- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je ovaj patch bolji ,dosta bolji pa tko voli nek izvoli
Pa to je 1.4??
Pa to je 1.4??
da jeste al nije ovo editov patch
Bok ljudi imam problem sa master ligom u ovom pesu.Naime kad idem saveat igru samo mi se crasha igra znaci nemogu saveat ako netko zna rijesenje molim vas savjet.Hvala
Ak koristis peseditov patch napravi switch, objasnjeno ti je u readmeu kojeg dobijes kad skinis patch...
Ak koristis peseditov patch napravi switch, objasnjeno ti je u readmeu kojeg dobijes kad skinis patch...
Koristim ali kakav switch? jel to onaj selector mozda? koristim 1.7 patch nekuzim kako pokrenit taj selector ili switch.. molim pomoc
molim vas za pomoć, ja sam imao pesedit patch 1.5, i izbrisamo sam kitserver da bih instalirao 1.7 i kad sam ga instalirao sve se vratilo na staro, ka igrica bez ikakvoga patcha, u čemu je problem?
molim vas za pomoć, ja sam imao pesedit patch 1.5, i izbrisamo sam kitserver da bih instalirao 1.7 i kad sam ga instalirao sve se vratilo na staro, ka igrica bez ikakvoga patcha, u čemu je problem?
Netrebas izbrisat kitserver da bih instalirao 1.7... mozes slobodno preko toga.. tako ja barem radim i normalno mi je
opet neradi
Novi Pesedit patch se pokreće preko krun.exe u kitserver folderu. Odsad tako funkcionira kitserver, nema više attach, detach
Imam jedno pitanje.Ne mogu fluentno koristiti analog stick za kretanje,dok d-pad mogu.Npr.Usmjerim analog stick gore desno,no igrač nastavi trčati u istom smjeru ili stane ili se okrene u drugu stranu.Da li je netko imao sličan problem i kako da ga riješim?Joystick je Logitech rumblepad 2,a verzija PES-a je instalacijska(nisam instaliravao nikakve patcheve).
Skinuo sam patch 1.6,instalirao ga,sve prema readme,uđem u pes,svi igrači i transferi promjenjeni(logoi su ostali isti) ali mi je vratilo data pack i prijašnju verziju pesa(onu koju sam uninstalao)
Pokušao sam otvorit preko pes edit ali mi piše nešto u vezi .Net framwork :/
jel mi netko može reč kako da se registriram online???igrica nije originalna,neznam game ID i KONAMI ID????
ja sam dosao do zakljucka da je pes 2011 na playstationu bolje napravljen nego na pc-u.igraci se bolje ponasaju pri prihvacanju lopte.lopta prirodnije leti,cijela igrivost mi se cini puno bolje napravljena za playstation
jel mi netko može reč kako da se registriram online???igrica nije originalna,neznam game ID i KONAMI ID????
Naravno, ideš u dućan i kupiš igru ili na neku stranicu di prodavaju cd keyeve... npr. basehost. Nema online igranja badava
ja sam dosao do zakljucka da je pes 2011 na playstationu bolje napravljen nego na pc-u.igraci se bolje ponasaju pri prihvacanju lopte.lopta prirodnije leti,cijela igrivost mi se cini puno bolje napravljena za playstation
Za koju plejku? 2 il 3?
Naravno, ideš u dućan i kupiš igru ili na neku stranicu di prodavaju cd keyeve... npr. basehost. Nema online igranja badava
ma joj... kupis cijelu igricu koliko dode na toj stranici cd key
lijepo si me nasmijao barem
ti bi online s piratom? je, neide to tak, moras kupit igru da bi se registrirao
Za koju plejku? 2 il 3?
naravno za trojku
Za koju plejku? 2 il 3?
ko da postoji PRAVI pes 11 za dvojku
ono su sve skart od pesa 5 svi su isti samo sa drugim transferima i kitovima
Za koju plejku? 2 il 3?
ko da postoji PRAVI pes 11 za dvojku
ono su sve skart od pesa 5 svi su isti samo sa drugim transferima i kitovima
Točno,jedino kako takav promjena je Liga prvaka.
kad bi mi netko mogao objasnit kako istalirati patch, bio bi zahvalan... sta treba da uradim kao prvo??? Nitko nezna ljepo objasnit...
Gdje najjeftinije kupiti key za igricu?
Ja bih vas također molio ovu informaciju. Hoće li osnovni paket max adsl-a biti dosta za online igranje ???
šta se tu ima objašnjavat? samo pokreni instalaciju (ako misliš na pesedit patch)... :))
Ja bih vas također molio ovu informaciju. Hoće li osnovni paket max adsl-a biti dosta za online igranje ???
Osnovni? Kolko je to, 1GB? Pa to mi nije dosta za portale pregledavat svakodnevno i par videa na jubitu.
Ako misliš na 15GB, već bi se dalo...
Nego, počeo opet igrat. Nervirao se tolko nisam... Ne znam otkad. Igram master ligu s Barcom, 3. zasad, Real i Villareal ispred mene... Katastrofa...
tako svi kazu samo istaliras, ali gdje da ga istaliram ili gdje da ga strvim nakon sto ga istaliram....
Pokrećeš sa pesedit.exe
Pokrećeš sa pesedit.exe
Od 1.7 patcha se pokrece sa krun.exe koji se nalazi u kitserver folderu