Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 781.952
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

dok god ne poprave golmane i suce PES za mene ne postoji! btw. nisam nikakav fifa fanboy nego sam samo ljut što Konami ne radi nikakva poboljšanja u tim segmentima igre.

4 3 hvala 0
14 godina
odjavljen

Isuse, ovaj pes je loš, totalno su glupa dodavanja i sprint, pucanje je ok.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 7 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel zna neko dal ovaj market activity level utjece na igraca s kojim igram tj. ak stavim na high dal ce cesce dolazit ponude..ja to inace bubnem na low jer mrzim kad ronaldo il messi u 2 sezoni pređu u borussiu mönchengladbach

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013

Mozete li mi odgovorit da li "Infomark" ima dostavu za PES 2013 u gradove BiH kao što ima u HR ? {#}

Desmond Miles and Altair <3 Assassin's Creed <3 Real Madrid <3 Zeljeznicar <3 BiH <3
13 godina
neaktivan

stigla mi je danas igrica...instaliram i radi sve 5...online registaracija sve rijeseno...kad sam ponovno pokrenio igricu trazi mi nekakav ONE TIME PASSWORD???nemogu uopce vise uci u igru..sta da radim??

0 0 hvala 0
13 godina
Evo jedno noob pitanje: imam komp i laptop, pa me zanima da li s jednim kupljenim primjerkom mogu aktivirati i na kompu i na laptopu? Postoji neka caka?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Keby kaže...

stigla mi je danas igrica...instaliram i radi sve 5...online registaracija sve rijeseno...kad sam ponovno pokrenio igricu trazi mi nekakav ONE TIME PASSWORD???nemogu uopce vise uci u igru..sta da radim??

problem rijesen...izbacivo mi je incorect konami id..password or one time password....pa kako taj one time password nemam i prazno je to polje mislio sam da je do toga...al je ipak bilo do reg coda...upiso sam malim slovima a trebalo je velikim..:)

13 godina
neaktivan
RedHill kaže...
Evo jedno noob pitanje: imam komp i laptop, pa me zanima da li s jednim kupljenim primjerkom mogu aktivirati i na kompu i na laptopu? Postoji neka caka?

mozes ga aktivirat na oba al nemos ih igrat u isto vrijeme...ja i frend smo dijelili 2012 al kad jedan igra drugi dimi...jel da postoji caka igrali bi svi onda sa 1 kupljenom igrom

13 godina
neaktivan

evo dobio sam igru danas.

gdje se treba registrirat? pes mi sam otvori ovu stranicu https://my.konami.net/?contentid=PES2013 pro sam upisivati svoj stari konami id ali nece

dali moram pravit novi konami id

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Skinio jogurt,odigrao par tekmi,izbrisao............................................otisao do ducana i kupio org za ps3 {#}

10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

riješen problem

drugi je problem kako da zapamtim pasword da ga ne moram stalno upisivat

17 godina
neaktivan

Kupio sa sada u Linksu PES, ali prvo ne mogu ga instalirati zbog Windows installera, i onda sam to zaobisao tako da sam krenuo instalirati preko fajla sto je na dvd-u PRO_EVOL, koji je Windows Installer fajl i sve napravim i krene instalirati i kaze da ne postoji dt01.img, koji je na dvd-u ali ne u tom folderu koji on traži, aimam samo Abort, ignore i retry. Ima netko takvih problema?

We have different opinions and mine is the one that counts because you work for AS and I am the coach of Madrid.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 18:02 (Kruno_21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

stvarno neznam zašto neki baš toliko blate ovaj PES. Prvi savjet, ako sudite samo po onom prvom demu, odna instalirajte full verziju (meni ni demo nije bio baš toliko loš). Gameplay mi je najvažniji, a on nije loš uopće, ne da nije loš nego je po meni odlično pogođen, malo sporiji gameplay, odlično se odvija građene napada. Doduše kretnje igrača i animacije bi vas mogle još uvijek zasmetati, ali ne toliko kao dosad. Jedino dojam previše kvare retardirani golmani i komentatori, ali ne toliko da nebi igrao igru, gameplay je odličan.

btw. fascinantno mi je kako konami svake godine najavi poboljšanje golmana, ali zamislite, svake godine je sve gore. Da bar ostane isto, nego oni ga još pogoršaju. Primio sam već nekoliko puta golove a da se golman nije ni pomaknuo, a lopta skroz spora, on stoji i gleda. A kad nekako i obrani gol, onda su te obrane skoro uvijek iste, ono bacanje na pod sa ispruženom jednom nogom, izgleda kao cirkusant.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 18:05 (antimadridista).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Stavio sam si onaj patch s pes edita. Igrao sam s Liverpoolom protiv Chealsija i izgubio sam 2:0. Moram se naučit igrat, zadnji Pes sam igrao 2010...

Ali golmani su katastrofa, kako mi to ubija igru to je strašno. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovaj konami id me izluđuje doslovno. Moraš smislit nick s svim pi*darijama da prođe lol

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dolazim doma za sat vremena... jel napokon radi online ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 18:54 (Hery).
13 godina
neaktivan

Ima li neko isti problem kao ja, znaci da mu se igra jako cesto crasha ? :(

2. utakmicu četvet finala lige prvaka uopce ne mogu pokrenuti, samo mi dodje nesto "Pes 2013 prestao je raditi"

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 19:11 (Pas22).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
pedjat89 kaže...

Hej drug pise mi da igra nije instalirana poslije ubacivanja patch?? sta da radim??

Kupi original!

17 godina

S obzirom da jogurti ne rade baš najbolje, gdje je najjeftinije nabaviti igru legalno?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kod nas Infomark ili Links!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
pedjat89 kaže...

Hej drug pise mi da igra nije instalirana poslije ubacivanja patch?? sta da radim??

Kupi original!

Imaš 500kn pa i  ja kupim?

13 godina
Koliko sam ja vidio u HRV najjeftinije mozes nabaviti za 190kn, ako nemas tolko pa mislim stvarno

2 0 hvala 0
17 godina
RedHill kaže...
Koliko sam ja vidio u HRV najjeftinije mozes nabaviti za 190kn, ako nemas tolko pa mislim stvarno

gdje?

koliko ja vidim 259 je u informarku i linksu...

Jel se može samo key kupiti negdje?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
Da i ako oces to ja ti na poruke posaljem link

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Odigrao par tekmi i moram reć da je ovo odlično. Online je potpuno redizajniran i potpuno drugačiji. Bacim par screensa kasnije.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
karlek10 kaže...

Imaš 500kn pa i  ja kupim?

Zašto 500 ?  Danas sam dobio PS3 verziju koju sam platio oko 350 kn a serijski brojevi za PC verziju su osjetno jeftiniji.  Mislim da nije strašno dati oko 300 kn za igru koju ćeš igrati cijelu godinu? Ako je ja kupim koji je stalno kritiziram i igram je puno manje nego FIFU onda i vi koji cijelo vrijeme igrate PES možete izdvojiti nešto novca i nagraditi konami što vam je podario igru po guštu...

16 godina
neaktivan

@movie - gdje si uzeo ps3 verziju za 350???

Respect my authority!
14 godina
neaktivan

od ovog komentatora kroz sve ove godine čovjek dobije proljev... srećom isključiš da ne melje samo da nečuješ...  

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Al stvarno je ovaj komentator jadan, glas mi jednostavno ne paše nekako. Btw. igra nije loša, ali golmani su jadni opet, pogotovo kad se onako jadno bace(ko da lebde u zraku).

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2013 online nedostupan ww
Dali neko zna dali je pes 13 online server ponovo neaktivan,i dali je priodicno dostupan odnosno nedostupan jer danas sam kupio orginalni pes 2013 pc i kada sam ga tek instalirao mogao sam ici online uz predhodno obavljenu registraciju medjutim kada sam instalirao update i kada sam ponovo pokusao online kaze nesto unable to acces test server or server to beasy itd,zatim sam ponovo deinstalirao pes i instalirao ali opet isto.Ne razumijem zasto davat pare za djabe a i kada moze online, protivnika ima ali svi se zakljucavaju pasvordima i jednostavno nemas protiv koga da igras i serveri samo strane proklete zemlje nigdje nas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice