Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.010.198
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 11

Meni je ovaj patch bolji ,dosta bolji pa tko voli nek izvoli {#}

http://www.pes.vn/showthread.php?t=31634

14 godina
neaktivan
IlijaM kaže...

Pa to je 1.4??

15 godina
neaktivan
DuMe kaže...
IlijaM kaže...

Pa to je 1.4??

da jeste al  nije ovo editov  patch

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Bok ljudi imam problem sa master ligom u ovom pesu.Naime kad idem saveat igru samo mi se crasha igra znaci nemogu saveat{#} ako netko zna rijesenje molim vas savjet.Hvala{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ak koristis peseditov patch napravi switch, objasnjeno ti je u readmeu kojeg dobijes kad skinis patch...

LoL nick: Strongtoni
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Ak koristis peseditov patch napravi switch, objasnjeno ti je u readmeu kojeg dobijes kad skinis patch...

Koristim ali kakav switch? jel to onaj selector mozda? koristim 1.7 patch nekuzim kako pokrenit taj selector ili switch..{#} molim pomoc{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

molim vas za pomoć, ja sam imao pesedit patch 1.5, i izbrisamo sam kitserver da bih instalirao 1.7 i kad sam ga instalirao sve se vratilo na staro, ka igrica bez ikakvoga patcha, u čemu je problem?

SUZE MI TEKU KAD IZGUBE, OSMIJEH NA LICU KAD BOLJI JE, TI NE RAZUMIJEŠ ŠTO JE TO - ON JE CIJELI ŽIVOT MOJ- HAJDUK ŽIVI VJEČNO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vrda_rusty kaže...

molim vas za pomoć, ja sam imao pesedit patch 1.5, i izbrisamo sam kitserver da bih instalirao 1.7 i kad sam ga instalirao sve se vratilo na staro, ka igrica bez ikakvoga patcha, u čemu je problem?

Netrebas izbrisat kitserver da bih instalirao 1.7... mozes slobodno preko toga.. tako ja barem radim i normalno mi je

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

opet neradi

SUZE MI TEKU KAD IZGUBE, OSMIJEH NA LICU KAD BOLJI JE, TI NE RAZUMIJEŠ ŠTO JE TO - ON JE CIJELI ŽIVOT MOJ- HAJDUK ŽIVI VJEČNO

0 0 hvala 0
14 godina

Novi Pesedit patch se pokreće preko krun.exe u kitserver folderu. Odsad tako funkcionira kitserver, nema više attach, detach

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 18:30 (vrinho).
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Imam jedno pitanje.Ne mogu fluentno koristiti analog stick za kretanje,dok d-pad mogu.Npr.Usmjerim analog stick gore desno,no igrač nastavi trčati u istom smjeru ili stane ili se okrene u drugu stranu.Da li je netko imao sličan problem i kako da ga riješim?Joystick je Logitech rumblepad 2,a verzija PES-a je instalacijska(nisam instaliravao nikakve patcheve).

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 12:59 (dncrmt).

0 0 hvala 0
14 godina
Pro Evolution Soccer 11

Skinuo sam patch 1.6,instalirao ga,sve prema readme,uđem u pes,svi igrači i transferi promjenjeni(logoi su ostali isti) ali mi je vratilo data pack i prijašnju verziju pesa(onu koju sam uninstalao)

Pokušao sam otvorit preko pes edit ali mi piše nešto u vezi .Net framwork :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jel mi netko može reč kako da se registriram online???igrica nije originalna,neznam game ID i KONAMI ID????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ja sam dosao do zakljucka da je pes 2011 na playstationu bolje napravljen nego na pc-u.igraci se bolje ponasaju pri prihvacanju lopte.lopta prirodnije leti,cijela igrivost mi se cini puno bolje napravljena za playstation

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fornax9 kaže...

jel mi netko može reč kako da se registriram online???igrica nije originalna,neznam game ID i KONAMI ID????

Naravno, ideš u dućan i kupiš igru ili na neku stranicu di prodavaju cd keyeve... npr. basehost. Nema online igranja badava

15 godina
Blue2 kaže...

ja sam dosao do zakljucka da je pes 2011 na playstationu bolje napravljen nego na pc-u.igraci se bolje ponasaju pri prihvacanju lopte.lopta prirodnije leti,cijela igrivost mi se cini puno bolje napravljena za playstation

Za koju plejku? 2 il 3?

15 godina
vrinho kaže...
fornax9 kaže...

Naravno, ideš u dućan i kupiš igru ili na neku stranicu di prodavaju cd keyeve... npr. basehost. Nema online igranja badava

ma joj... kupis cijelu igricu koliko dode na toj stranici cd key

15 godina
neaktivan
fornax9 kaže...

{#} lijepo si me nasmijao barem

ti bi online s piratom? je, neide to tak, moras kupit igru da bi se registrirao

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Blue2 kaže...

Za koju plejku? 2 il 3?

naravno za trojku

15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Blue2 kaže...

Za koju plejku? 2 il 3?

ko da postoji PRAVI pes 11 za dvojku

ono su sve skart od pesa 5 svi su isti samo sa drugim transferima i kitovima

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 20:30 (dmanz).
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Don Strongtoni kaže...
Blue2 kaže...

Za koju plejku? 2 il 3?

ko da postoji PRAVI pes 11 za dvojku

ono su sve skart od pesa 5 svi su isti samo sa drugim transferima i kitovima

Točno,jedino kako takav promjena je Liga prvaka.

14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kad bi mi netko mogao objasnit kako istalirati patch, bio bi zahvalan... sta treba da uradim kao prvo??? Nitko nezna ljepo objasnit...

0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Gdje najjeftinije kupiti key za igricu?

jeremija

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
merio kaže...

Ja bih vas također molio ovu informaciju. Hoće li osnovni paket max adsl-a biti dosta za online igranje ???

17 godina

šta se tu ima objašnjavat? samo pokreni instalaciju (ako misliš na pesedit patch)... :))

15 godina
michelangelogt kaže...
merio kaže...

Ja bih vas također molio ovu informaciju. Hoće li osnovni paket max adsl-a biti dosta za online igranje ???

Osnovni? Kolko je to, 1GB? Pa to mi nije dosta za portale pregledavat svakodnevno i par videa na jubitu. 

Ako misliš na 15GB, već bi se dalo...

Nego, počeo opet igrat. Nervirao se tolko nisam... Ne znam otkad. Igram master ligu s Barcom, 3. zasad, Real i Villareal ispred mene... Katastrofa... 

It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase 'Regards' ever again.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2011 16:04 (The Unforgiven).
14 godina
neaktivan

tako svi kazu samo istaliras, ali gdje da ga istaliram ili gdje da ga strvim nakon sto ga istaliram....

15 godina
U direktorij u koji si inst. i PES.

Pokrećeš sa pesedit.exe
It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase 'Regards' ever again.
15 godina
The Unforgiven kaže...
U direktorij u koji si inst. i PES.

Pokrećeš sa pesedit.exe

Od 1.7 patcha se pokrece sa krun.exe koji se nalazi u kitserver folderu

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2011 19:13 (Don Strongtoni).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice