Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 780.371
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Tommy_123 kaže...

Infomarku stigao PES2013, sutra je na našim adresama za one koji su napravili prednarudžbu a to sam aj :)

I ja sam narucio preko njih..Danas ga salju a sutra bi trebala stici na adresu.. A vidim da neki su i danas dobili..Odakle su ostali narucivali?
17 godina
Cyber_Freak kaže...
Tommy_123 kaže...

Infomarku stigao PES2013, sutra je na našim adresama za one koji su napravili prednarudžbu a to sam aj :)

I ja sam narucio preko njih..Danas ga salju a sutra bi trebala stici na adresu.. A vidim da neki su i danas dobili..Odakle su ostali narucivali?

Naručio iz Požege, trebao bi stići sutra... :)

13 godina
neaktivan

Je li izasao demo 2 ili full pes 2013 dajte mi link za demo 2 na pm ili ovdje,ili ako je full izasao jel ga ima na tpb ? {#}

Desmond Miles and Altair <3 Assassin's Creed <3 Real Madrid <3 Zeljeznicar <3 BiH <3
13 godina
protjeran
ajdin99 kaže...

Je li izasao demo 2 ili full pes 2013 dajte mi link za demo 2 na pm ili ovdje,ili ako je full izasao jel ga ima na tpb ? {#}

ma imas na kickassu.

pes 2013 je zakon.vrijedi svake minute/kune

14 godina
neaktivan

Nikad više  nogometa ko u pes 6 {#} a valjda će se pojedinci probudit pa vidit da je isto smeće iz godine u godinu... ne treba ga sad popljuvat ali kad sve vidiš pametnom dosta... 

13 godina
neaktivan

Da li je infomark siguran za online kupovinu i da li imaju dostavu u BiH za Pes 2013 ? {#}

Desmond Miles and Altair <3 Assassin's Creed <3 Real Madrid <3 Zeljeznicar <3 BiH <3
14 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

Nikad više  nogometa ko u pes 6 {#} a valjda će se pojedinci probudit pa vidit da je isto smeće iz godine u godinu... ne treba ga sad popljuvat ali kad sve vidiš pametnom dosta... 

Teško,rađe će te popljuvat za realan komentar ;)

14 godina
neaktivan

da klinci koji prvi put zaigraju pes pa bivaju iznenađeni {#}

15 godina
neaktivan

Jel ima neko patch da se grbovi ubace pravi u englesku league? nikako ne mogu naci neki pravi skidao sam svasta sve neke gluposti.. hvala 

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probao sam full igru i ovo mi je puno bolje od onog Dema. Moram priznat da mi se sviđa igra, sad mi i player ID valja. Valjda zato što je poboljšano vođenje lopte u odnosu na demo pa sve izgleda prirodnije. Idem sad igrat :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

vec mi je dosadila igra... otkad sam probo prosle godine online vise mi se uopće neda offline igrat... mislim da ga ove godine skoro i necu igrat ako nekupim igru

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Jel oni te pokrete igraca rade preko onih senzora sta stave na igrace ili sve kompjutorski sibaju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja ne kužim ovaj player ID jer mogu napravit "roullete" isto s CR-om kao i s Pepeom...

S tim da je CR-u skoro pa nemoguće uzet loptu ;) Fakat realno!

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 19:18 (zacko).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

vec mi je dosadila igra... otkad sam probo prosle godine online vise mi se uopće neda offline igrat... mislim da ga ove godine skoro i necu igrat ako nekupim igru

Ne valja igrat protiv cpu-a. Tosam već ponovio par puta. Infomark mi poslao mail da mi sutra tokom dana stižeeeeeeeeeeee :D <3

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
13 godina
neaktivan

Hahahaha:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
TheDarkSide kaže...

Hahahaha:)

trebam li pogađati za koga navijaš ili je preočito i bez pogađanja :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Dečko moj, ne da si jadan nego neznam kaj da ti kažem. Anti da preočito je haha :P

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Dečko moj, ne da si jadan nego neznam kaj da ti kažem. Anti da preočito je haha :P

Zasto jadan? hha, pa naso sam sliku sad tu, slucajno, pa eto da pokazem. Kakve to ima veze samnom? slika ko slika?

15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Tommy_123 kaže...

Zasto jadan? hha, pa naso sam sliku sad tu, slucajno, pa eto da pokazem. Kakve to ima veze samnom? slika ko slika?

Pa očito je navijaš za Real. Nisi bezveze to tu postal.

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
TheDarkSide kaže...
Tommy_123 kaže...

Koliko znam, ovo je tema pes, a ne barcelona ili nesto tako. Tako da ne vidim smisla za koga navijam. Ja se volim sprdat i na svoj račun za razliku od nekih:)

15 godina
TheDarkSide kaže...
Tommy_123 kaže...
TheDarkSide kaže...
Tommy_123 kaže...

Koliko znam, ovo je tema pes, a ne barcelona ili nesto tako. Tako da ne vidim smisla za koga navijam. Ja se volim sprdat i na svoj račun za razliku od nekih:)

lol, pa zašto onda to postaš u ovoj temi? već si postao u Barcinoj temi, ne trebaš ni ovdje gdje je kako i sam kažeš off-topic.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 20:02 (antimadridista).
13 godina
neaktivan

Postao sam jer se odnosi na PES 2013, eto zato:) Ako nađem kakvu slicnu sliku za Real ili koga drugog, isto cu stavit:)

15 godina
back on-topic, počeo sam master ligu sa onim default igračima i vidim da nema više Minande, Castola i Ximeleza, kakvo iznenađenje poslije toliko godina, moram priznati da mi fale u igri :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
back on-topic, počeo sam master ligu sa onim default igračima i vidim da nema više Minande, Castola i Ximeleza, kakvo iznenađenje poslije toliko godina, moram priznati da mi fale u igri :)

A jel ostao onaj golman mali, odkud ono bude, iz poljske, ukrajne? xd

16 godina
neaktivan

Ocjene igraca su katastrofa u Pesu! Messi speed 82, Abidal 83 Cavani 84 a da ne govorim kako su napumpali Cristiana, neznam koja je budala ovo radila sa igracima.

1 0 hvala 0
15 godina
TheDarkSide kaže...
antimadridista kaže...

mislim da nije ostao niti jedan isti, sve promijenjeno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 20:16 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...
antimadridista kaže...

mislim da nije ostao niti jedan isti, sve promijenjeno.

Znaci makli su ga, kako se ono zvao Ivanov, Ivarov, tako nekako...

13 godina
protjeran
maxy0 kaže...

uninstal,insal fifa i vozi s foruma.kraj price

13 godina
protjeran
zacko kaže...
ATI HD3870 kaže...

Teško,rađe će te popljuvat za realan komentar ;)

realno nerealno o ukusima se neraspravlja

14 godina
themilition kaže...
maxy0 kaže...

uninstal,insal fifa i vozi s foruma.kraj price

Univerzalan savjet za sve koji imaju PES 2013 na kompu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice