Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.388.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
dZelja kaže...

sad si me zabrinuo, kupio sam vec barem desetak cd.keyova na taj nacin, doduse vecinom je download isao preko steama ili origina :/

Jedno je aktivirati key preko Steama/Origina, a drugo aktivirati piratsku verziju s keyem.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
odjavljen

PES 2013 sam aktiviro samo s key-em tj. piratsku verziju bez problema.

Vidjet cemo kak ce bit kod 2014.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 15:25 (Edge).

0 0 hvala 0
15 godina

Yap moral budeš koristit NO DVD FIX (crack) a tu bu moglo bit problema sa online modom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

Yap moral budeš koristit NO DVD FIX (crack) a tu bu moglo bit problema sa online modom.

Pa kad se instalira patch npr.PESEDIT a to većina koristi,on sam napravi crack ja mislim,tako da iko imaš instaliran original to više nije original,ne moraš koristiti cd ni ništa...kako god skoro isto te ispada unjeo original kod na piratsku veriju ili igrao sa originalom ja mislim...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 15:15 (picija21).
13 godina

Francuska...

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

Nema nikakvih problema, ja uvijek skinem s torrenta pa kupim key i kad stavim no dvd fix radi sve.

11 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...
picija21 kaže...

Pogledajte dole negdje na sredini stranice,lik stavio sliku,drži PES14 za PC u ruci (kopija)ali ne želi da uradi upload i tvrdi da PC verzija nije ni nalik kao Demo za PS3,da je mnogo bolja!

http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=87551&page=46

Maremas je dobio promotivni disk za PC. Decko vec godinama radi Tutorijale na You tube-u za sve skilove u Pesu, fakticki je postao njihov promoter.

Igrao je i obe Demo verzije za PS3, kod prvog dema uz manje nedostatke bio je odusevljen, vec kod ovog zvanicnog dema je bio potpuni skeptik, jer su po njegovom misljenju 2. demo za PS3 unakazili.

Ali sada kada mu je stigla verzija za PC, odusevljen je, kaze da ni nalik nije na oba dema za PS3.

Tako da jos samo tri dana, pa da i mi osetimo taj ugodjaj koji ce nam Pes pruziti. {#}

Ovo sam upravo zakljucio gledajuci samo na yotoubu, Prvi demo mi je djelovao bolje od drugog. Super je sto je opc verzija navodno dobra :)

Nego ovo bi moglo likati jako brzo posto su neki ducani vec dobili robu, jedva cekam

12 godina
neaktivan

Svakih 20 minuta udjem u ovu temu samo da vidim je li leakovala igra.I uvijek se razocaram{#}

Ipak cekamo cetvrtak :)

10 0 hvala 0
15 godina

di ćete kupit Box verziju u četvrtak? jel koji dućan potvrdio da će bit odmah u četvrtak dostupno?

Zagreb 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 17:44 (soja).
11 godina
protjeran
movie kaže...
sstrmi kaže...
drakula789 kaže...

Ja dođem da vidim ima li sta novo oko novog Pes-a   kad oo vi stalo of topic ima li kakvih novosti?

pitaj movia

Navodno neće biti kiše ali to je samo navodno jer tko normalan to može popušiti u 2013 god.? Pa kiše je bilo i u 1998 a da ne bude u 2013 god... ostalo je više manje sve poznato. Demo za pc izlazi dva tjedna prije izlaska igre da možemo isprobati igru i odlučiti što ćemo ove godine igrati... Mukotrpnim radom i nadljudskim snagama ekipa iz konamia osigurala nam je u nadolazećoj igri respektabilnih 20 stadiona...

Konačno su licencirane sve lige petice, mislim na afričkom kontinentu... i to je to za sada. Nema više puno novosti kad je više manje sve poznato.. e da, potvrđeno je da početkom sljedeće godine izlazi patch u kojem ćemo moći zaigrati s balegom u remulu iz madrida ili kako će se već zvati... eto sstrmi to bi bilo to, nadam se da sam ti pomogao..

Da , kiša stalno pada i to svake godine po par puta, nemreš bilivit Piši tamo postove za FIFU , a netrolaj ovdje. Ipak FIFU igraju djeca i igrači bez ukusa i sposobnosti.

12 godina
neaktivan

Bolje da ne bude kiše uopće nego da bude ovakva kao na Fifi,kao da kometi prolijeću i previše je vidljivo okom,a na TV-u npr.gledajući i ne primjeti se da pada iz dalje perspektive kamere...

Uz dužno poštovanje što se tiče ovoga što ima utjecaja tada teren na loptu za to svaka čast što su napravili,nisam ljubitelj te kiše izbjegavam kad igram u širokom luku ali ovo  na Fifi mi se nekako sviđa.

Bolje neka sačekaju malo u Konamiju neka usavrše tu kišu za PES,jer gledam na ovom Metal Gear Solidu,koji koristi takodjer novi FOX Engine izgleda nejvjerovatno fantastično,svaki detalj od utecaja kiše se vidi,baš svaki.
To samo sad treba prenijeti fino na PES,mislim da će super izgledati,takodjer ono što sam vidio da se zaprljaju šorcevi,dresovi,štucne,baš predobro,a što se tiče kiše i bolje da se nisu požurivali,kao što su rekli i za face igrača da su samo uradili 200 čini mi se vrhunski,jer su bili zaokupljeni gameplayom,a da će nedugo nako toga kada igra izadje doci novi pack za face igrača,a isto tako mislim da će ubrzo biti nešto što se tiče i same kiše.

Evo tko nije pogledao,obavezno na HD staviti,uživancija :D

Moj PC  
7 3 hvala 2
14 godina

S obzirom da zadnjih 5 godina nisu radili apsolutno ništa, čovjek bi očekivao da će za ovu godinu donijeti proizvod koji je kvalitetan  u svakom pogledu. Lakše je valjda kad imaš publiku kojoj je nedostatak nekog featura plus.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina

Neka vrate nojeve {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Jeti kaže...
evo ovim malo sto imaju erekcije na face i detalje.. čika frančesko

brutalno napravljeno

15 godina

evo par novih slikica.. priča se da su PC verzija 1080p

12 godina
neaktivan

Evo još,znači vrh nema dalje! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 21:03 (picija21).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
picija21 kaže...

Evo još,znači vrh nema dalje! :)

Dobra, nema sta {#}

13 godina
neaktivan

ošo boateng na kokice 

{#}

Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Odličnooo,ne može mi više slika stati,evo idu u slijedećem postu {#}

Moj PC  
10 0 hvala 5
12 godina
neaktivan

Evo ga,od svih ovih mi jedino Di Maria izgleda pomalo smiješno :)

Moj PC  
9 1 hvala 3
13 godina
neaktivan

https://www.g2a.com/ pes 2014 u pre-oderu 27.99e...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 21:27 (Znalac111).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Da,bas katastrofa,ali tesko je ocekivati da svaki poznatiji igrac bude perfektan,za ove ostale se ni a ne moze reci,svi su odlicni...a ti slobodno baci jos par slikica hehe

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 21:39 (barcafan12).
13 godina
neaktivan

Evo malo sa PC-a {#}

Old Traford  

Allianz Arena  

{#}

9 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

San Siro ;)

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 23:05 (Tommy_123).
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
picija21 kaže...

Da,bas katastrofa,ali tesko je ocekivati da svaki poznatiji igrac bude perfektan,za ove ostale se ni a ne moze reci,svi su odlicni...a ti slobodno baci jos par slikica hehe

Ma i ovo ostalo je solidno odradjeno,ali ima igrača ništa sa ničim,Modrić,Higuain npr. ni malo nisu poradili na dosta poznatih igrača,ali vjerujem da će izbaciti dodatno kao što je rečeno,a ako ništa riješit će to patch,ima ljudi da moduju do besvijesti na ovom PES-u :D

12 godina
neaktivan

lica igraca su perfektna stvarno bez rijeci i di marijno mi je odlicno ne znam sto vam smeta on inace ne izgleda ko maneken

ne mogu docekat petak valjda bi tada trebao doci {#} 

old trafford me apsolutno bez daha ostavio

6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sto vi stalno spominjete petak?

Kod nas u Srbiji ko je iz Beograda dobija u sredu posle podne, a iz unutrasnjosti u cetvrtak pre podne!

Zasto kod vas u petak, a po svemu ste ispred nas?!

1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

wtf?

cemu sad poticanje vjecne rasprave ko ima veceg srbi ili hrvati... samo da te informiram da sam na vrijeme prednarucio dobio bi u cetvrtak

posto sam novi na ofrumu ne znam je li sarkazam u pitanju vjerojatno je {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 23:23 (kresix).
13 godina
neaktivan
ja dobijam igricu tj idem da je uzmem u cetvrtak u toku dana a iz beograda sam a sama radnja je od mene 7 min prevozom....
14 godina
neaktivan

ja nista ne kupujem dok ne isprobam..kad pederi nemogu dati demo za PC, stoka iz KONAMI-a

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
2 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice