Pro Evolution Soccer 2010

poruka: 1.067
|
čitano: 283.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

ja sam instalirao 0.3 patch, i sve 5, jedino nemogu pokrenuti igru :) moram svaki put nanovo instalirat i onda se pokrene automatski nakon instalacije. Kako je ovo moguće? Probao sam pokrenuti instalaciju patcha sa admin pravima i ista stvar.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

hoce li radit na mojih geforce 8600 gt,intel core 2 duo, 2,66 ghz, 2 gige rama ??? 

zanima me da nekupim original bezveze ako mi nece radit

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 12:06 (d3stroy3r_cro).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Detalji za PES 10
d3stroy3r_cro kaže...

hoce li radit na mojih geforce 8600 gt,intel core 2 duo, 2,66 ghz, 2 gige rama ??? 

zanima me da nekupim original bezveze ako mi nece radit

bez ikakvih problema...ali ako se zelis 100000% uvjeriti, skini ga s neta pa testiraj...

17 godina
neaktivan
Skini demo, odigraj pa ćeš znati.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina

luđak... pa meni radi na amd 3200, nvidia 7600gt, 1gm rama :-))

16 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

luđak... pa meni radi na amd 3200, nvidia 7600gt, 1gm rama :-))

samo sam htio biti siguran

17 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Stigla mi igra,nemogu instalirat jeb... patch 1.01 , da bi mogo na internetu igrat , otvori se onaj prozor i kad trebam kliknut update zašteka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Detalji za PES 10

Bacite oko na recenziju PES-a na HCL-u

RECENZIJA: PES 2010

Preniska ocjena ili taman? Jeste probali FIFU 10 na PS3/X360 konzolama da to malo usporedimo?

PEs je i dalje zabavan, unatoč bugovima i nelogičnostima, no FIFA je na konzolama bolja simulacija... Na PC-u doduše FIFA je grozno osakaćena, šteta.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

dodajte me online ime : zerobeats

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Arai kaže...

Evo ovako. Ja sam instalirao ovaj 0.6 patch ali... imam problem. Pa ovako imam njemačku ligu ali grbovi i dresovi nisu kao i u stvarnosti.

Na primjer Bayern ima drsove od Barcelone i neki grb N. Molim vas za pomoć, kako to mogu popraviti?

ja neznam u čemu je problem ali ja imam isti patch i sve je u redu, i njemačka liga i Bayern i dresovi i grb , čak je Olić jako realan, i Wolfsburg pravi dresovi kao i grb kao i Grafite i Džeko.....meni je sve savršeno......, i ovaj što je maloprije spominjao za arsenal i chelsea su meni savršeni, Fly Emirates na dresovima i Samsung na Chelseaovim dresovima, kao da su kupili sve licence....

16 godina
neaktivan

to sam i ja bio napiso da je tak u demo pa su svi rekli da neam pojma igrat onda pes...

16 godina
protjeran
ari kaže...

to sam i ja bio napiso da je tak u demo pa su svi rekli da neam pojma igrat onda pes...

?

17 godina
neaktivan

Molim pomoć oko online igranja, da li u ruteru trebam staviti kao što je na prvoj slici(ip od lan kartice) ili na drugoj. I da li pod settings pes10 treba isključiti upnp?(ili treba uključiti na ruteru taj upnp i što točno od ponuđenog).

Stalno kad se hoću spojiti na nekoga " Failed to connect with opponent" , unaprijed hvala.

btw: isključeni su svi firewalli.

1 1
2 2
16 godina
protjeran
Detalji za PES 10

ev ga, nije mi se više dalo radit screenshotova haha.....

ja čak nisam morao ni instalirati ponovno PES, niti ikakav crack za ovo, čak nisam ni master ligu morao isponova , sve se automatski integriralo u tekuću master ligu, i dresovi i grbovi i sve.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 18:46 (josipjoso1000).

0 0 hvala 0
16 godina
Detalji za PES 10

@crash upnp bi trebal biti ukljucen i kod routera i u settingsima od PES-a. Sad za ovaj ip nisam siguran. Preko kojeg programa ti to radiš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probao sam uključiti upnp i u zyxleu i u pes10 settings opet ista stvar , vidio sam ovdje http://213.202.123.24/forum/topic/pc-igre/pes-2010-online/36909.aspx da je netko napisao da treba upnp isključiti,probo sam i to i opet isto, spojim se normalno gore na servere ali nemogu igrat protiv nikoga,vidio sam da imaju problema sa igračima koji imaju intel i onima koji imaju amd, navodno nemogu igrat međusobno ali nisam sigurno naletio stalno na amd protivnika,nešto drugo zeza, skino sam i onaj program port checker i kad recimo idem testirat udp 5739 piše mi kao da je nedostupan(ali mislim da program nes ser.),ni jedan firewall mi ne radi.

@plavi08 na koji program misliš?ip ide onaj od lan kartice valjda.

16 godina

Mislim na koji način otvaraš portove.Preko softwera od routera ili ?

17 godina
neaktivan

Preko rutera , na 192.168.1.1

16 godina

Onda vjerojatno ip od lan karticeOsmijeh

Upnp od routera morel bi biti uključen a sad ovaj od PES-a neznam. Probajna PES-u isključit pa vidi dal radi. Problem je što ja neznam za taj router imam thomsona a tam je sve drugačije.

17 godina
neaktivan

Da čudno je sve to, više neznam šta bi probao , budem još probao ovo sve uključit na routeru za upnp , a isljučit na pes settingsu.

upnp upnp
pes pes
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 19:25 (crash11).
16 godina
Detalji za PES 10

Kad omogučiš upnp na routeru možeš otvorit portove preko gateway koji se nalazi u mrežnim konekcijama. Znači klik na my conections i tam na gateway i preko njega otvoriš i onda mora 100% radit. Još tam u settingsima od pes-a makni ono auto i baš stavi 5739 Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

moze mi neko dati link za pes 2010  patch neki dobar?

na pp

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Zasto na pp dajte tu neki patch i di ima objasnjeno kako da ga se pokrene i instalira,i da pussy :D sta mozete prek neta ja imam kopiju pa nemogu :(

0 0 hvala 0
17 godina

odi na http://www.pesgaming.com/forumdisplay.php?f=299

sa ovoga poznatoga foruma si skini option file od sammyja i stavi kako je u laganim instrukcijama naznačeno.... ne kužim u čemu je problem.

15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Evo skinuo sam super je,samo sta nema bundes liga ,ja sam samo naso eng,al ok,i daj mi samo reci dal se moze mjenjat Match LVL u Become a legend ja sam se zeznuo na pocetku i stavio Regular pa mi je sad pre slabo,ak odem General Setings neda mi tamo ,ima li jos mozda kakva caka da se to promjeni u Top PLayer?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nitro66 kaže...

Evo skinuo sam super je,samo sta nema bundes liga ,ja sam samo naso eng,al ok,i daj mi samo reci dal se moze mjenjat Match LVL u Become a legend ja sam se zeznuo na pocetku i stavio Regular pa mi je sad pre slabo,ak odem General Setings neda mi tamo ,ima li jos mozda kakva caka da se to promjeni u Top PLayer?

Nažalost ne koliko ja znam.Tako sam se i ja zeznuo pa sam krenuo ispočetka.

16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Bilo mi je malo dosadno pa sam odlučio zaigrati PES. Stavio sam na Professional i sa Realom protiv Barce. Konačean rezultat 9-6 za Real (mene), 6 golova je Ronaldo zabio. JAKO zabavno!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 9:01 (Arai).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Online će biti zakon igrat samo kad srede probleme, vidio sam da dolaze razna natjecanja,također ima mod da možete lika iz legend moda koristit online, iako tu opciju nisam još probao, valjda će uskoro sredit probleme

16 godina
Arai kaže...

Bilo mi je malo dosadno pa sam odlučio zaigrati PES. Stavio sam na Professional i sa Realom protiv Barce. Konačean rezultat 9-6 za Real (mene), 6 golova je Ronaldo zabio. JAKO zabavno!!

Ja sa Realom rokam u master ligi, sastao sam se sa Barcom u LP i konacan rezultat nakon dvije tekme 8-3 za mene , naravno top playerBelji se

U dosta recenzija sam procitao da se ne moze sa jednim igracem prec vise igraca, sto je glupost, Ronaldo bez problema prodze po tima, a Benzema zabija samo tako, vec mi je dao 19 golova u prvenstvu i 13 golova u ligi prvaka ( za usporedbu drugi najbolji strijelac u lp je dao 7 golova)

17 godina

Što je sa vama, pa tko još igra na drugoj težini osim na najjačoj. Pa igra je objektivno lagana i ovako.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice