Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 783.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013

da 2 puta, jednom je lik dobio a bilo je 0 : 0, a drugi put sam ja vodio i tad sam ja dobio, tad je vjerojatno odusto

12 godina
neaktivan

A meni se desilo bilo ja vodio 2:0 mene izbacilo i on dobio 3 boda, a kasnije u drugoj bilo 0:0 njega izbacilo ja nisam nist dobio :SS

13 godina
protjeran
picija21 kaže...

Evo neznam sta da kazem,nego da se popisam na ovaj sugavi pes i online competition tko god da ga je izmislio znaci igram kao budala vec par dana po 2-3 puta dnevno kvalifikacije za Cup ili championship, igraju se 3  utakmice s kim te izvuce po 5min  bude 150-200 igraca najmanje uvjek i najbolji 16-18 se kvalificiraju.. a meni se ovo vec treci put desava ovih 4-5 iznad mene imaju 7 bodova kao i ja , a u mene bolja gol razlika a oni budu iznad mene i prodju pa je*em ti sve,,koja lažžž od igricee!!!

slike upucuju da probas s realom.

13 godina
protjeran
movie kaže...
themilition kaže...

nesto vas gadno kopka kad visite na pes forumu....

pogledaj moje postove na fifa forumu sto mislim

Koga briga što jedan provokator misli. Da nema igrača koji igraju fifu i pes i uglavnom su na fifinom forumu a tu i tamo navrate na pesov forum ne bi do danas skupili niti 40 stranica koliko vas puno ima za razliku od fifinog foruma koji je trenutno stao na 116 stranici.. pa ti vidi kojih igrača više ima... i koji su igrači kupili više igri i koji manje piratiraju ono što vole... samo da te podsjetim kako trenutno stvari stoje...

http://www.bug.hr/_cache/8a87fb577184859bbd1af8409b61a3c0.jpg

http://www.playomania.com/novosti/fifa-13-ostvarila-rekordnu-prodaju---u-par-dana-razgrabljeno-preko-milijun-kopija

http://www.bug.hr/master/vijesti/nova-fifa-dominira-trzistem/118820.aspx

a cujes djeca su,pa neznaju,a ko im je kriv.

14 godina
neaktivan

stvarno je nerealna igra,ronaldo,messi,ibra fale svaku sansu bez obzira 30,25,ili 5 metara,a oni izmisljeni van der mirch i petorbenov uredno zabijaju :/

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

;)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imam jedan problem instalirao sam igru pes 2013 i nakon toga patch 1.1 i ikada krenem otvoriti igru izbaci mi pro evolution soccer 2013 not been instalidion....ali bez patcha mi je normalno htjelo ući u igru....molim pomoć.....

17 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

FIFA 12- Preko 12M prodanih primjerka u svijetu

PES 12 - Malo preko 3M

FIFA 13 vec oborila rekorde za preorder i za prodaju u prvi dan, prva tri dana, i tako dalje...

Kupac prepoznaje kvalitetu...

Onda su Simsi najbolja igra na svim platformama ikad, ma daj. Ovo je jedan od najdebilnijih topica na forumu, broj trolova na njemu ozbiljno ogrožava apple-android teme.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 17:35 (Prince-Artas).
15 godina

ajme,još uvijek fufa fanovi trolaju -.-

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
protjeran
john_ryder kaže...

ajme,još uvijek fufa fanovi trolaju -.-

ma potajno svi igraju pes.

13 godina
neaktivan

Trolaju, trolaju, ali se potajno svi saltaju na PES!{#}

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dosadni ste više s fifa je bolja, pes je bolji...poklopite se ušima....igrajte što vam odgovara...fifoljupci ovo je PES topic toga se i pridržavajte....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imam jedan problem instalirao sam igru pes 2013 i nakon toga patch 1.1 i ikada krenem otvoriti igru izbaci mi pro evolution soccer 2013 not been instalidion....ali bez patcha mi je normalno htjelo ući u igru....molim pomoć....

please......

15 godina
Naručio original makar mi igra pije sve živce al reko ajde mora biti bolje s stvarnim protivnicima, možda se nađe koji retardirani ko ja pa nekog i pobjedim :D
Pričam i serem bezveze
17 godina
neaktivan

Ja sam igrao Fifu od samih početaka, a onda se 2008 prešaltao na Pes, jer je bio bolji, a sada se moram prešaltati opet na Fifu jer je puno bolja.Ne samo u nijansama, nego u elementarnim segmentima, dakle kretanje igrača, obrana, golmani, udarci po golu, da ne spominjem grafiku, i sami ugođaj te komentatore.Dakle skoro pa sve je bolje u Fifi.

I dalje, ne možeš igrati Pes godinama, pa onda, jer ti je netko sugeriraro, isprobati Fifu u 5 tekmi po 10 minuta i donijeti sud.Igrajte Fifu par dana, svladajte osnovne kontrole, i finte.Pa se onda vratite na Pes.Asocijacija, sa konja na magarca bi bila adekvatna u potpunosti.Mislim  ,lijepo je braniti nešto jer to koristiš godinama pa ti je priraslo srcu, ali samo ako imaš valjane argumente, a ne da u dvoboju između činjenica i vaših osobnih i subjektivnih teza stradaju činjenice.

Kad obješnjavam nekom Pes zagriženiku zašto je Fifa bolja, isto je kao da nekome obješnjavam da, npr. iako oboje imaju krzno,vuk bolji lovac od ljame, na što mi druga strana odgovara da je to moje osobno mišljenje sa kojim se on ne slaže.Nebo je plavo, je, tebi, ali meni ....

Pes 2012 je bio solidan nogac, i igrao sam ga, dakle nisam igrao Fifu nego Pes.Naravno tvikani, sa ljepšim turfom (travom), jer je defaultna u Pesu isprana katastrofa, sa rosterima jer su i oni katastrofa po defaultu, te naravno nešto izmjenjenom fizikom lopte jer je defaultna lopta u Pesu spora i balonasta.Da ne govorim o užasnom AA koji se također mora ukloniti sa patchom i u Pes 2013.Uglavnom defaultni Pes nije samo loš nego je katastrofalno loš.No da se tvikati do bola pa je sve na kraju u Pes 2012 ispalo OK.

No u ovom Pesu 2013 su sa promašivanjem golova u 8 od 10 šuteva (ma tko pucao i ma iz koje daljine) totalno usrali motku, ma promašivao sam sa sa Bayernom, Cityem, Milanom, Realom itd, nekada sa nevjerovatnih 2 metra (ispred mene nikoga, loptu dobio u noge kao na pladnju, pa onda preko gola, a takve situacije nisu nešto rijetke), i driblinzi su ove godine poslovično preteški, i za šlag na kraju su mrknuli tactical defending od Fife 2012, koji je u Fifi 2012 pretežak, a ove godine dodatno ispoliran i bolji u Fifi.Tako da je obrana ko što je bila u Fifi 2012, ko švicarski sir, a svaka i najmanja greškica se plaća (najčešće promašivanjem gola).

Nikako im ne mogu pregristi (Pesu 201x) što forsiranje kontroliranja drugog igrača u duplim pasevima, i ono debilno protrčavajne desnom gljivom.Prekomplicirano i gotovo neiskoristivo u žaru igre.

Ima žući još, ali gotovo mi je radno vrijeme, pa eto.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ejj ajde neka neko proba uci u online competition,pa nek javi moze li danas sam htjeo uci pisalo nesto da se popravlja, a sad kad ocu uci pise competition not found!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
TheDarkSide kaže...

FIFA 12- Preko 12M prodanih primjerka u svijetu

PES 12 - Malo preko 3M

FIFA 13 vec oborila rekorde za preorder i za prodaju u prvi dan, prva tri dana, i tako dalje...

Kupac prepoznaje kvalitetu...

Onda su Simsi najbolja igra na svim platformama ikad, ma daj. Ovo je jedan od najdebilnijih topica na forumu, broj trolova na njemu ozbiljno ogrožava apple-android teme.

Oces reci da EA ima neke izvanzemaljske moci, pa da svojim marketingom moze "zahebat" preko 12M igraca? Nebi rekao...mozete vi pricat sta ocete, al nije ovo nikakav troll, ovo je istina, cinjenice, statistika...a ova statistika je porazavajuca za PES...i ja sam bio PES fan do 2008 godine...i branio sam ga i branio, i onda sam shvatio "koj ja to k branim ako je realno da je FIFA pocela šišat PES, tada...a da ne pričamo za danas...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
jedino retardiranije od golmana u pesu su suci.. za sve puštaju prednost, makar polomio ovome obje noge, crveni karton se daje random a ako slučajno pukneš prije nego te neki manijak s leđa skrši s obje noge, o faulu nema ni riječi...

da ne kažem da je davanje kartona poslije ostvarene prednosti na prvom prekidu vanzemaljska tehnologija...
Pričam i serem bezveze
12 godina
neaktivan

Golmani su na ovom pesu dobri dosta popravljeno u odnosu na prosli , a za sudjenje da ne govorim izgubio sam zivce pogotovo kad se igra protiv one sugave barcelone daje crvene za gluposti i svira penale bezveze kao da im navlaci xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zna li netko sta je ovo nemogu igrati online competition nikako,do sad sam igrao stalno sad nece , a isto mi izbaci i kad ocu uci u online master ligi u competition??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Lolčina, igrač bio u zaleđu nekih...7-8 metara sudac nije reagirao... i primio sam gol.

Pljuc na smeće od igre, poštedit ću se pisanja svih gluposti u igri pa slobodno odmah dajte TD.

Aut vincere, aut mori!

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Lolčina, igrač bio u zaleđu nekih...7-8 metara sudac nije reagirao... i primio sam gol.

Pljuc na smeće od igre, poštedit ću se pisanja svih gluposti u igri pa slobodno odmah dajte TD.

Slika, video?   Mislim da je ovo obično trolanje, meni je*eni ofsajd svira kad mi igrac 2 mm prekorači, kamoli 8 metara.

Jel se to meni samo čini ili nema indirekta?

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
17 godina
protjeran
Et_Tu_Brute? kaže...

Istina dogodilo se i meni 2 puta, doduše ne baš 7 metara.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Istina dogodilo se i meni 2 puta, doduše ne baš 7 metara.

Pa zasto i ne bi pogrijesili suci,i to je sastavni dio nogometa,...doduse moze i zeznuti stvar pa primis gol,izgubis i slicno...a opet daje jednu realnost igri

13 godina
Volvox kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Slika, video?   Mislim da je ovo obično trolanje, meni je*eni ofsajd svira kad mi igrac 2 mm prekorači, kamoli 8 metara.

Jel se to meni samo čini ili nema indirekta?

Probao sam napraviti sliku preko print sc, ali bude mi ovo ispod, sve crno. Čisti offside, to mi se jednom desilo i na pes12, samo što je tada brat popi*dio :=. I da, obično prekoračenje i od 1 cm je offside, a ovo nije sudilo... možda neki bug, kako god. Živce mi je diglo, i to pošteno {#}

Btw, to je bilo čudno zato jer je njihov igrač išao ubaciti, nije to bio zalet igrača kroz obranu pa da je ubacilo.(Obično umjetna inteligencija zna da nebi smijela ubaciti tu, ali eto ubacila je i offside nije bio...)

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 22:47 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
neaktivan

Itko az tekmu ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Tommy_123  jesam ja :D I molim te pogledaj inbox imas poruku ;)

16 godina
Ja sam za tekmu
PES.. FM..
16 godina
Tommy_123 kaže...

Itko az tekmu ?

Jel znas dal se moze igrat 2 na 2 online ali da su sva 4 online?
PES.. FM..
12 godina
neaktivan

netko za tekmu?

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice