Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 780.784
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Jao jao jao.. evo odigrao s frendom 3 tekme po 15 min.. i iskreno razocaro sam se... evo par stvari ako govorimo o napretku nad pesu 2012.. udarci mozda malo bolji nego u pesu 12 jer su jaci ali nikako blizu realnosti.. u nekim situacijama kad treba opalit loptu slampasto je pogodi.. a kad nije u situaciji za udarac lopta ide koda ima nitro + ovo novo sa felšom isto lose odradjeno.. svaka lopta ide visoko koliko god ja slabo stisao Kockicu :P, dodavanja u prostor/ubacivanja  su dosta bolja za to nemam neke primjedbe,, first touch i opcenito kretnja igraca je odvratna... jednostavno taj first touch je nerealno brz i robotski napravljen.. opcenito kretanje igraca je isto prebrzo (skretanje/cimanje ljevo desno) i lopta se ful ljepi za nogu.. koda ima magnet na kopacki..npr ronalda je nemoguce zaustavit, normalnim korakom mozes proc skoro sve igrace (frendu skoro usao u gol...) tako da to mi se to nikako ne svidja i nema napretka u tome mozda jos samo malo gore.. inteligencija igraca je ok (odlicna) naspram pesa 12 i igraci se bolje otkrivaju za napad.. iskreno negdje ima napretka negdje ne naprema pesu 2012, u 1g mogli su puno bolji posao od ovoga napraviti definitivno..

Udarci: 3/5
Kretnja: 2/5
First touch:2/5
AI: 5/5
Dodavanja, ubacivanja, u prostor: 4.5/5

Jos nemam svoj potpis :(
Moj PC  
4 3 hvala 0
13 godina

Ovo je valjda prvi puta od kad igram PES da jedva cekam fifu da izade... i mislim da cu ju cak i kupit. Jos kad sam procito da je to revolucija i ostalo. Onda oni ocito igraju neku drugu igru.

Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Praetorian1 kaže...

Ako bih kupio CD Key na basehostu, jel taj Key upišem u igru koju sam skinuo s torrenta ili ?

?

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Praetorian1 kaže...

Ako bih kupio CD Key na basehostu, jel taj Key upišem u igru koju sam skinuo s torrenta ili ?

?

Možeš i tako, ali cd key dođe 230 kn ako se ne varam s popustom. Ja uzeo box verziju az 30 kn više lol i još mi u petak stiže, na dan izlaska :P

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
igrao sam sa barsom ligu sampiona,vide se te neke animacije kod mesija,pikea,buskeca,inieste a po najvise jordi albe.al kada se zagledas u njega tj kada bas obratis paznju,ne mogu da kazem sada joj jedva cekam fifu 13 i bla bla.Ovo je prvi put da me zainteresovao pes posle dugi niz godina,nekako je drugaciji po meni od 11,12 ima tu neku varijantu iz 2006 ili sam se opasno istripovao.
Jedino neznam finte kako se rade da li ovde svaki igrac ima posebnu fintu ili vecina dribler igraca imaju istu?to je pitanje za pesovce koji duze igraju od mene?hvala unapred

Svidja mi se organizacija napada al to je mozda zato sto igram na regular,nisam jos provalio kako se sutira ostro,dal po zemlji ili po visini,svidja mi se oduzimanje lopte,samo sam dobio crveni koji po meni nije bio a posle toga nam pedrom isti faul sudija ga samo opomenuo al nema veze.Jedino neznam fels sut probao sam i primetio da tu treba dosta vezbe da lopta ide kako ti zelis kao sto je meni bilo fifi 11 kada sam igrao prvi put.

sada me pes bacio u rebus da i njega da kupim,po meni totalno druga igra u odnosu na demos.
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
igrao sam sa barsom ligu sampiona,vide se te neke animacije kod mesija,pikea,buskeca,inieste a po najvise jordi albe.al kada se zagledas u njega tj kada bas obratis paznju,ne mogu da kazem sada joj jedva cekam fifu 13 i bla bla.Ovo je prvi put da me zainteresovao pes posle dugi niz godina,nekako je drugaciji po meni od 11,12 ima tu neku varijantu iz 2006 ili sam se opasno istripovao.
Jedino neznam finte kako se rade da li ovde svaki igrac ima posebnu fintu ili vecina dribler igraca imaju istu?to je pitanje za pesovce koji duze igraju od mene?hvala unapred

Svidja mi se organizacija napada al to je mozda zato sto igram na regular,nisam jos provalio kako se sutira ostro,dal po zemlji ili po visini,svidja mi se oduzimanje lopte,samo sam dobio crveni koji po meni nije bio a posle toga nam pedrom isti faul sudija ga samo opomenuo al nema veze.Jedino neznam fels sut probao sam i primetio da tu treba dosta vezbe da lopta ide kako ti zelis kao sto je meni bilo fifi 11 kada sam igrao prvi put.

sada me pes bacio u rebus da i njega da kupim,po meni totalno druga igra u odnosu na demos.

Vidis da nije bilo tesko probati PES {#}

Ja sam posle Fife 12, rekao sebi NIKADA, ali NIKADA se vise ne vracam na PES, ali sam ga cisto iz postovanja i nostalgije od 12, 13, godina igranja probao i video da to uopste nije tako lose!

Navicices se, polako i meni je bilo malo teze, a sada je bas po meri! Inace svaki od poznatijih igraca ima svoju fintu, koja je propracena kroz player ID!

Jedva cekam da probam tu MLO, to je nesto nalik na FUT u Fifi!

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 21:42 (Zoki Mpek).
15 godina
neaktivan

Ovaj finalni proizvod je fantastičan. Promjenili su definitivno šut, koji je sada bolji u odnosu na 2012. Pasovi su također nasprem dema popravljeni. Jedva čekam petak da počnem s frendovima rokat *_* 

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jel lakse mlo nego FUT?mislim sam pocetak,posto sam zaboravio kako sebese to igra.mada njega necu odmah kupiti mislim na pes jer sam vec skupljao pare za fifu pa te kada skupim onda cu i pes,mislim da svim igracima fife smeta a to je kod suta kao da nema pripreme igraca za sut,kao da ima konfuziju iako je sam to sam primetio sa mesijem dva puta hteo sam fels tj da gadjam stranu kao da nema mirnocu neku i kordinaciju kao a je retard dok sam bas zbog toga u kljucio fifu da uporedim sa tevezom bas se vidi to namestanje unutrasnjom taj zamah prilikom udarca i nema konfuzije znaci smireno,tako i kod udarca punom nema oni brzi koraci prilikom jakog suta i tog zamah i prosto neznas dal ce lopta ici kako si ti zeleo,to je ono sto je ima fifa,al opet ponavljam tek sam poceo sa pesom,samo kazem prve dojmove i razlike al ne govorim dal je lose ili ne.

za fifu ne mog da govorim jos nista kave su jos animacije pojedinih igraca jer imam samo demo,al po mom nekom principu on opet nije merilo kao sto nije ni pes meni bio demosBila je jedna situacije mesi-pedro gde pedro daje gol al asistencija mesija je bila kao u njegovom stilu tj u barsinom stilu iza ledja cele odbrane bukvalno indeticno kao pedrov gol sada protiv reala na nou campu.

Jedno pitanje gde da stavim spanskog komentatora gde se to menja?hvala
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ovaj finalni proizvod je fantastičan. Promjenili su definitivno šut, koji je sada bolji u odnosu na 2012. Pasovi su također nasprem dema popravljeni. Jedva čekam petak da počnem s frendovima rokat *_* 

Mornarska verzija mi je gotova uskoro...pa cu i ja probat PES 13, iako cekam iduci petak da stigne preorder FIFE 13, pa me zanima, dal se moze odma otkjucat onaj Superstar, kao najveca tezina...ili moram skupljat one GP bodove, ili kako vec...isto tako, igra ima full support za xbox360 gamepad original od microsofta? Znaci plug n play...da se nemoram zajebavat pola sata sa namještanjem tipki...

Zelio bi odma taj Superstar da si još malo otezam, jer meni osobno, nakon sta sam igrao FIFU 12, i onda probao PES 12, ja sam na PESu sa takvom lakocom zabijao na Superstar, da sam mislio da je to kao Professional od FIFE...

Origin ID za FIFU 11,12,13: ReaLazio
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
jel lakse mlo nego FUT?mislim sam pocetak,posto sam zaboravio kako sebese to igra.mada njega necu odmah kupiti mislim na pes jer sam vec skupljao pare za fifu pa te kada skupim onda cu i pes,mislim da svim igracima fife smeta a to je kod suta kao da nema pripreme igraca za sut,kao da ima konfuziju iako je sam to sam primetio sa mesijem dva puta hteo sam fels tj da gadjam stranu kao da nema mirnocu neku i kordinaciju kao a je retard dok sam bas zbog toga u kljucio fifu da uporedim sa tevezom bas se vidi to namestanje unutrasnjom taj zamah prilikom udarca i nema konfuzije znaci smireno,tako i kod udarca punom nema oni brzi koraci prilikom jakog suta i tog zamah i prosto neznas dal ce lopta ici kako si ti zeleo,to je ono sto je ima fifa,al opet ponavljam tek sam poceo sa pesom,samo kazem prve dojmove i razlike al ne govorim dal je lose ili ne.

za fifu ne mog da govorim jos nista kave su jos animacije pojedinih igraca jer imam samo demo,al po mom nekom principu on opet nije merilo kao sto nije ni pes meni bio demosBila je jedna situacije mesi-pedro gde pedro daje gol al asistencija mesija je bila kao u njegovom stilu tj u barsinom stilu iza ledja cele odbrane bukvalno indeticno kao pedrov gol sada protiv reala na nou campu.

Važno da si kenjal od 0-24 da ti pes ne valja. Prvo nešto probaj pa sudi a ne ovako na slijepo.

TheDarkSide kaže...
Tommy_123 kaže...

Mornarska verzija mi je gotova uskoro...pa cu i ja probat PES 13, iako cekam iduci petak da stigne preorder FIFE 13, pa me zanima, dal se moze odma otkjucat onaj Superstar, kao najveca tezina...ili moram skupljat one GP bodove, ili kako vec...isto tako, igra ima full support za xbox360 gamepad original od microsofta? Znaci plug n play...da se nemoram zajebavat pola sata sa namještanjem tipki...

Zelio bi odma taj Superstar da si još malo otezam, jer meni osobno, nakon sta sam igrao FIFU 12, i onda probao PES 12, ja sam na PESu sa takvom lakocom zabijao na Superstar, da sam mislio da je to kao Professional od FIFE...

Ima odmah superstar. Netrebaš skupljat bodove. Samo ga uključiš i  odeš u settings.exe i nađeš controler i vidi jel je očitan, ako nije samo ga nađeš na listi i to je to.

Inače počeo ligu prvaka s PSG-om i nabio na superstar 4-1 Dinamo Kiev. Ibra mrcina roknuo 2 prekrasna gola. Kasnije uploudam :)

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan

Jel tezina PES-a bar malo pojacana posto sam naveo u postu gore...PES mi je doslovno "walk in the park" pa me zanima...u FIFI se znam mucit na legendary, al PESov superstar je maciji kašalj, nekuzim kako mi je to moguce, a FIFU igram stalno, a PES odigram 10 utakmica i od prve letim kao da sam je igrao 300h...

Origin ID za FIFU 11,12,13: ReaLazio
15 godina
neaktivan

Neam blage, ne igram puno protiv cpu-a. Znam se nekad pomučit a nekad s tavkom lakoćom pobjedit. Igraj ravnopravno, a ne kao večina uzet jači klub i uzet neki slabi i nabijat.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Skroz je drugaciji sistem tamo, imas da potpisujes ugovore na 10, 20, 30... utakmica, imas plate da dajes igracima, naravno sve je u eurima...

Nema hemije u timu, ali je jako bitna forma igraca (koju konami menja periodicno), kao i taktike i mnogo toga jos. Ima dosta cvise takmicenja u odnosu na FUT, dosta kupova turnira, liga...

13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Neam blage, ne igram puno protiv cpu-a. Znam se nekad pomučit a nekad s tavkom lakoćom pobjedit. Igraj ravnopravno, a ne kao večina uzet jači klub i uzet neki slabi i nabijat.

Mislio sam pocet ML sa onim default igracima...oni smiješni sta su bili i u PES09 koj mi je i zadnji bio:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
Kakve su vam postavke za sut... nekako mislim da su lose napravili taj mAnual sut.
15 godina
neaktivan

I ja ću počet do petka pa ću počet rokat online. Nije mi nkj zabavno protiv cpu-a igrat al opet. Skratit ću si vrijeme.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Nisi mi rekao kakav ti je golman u ovom finalnom proizvodu pošto su ti obečali da će do izlaska igre biti bitno unaprijeđen?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Nisi mi rekao kakav ti je golman u ovom finalnom proizvodu pošto su ti obečali da će do izlaska igre biti bitno unaprijeđen?

Dobri su. Malo su popravljenni makar je još to malo lala ali je puno bolje.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan

Ja ću sutra probat igru, ak mi se svidi možda si kupim Key. Onda bih igrao i Fifu i Pes.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Dobri su. Malo su popravljenni makar je još to malo lala ali je puno bolje.

nisu dobri, katastrofalni su.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
Zadnji PES kojeg sam kupio i da je valjao je 2009. PES 2013 pokazuje znakove napretka, ali daleko je to od toga da igra postane kao FIFA danas. Jos puno pure i spinata ce trebati ovima iz Konamija da vrate PES na stare staze slave. Problemi: igraci u obrani glupi ko' k****, golmani standard, aniamcije retardirane, soundtrack boze ubi, komentatori isti, publika ista. Sve u svemu to jos nije PES koji zavrjeđuje da ja dam pare i uzivam u njemu kako treba. FIFA se opet kupuje

2 2 hvala 0
13 godina
RedHill kaže...
Zadnji PES kojeg sam kupio i da je valjao je 2009. PES 2013 pokazuje znakove napretka, ali daleko je to od toga da igra postane kao FIFA danas. Jos puno pure i spinata ce trebati ovima iz Konamija da vrate PES na stare staze slave. Problemi: igraci u obrani glupi ko' k****, golmani standard, aniamcije retardirane, soundtrack boze ubi, komentatori isti, publika ista. Sve u svemu to jos nije PES koji zavrjeđuje da ja dam pare i uzivam u njemu kako treba. FIFA se opet kupuje

ok,i prvi put kada si ušao u temu skužili smo da kupuješ fifu i da veličaš fifu.Sad BOK!

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Samo da naprave online podršku kao za 2012 i sve 5.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo,probao i ja cijelu igru... nije to loše sve skupa,dapače...dosta je dobro,ali meni jednostavno jednom rječju "predosadno".

Sad vidim tek koliko sam realni review (kojeg ste vi popljuvali) dao neki dan. Ima napretka u odnosu na demo,

al kao što sam rekao : demo je dobar pokazatelj kakva će igra bit.

Pasovi u prostor su prejednostavni. Jednostavno,puno mi to teže prolazi na fifi nego ovdje.

Igrači se ne okreću stalno kao "roboti",al opet...ima dosta čudnih kretnji.

Meni je nezamislivo da se igrač u 1s okrene za 180° i točno doda loptu. 

Udarci su donekle ok ,moglo bi puno bolje.Ne postoji ni blizu takav asortiman udaraca koliki je u fifi.

Driblinzi su po meni loše odrađeni - sve to ok izgleda,al ja se isto vrtim po lopti s CR-om i Sergiom Ramosom. 

Ne znam iskreno koliko tko od igrača driblinga može,al je meni nelogično da Ramos napravi "Zidane okret po lopti" i prođe.

Rijetko to viđam u RL , a pratim Real.

Golman je animacijski gledano katastrofalan,al nije toliko loš koliko pričate.

Igra je sporija od fife što je recimo realno,al time u Konamiu neće doć do velikog napretka jer ljudi traže igru koja će bit 

"zabavna" (ne mislim ingame nek općenito fifu/pes) . Glazba u igri je ok,recimo da je po mojem ukusu.

Izgled menija je ok mada će to patchevi izmijenit. Face igrača i nisu toliko dobre koliko sam mislio al opet su puno bolje

nego kod fife. 

Ne znam kakav je sistem davanja ocijena igračima u PES-u al da toliko igrača ima preko 90.Nevjerovatno :/

Žao mi je što KONAMI ne dobavlja licence za sve klubove.Ogroman minus s moje strane.

Patchevi će to ispravit ubrzo.

Tu se sad postavlja novo pitanje : ako je igra baš "toliko" dobra koliko neki tvrde,zašto se onda pravi patch?

Uglavnom,igra je dobra. Većini PES igrača će se dopast jer iskreno nisu vidjeli previše napretka zadnjih godina,a ovdje ga ima.

Oni koji su realni će to i priznat.

A sad,udrite s td :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 23:45 (zacko).

3 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ovaj rating je tako glup, Handanović mi ima veći rating od Casillasa i Neuera(i još par golmana,zapravo mislim da je Handanović najbolji golman u igri), znam da nije loš golman, ali nije ni bolji od ove dvojce, Higuain i Benzema imaju veći rating od Falca(ima jadnih 79), Xabi Alonso na 95? Pola igrača nije ni prebačeno u klubove, mislim nije to problem nikakav, ali vidi se koliko prate, imali su vremena i previše za to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 0:15 (Jabulani).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Jabulani kaže...

Ovaj rating je tako glup, Handanović mi ima veći rating od Casillasa i Neuera(i još par golmana,zapravo mislim da je Handanović najbolji golman u igri), znam da nije loš golman, ali nije ni bolji od ove dvojce, Higuain i Benzema imaju veći rating od Falca(ima jadnih 79), Xabi Alonso na 95? Pola igrača nije ni prebačeno u klubove, mislim nije to problem nikakav, ali vidi se koliko prate, imali su vremena i previše za to.

to sam i ja napisao pa su me popljuvali. Totalna glupost to sa ocjenama, treba čekati da pesedit to sredi. Mislim Falcao 79, Handanović bolji od Casillasa i Neuera, kako je to moguće?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 0:26 (antimadridista).
13 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 0:39 (barcafan12).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Sva ekipa kojoj smetaju nerealni statsi i nekompletni transferi (Modrić je još u Tottenhamu, Cassano u Milanu itd.) neka instaliraju PES 2012 + zadnji PESEdit patch v4.1.1 i onda neka u PES 2013 u opcijama importaju te podatke (eng. Import Prequel Data). Radi provjereno, ekipa sa PESEdita radi puno bolji posao od Konamija što se statsa tiče.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 0:54 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Još jedna stvar. Odigrao dobrih 10 tekmi na različitim stadionima i moram reći da stadioni odlično izgledaju. Sređeni do detalja {#}

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice