. I zato tvrdim to što tvrdim, jer sigurno nije velika razlika između te dvije verzije. Za razliku od onoga što je Fifa uradila prošle godine sa potpuno novim engineom. Kakve će razlike biti to tek trebamo da vidimo. Nema smisla sad pametovati kako će to biti neki zastarjeli engine. Po onim twitter odgovorima, da se zaključiti da neće biti neke razlike, a i nebi trebalo biti, jer je i prošli PES bio na FOX-u, donekle.

Mislim da je to samo baza odakle su počeli raditi na PC verziji. Što je i logično, jer su već lani radili na portanju FOX-a sa starih konzola, i to ove godine nastavili.

Kao što kaže na ovoj slici: http://gyazo.com/6518f544ee0e48bd913f79d570ddbb1b "an upgraded and enhanced version of the PS3 engine". Znači naprednije od PES 2014.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 13:35 (Bilal).
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
EA koliko god pogresaka napravio neke kardinalne ispravi i jos doda oar opcija... Konami nezna kud tera i sve unistavaju sta su imali. Hebem ja nextgen u kojem vecinom SP mogu igrat ili nextgen bez istog za PC. Komedija ziva... Jedna ozbiljna tvtrka si nemoze dopustit da prosle godine potpuno uzbaci kisu i ostalo iz igre a ove godine niti ne izbace novu verziju na pc.
Nemoj branit nesto sta se nemoze. Shebali su i gotovo. Vristi se od 2013 svake godine kako dolazi revolucija pa tu revoluciju 80% ljudi piratizira.

Ti ode ulijevo jer ne čitaš pažljivo, a ja ti pokazujem udesno. {#}

11 godina
redNick No.7 kaže...
SimeKZ kaže...

Pazi! Ovdje nemamo slučaj kao kod FIFE sa CG i NG verzijama, jer novi FOX engine je već ugledao svijetlo dana na PC platformi. Stoga ostaje misterij, što KONAMI pokušava izvesti sa svim ovim glupiranjima. Da li će nas zakinuti sam grafički ili su možda u pitanju i druge stvari, ostaje tek da vidimo.

Zato ti velim da nema potrebe ovdje pričati o nekakvom smeću, kad su dojmovi nekih ljudi i više nego pozitivni i optimistični za sam serijal. Eto ti si ovdje napisao da je PES ispod prosjeka, da je smeće, plus začinio dodatno sve o "debilim koji su spremni izdvojiti novce", a ekipa je uočila da se promjenilo nešto ili bolje reći, da je novi PES 2015 ispao onakav kakv su očekivali i željeli. Nekako biraš teške riječi na temelju pretpostavki i širiš frustracije i navlačiš na sebe da ti se odogvori na sličan način. Ako to želiš, slobodno izvoli...

Svejedno, samo pomisao da će mo dobiti nekakvu lošiju verziju, u meni budi odbojnost da kupim jedan takav proizvod, a znam da moja mašina može pokrenuti tu superiorniju verziju, koja je namjenjena za NG konzole.

Ovo što se desilo sa FIFOM mogu u potpunosti razumjeti, jer smo već u narednoj sezoni dobili identičnu verziju kao za PS4 i XBOX ONE.

Nek nas zakine za grafiku...

Nebi da ce ovako izgledati. A sto ce grafika odluciti oce li se igra kupit ili nece.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 15:54 (Spacecraft).
16 godina
Adam Bhatti @Adam_Bhatti · 19h

I told press today UK studio aim was to make sure #PES2015 eclipsed PES 5/6 as the best PES game ever.They instantly said 'you have already'

{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

http://www.hcl.hr/vijesti-pes-2015-za-pc-bit-ce-hibrid-izmedu-dvaju-konzolaskih-izdanja-11620-17.html

Znači radio se kompromis s obzirom na veliku većinu problematičnih konfiguracija kod igrača. PES će raditi na svim konfama dok će FIFA zasigurno kod većine štekati. E sad kaj je bolje?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

FIFA će možda štekati ljudima koji 5+ godina nisu upgradeali komp i ekipi sa laptopima iz Konzuma. Smiješno mi je to izdrkavanje da cijeli svijet ima slabe PC konfiguracije da se ne usuđuju napraviti igru kako spada. Pa hardver se prodaje baš zbog sve više naprednih i grafički impresivnijih igara, ne zbog onih koje imaju 10 godina iste zahtjeve. Svaki normalan PC igrač je svjestan toga da nakon izlaska novih konzola, zahtjevi idu gore. Uopće ne vidim problem tu i korištenje toga kao izgovor je žalosno.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...

FIFA će možda štekati ljudima koji 5+ godina nisu upgradeali komp i ekipi sa laptopima iz Konzuma. Smiješno mi je to izdrkavanje da cijeli svijet ima slabe PC konfiguracije da se ne usuđuju napraviti igru kako spada. Pa hardver se prodaje baš zbog sve više naprednih i grafički impresivnijih igara, ne zbog onih koje imaju 10 godina iste zahtjeve. Svaki normalan PC igrač je svjestan toga da nakon izlaska novih konzola, zahtjevi idu gore. Uopće ne vidim problem tu i korištenje toga kao izgovor je žalosno.

Veliki plus. Sta imas plakat ako imas komp 4-5+ godina star... a onda je mozda bio mid range, to samo ljudi bez glave rade. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice