Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.385.805
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
KODAK17 kaže...
zimbubve kaže...

Nabijen ja japance na qurac skupa sa ovim online hororom. Outlast je dječja igra prema mrcvarenju na konamijevim serverima. Ovo samo pogoduje onim koji slabije igraju jer imaju šansu za pobjedu. Lik mi ima 1 udarac na gol spram mojih 12, i pobijedi me 1:0 ni kriv ni dužan. Komande kasne, skriptirani udarci u stative , prećke ili igrač uopće neće da puca u šesnaestercu, iznenadni dc u 89 minuti, lagovi itdalje itbliže.

Offline je dobar , ali nisam ja platio za offline. Ovo je zadnja kuna koju će dobit od mene, pa makar napravili neviđen ultra realan simulator nogometa. Ne može se ovako varat ljude.

Ja sam sve zamrzao i cekam taj official patch u studenom. Ako i tad ne bude poboljsanja, bacam igru na oglas. Jbt., sretniji sam bio sa onom verzijom sto mi poslao Jack Sparrow. {#}

To sam i ja odlučio nakon sinoćnje utakmice. Dogodila se Schrodingerova lopta. Znači bila je tu, ali je nema{#} tj. nevidljiva oku. Power bar uredno radi i sve ali lopta se nevidi. I tako smo ja i neki lik odigrali cijelu utakmicu. Rezultat 1:1, golovi su pali naravno napamet. Zanimljivo je u početku nisam odmah ni shvatio što se događa, tražim loptu,, igrači se kreću ali ne razumin di je{#}. Iako sam dao do znanja liku da mi se neigra ovako te sam se dodavao u zadnjoj liniji, ovaj je bjesomučno napadao, mijenjao umorne igrače , taktiku lol, ne znam koji mu je qrac.

Nadam se ,ali sumnjam da će novi patch išta donijeti.

16 godina

Napadao je jer on vidi loptu. Ne vidi ju samo jedna strana. Zbog nekih patch-eva {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Koristio sam edit patcheve od početka i evo prvi put čujem za to. Hvala za info{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Ovaj PES je za FIFA-u avion što se realnosti kretnji tiče, što ga više igram to mi više sliči na pravi nogomet, ima tu dosta nedostataka ali ovo je nešto najbliže simulaciji. Trenutno imam instaliranu FIFA-u 14 i PES 2014 i kada sam otišao igrat jednu tekmu FIFA-e i šok, pa tamo nema trunke ralnosti ali doslovno ni trunke. Jedino što je bolje su izbornici, muzika, i komentatori ovo ostalo definitivno treba novi engine za PC. A PES su nazivali robotima, neka mi onda objasne kako se naziva ovo tamo?

Pa tako nešto su i rekli na HCL-recenziji za FIFA-u 14  : "U usporedbi s konkurentnim naslovom, igrači u Fifi izgledaju „gumeno“, poput realističnih lutaka."

Istina PES je ove godine dalekooo bolji po tim nekim stvarima,fizika,pokreti igrača,animacije,igrača,navijača,grafika,ma puno puno toga što se tiče samoga gameplaya,nevjerovatni HEART sistem i još dosta stvari koje izgledaju prerealno,prava je uživancija igrati,jednostavno se uživiš u igru...PES14 gledajući puno realnije izgleda kao nogometna simulacija!

Ali na žalost iako PES sad izgleda dosta bolje,realnije,dosta više vuče na ono kako bi nogomet trebao izgledati u stvarnosti nego mu konkurent FIFA ipak može svatko reći da je ovo sve dosta nedovršeno.

FACE IGRAČA,MALO STADIONA,LICENCE,kao i manjak dosta drugih stvari sitnica,najviše izvan samog gameplaya ali i u njemu ima sigurno par stvari koje se mogu još ispolirati i te sve sitnice kada se saberu zajedno daju dosta manju ocjenu igri!

Ali sve u svemu igra kao igra izgleda veoma dobro,novi engine odlično izgleda,kako engine za fiziku tako i za grafiku,što se najbolje primjeti kada se igra sa boljim,licenciranim timovima,kod kojih su igrači i sve ostalo većinom do zadnjeg detalja odradjeni kao npr.Bayern,Barca i sl.tu se baš vidi prava moć novog enginea,sa nekim igračima imam osjećaj kad upravljam da je živ...dok sa ostalim timovima bez licenci,pa čak kad se skinu neki patchevi i sl.nije ni blizu gušt igrati kao sa ovima pravim,face igrača katastrofa,većina nema svoja prava navijanja kao ovi sa licencama i još dosta drugih stvari!

Da su ovo sve odradili do kraja što sam naveo ove godine bi blago rečeno POJELI FIFA-u...ZNAČI POJELI u svakom smislu,ali eto na žalost nisu,bar za sad...

FIFA kao FIFA iako trenutno u tim nekim stvarima,prvenstveno u samom gameplayu,grafika,fizika,animacije itd. izgleda dosta zastarjelo u usporedbi sa Pes-om,jbg na starom su engineu još od 2011 ili koje već,i skroz malo promjena je do sad bilo,ali mora se priznati da je kao igra komplentija od PES-a ma koliki god netko bio PES Fanboy!
Čim se udje u FIFU primjeti se bogato i moćno sučelje koje PES nema,bogat i moćan soundtrack,puno puno veći izbor timova,sve je licencirano od A-Ž,KOMENTATORI U FIFI SU BOGOVI,nešto premoćno,ali baš ono premoćno i još jedina stvar koja me fascinira je FUT mod iako nisam igrao znam o čemu je riječ i nešto je premoćno,tako nešto bi volio vidjeti u PES-u,ML je slična ali FUT mod u FIFI mi se čini puno moćniji (ma da ima i PES nekih stvari boljih i moćnijih od FIFA-e) ali eto i tu su još neke stvari gdje je FIFA bolje.

Medjutim meni jednostavno koliko god to sve bilo sredjeno FIFA ne može nikako sjesti,nekako mi je više igra za zabavu i zezanciju,nije mi baš realna,dok kod PES-a mi gameplay pruža nekako veći gušt i prikazivao je uvijek veću realnost nogometa,onako kako on zapravo i treba izgledati.
Puno veća realonst kretanja igrača po terenu,ili kao to već reći,takodjer velik izbor taktičkih varijanti kroz utakmice,pogotovo sad u PES14 ovo što su ubacili je vrh,premoćnih taktika i kombinacija ima,možeš borato i formacijama na kakvu taktiku želiš ići,kako koji igrači da se kreću po terenu u odredjenim akcijama kojih ima veoma dosta i još puno odličnih stvari,dok na FIFI toga nema,staviš formaciju koju želiš,staviš kakav mentalitet ekipe želiš,napadački,obranbeni i to je to,te stavi su me  me jednostavno oduvijek privlačile na PES-u.

Etp sad Ostaje nam sad nada da će KONAMI što prije izbaciti veliki update koji su najavili u Novembru,koji će popraviti navodno sve nedostatke,sve ono što "nisu stigli uraditi na vrijeme",kako te face igrača,neke stvari u samom gameplayu ali i izvan njega,nadam se da nas neće iznevjerit,nisam htjeo još kupiti original igru upravo zbog toga,ali ako izbace sve ubrzo kako su najavili update od 1000 face i sve ostalo što nisu završili poprave i uglade kupujem istoga dana igru,ali sa ovime nisu zaslužili!

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 4:21 (picija21).
13 godina
neaktivan

Kako spriječiti da ti brži igrač pobjegne kroz sredinu obrane? (npr stisnem pass tipku za oduzimanje ili desnu gljivu prema njemu vučem i nikako da ga spriječim da mi dođe 1n1)

(boldano jer mi ni jedanput neko nije odgovorio na pitanje do sad, kako odigrati hebenu obranu)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 8:58 (Schweini7).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo samo jedno pitanje...Šta su izbacili online tournaments iz PES 2014?...one ranking 

online turnire koje smo imali u PES 2013???..eto molim odgovor pa da znam dal da kupim

ili samo offline ove godine...HVALA

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da tog ti nema u igri, kaže lopov Bhatti da će to dodat u idućem patchu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozdrav ekipa evo i ja danas kupio PES2014....fan sam PES-a jos od PS2 konzole a ovo mi je prvi za PC....zanima me multiplayer jer se moze igrati sa nekim koga ti zelis ili je random i dali koristite kakav TS ili tako nesto za komunikaciju....inace igram battlefield 3....dali postoji neka friend lista ili slicno....hvala

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina

moze pomoc,dali je netko imao ovakav problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Joky007 kaže...

moze pomoc,dali je netko imao ovakav problem

pokreni igru kao admin..

12 godina

Konačno sam se i ja dočepao PES-a... nakon odigranih 20-ak utakmica moram priznati da je ovo fantastično, kretanje igrača, teško probijanje protivničke obrane, a golmani su, po meni vrlo dobri. Kad sam čitao neke komentare o udarcima van 16 m pomislio sam da je apsolutno nemoguće pogoditi gol iz takvih situacija, a ja sam već u drugoj ili trećoj utakmici ''probio'' mrežu i to s Ledesmom iz Boce, tako da je vjerojatno da neki ljudi baš i ne znaju držati kontrole dok upućuju udarac, odnosno da KONAMI nije servirao baš takav horor kako se priča.

Nadalje, slobodni udarci, čitanjem foruma stekao sam dojam da je svaki slobodnjak u zoni udarca automatski gol, ali u praksi sam izveo otprilike deset slobodnjaka iz dobre pozicije i postigao sam tek jedan gol, izvođač mi je bio Ronaldinho, vrlo dobar pucač, složiti ćete se.

Krenuo sam u ML i nakon dugo, dugo godina ovo je PES u kojem neću već u prvoj sezoni osvojiti naslov, već će za takvo nešto biti potrebno dosta vremena i upravo to je veliki plus ovogodišnjeg PES-a.{#}

5 3 hvala 2
16 godina
m77 kaže...

Kad sam čitao neke komentare o udarcima van 16 m pomislio sam da je apsolutno nemoguće pogoditi gol iz takvih situacija, a ja sam već u drugoj ili trećoj utakmici ''probio'' mrežu i to s Ledesmom iz Boce, tako da je vjerojatno da neki ljudi baš i ne znaju držati kontrole dok upućuju udarac, odnosno da KONAMI nije servirao baš takav horor kako se priča.

Nadalje, slobodni udarci, čitanjem foruma stekao sam dojam da je svaki slobodnjak u zoni udarca automatski gol, ali u praksi sam izveo otprilike deset slobodnjaka iz dobre pozicije i postigao sam tek jedan gol, izvođač mi je bio Ronaldinho, vrlo dobar pucač, složiti ćete se.

Ne bih rekao da ne znam pucati. Igram već malo duže vrijeme. Udarci su loši. Slobodnjaci su lagani. Ne znam što bih zaključio o tebi. Kažeš da znaš pucati, a slobodnjaci fakat lagano ulaze. Stavi u kut, ne trebaš felš ni ništa. Npuni do pola i sve u razmaku od 16-25 ulazi {#}

12 godina
neaktivan

Dali mi mozete dati link za download od najnovijeg patch-a? hvala{#}

Nikad nereci nikad!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako je ovo zabavan i dobar nogomet dok skužiš kak igrati obranu {#}  (trud se definitivno isplatio)

4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Trebam malu pomoc!Skinio sam i instalirao onaj neki pach 1.01 za online...pokrenem igru i hocu ici na multiplayer ML ili obican multiplayer match i kaze mi da treba neki update i da mogu u igri updejtati...odem kako sve ljepo pise i stisnem da updejta i napise mi da su neki neocekivani problemi sa PES serverom i li tako nesto i ne mogu  nikako updejtati i pokreniti multiplayer...jel imo iko slicnih problema?Unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

pokrenuo kao admin i dalje isto

12 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Kako je ovo zabavan i dobar nogomet dok skužiš kak igrati obranu {#}  (trud se definitivno isplatio)

sve je to oke, samo online je koma ;)

13 godina
neaktivan

Ono kad ti cura kupi PES. {#}

17 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

htjet ćeš ga bacit :)

12 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Odma zeniti heheheheeh :)

14 godina
neaktivan

moze neki link za patch i da bute torent po mogucnosti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

El ima na vidiku kakav novi pesedit patch?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima, kak nebi bilo. Sad je samo pitanje oće doći prije onog oficijalnog patcha od Konamija ili nakon. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel mi moze neko od vas dati link za patch za multiplayer pc verziju...sa konamijeve sluzbene stranice skinem i uvjek kadfa hocu pokreniti multiplayer kaze da moram patchati jer nemam kao pravu verziju patcha....strasno hebem ti konami retardirani nisam ni krenio vec su mi se zgadili{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...

jel mi moze neko od vas dati link za patch za multiplayer pc verziju...sa konamijeve sluzbene stranice skinem i uvjek kadfa hocu pokreniti multiplayer kaze da moram patchati jer nemam kao pravu verziju patcha....strasno hebem ti konami retardirani nisam ni krenio vec su mi se zgadili{#}

problem rjesen...ko ima problem sa tim data packom neka iskljuci  antivirus i stvar rjesena...

14 godina
neaktivan

igram pes od 2004 god i moram priznat da nisam gore smece vidio od ovog pesa po pitanju online igranja.ekipa se iskopcava od 20 utakmica nisam zavrsio 5,serveri izbacuju pa uzimaju i daju bodove a da nisi ni poceo utakmicu.igra sjecka kad igras sa svakim 2 protivnikom.toliko zivaca nisam izgubio u proteklih 10 godina koliko sa ovim pesom radi online igranja a zato sam ga prvenstveno kupio.jako sam razocaran i mislim da ako ne poprave sta sa tim pachevima a cisto sumnjam odustajem od igranja pes.

dragan

3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

ovaj pes je razocarao definitivno

dragan
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 12:48 (marsel100).
13 godina

Evo plačem :D 

A shit, sad je uredio :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 12:49 (SimeKZ).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Super mi je igrat s Player kamerom, tu se još bolje vide odlične animacije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice