Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 781.003
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
CArrrrrrr kaže...

http://i.imgur.com/rnkE3nq.png

Kod instalacije mi se ovo pojavi dali netko zna kako rijesiti problem?  

pokušaj sa Virtual CloneDrive

15 godina
neaktivan

Pozdrav. Jel mi može netko korak po korak objasnit kako da se registriram na PES-u? di dobijem KONAMI ID?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fornax9 kaže...

Pozdrav. Jel mi može netko korak po korak objasnit kako da se registriram na PES-u? di dobijem KONAMI ID?

Imaš orginal igru ?

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
fornax9 kaže...

Imaš orginal igru ?

Da, ja sam se registrirao al mi piše da nešto rade na serveru ili imam problema s firewallom ili ruterom!

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 0:41 (fornax9).
15 godina
neaktivan

Instaliram PESEDIT patch i ovo mi se ovo mi se pokaže pri pokretaju igre!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

stavi u iznimku u antivirusu cijeli konami folder, deinstaliraj igru i ponovo instaliraj-ostat će ti taj folder konami u iznimki, trebalo bi bit ok

15 godina
neaktivan
bobsi kaže...

stavi u iznimku u antivirusu cijeli konami folder, deinstaliraj igru i ponovo instaliraj-ostat će ti taj folder konami u iznimki, trebalo bi bit ok

Hvala, uspio sam riješiti problem, sad imam još jedan
(koristim thompsonov ruter (bijeli), ali imam i crni koji ne koristim)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 15:57 (fornax9).
15 godina
neaktivan
fornax9 kaže...
bobsi kaže...

Zovi tcom i hebi im mater. Probaj resetirat ruter ili napravit port forward.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
fornax9 kaže...
bobsi kaže...

Zovi tcom i hebi im mater. Probaj resetirat ruter ili napravit port forward.

Evo, stavio sam speedtouch ruter i sve radai!

14 godina

1. Najnoviji patch je 1.04, jel tako?
2. Kako pokrenuti saveani replay preko racunala (ne iz igrice)? 

15 godina
neaktivan

Da, najnoviji je 1.04.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 19:00 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

nisam nikad igro pes pa me zanima jel mozes na pesu igrat joystick vs keyboard tj ja sam joystick neko drugi tipkovnica?

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

nisam nikad igro pes pa me zanima jel mozes na pesu igrat joystick vs keyboard tj ja sam joystick neko drugi tipkovnica?

{#} Mozes frendu...cak moze i to, da ti budes tipkovnica a on gamepad {#} 

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 13:54 (KODAK17).
12 godina
neaktivan

Igram normalno 15 minuta i zatim mi počne nenormalno štekati.

U čemu je problem, mislio sam da je do patch-a, ali nije, imao sam najnoviji patch.

Napravio sam reinstall bez patcha i ista stvar...pomagajte!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 16:38 (tinos15).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Instaliraj nove grafičke drivere.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Jesam i činilo se bolje, čak sam uspio 3 utakmice bez štekanja odigrati i na četvrtoj mi je počelo opet štekati. 

Ne znam do čega je, konfiguracija kompa je dobra i to mi šteka na low quality!

14 godina
neaktivan
tinos15 kaže...
Tommy_123 kaže...

Jesam i činilo se bolje, čak sam uspio 3 utakmice bez štekanja odigrati i na četvrtoj mi je počelo opet štekati. 

provjeriti herce monitora i grafe i uskladiti ih..

12 godina

Evo pozz ekipo!

Ovako ekipo igram pes od kad znam za sebe!

Ali ovo je vise za poludit!

Naime igram sa milanom sad sam u 2019/2020 sezoni i imam 5 skoro sve moguce osvojjeno osim jednog kupa i jednog euro super cupa!

Prvi klub po svemu! No nikako da kupim jake igrace primjer HAZARD je htio otic jer je chelsea zavrsio peti u prvenstvu i ja ga htio dovest ja i arsenal i on arsenal prihvati!
Recimo ja i Roma ponudimo za Di Mariu jel je bio na transfer listi on ode u romu i x takvih slucajeva! No ovog neymara ne mogu dovesti nikako ne samo ja niko sve odbija!

Jednostavno ne kuzim u cem je stvar imam najjace skaute trenere i nikako da dovedem pravog igraca nije opce u  lovu stvar imam i love ali ne mogu neko jako ime dovest! Evo prijer c.ronaldo je promijenio 4 lige i 5 klubova i svaki put sam mu poslo ponudu i mene odbije! Frajer otisao u Man Utd,Lazio,Valencia,Psg,Bayern i Tolouse i svaki me put odbije! Msm nema mi smisla ovog Neymara dovodim vec tri sezone i nista a tri sezone sam osvojim 8/9 titula!

Ljudi pisano je u mraku isprike na losem pravopisu!

Kresimir
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 3:06 (keki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Provjerio sam herce i nema promjene isto mi šteka

14 godina
neaktivan
tinos15 kaže...

Provjerio sam herce i nema promjene isto mi šteka

hm, ja sam imao sličan problem sa npr gtx460, 8gb ddr3, proc x4.. što nije imalo smisla, kad sam uskladio herce sve je uredu.. zavisi kako ti šteka, odnosno da li ti baš šteka ili samo zatrza slika, na kojoj rezi igraš???

ps. i po meni bi trebao svakako nadograditi računalo sa još 2gb rama

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 12:11 (bobsi).
12 godina
neaktivan

Baš mi šteka, ali ne tokom cijele igre, šteka mi na trenutke. Npr šteka 20 sekundi jako i onda igram 2-3 minute bez ikakvih problema pa opet šteka i tako cijelo vrijeme, igram na 1024X768 na low quality. Znam da bi još 2gb rama bilo potrebno prvo sam pomislio da ima veze s ramima. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 12:52 (tinos15).
12 godina
neaktivan

Pozdrav svim PES-ovcima, procitao sam gore da je moguce igrati 1 na 1 tastaturom protiv dzojstika...Prijatelj i ja se ubismo to da uradimo i nece! Tastatura je na obicnom portu, nije USB...comp. nov..igram fudbal konstantno od '94 jos od sensibile soccer-a ovo mi se jos nije desilo...pretrazio sam net i tek mi sad nije jasno.

Bio bih neopisivo zahvalan svakom ko bi mi detaljno objesnio postupak ne bi li nas dva "matoraca" mogli da igramo jedan protiv drugog.

Inace je dobar fudbal...grafika bi mogla da bude malo bolja ali gameplay je dobar. Odbrana je malo zajebana i treba koristiti najmanje dve taktike i vrlo brzo ih menjati...ostalo verovatno dodje sve na svoje mesto posle odredjenog broja utakmica, kao i uvek..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pozdrav, igram PES 2013 već neko vrijeme u firmi pod pauzama :D, ali evo nedavno ga instalirao i doma, pa krenuo u sve čari Master Lige...

Dakle, PES igram još od onih dana dok je bio ISS PRO 98 :), tako da mi sama igrica nije nepoznanica. Odaberem klub sa onim "izmišljenim" default igračima, težinu stavim proffesional.
Osim onih par mladih igrača što valja u Youth teamu, nisam nikog uspio dovesti osim Vukušića :D koji se pokazao i više nego dobar.

Međutim, pojavio se jedan problem. Osim što se vrlo teško pojačati (i zimski rok je bio poprilično neuspješan, doveden jedino Bjarnason iz Pescare, overall 70), *ebeno skoro svaku utakmicu završim 0:0, ili 1:1. Gotovo uvijek ako povedem, komp mi ga ušulja u zadnjih 5 minuta. Nevjerojatno je koliko su čak i predvidljivi potezi u napadu, ali bez obzira na to, lopta se uvijek nekako odbije ponovno do kompjutera, ili slične fore i nekako se lopta uvijek iskrumpira u mreži. Jedanput mi je frajer dva puta nadskočio oba stopera, i na kraju odbijanac škaricama zakucao pod prečku. Popiz*im, odem mu vidit stats, overall 59, a ono najbolje Jump i Header 60 i 61, vidina 176, naspram mojih mamuta od 187 i 188 sa vrlo dobrim Jumpom. Razumio bih da se tu radilo o povoljnijoj poziciji napadača, no, zapravo je bilo obrnuto, oba puta su braniči bili u prednosti...

Još jedna stvar što je brutalno iritirajuća je igra obrane. Gotovo nemoguće je predriblat nekog na proffesionalu sa default igračima, što čini igricu samim time malo u k*rcu. Likovi čitaju svaki tvoj potez i jedini način mi je za zabit gol par brzih dodavanja trokutom i molit boga da jedna prođe za sinjskog dijamanta :D ili ono panja iz defaulta što ima top speed oko 85-90. Drugačije gotovo i da ne ide. Probao sam spustit težinu na regular, međutim onda ide sprdačina i prvu tekmu odma dobio 7:0 :/ Razlika je ogromna s tim da se radi o samo jednom levelu težine. Ako se ne varam imaju još dva...

Pa eto, ako ima tko koji savjet, kako ojačati, dovesti kojeg igrača za "đabe" a da valja, ili sl. bit ću mu uvelike zahvalan ;)

U mad bro?

0 0 hvala 0
13 godina

Jel ima gdje jeftino za uzet original ? Jer koliko vidim svugdje jos drze cijenu vecu od FIFE... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
goranglv kaže...

Pozdrav svim PES-ovcima, procitao sam gore da je moguce igrati 1 na 1 tastaturom protiv dzojstika...Prijatelj i ja se ubismo to da uradimo i nece! Tastatura je na obicnom portu, nije USB...comp. nov..igram fudbal konstantno od '94 jos od sensibile soccer-a ovo mi se jos nije desilo...pretrazio sam net i tek mi sad nije jasno.

Bio bih neopisivo zahvalan svakom ko bi mi detaljno objesnio postupak ne bi li nas dva "matoraca" mogli da igramo jedan protiv drugog.

Inace je dobar fudbal...grafika bi mogla da bude malo bolja ali gameplay je dobar. Odbrana je malo zajebana i treba koristiti najmanje dve taktike i vrlo brzo ih menjati...ostalo verovatno dodje sve na svoje mesto posle odredjenog broja utakmica, kao i uvek..

Sve što trebaš napraviti je otvoriti settings , otići na karticu controler i gamepad staviti na controler 2. I igraj{#}

17 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Jel ima gdje jeftino za uzet original ? Jer koliko vidim svugdje jos drze cijenu vecu od FIFE... 

http://www.buy-play.com/game/pro-evolution-soccer-89/

Ja sam od tud uzeo dok je bio 19€, sad je jeftinije

http://isvijet.com.hr
13 godina

Hoce netko mjenjati PES 13 za FIFU 13 + jos neke igre sta ima na accountu... ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tinos15 kaže...
Tommy_123 kaže...

Imam windows 7 Ultimate 64-bitni i jedan prijatelj mi kaže da je problem do toga i da stavim 32-bitni. Nisam više pametan što se toga tiče...

15 godina
neaktivan
tinos15 kaže...
tinos15 kaže...
Tommy_123 kaže...

Imam windows 7 Ultimate 64-bitni i jedan prijatelj mi kaže da je problem do toga i da stavim 32-bitni. Nisam više pametan što se toga tiče...

Nema ti smisla imati 2 gb na 64 bitnim windowsima. Instaliraj 32bitne.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina

64bit baš i nije za 2 GB RAM-a, stavi si 32. Ja sam na laptopu stavio 64, isto 2 GB RAM-a i štekalo je (windowsi), stavio 32 i ok je.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice