Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.392.361
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Hexfire kaže...

EA ima licencu na face.

Nebi me iznenadilo da je ovo istina.

16 godina
neaktivan

Prejaki su mi ovi torrent majstori, GTA V na torrentu za XBOX 360 iako izlazi 17.9 ako se ne varam, ne znam da li je fake ali ako nije, ja skidam kapu tim likovima. Kako je krenulo PES će se igrat ranije nego što smo mislili. Makar isprobat prije originala pošto ja iskreno nikad ne kupujem na slijepo ili prema nekim YouTube videima jer su me dosta puta prevarili.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 18:03 (PlayMaker10).

6 0 hvala 1
13 godina

PES sam ja igro prosle godine 5 dana prije nego sta je izaso jer je vec bio na torrentima. Tako da nista cudno. A ovo za GTA V je legit puno ljudi vec ima original doma i siba...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

PES sam ja igro prosle godine 5 dana prije nego sta je izaso jer je vec bio na torrentima. Tako da nista cudno. A ovo za GTA V je legit puno ljudi vec ima original doma i siba...

ma kako imaju original kada izlazi za 4 dana?

13 godina

Ma eto tako imaju original jer igre dolaze prije u ducan i lako netko dode do svojih kopija. Vec sad neki sajtovi i izdavaci casopisa imaju originale u redakciji.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Već vidim leak za par dana po raznim siteovima
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan

U Južnoj Americi pes je već u prodaji a i vidim na torrentima. Zanimljivo :D

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

PS3 verzija je odavno na torrentima :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel ima kakav leak za PC? {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
matić_žu kaže...
Hvala našem dragom predsjedniku Davoru što nam je i na PES-u uskratio licenciranu reprezentaciju -.-
http://i.imgur.com/nUVFLTp.jpg

dvije riječi za to: PES EDIT {#}

Ma lako je za offline, nego što će online bit takva imena.

15 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
exorc1st kaže...
matić_žu kaže...
Hvala našem dragom predsjedniku Davoru što nam je i na PES-u uskratio licenciranu reprezentaciju -.-
http://i.imgur.com/nUVFLTp.jpg

dvije riječi za to: PES EDIT {#}

Ma lako je za offline, nego što će online bit takva imena.

Neće. Večina pečeva ima online podršku pa su sređena imena, dresovi i logo samog kluba.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan

Pa sta vi mislite kako ljudima iz raznih krajeva sveta Pes stize tacno taj dan?!

Sve velike radnje vec imaju primerke Pesa, da bi mogle na vreme dostaviti svima koji su uradili pre-order.

Zato nemoj da vas cudi, PES ce uskoro biti i na torentima i to mnogo pre njegovog zvanicnog dana izlaska.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nema dinama..:///

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma Modrić je kralj,malo je reći,za mene daleko najbolji igrač na balkanu,ali čovječe mislim da je puno 90 gledajući neke bolje vezne igrače koji nemaju ni blizu 90.

Na PES 13 ima ja mislim isto evo kao npr.Schweinsteinger,mislim da Luka nije na njegovom nivou,a ako u ovom novom Pesu bude imao više od njega nije realno stvarno i ima još par igrača,ali da ne nabrajam sad...

Dobro,realno gledajući kojeg god igrača prebace u glupi Real istog trena ga pojačaju,za mene je to očaj najveći.

Modrić u Tottenhamu dok je bio,bio je realno pojačan i istog trena kad je potpisao za Real i kad su ga prebacili u novom patchu su ga pojačali a čovjek nije ni utakmice odigrao,presmiješno i isto tako dosta drugih igrača...samo što je to Real,a kad su drugi klubovi u pitanju,većinom ništa...Ozil (86 a puno bolji od Luke) sad prešao u Arsenal,ne bi me iznenadilo i da ga smanje {#}

Iako sam dugogodisnji fan PES-a mogu reći da je najveći očaj što se tiče tog ratinga igrača,nekog pojačaju koga ne treba,a one igrače koje treba i koji su se dokazali baš nisu ni pogledali,bar na PES13...

Evo primjeri (Benteke,Isco i još niz drugih mladih igrača...) ako ne budu poradili na njima na ovom novom PES-u i ako bude sve po starome,onda stvarno ne znam....

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 20:08 (picija21).
Moj PC  
0 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
MOdic je za Svajna majstor....samo je ovaj vise tenk a i grublji a MOdric plej..........
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

U Južnoj Americi pes je već u prodaji a i vidim na torrentima. Zanimljivo :D

Pa da kod njih uvijek bude prije u prodaji i pojavi se na torrentima prije nego što kod nas dođe u prodaju :)

Znam i prošle godine,pojavio se par dana prije na torrentima nego li se trebao pojaviti u prodaji u europi i taman dok sam ga skinuo (islo je presporo kao i svaki PES na početku,skidao sam skoro 2 dana) i taman dok sam ga skinuo čini mi se,sjutra je izasao u prodaju :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 20:27 (picija21).
12 godina
neaktivan

Sorry na duplom postu,evo novi trailer...

Moj PC  
1 0 hvala 4
12 godina
neaktivan

U Milanu 3 igrača sa facama a u Romi 2.. Marquinhoskoji je otišao u Psg 3.7. i dalje je u Romi.. klasika ... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 20:44 (francy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
francy kaže...

U Milanu 3 igrača sa facama a u Romi 2.. Marquinhoskoji je otišao u Psg 3.7. i dalje je u Romi.. klasika ... 

zar je toliko teško? klik{#}

12 godina
neaktivan

Nije mi teško ali nekako mi je debilno da u jednom klubu kao što je Milan naprave 3 normalne face.. da u jednom Atletico Madridu nema nijedne.. sorry ali meni je debilno

1 1 hvala 0
13 godina
picija21 kaže...

Ma Modrić je kralj,malo je reći,za mene daleko najbolji igrač na balkanu,ali čovječe mislim da je puno 90 gledajući neke bolje vezne igrače koji nemaju ni blizu 90.

Na PES 13 ima ja mislim isto evo kao npr.Schweinsteinger,mislim da Luka nije na njegovom nivou,a ako u ovom novom Pesu bude imao više od njega nije realno stvarno i ima još par igrača,ali da ne nabrajam sad...

Dobro,realno gledajući kojeg god igrača prebace u glupi Real istog trena ga pojačaju,za mene je to očaj najveći.

Modrić u Tottenhamu dok je bio,bio je realno pojačan i istog trena kad je potpisao za Real i kad su ga prebacili u novom patchu su ga pojačali a čovjek nije ni utakmice odigrao,presmiješno i isto tako dosta drugih igrača...samo što je to Real,a kad su drugi klubovi u pitanju,većinom ništa...Ozil (86 a puno bolji od Luke) sad prešao u Arsenal,ne bi me iznenadilo i da ga smanje {#}

Iako sam dugogodisnji fan PES-a mogu reći da je najveći očaj što se tiče tog ratinga igrača,nekog pojačaju koga ne treba,a one igrače koje treba i koji su se dokazali baš nisu ni pogledali,bar na PES13...

Evo primjeri (Benteke,Isco i još niz drugih mladih igrača...) ako ne budu poradili na njima na ovom novom PES-u i ako bude sve po starome,onda stvarno ne znam....

Ne mozes usporedivati igrace razlicitih uloga. Luka je defanzivni play, Schweini je to tek sada postao pod kormilom guardiole, Ozil je ofenzivni vezni potpuno drugacija uloga od Luke. 

Najgore je sta PES nema redovit update nego svakih pola godine. I onda pola godine igras sa Ozilom u Realu i takvim stvarima.

13 godina

Mislim da će čak i ovog vikenda leakati PC verzija.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

12 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.twitch.tv/bitter_rivals gledajte uzivo lik igra........

12 godina
neaktivan

PES 2014 Edit Mode Video

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Riječi ti se pozlatile ;)

ELS BLAUGRANES <3
12 godina
neaktivan
francy kaže...

Nije mi teško ali nekako mi je debilno da u jednom klubu kao što je Milan naprave 3 normalne face.. da u jednom Atletico Madridu nema nijedne.. sorry ali meni je debilno

a gledaj ti ne moraš trpit PESEDIT je najpoznatiji patch tim za editovanje.Za 2013 su prije par dana izdali 6.0 patch i to im je zadnji patch za tu igru, znaci 60 pečeva za nepunu godinu dana.Ljudi rade nove pečeve svakih 15 dana i pokriju sve transfere,poprave ocjene,grbove,dresove,imena igrača,kopačke,stadione i još svašta toga.

A i za ove što igraju online je ovaj peč super jer ima switch za online i za offline.Jedan klik i to je to {#}

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
KiX777 kaže...

Da bar dođe. Onda bi skinuo i probao igru, ako bi mi se svidjela naručio bi si key :)

12 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

ufff..{#}

12 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Tommy_123 kaže...
KiX777 kaže...

Da bar dođe. Onda bi skinuo i probao igru, ako bi mi se svidjela naručio bi si key :)

zar nije ljepše posjedovati igru u kutiji :)

15 godina
neaktivan

CD Key mi prije stigne, a nestrpljiv sam da zaigram. A prednarudžbu se ne usudim radit kad nije bilo dema da probam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice