Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.023.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Nisam siguran jel do mene ili ne, ali svaki puta kada vodim 2:0 u roku par minuta (najcesce cim krenu s centra) popijem gol i to uvijek neki totalno smijesan odbijaner ili savrsenu loptu u for koju napadac zakuca. Mislio sam da je ovo samo na top player, ali probao sam onda odigrati sa Njemackom protiv Angole (lol) na regular tezini i ista stvar se dogodila :D

I da ne ispadne da sam noob, igram pes otkad postoji (i WE naravno), ali u 2011 ne mogu skuzit kako naciljati sut gdje da sjedne. Radi savrseno unutar sesnaesterca, ali kad sutiram izvana 99% suteva sjednu direkt po sredini i onda ih ili golman odbije ili prodju kroz njega od siline. Slobodnjake sam skuzio kako se izvode i zabio sam par odlicnih golova, ali sutevi izvana su mi jos uvijek misterija.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Ja sam se u prijašnjim PESovima pouzdavao u brzinu svojih napadača i krila, zato sam i uzimao uvijek one najbrže, međutim u ovom PES-u to sve pada u vodu. Ovdje mi bilokoji igračić, iz bilokojeg kluba, al ama baš svaki stigne bez problema Ronalda, Aguera, Messija, što je nestvarno jer su upravo oni jedni od najbržih igrača svijeta. I još AI-u SVAKO dodavanje u prostor uspjeva, kakva nerealnost, sva sreća što je glup pa nezna završit akciju........

Dinamo živi vječno

2 0 hvala 0
17 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
Kora kaže...

Ja sam se u prijašnjim PESovima pouzdavao u brzinu svojih napadača i krila, zato sam i uzimao uvijek one najbrže, međutim u ovom PES-u to sve pada u vodu. Ovdje mi bilokoji igračić, iz bilokojeg kluba, al ama baš svaki stigne bez problema Ronalda, Aguera, Messija, što je nestvarno jer su upravo oni jedni od najbržih igrača svijeta. I još AI-u SVAKO dodavanje u prostor uspjeva, kakva nerealnost, sva sreća što je glup pa nezna završit akciju........

Kora vidim da ne trpis prigovore vezano za PES i kak nemres niti pomislit na FIFU, ja sam iz svih zila dao priliku PES-u, grafika je dobra, kamera je mozda bolja nego na FIFI, ali kak mozes proc preko toga da kaa ides prema golu i ako nemas dobru situacija i zapuknes prema golu lopta ode silovito jako iako je nemoguce takvo nesto napravit (izgleda kao znanstvena fantastika tj totalno nerealno) jednostavno trcis prema golu i iz 16 metara roknes sa vanjskim djelom kopacke ko da puknes punom nogom...druga stvar je atmosferea i komentatori pa o je ubi boze, jbte no comment, sta se tice licenci i ostaloga preko toga jos covjek moze prec jer se to lako sredi..

Ugl, probo sam i ne pase jednostavno nije to to osto sam jos jednom razocaran..

15 godina
protjeran
toxic kaže...
Kora kaže...

Kora vidim da ne trpis prigovore vezano za PES i kak nemres niti pomislit na FIFU, ja sam iz svih zila dao priliku PES-u, grafika je dobra, kamera je mozda bolja nego na FIFI, ali kak mozes proc preko toga da kaa ides prema golu i ako nemas dobru situacija i zapuknes prema golu lopta ode silovito jako iako je nemoguce takvo nesto napravit (izgleda kao znanstvena fantastika tj totalno nerealno) jednostavno trcis prema golu i iz 16 metara roknes sa vanjskim djelom kopacke ko da puknes punom nogom...druga stvar je atmosferea i komentatori pa o je ubi boze, jbte no comment, sta se tice licenci i ostaloga preko toga jos covjek moze prec jer se to lako sredi..

Ugl, probo sam i ne pase jednostavno nije to to osto sam jos jednom razocaran..

Ako slučajno nisi znao kada suparnički igrač ide uz tebe dok ti trčiš prema golu dovolljno je da je udaljen par centimetara od tebe dok ti trebaš da opucaš ne mora te ni taknuti to je dovoljno da ti zasmeta pa da ti šut tj lopta ode u pm. Uostalom u ovom PES-u šut je jako osjetljiv. Upravo skupljam golove pa ću uploadat ovih dana na jutube one ljepše golove ima i dosta njih sa 20-25 metara. Neznam zašto su vama ti siloviti šutevi problem, mislim desi se i meni to s vremena na vrijeme, ali pazi, desi se i stvarnim igračima u stvarnom svijetu, pa i tu opet možemo govoriti o realnosti. Zamisli kad bi ti svaki šut bio savršen i svaki išao u okvir gola! Evo upravo sam praktički skoro savršenu tekmu odigrao protiv Evertona u CL pa da se malo pohvalim :))) a jesam uživao u ovoj tekmi jbt

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 18:36 (Kora).
16 godina
moderator
Pro Evolution Soccer 11

Recenzija od HCL-a...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pirat kaže...

Recenzija od HCL-a...

"Znate već da posljednjih godina FIFA ima nadmoć u kvaliteti samog gameplaya nad PES-om......." >>>>>>>>>EPIC FAIIIIIIIIL!!!!!!! SmijehSmijehSmijeh

Nakon 30 sekundi sam vidio da mu je idiotizam na razini i prestao gledati.........amaterska recenzija

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 19:21 (Kora).
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ima li netko link za option file koji ispravlja imena 

moze na pm 

ili mail insomniac.cro@gmail.com

tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Meni je baš super što je šut osjetljiv i što se nemože tak lako probijat po krilima, to rezultira teškom igrom što volim. Recimo od Pesa 9 pa do Pesa 10 ja nisam znao za poraz, dok se u Pesu 11 mučim i uživam, i svakom se golu veselim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 19:36 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Meni je baš super što je šut osjetljiv i što se nemože tak lako probijat po krilima, to rezultira teškom igrom što volim. Recimo od Pesa 9 pa do Pesa 10 ja nisam znao za poraz, dok se u Pesu 11 mučim i uživam, i svakom se golu veselim.

E to. Ja volim dobar izazov, pa i po cijenu koje psovke lol, a najjače mi je od svega što je svaki gol različit, i lijep svaki na svoj način

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kako mozete usporedivat pes i fifu pes je najbolja igra od pes 1 pa sve do sad

a fifa je najvece s**nje od igre i tako je grafika nerealna a pogotovo gameplay i face igraca jedino sto valja u fifi su licence a pes je savrsen

nego da ne spammam vise

jel moze ko rec kako namistit one driblinge na gljive

i recite neku dobru formaciju i still igre za ml default team sad cu igrat sa njima(barca) a nisam s njima igra od pes 2002 :D

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
malada kaže...

a fifa je najvece s**nje od igre i tako je grafika nerealna a pogotovo gameplay i face igraca jedino sto valja u fifi su licence a pes je savrsen

Ni jedna igra nije savršena pa tako nije ni PES,malo pretjeruješ.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

to je subjektivan dozivljaj :P

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pirat kaže...
malada kaže...

Tak je. Ništa nije savršeno.......Znaš kad će bit najbliže savršenstvu? Kad budu počeli uz PES prodavati onaj aparat što ti spoji na tijelo i kacigu i spoji tebe u virtualnu stvarnost ili kako se ta stvar već zove i kad "ti osobno" budeš mogao trčati po svojoj sobi i igraš BAL Smijeh

edit-bilo bi fora kad bi stavili ovu kao djecu što izlaze s igračima vani na teren, odo gledat kraljevski klub   :))

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 20:42 (Kora).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Doduše još nisam apsolutno zadovoljan, moglo bi to i malo bolje, al u pitanju su nijanse.

ova druga ista kao i moja

16 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

PES 6 je bog i batina.

Today and tomorrow's a reflection of the past, Life's like a cycle and nothing ever lasts

2 7 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kak nebi imo omiljeni klub.
Arsenal mi je omiljeni klub, imam doma zastave, šalove, sve kaj možeš imati, ipak odigram ML kak bog zapovijeda. :)

Najdraža stvar u mojoj garderobi: orginalni Arsenalov dres s sedmicom i mojim prezimenom na leđima. Vrijedan svakog eura koji sam dao za njega. A kakva je tek milina igrati nogomet u njemu, neopisivo...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Ja stalno pijem golove iz kornera, to je za po**zdit. Uvijek sam do sada igrao semi-assisted al sad me to sj**e skroz kod kornera ili ubačaja. Namjestim igrača u sredinu šesnaesterca i čekam gdje će ići centaršut, i onda šlag. Kontrola se prebaci na drugog igrača a ovaj kojim sam namjeravao izbit balun stoji ko drvena marija i naravno, pada gol.

A daleki ubačaji iz auta su posebna priča. Kad se branim igrač stoji ko zakopan u zemlju, nemožeš ništa s njim, samo fino stoji iza napadača i namjesti mu se ko oslonac da se ovaj bolje okrene i zabije gol. A kad ja napadam onda naravno nema toga.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
makimakimaki kaže...

Ja stalno pijem golove iz kornera, to je za po**zdit. Uvijek sam do sada igrao semi-assisted al sad me to sj**e skroz kod kornera ili ubačaja. Namjestim igrača u sredinu šesnaesterca i čekam gdje će ići centaršut, i onda šlag. Kontrola se prebaci na drugog igrača a ovaj kojim sam namjeravao izbit balun stoji ko drvena marija i naravno, pada gol.

A daleki ubačaji iz auta su posebna priča. Kad se branim igrač stoji ko zakopan u zemlju, nemožeš ništa s njim, samo fino stoji iza napadača i namjesti mu se ko oslonac da se ovaj bolje okrene i zabije gol. A kad ja napadam onda naravno nema toga.

Isto se i meni događa. Primiso sam masu takvih golova iz kornera.......i što je najgore to im bude jedini udarac u okvir gola

Dinamo živi vječno
15 godina
Kora kaže...
pirat kaže...
malada kaže...

Tak je. Ništa nije savršeno.......Znaš kad će bit najbliže savršenstvu? Kad budu počeli uz PES prodavati onaj aparat što ti spoji na tijelo i kacigu i spoji tebe u virtualnu stvarnost ili kako se ta stvar već zove i kad "ti osobno" budeš mogao trčati po svojoj sobi i igraš BAL Smijeh

edit-bilo bi fora kad bi stavili ovu kao djecu što izlaze s igračima vani na teren, odo gledat kraljevski klub   :))

A da odeš van igrat nogomet ko sva normalna djeca?

If you can understand the me, than I can understand the you.
15 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...
Kora kaže...
pirat kaže...
malada kaže...

A da odeš van igrat nogomet ko sva normalna djeca?

A da ti odeš tj dođeš meni da p..........š?

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Kora gramatika ti baš ne ide :D

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

ja još nisam skoro nijednom primio gol iz kornera

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ige kaže...

Kora gramatika ti baš ne ide :D

Ne ide ni pravopis tebi.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

kora je svojevremeno i meni na pm slao da mu pušim LOL

ot: pes je za 50% bolji kada se stave pečevi + ostali dodaci,bome sam napuco chelsea u polufinalu lige prvaka 5-3 pa 3-2 Smijeh

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
john_ryder kaže...

ot: pes je za 50% bolji kada se stave pečevi + ostali dodaci,bome sam napuco chelsea u polufinalu lige prvaka 5-3 pa 3-2 Smijeh

Nisam ja nikome danas napisao da mi popuši. Pod  p...š sam mislio  na    "pomogneš" LOL

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

nemogu gola dat bgti jes tesko Iznenađen

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 18:19 (IlijaM).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ja isto uvijek počinjem sa jakim klubom tj. Interom, još od pesa gdje se inter zvao ambrosiana i gdje se počelo sa castolom, stremerom i onim slabim igračima. Zašto zato jer je to klub za kojeg navijam.

Počeo sam i sa dinamom u pes 2008 i osvoji ligu prvaka doveo ronalda itd, ali mi je uvijek draže sa klobum za koji navijam.

Stvarno ne vidim u čemu je problem i što se diže tolka prašina zato što igra sa jačim klubovima barcom, realom itd., jer njegov je izbor sa kojim klubom smije početi. Pa zato je i konami stavio da se može početi sa njima.

To je isto kao da prigovarate nekome zato jer u bc2 korisiti AK74u.

Ja iskreno nekužim koja je fora uzet neki klub sa tamo nekim ŽLJ igračima(mislim na mod gdje se igra sa PES igračima) i igrati master ligu to mi je totalno debilno kakve to veze ima sa realnošću i iskreno kome je to fora.

BAZINGA
15 godina
protjeran
Kora kaže...
john_ryder kaže...

Nisam ja nikome danas napisao da mi popuši. Pod  p...š sam mislio  na    "pomogneš" LOL

Kora ti si neki totalni retardinjo eto jedino te tak mogu opisati..

BAZINGA
16 godina
protjeran
IlijaM kaže...

nemogu gola dat bgti jes tesko Iznenađen

Aaaa, šta kaže? Pazi se, sad će slijedećih nekoliko postova: Noob! Low! Pogotovo ako igraš ML s nekim ne default-nim timom!

Today and tomorrow's a reflection of the past, Life's like a cycle and nothing ever lasts
15 godina
protjeran
ZDS kaže...
Kora kaže...
john_ryder kaže...

Kora ti si neki totalni retardinjo eto jedino te tak mogu opisati..

Hoćemo ići ja i ti na jedan pileći a? Šta kažeš liče iz priče?  Kakva si ti karikatura. Majko božja odriješi ga što počini grijeh idiotizam.......

Dinamo živi vječno
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice