Najbolje da igram s Klokocevikom. Onda bu svi bili zadovoljni.
IMO, igrati PES protiv kompa je dosadno. Najbolje protiv prijatelja...
Znači kad nema prijatelja nećeš zasigurno igrati iako ti se igra a imaš priliku? EPIC FAIL
Znači kad nema prijatelja nećeš zasigurno igrati iako ti se igra a imaš priliku? EPIC FAIL
Ma ne, ne. IMO, meni je dosadno protiv kompa igrati. PES 2010 sam u 99% slucajeva igrao protiv prijatelja. Nekad bacim protiv kompa, no to mi je dosadno. Uvijek na istu foru idu.
Ma ne, ne. IMO, meni je dosadno protiv kompa igrati. PES 2010 sam u 99% slucajeva igrao protiv prijatelja. Nekad bacim protiv kompa, no to mi je dosadno. Uvijek na istu foru idu.
A šta ja znam, slažem se da je slađe protiv "živog igrača", jer kad mu kod izjednačenog zapapriš u 90-oj minuti i slatko se nasmiješ i onaj osjećaj ushićenja a najslađe od svega njegova faca u tom trenutku......EPIC, nezamjenjivo naravno, al šta ću sad derem protiv kompa, malo pobjeđujem malo izjednačeno, ali i sam vidim da se prilagođavam polako, predvidljiv je jako AI
edit- Evo kako se igra protiv Barce :)), golovi su fenomenalni btw
edit2- I onda se dogodi ovo na drugoj slici, nevjerojatno što AI brani, apsolutno nevjerojatno
Zato postoji online :D
To je ko da CSS samo protiv botova igraš.
U 2010 sam dobio Barcu s Realom 10:0 na 10 min top player
Master Ligu sa bilo kojom drugom ekipom osim onom default master liga ekipom igraju samo papci kojima je onako teško.
I onda se busaju u prsa kako su moćni i kako rasturaju sa Barcom ili nekim takvim klubom sa 11 zvijezda u postavi.
Odigraj frende sa Minandom i ekipom, pa lagano napumpaj ekipu, onda si možda nešto dobar. Ovak te svaki polu-ozbiljan PES igrač popapa za doručak.
Izazov igranja ML-a sa Interom, Milanom,Utd-om, Chelseaom, Realom i inim klubovima jednak je nuli. Mogu tak igrat i ne izgubit ni jednu od kad krenem do kad mi ne dosadi.
ako nekog zanima,ovdje ima za skinut puno toga za pes, http://www.pes-patch.com/
Master Ligu sa bilo kojom drugom ekipom osim onom default master liga ekipom igraju samo papci kojima je onako teško.
I onda se busaju u prsa kako su moćni i kako rasturaju sa Barcom ili nekim takvim klubom sa 11 zvijezda u postavi.
Odigraj frende sa Minandom i ekipom, pa lagano napumpaj ekipu, onda si možda nešto dobar. Ovak te svaki polu-ozbiljan PES igrač popapa za doručak.
Izazov igranja ML-a sa Interom, Milanom,Utd-om, Chelseaom, Realom i inim klubovima jednak je nuli. Mogu tak igrat i ne izgubit ni jednu od kad krenem do kad mi ne dosadi.
Igraću s klubom za koji navijam bio to Liverpool ili Tsv Munchen 1890, ti očito ne igraš Pes zbog nogometa i čini mi se da ti ni nemaš klub za koji navijaš, već ti uzmeš slabiji klub kako bi se hvalio da si od lošeg kluba učinio najbolji klub, ili da bi se dokazivao. Svako normalan koji voli nogomet će uzet klub za koji navija i s njim igrati.
Al ga lažeš.
LoL netreba slikat nebi ti vjerovao tak i tak.
LoL netreba slikat nebi ti vjerovao tak i tak.
Haahahhaha, to, nevjeruj mu haha
btw Danny hvala na žumanjku :))
Znači tebi je 95 % igrača (malo sam i naveo) papci?
jel ima neki patch u kojem je i hajduk ???
Nije bed!
Koje formacije koristite? Skužio sam da mi one koje sam prošlih godina koristio funkcioniraju dosta lošije pa sam morao uređivati i podešavat...
Ak ne igraju sa defaultnom momčadi onda da. :)
Ja nemogu koristiti Realovu default formaciju sa jednom izrazitom špicom. Meni moraju igrati 2 klasična, brza napadača koje će loptama hraniti Ronaldo i Kaka. Tako oduvijek igram. Znači 4-1-2-1-2. Malo divlja formacija lol al meni najdraža :))))
. .
.
. .
.
. . . .
Nije bed!
Koje formacije koristite? Skužio sam da mi one koje sam prošlih godina koristio funkcioniraju dosta lošije pa sam morao uređivati i podešavat...
Ak ne igraju sa defaultnom momčadi onda da. :)
Ja sam krenul igrat master ligu (malo odmor od BAL-a)naravno sa legendarnim igračima, Minanda, Castolo.Uzel sam Dinamo i radil sam neku svoju formaciju.Bila je preofenzivna i od 6 tekmi sam izgubil 4 :S.Zatim sam snimil igru, otišel u exhibition i snimil formacije od nekih 20 top repki i klubova.Onda sam se vratil u master ligu probaval sam razne formacije i skužil da mi najviše paše ona od Italije.Odigral sam do sada 14 tekmi, imam 6 pobjeda, 4 poraza i 4 remija.Teško je jako sa ovim defaultnim al što više igram ufuravam se i dolazi sve na svoje mjesto.Probaj i ti tak sa snimljenim formacijama.
Ja nemogu koristiti Realovu default formaciju sa jednom izrazitom špicom. Meni moraju igrati 2 klasična, brza napadača koje će loptama hraniti Ronaldo i Kaka. Tako oduvijek igram. Znači 4-1-2-1-2. Malo divlja formacija lol al meni najdraža :))))
. .
.
. .
.
. . . .
Super formacija, Real ima sad sve dobre igrače, treba znat koga stavit. Ima Mourinho težak posao
u ovom postu među slikama možete vidjeti koju formaciju ja koristim
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/pro-evolution-soccer-11/46643.aspx?page=83&jumpto=1360380&sort=asc&view=flat
ne znam kako bih je nazvao,najprije 4-1-2-2-1
u ovom postu među slikama možete vidjeti koju formaciju ja koristim
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/pro-evolution-soccer-11/46643.aspx?page=83&jumpto=1360380&sort=asc&view=flat
ne znam kako bih je nazvao,najprije 4-1-2-2-1
Pranjić skroz gore? Kako to funkcionira?
Ma ne, nema potrebe da uzimam nešto, složio sam si formaciju, samo sam skužio da ona stara ne radi.
Stara, koju sam dosta dugo koristio bila je otprilike ovak:
Ovo je nova koja mi radi savršeno i rasturam, na FIFA-i i na PES-u.
Doduše još nisam apsolutno zadovoljan, moglo bi to i malo bolje, al u pitanju su nijanse.
Haha, evo maloprije dodjela, ja sam uvijek preferirao Ronalda, al moram priznati da je Messi zbilja čarobnjak, iako mi nije taj mali baš drag :)))). I Ronaldo je tu negdje ali nije ipak nije Messi
@Danny, ova gora je zbilja epic, takvu još nisam vidio haha, šta je to gore nekakve 2 kose paralelne linije, novi Murinjo hehe
Nisam znao da i to ima u Pesu, zakon.
@Danny, ova gora je zbilja epic, takvu još nisam vidio haha, šta je to gore nekakve 2 kose paralelne linije, novi Murinjo hehe
Zbog povezanosti igrača...
gle kakva sam dodavanja u pravilu radio...
:)
Ovisno o situaciji jednu od tih solucija odabrao. Radilo svaki puta jer je muvment neisprekidan totalno.
Zbog povezanosti igrača...
gle kakva sam dodavanja u pravilu radio...
:)
Ovisno o situaciji jednu od tih solucija odabrao. Radilo svaki puta jer je muvment neisprekidan totalno.
Arsenalovska igra, apsolutno. Kao da si kopirao stvarnu Arsenalovu igru, gledaj malo večeras pa ćeš vidjeti svoju formaciju u stvarnosti LOL
Meni 4 4 2
Save Formacije ?
Da li postoji neko druge riješenje za neki quick load formacije ili moram i dalji ići na date managment i load ??? To mi stvarno nije jasno . Zašto ne ostane formacija zapamćena ako nisam ugasio igru ili play.