Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.384.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Di ima za skinuti patch za pes ali ps3 verziju to jest da klubovima pišu normalna imena i sve to.
12 godina

google is your friend
pesedit 

very enraged dude.
13 godina
tomybest kaže...
Di ima za skinuti patch za pes ali ps3 verziju to jest da klubovima pišu normalna imena i sve to.

https://mega.co.nz/#!khsigL7Z!f93ikF...sohkr2kUFTwFio

Ubaciš fleš u PC. Odes u my computer desni klik na fleš i format
http://www.pes-serbia.com/attachment.php?attachmentid=21486&d=1381827836
U tom prozoru je bitno da odabereš FAT32 tip particije i onda ideš na format.
Zatim skineš arhivu iz prvog posta i raspakuješ je preko winrara ili koji već arhiver koristiš.
Znači raspakuješ ovu arhivu recimo na desktop ili gde već i dobićeš :
folder WENB PES2014 Option File V.1
U njemu folder PS3
U njemu folder SAVEDATA
U njemu mali milion foldera koji svi sadrže dresove,grbove itd.
Onda uzmeš taj PS3 folder i kopiraš ga na fleš. Bitno je da ti na flešu bude folder PS3 i sve ostalo što on sadrži!!! Nikako ovaj WENB PES2014 Option File V.1 folder jer onda Sony neće prepoznati fajlove
Ubaciš fleš u playstation, Pod Game menijem ideš na Saved Data Utility (PS3) i onda drugi odozgo će ti biti fleš, odma ispod Online Storage. Uđeš na fleš sa X i onda pritisneš trougao na bilo koji od tih fajlova i ideš na COPY MULTIPLE. Ostavi konzolu minut dva da učita sve te silne fajlove,njihove parametre,thumbnaile i ostalo. Zatim ideš na Select All i OK. Kada te pita da li želiš da overwrite-uješ Edit fajl i settings fajl ti odaberi OK i to je to. Kad se iskopira sve pokreneš igru i imaće patch

edit: kopirano sa pes serbia foruma

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 15:49 (mariclius).
13 godina
neaktivan

Odigra sa ljepih godina pesa ali ovo je definitivno promašaj teški . Ovo je nekakav retardirani klon fife . Samo ću još reć da sam prvu igru kupio iss pro 1996g tako da nema potrebe diskutirati od kopetenciji :) . Da su htjeli napravit goru igru teško bih im pošlo za rukom . Žali bože svake lipe . Sad treba zajebat nekoga i uvalit mu Cd za 200kn :(

5 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
degen11 kaže...

Odigra sa ljepih godina pesa ali ovo je definitivno promašaj teški . Ovo je nekakav retardirani klon fife . Samo ću još reć da sam prvu igru kupio iss pro 1996g tako da nema potrebe diskutirati od kopetenciji :) . Da su htjeli napravit goru igru teško bih im pošlo za rukom . Žali bože svake lipe . Sad treba zajebat nekoga i uvalit mu Cd za 200kn :(

Cekaj patch u novembru, pa posle odluci, jer nakon toliko godina, pruzi im jios tu sansu...{#}

14 godina
neaktivan

ne nadam se nicemu boljem

dragan

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
marsel100 kaže...

igram pes od 2004 god i moram priznat da nisam gore smece vidio od ovog pesa po pitanju online igranja.ekipa se iskopcava od 20 utakmica nisam zavrsio 5,serveri izbacuju pa uzimaju i daju bodove a da nisi ni poceo utakmicu.igra sjecka kad igras sa svakim 2 protivnikom.toliko zivaca nisam izgubio u proteklih 10 godina koliko sa ovim pesom radi online igranja a zato sam ga prvenstveno kupio.jako sam razocaran i mislim da ako ne poprave sta sa tim pachevima a cisto sumnjam odustajem od igranja pes.

ja sam zadnji pes igrao 2009. (prije toga sam igrao svaki od jedinice) , presao sam na fifu zbog katastrofalnog online sistema te sam igrao fifu 10/11/12/13 , fifa mi se zgadila te sam odlucio ponovno dati sansu PES.u , iskreno ocekivao sam da ce stanje u online partijama biti barem malo bolje od onoga prije 5 godina...

Nazalost prevario sam se. neznam kako ih nije sramota uopce i reklamirati online komponentu igre, gameplay je odlican i u puno stvari revolucionaran ali onaj koga zanimaju online partije moze PES slobodno zaobici. Uludo bacenih 260 kuna, racunajuci da sada moram kupiti fifu ode preko 400kn...

Ne vjerujem niti 1% da ce patch ista promjeniti, kako bi i vjerovao kada su problemi identicni onima iz 2009. a promjenili su citavi engine, ocito je da isti nesposobni programeri koji su radili na online djelovima 2009. rade i u 2014. , kako drugacije objasniti iste tragedije na dva razlicita engina...

Ako koga iz Osijeka (nakon ovoga napisanoga) zanima pes 2014 kupljen u Zeldi dajem ga za 100kn...

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 14:16 (dZelja).
11 godina
neaktivan

Šta, ovaj Movie i dalje trolla po ovoj temi. Ah svašta. Nisam bio na ovoj temi zadnjih 30-ak stranica i malo uletim da vidim imal šta nova, i prvo što vidim da Movie i dalje u svom stilu, stvarno ne znam kad će prestat već jednom, neće valjda do otvorenja teme za PES 15. Nije mi jasno šta ima od toga, zar mu ne bi bilo pametnije da to vrijeme bolje iskoristi npr. da odigra koju partiju te svoje Fife kad mu je toliko dobra ili da odgleda koji movie. Neki ljudi baš ne znaju uživat u životu, ili možda koristi ovakve PES-ove podforume da liječi živce ko će ga znat, svakakvih nas ima.

i didn't ASK fOr this
Moj PC  
9 1 hvala 2
12 godina

Jel se može nekako namjestiti vrsta lopte u Master ligi?

I gdje mogu vidjeti kakve sve kopačke postoje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Ovaj pes je odličan,jedino me sudci znaju naživcirati

4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.change.org/petitions/stop-exclusive-license-monopolies-equally-shared-licenses-for-football-games#share Ajmo ljudi potpisujte peticiju i šerajte, za jednako raspodjeljene licence u nogometnim igrama!

He who is the cause of someone else becoming powerful is the agent of his own destruction.

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

goty

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Konami Europe community manager Adam Bhatti today stated that the announcement of the release date for the much anticipated PES 2014 November DLC is imminent.

He also said the new PES 2014 DLC will include updated transfers as well as new boots and faces (more than 800). A gameplay patch adressing some of PES 2014's main issues will also be released at the same time.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
picija21 kaže...
Konami Europe community manager Adam Bhatti today stated that the announcement of the release date for the much anticipated PES 2014 November DLC is imminent.

He also said the new PES 2014 DLC will include updated transfers as well as new boots and faces (more than 800). A gameplay patch adressing some of PES 2014's main issues will also be released at the same time.

to je u redu

12 godina
neaktivan
picija21 kaže...

koga brtiga za face, patike, samo neka oni poprave svoje servere da igramo online kako spada!!

15 godina

Prodajem orginal pes 2014 box  ,Aktiviranu , odigrano par tekmi.

Razlog prodaje ostajem na 13-ici, golmane ne mogu više probavit.

Bez zamjena.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prodajem CD Key za Pes 2014 za 100 KN.

Uplata na moj račun. Zainteresirani javite se na PM pa ćemo se dogovoriti.

Moj PC  
1 4 hvala 0
12 godina
protjeran

Najbolja igrA

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Odličan je Pes stvarno, samo čekam da izađe CroPes 14, al to će trajat ohoho.

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zna li neko ima li kakav patch za optimizaciju PES-a za rad na slabijim, na primjer imate moj racunar, ako ima nek javi :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HDesignz kaže...
picija21 kaže...

koga brtiga za face, patike, samo neka oni poprave svoje servere da igramo online kako spada!!

samo to da poprave vec cemo se nekako snac sa ovom igrom.

dragan
13 godina
neaktivan

Imam pitanje, u Master Ligi (offline), pri slaganju formacije, prikaz za moral (strelice: ljubičasta-plava-zelena-naranč-crvena) sada prikazuje i formu (čovječuljak, sličan ulazu u muški wc :D ) u boji od zelene do crvene. Sada, buduči da nekoliko godina nisam igrao Master Ligu, ovu foru sa formom mogu shvatiti na dva načina:

1.) Crveni čovječuljak znači da je igrač u dobroj formi i da igra dobro, obrnuto za zelenog čovječuljka

2.) Crveni čovječuljak znači da je igrač umoran i da mu se brže troši stamina, i obrnuto za zelenog čovječuljka

Kao što vidite, moja shvaćanja su potpuno suprotna :/ help please!

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 0:56 (imagiNe).

0 0 hvala 0
13 godina

Crveno - max forma , ljubičasto - najlošije

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

To je moral. Čovječuljak ne može biti ljubičast, ima nekoliko faza od zelenog, do crvenog. Evo dio screenshot-a:

http://i42.tinypic.com/ogce42.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 2:07 (imagiNe).
13 godina
imagiNe kaže...
sstrmi kaže...

To je moral. Čovječuljak ne može biti ljubičast, ima nekoliko faza od zelenog, do crvenog. Evo dio screenshot-a:

http://i42.tinypic.com/ogce42.jpg

kao što sam ti rekao to ja za formu i može biti ljubičasto - najlošije

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Prodajem CD Key za Pes 2014 za 100 KN.

Uplata na moj račun. Zainteresirani javite se na PM pa ćemo se dogovoriti.

Dodajem u ponudu i CD Key za Nba 2k14. Pes 14 + Nba 2k14 za 150 KN.

11 godina
neaktivan

baš sam proba demo verziju za pc i nije loše ali daleko od fife .zanima me dali sad sve valja nakon patcheva dali se isplati skidat?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

baš sam proba demo verziju za pc i nije loše ali daleko od fife .zanima me dali sad sve valja nakon patcheva dali se isplati skidat?

Ja sam zaigrao nakon nekoliko tjedana i fino je osvježenje.  Peč stiže ovaj mjesec i popravit će sve nebuloze koje su trenutno u igri pa tako ionline.

ELS BLAUGRANES <3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice