http://i.imgur.com/rnkE3nq.png
Kod instalacije mi se ovo pojavi dali netko zna kako rijesiti problem?
pokušaj sa Virtual CloneDrive
http://i.imgur.com/rnkE3nq.png
Kod instalacije mi se ovo pojavi dali netko zna kako rijesiti problem?
pokušaj sa Virtual CloneDrive
Pozdrav. Jel mi može netko korak po korak objasnit kako da se registriram na PES-u? di dobijem KONAMI ID?
Pozdrav. Jel mi može netko korak po korak objasnit kako da se registriram na PES-u? di dobijem KONAMI ID?
Imaš orginal igru ?
Imaš orginal igru ?
Da, ja sam se registrirao al mi piše da nešto rade na serveru ili imam problema s firewallom ili ruterom!
stavi u iznimku u antivirusu cijeli konami folder, deinstaliraj igru i ponovo instaliraj-ostat će ti taj folder konami u iznimki, trebalo bi bit ok
stavi u iznimku u antivirusu cijeli konami folder, deinstaliraj igru i ponovo instaliraj-ostat će ti taj folder konami u iznimki, trebalo bi bit ok
Hvala, uspio sam riješiti problem, sad imam još jedan
(koristim thompsonov ruter (bijeli), ali imam i crni koji ne koristim)
Zovi tcom i hebi im mater. Probaj resetirat ruter ili napravit port forward.
Zovi tcom i hebi im mater. Probaj resetirat ruter ili napravit port forward.
Evo, stavio sam speedtouch ruter i sve radai!
1. Najnoviji patch je 1.04, jel tako?
2. Kako pokrenuti saveani replay preko racunala (ne iz igrice)?
Da, najnoviji je 1.04.
nisam nikad igro pes pa me zanima jel mozes na pesu igrat joystick vs keyboard tj ja sam joystick neko drugi tipkovnica?
nisam nikad igro pes pa me zanima jel mozes na pesu igrat joystick vs keyboard tj ja sam joystick neko drugi tipkovnica?
Mozes frendu...cak moze i to, da ti budes tipkovnica a on gamepad
Instaliraj nove grafičke drivere.
Jesam i činilo se bolje, čak sam uspio 3 utakmice bez štekanja odigrati i na četvrtoj mi je počelo opet štekati.
Ne znam do čega je, konfiguracija kompa je dobra i to mi šteka na low quality!
Jesam i činilo se bolje, čak sam uspio 3 utakmice bez štekanja odigrati i na četvrtoj mi je počelo opet štekati.
provjeriti herce monitora i grafe i uskladiti ih..
Evo pozz ekipo!
Ovako ekipo igram pes od kad znam za sebe!
Ali ovo je vise za poludit!
Naime igram sa milanom sad sam u 2019/2020 sezoni i imam 5 skoro sve moguce osvojjeno osim jednog kupa i jednog euro super cupa!
Prvi klub po svemu! No nikako da kupim jake igrace primjer HAZARD je htio otic jer je chelsea zavrsio peti u prvenstvu i ja ga htio dovest ja i arsenal i on arsenal prihvati!
Recimo ja i Roma ponudimo za Di Mariu jel je bio na transfer listi on ode u romu i x takvih slucajeva! No ovog neymara ne mogu dovesti nikako ne samo ja niko sve odbija!
Jednostavno ne kuzim u cem je stvar imam najjace skaute trenere i nikako da dovedem pravog igraca nije opce u lovu stvar imam i love ali ne mogu neko jako ime dovest! Evo prijer c.ronaldo je promijenio 4 lige i 5 klubova i svaki put sam mu poslo ponudu i mene odbije! Frajer otisao u Man Utd,Lazio,Valencia,Psg,Bayern i Tolouse i svaki me put odbije! Msm nema mi smisla ovog Neymara dovodim vec tri sezone i nista a tri sezone sam osvojim 8/9 titula!
Ljudi pisano je u mraku isprike na losem pravopisu!
Provjerio sam herce i nema promjene isto mi šteka
Provjerio sam herce i nema promjene isto mi šteka
hm, ja sam imao sličan problem sa npr gtx460, 8gb ddr3, proc x4.. što nije imalo smisla, kad sam uskladio herce sve je uredu.. zavisi kako ti šteka, odnosno da li ti baš šteka ili samo zatrza slika, na kojoj rezi igraš???
ps. i po meni bi trebao svakako nadograditi računalo sa još 2gb rama
Baš mi šteka, ali ne tokom cijele igre, šteka mi na trenutke. Npr šteka 20 sekundi jako i onda igram 2-3 minute bez ikakvih problema pa opet šteka i tako cijelo vrijeme, igram na 1024X768 na low quality. Znam da bi još 2gb rama bilo potrebno prvo sam pomislio da ima veze s ramima.
Pozdrav svim PES-ovcima, procitao sam gore da je moguce igrati 1 na 1 tastaturom protiv dzojstika...Prijatelj i ja se ubismo to da uradimo i nece! Tastatura je na obicnom portu, nije USB...comp. nov..igram fudbal konstantno od '94 jos od sensibile soccer-a ovo mi se jos nije desilo...pretrazio sam net i tek mi sad nije jasno.
Bio bih neopisivo zahvalan svakom ko bi mi detaljno objesnio postupak ne bi li nas dva "matoraca" mogli da igramo jedan protiv drugog.
Inace je dobar fudbal...grafika bi mogla da bude malo bolja ali gameplay je dobar. Odbrana je malo zajebana i treba koristiti najmanje dve taktike i vrlo brzo ih menjati...ostalo verovatno dodje sve na svoje mesto posle odredjenog broja utakmica, kao i uvek..
Jel ima gdje jeftino za uzet original ? Jer koliko vidim svugdje jos drze cijenu vecu od FIFE...
Pozdrav svim PES-ovcima, procitao sam gore da je moguce igrati 1 na 1 tastaturom protiv dzojstika...Prijatelj i ja se ubismo to da uradimo i nece! Tastatura je na obicnom portu, nije USB...comp. nov..igram fudbal konstantno od '94 jos od sensibile soccer-a ovo mi se jos nije desilo...pretrazio sam net i tek mi sad nije jasno.
Bio bih neopisivo zahvalan svakom ko bi mi detaljno objesnio postupak ne bi li nas dva "matoraca" mogli da igramo jedan protiv drugog.
Inace je dobar fudbal...grafika bi mogla da bude malo bolja ali gameplay je dobar. Odbrana je malo zajebana i treba koristiti najmanje dve taktike i vrlo brzo ih menjati...ostalo verovatno dodje sve na svoje mesto posle odredjenog broja utakmica, kao i uvek..
Sve što trebaš napraviti je otvoriti settings , otići na karticu controler i gamepad staviti na controler 2. I igraj
Jel ima gdje jeftino za uzet original ? Jer koliko vidim svugdje jos drze cijenu vecu od FIFE...
http://www.buy-play.com/game/pro-evolution-soccer-89/
Ja sam od tud uzeo dok je bio 19€, sad je jeftinije
Hoce netko mjenjati PES 13 za FIFU 13 + jos neke igre sta ima na accountu... ?
Imam windows 7 Ultimate 64-bitni i jedan prijatelj mi kaže da je problem do toga i da stavim 32-bitni. Nisam više pametan što se toga tiče...
Imam windows 7 Ultimate 64-bitni i jedan prijatelj mi kaže da je problem do toga i da stavim 32-bitni. Nisam više pametan što se toga tiče...
Nema ti smisla imati 2 gb na 64 bitnim windowsima. Instaliraj 32bitne.
64bit baš i nije za 2 GB RAM-a, stavi si 32. Ja sam na laptopu stavio 64, isto 2 GB RAM-a i štekalo je (windowsi), stavio 32 i ok je.