Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 276.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
13 godina

E ovo je jos jedan metak u glavu za KONAMI, nesposobna hrpa govana.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
6 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja im pripremim lovu, a oni ovako... Znači, što se tiče PES-a sljedeću sezonu provodim u offline modu. Blago je reći, da sam razočaran ovim potezom KONAMI-a.

The King Of Old Trafford // Origin ID: red7Nick // PES 2014 nick: BillyFOX
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 13:56 (redNick No.7).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Ovi prikazani filmići su svi bili sa next gen konzola? 

Već sam se praktički odlučio da kupim PES ove godine i sad oni ovako. Žalosno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015
da vecinom sve prikazano je bilo na ps4
15 godina

Joj samo da ne krenem sa nabrajanjem kaj im sve hebem....

Post na wenbu i pozdravio sam Adama na twitteru..nek ide u racku

F*** you SONY and f*** you PES productions. I'm sure its some exclusive PS4 best version bullshit. SONY i wont buy your console and PES productions i wont buy your watered down game. You lost a costumer here. I will pirate it! Thats right, im gonna do it and i don't care cause you don't care and treat us like this. Already sent a thank you to Adam (don't worry i wasn't wishing him terminal illness ). I wanted to buy it after that disappointment that was PES14 but now...just big NO. At least Hideo Kojima made PC users happy...can't wait to buy and play both MGS GZ and TPP.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 15:00 (SolidSnakeCRO).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Sva sreca pa uzimam ps4 uskoro, ali evo jos jednlm su dokazali koliko su glupi i nesposobni, onaj Bhatti mi se gadi, taj je najveci kreten tamo a odma poslije njega ide Masuda. I sta je najbolje igra izlazi u 11 mj  oni nemogu portat pc verziju a meni se cini da ne zele. Podigli su idiotizam na novi nivo. Cestitam

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina

Evo malo vijesti oko goruće teme...Pa koja je onda razlika između PS3 i PS4 porta? Kako lik laže i mulja pa to nije svijet vidio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 15:10 (SolidSnakeCRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

Evo malo vijesti oko goruće teme...Pa koja je onda razlika između PS3 i PS4 porta? Kako lik laže i mulja pa to nije svijet vidio.

Ma on je kretencina, kao community manager za europu a takva debilcina. Boze dragi...

12 godina
neaktivan

Ovo ništa ne kontam, hoćel PES 2015 za PC biti grafički identičan kao i PES 2014 za PC? Ako hoće (a mora bit) onda zbog čega se diže sva ta frka, jer to je taj next-gen i neće ni PS4 vezija ovogodišnjeg PES-a biti ljepša od prošlogodišnje PC verzije. 

i didn't ASK fOr this
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 15:41 (Adam Jensen).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Adam Jensen kaže...

Ovo ništa ne kontam, hoćel PES 2015 za PC biti grafički identičan kao i PES 2014 za PC? Ako hoće (a mora bit) onda zbog čega se diže sva ta frka, jer to je taj next-gen i neće ni PS4 vezija ovogodišnjeg PES-a biti ljepša od prošlogodišnje PC verzije. 

Kaj ne shvaćaš, nećemo dobiti istu igru koja je na PS4 i XBONE, nego unaprijeđenu koja će biti na ps3, xbox360 i na pcu nažalost.

Novi gameplay:

12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Kaj ne shvaćaš, nećemo dobiti istu igru koja je na PS4 i XBONE, nego unaprijeđenu koja će biti na ps3, xbox360 i na pcu nažalost.

Novi gameplay:

Pa naravno da ne shvaćam jer ovi videi koje ovih dana gledam sa PS4 i Xbox One verzije su grafički identični kao i prošlogodišnja PC verzija.

i didn't ASK fOr this
15 godina
neaktivan

Pa da, grafički nije doživjela veliki skok kao u gameplayu.

Sve ono što su najavili(gameplay promjene i dynamic lightning itd) neće biti za PC i konzole stare generacije.

A taj ps3 engine koliko sam ja čuo, koristi pola starog enginea, znači od pes2014 i pola od 2013, i to sam rekao par stranica iza, da se nije iskorištavao cijeli engine nego pola samo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 16:28 (Tommy_123).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Dok ne vidimo gameplay za PC teško je reći što točno je drugačije. Nekakva razlika valjda mora biti vidljiva jer ako nije onda je igra mogla izgledati već odavno puno bolje na PC-u. Kakvo god opravdanje smisle, ovo je u mojim očima jedan veliki od*eb PC communityu jer nema apsolutno nikakve logike da igra na najačoj platformi ne bude u najboljem mogućem izdanju. Moglo se i Konamiju i EA-u progledati kroz prste prošle godine, ali ove nema šanse da kupujem nešto za stare konzole, nešto što je PC pregazio prije 5-6 godina. Ne vjerujem da je tu riječ o nekakvoj ekskluzivnosti za next gen konzole jer ovo nije igra koja bi bila system seller. Da je EA povukao takav potez onda bih i mogao razumjeti barem s te financijske strane.

Konami ko da se svim silama trudi da nitko ne kupi njihovu izliku za igru. Pa eto, uspjeli ste me odvratiti od toga i ove godine. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 16:42 (Hexfire).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Adam Bhatti @Adam_Bhatti · 19m

Anyway, our focus has been bringing back the gameplay. I don't want threats or concern from PC users, judge the demo before shouting.

Pitao sam an twitteru, sad drugačije govore, hmm

http://gyazo.com/6518f544ee0e48bd913f79d570ddbb1b

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 16:49 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Adam Bhatti: "PC users : same modes and gameplay as PS4 / Xbox One. Better visuals than PS3 / X360. A hybrid really. Focus was accessibility and quality."

Znači isti gameplay, ali opet nije ista igra? Tko tu koga?

Adam Bhatti: "Overall, another stunning day. PES is truly back. So happy to hear everyone say that."

Svake godine ovaj lik mulja isto, "PES is truly back", svake godine ovu jednu te istu stvar kaže. Kao da slušam predizbornu kampanju naših političara.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 16:58 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

MA az tog debila ja nema mriječi. Strašno...

http://gyazo.com/31349fabcce4ccded658ea96c2023e3f

Evo gameplaya. Kvaliteta: stunning 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 17:29 (Tommy_123).
Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina

Znači PC verzija će biti bolja od prošle generacije ali lošija od trenutne? Hahah, kakve gluposti.

Ovo su stvari koje inače EA radi, nemogu vjerovat da si je Konami ovo dopustio.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Samo netko tko je full zatucan za PES ga moze ove godine kupit. Stvarno moras bit hebeno lud da iskesiras 300kn za poluproizvod. Ako ove godine produ milju prodanih primjeraka, bit ce dobro.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Tommy_123 kaže...

MA az tog debila ja nema mriječi. Strašno...

http://gyazo.com/31349fabcce4ccded658ea96c2023e3f

Evo gameplaya. Kvaliteta: stunning 

vrlo dobro izgleda

https://www.youtube.com/user/007strmi
17 godina

Ovogodišnje izdanje poznatog nogometnog serijala će pratiti i demo verzija, koja, na žalost, preskače PC (i Wii U), te 17. rujna stiže isključivo na PlayStation 3 i 4, te Xbox 360 i Xbox One.

http://www.bug.hr/master/vijesti/pes-2015-izlazi-13-studenog/134999.aspx

a valjda znaju kaj pišu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 17:36 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ovaj Bhatti kaže da PC igrači probaju demo prije nego zaključuju, a sad se piše da neće biti dema na PC-u. Majke mi ako ja tu razumijem bilo što.

Dovoljno je reći da je prije par mjeseci službeni trailer PES-a bio uklonjem zbog kršenja autorskih prava. To dovoljno govori o profesionalsnost i ozbiljnosti tih ljudi koji se bave razvojem ove igre. Ovaj Bhatti mi toliko diže živce...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 17:36 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hahahahaha, pa šta je ovo sapunica neka postala. Jedan govori jedno, drugi drugo. Pa neka se međusobno dogovore i jedno riješenje kažu, a ne 10 pa sad si ti misli. Idiotizam.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Samo netko tko je full zatucan za PES ga moze ove godine kupit. Stvarno moras bit hebeno lud da iskesiras 300kn za poluproizvod. Ako ove godine produ milju prodanih primjeraka, bit ce dobro.

Zašto to govoriš, po ovim gameplay videima sa Gamescona novi PES djeluje dosta dobar, stvari koje su mi smetale na 2014-ki su ispravljene. Doduše probat demo naravno i uvjerit se iz prve ruke, a ako ne bude dema za PC onda isprobat preko torrenta (nek ne misle da će nas PC igrače zajebat što neće izbacit demo, pogotovo nakon što su rekli da će PC verzija biti nadogradnja od PS3 verzije).

i didn't ASK fOr this
14 godina

Konami počinje podsjećati na Microsoft i predstavljanje Xbonea. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Adam Jensen kaže...
SimeKZ kaže...

Zašto to govoriš, po ovim gameplay videima sa Gamescona novi PES djeluje dosta dobar, stvari koje su mi smetale na 2014-ki su ispravljene. Doduše probat demo naravno i uvjerit se iz prve ruke, a ako ne bude dema za PC onda isprobat preko torrenta (nek ne misle da će nas PC igrače zajebat što neće izbacit demo, pogotovo nakon što su rekli da će PC verzija biti nadogradnja od PS3 verzije).

Pa problem je ako verzija za PC neće izgledati ništa slično tome prikazanom na PS4 i X1. Zasad bome nije jasno tko tu koga i s koje strane.

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Adam Jensen kaže...
SimeKZ kaže...

Pa problem je ako verzija za PC neće izgledati ništa slično tome prikazanom na PS4 i X1. Zasad bome nije jasno tko tu koga i s koje strane.

Jedni govore da da, jedni da ne. Onda Bhatti ulijeće i govori da ne sudimo nego da probamo demo za pc, a demo az pc nije najavljen. 

14 godina

U ovom Konamiju ne zna se ko pije a ko plaća, ovo danas je vrhunac. Nije ni čudo onda da igra već nekoliko godina strmoglavo pada.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
vrinho kaže...

U ovom Konamiju ne zna se ko pije a ko plaća, ovo danas je vrhunac. Nije ni čudo onda da igra već nekoliko godina strmoglavo pada.

Oni piju, a mi plaćamo {#}

14 godina
Hexfire kaže...
vrinho kaže...

Oni piju, a mi plaćamo {#}

Hehe, X ko kuća. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice