Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.023.811
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
Kora kaže...

Dali mogu izravno na fresh instalaciju PES-a instalirati 0.3 peč, tj nemoram instalirati prijašnja 2, hoće li ipak sve biti ako instaliram samo 0.3?

OMG daaaa, po 725. put, zasad svaki nove peč sadrži sve dijelove prijašnjih.

If you can understand the me, than I can understand the you.
15 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...
Kora kaže...

Dali mogu izravno na fresh instalaciju PES-a instalirati 0.3 peč, tj nemoram instalirati prijašnja 2, hoće li ipak sve biti ako instaliram samo 0.3?

Moram pitati, zato što u prošlom PES-u to nije bio slučaj, morao si imati i sve prijašnje....ako se dobro sjećam, 99 % sam siguran

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
keyboard kaže...

Mene zanima, imam org pes 11 ali kad ocu igrat online i odem na online-login-i upisem podatke i onda mi izbaci "unable to login" ,zasto?

17 godina
neaktivan
keyboard kaže...
keyboard kaže...

Mene zanima, imam org pes 11 ali kad ocu igrat online i odem na online-login-i upisem podatke i onda mi izbaci "unable to login" ,zasto?

Jel ti dobra veza? Jesi siguran da upisuješ dobre podatke? Jesi napravio konami ID?

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Igram na xboxu ligu s kolegom. I kada igram protiv kluba koji nije njegov odabrani, želim da svejedno on igra s tim klubom ali na select side to ne mogu napraviti? Zna li netko u čemu je stvar, jer na pes 09 je to normalno radilo... bullshit je počeo sa 10.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

plzzzzzz help!!!! pes editpatch 0.2 sam bez problema instalirao i danas sam skino 0.3 no kad upalim igru radi sve noramlno odem u npr. exibition ili na uefa champions league exibition ( drugdje nisam pokusavo) pojavi se nesto cudno, zaboravio sam slikat, nesto pise da je dodana nova lopta da provjerim u editu i sta ja znam uglavno preko skoro cijelog ekrana to pise a kad i uspijem da udem u igru( samo stiscem enter) pocne tekma te nakon par sekundi se ugasi igra. pokusavao sam svasta i reinstalliro i ssta ja znam sve i neradi te cu sad da vratim 0.2 patch jer sam pes po 4. put installiro. plzzz helppp

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 19:29 (d3stroy3r_cro).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel ti izbaci pruge preko cijelog ekrana?

16 godina
neaktivan
Kora kaže...
The Unforgiven kaže...
Kora kaže...

Moram pitati, zato što u prošlom PES-u to nije bio slučaj, morao si imati i sve prijašnje....ako se dobro sjećam, 99 % sam siguran

dali moram izbrisat kitserver patcha 0.2 ili direktno preko svega mogu instalirat 0.3? sory možda pitam gluposti al neznam???

Skole
15 godina
protjeran
Ige kaže...
keyboard kaže...
keyboard kaže...

Jel ti dobra veza? Jesi siguran da upisuješ dobre podatke? Jesi napravio konami ID?

dobra je veza,sigurno upisujem dobre podatke,i napravio sam konami id :S

16 godina
neaktivan
danexxx kaže...

jel ti izbaci pruge preko cijelog ekrana?

neizbaci pruge vec neki tekst jako velikog fonta preko cijelog ekrana tipa : new ball added to edit ili check edit uglavnom takvog tipa i zaboravio sam napomenut da kad sam ulazio u igru pisalo bi mi unable to load edit nešto. ako znate plss help ako ne nema veze ovaj 0.2 je dovoljno dobar

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.
16 godina
skočko kaže...
Kora kaže...
The Unforgiven kaže...
Kora kaže...

dali moram izbrisat kitserver patcha 0.2 ili direktno preko svega mogu instalirat 0.3? sory možda pitam gluposti al neznam???

da, obrises kitserver folder starog patcha i tek onda instaliras novi patch

15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

E krasno. Smjer "desno" na križu ide sam od sebe. Pokušao sam rastaviti gamepad ali niti sam uspio namjestiti šarafciger u onu duboku rupu, a i kad napokon jesam, nemoguće pomaknuti šarafić........bemti, sam od sebe ide desno, nemogu ni formaciju namještati

Dinamo živi vječno

0 3 hvala 0
14 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Konacno sam probao ful verziju pesa i nije mi se bas svidila jer previse liči na fifu....

Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Taman sam počeo ponovno master ligu, ovoga puta s Arsenalom. Prva utakmica sezone gostujem na Old Traffordu. Prcnem Manchestera u gostima 1-0 iz jednog jedinog udarca, oni imali 12. Smijeh Jao koji gušt

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
A kaj niko ne igra ML sa defaultnom ML momcadi? Mislim, koji vam je gust ovako. Prelako je...

@kora, to ti je tak kad kupujes jeftilen kontrolere.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina

ne igra se pes sa arsenalom nego sa evertonom, sevillom, lillom i Chievom :-D, a kuleri igraju sa Minandom, Espinasom i ostalom ekipom.

17 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

a kuleri igraju sa Minandom, Espinasom i ostalom ekipom.

Smatram da je to jedini način igranja Master lige. Ostalo sve je za pi*kice. :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

slažem se da nije gušt početi sa barcom,realom ili manchester unitedom ali se ne slažem s tim da bi morali početi sa tim defaultnim igračima

meni npr. nije gušt igrati sa imaginarnim klubom i imaginarnim igračima,rađe ću početi sa dinamom koji nije nešto jak i pretvoriti ga u najbolji klub na svijetu

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 8:45 (patch123).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ja dinamo u 2009 pretvorio u najbolji tim sa messiem roonyem ronaldom ibrom robinhom ronaldinhom i ostalim naj igracima

Smijeh na top player

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Korny1603987 kaže...

Ma nemoj, briga me koliko je neki klub jak, igram s njim zato što ga volim i navijam za njega, a ne zato da mi igra bude lakša itd.

15 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...
Danny_HR kaže...
Korny1603987 kaže...

Ma nemoj, briga me koliko je neki klub jak, igram s njim zato što ga volim i navijam za njega, a ne zato da mi igra bude lakša itd.

Čitaš mi misli. Ja nisam "kupio" PES da bih igrao s nekim maloumnim klubovima s igračima koje jedva da ppoznam imalo. Igram ga s klubom za koji navijam i čije igrače volim da gledam, ergo - da upravljam njima, a upravo to je i glavni cilj KONAMI-ja i EA, da stave navijače, fanove, gamere "u kožu" onih igrača za čiji klub navijaju. Zato sad ja igram Master Ligu sa Realom, jer odmalena, od Hierra i Šukera navijam za Real, a poslije toga kad se naigram ću lijepo uzet Dinamo i derat s njime.

Edit-zamjenio u dućanu gamepad, nastavljam sa Master ligom :)

PS- btw. upravo radim kompilaciju golova svojih u WMM-u, ako netko mi može savjetovat kakvu da opciju izaberem u settingsima kod publishiranja filma, tj koju kvalitetu videa, ja sam ih nekoliko isprobao ali koji god izaberem, slika gotovog filma nebude preko cijelog ekrana.....help

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 13:53 (Kora).
16 godina
neaktivan

e ako moze zanima me koji sve programi trebaju za editiranje,imam 40+ lijepih golova sto smo je i ekipa kroz igranje nakupili pa bi to sad htio stavit u neki filmic,malo uredit i tako,ako ko zna koji sve programi trebaju nek napise :D

SUICIDE-because the world is better place without you
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Da hoću igrat sa praim klubom igro bi ligu a ne master ligu

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Kreno sam s Milanom ligu prvaka, i prva utakmica protiv Totenhema 1 : 1, ja sam sebi dao autogol s Silvom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

jel moguce kako napraviti svoj klub, a da ti igraci ostanu u istim klubovima di zapravo igraju.

htio bi si neki all-star team napraviti malo za zaje*anciju :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Cilj masterlige je zapravo od nekog manje poznatog, slabijeg kluba u par sezona napraviti svjetski poznati klub, to je onda to.. A ne ovo..

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

pa necu igrat ligu s tim klubom :S

ovako malo za exhibition da se zezam.

za master ligu nemam volje odrzavat igrace sretnima, svi bi igrali (nisu normalni) :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...

Cilj masterlige je zapravo od nekog manje poznatog, slabijeg kluba u par sezona napraviti svjetski poznati klub, to je onda to.. A ne ovo..

Ma nemoj, a u kojem si ti to pravilima, priručniku ili bilokojem drugom shranju pročitao? Pa to je onda BAL ali igraš sa čitavim klubom...........wtf  kakve ti a i svi koji tako misle, gluposti pišeš

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 18:00 (Kora).
15 godina
Kora kaže...
The Unforgiven kaže...

Ma nemoj, a u kojem si ti to pravilima, priručniku ili bilokojem drugom shranju pročitao? Pa to je onda BAL ali igraš sa čitavim klubom...........wtf  kakve ti a i svi koji tako misle, gluposti pišeš

Nigdje, nego nije zanimljivo ako si odabereš već gotov, usavršen klub te s njim igraš, nije to to... Ne kažem sad da moraš igrati s difoltnom ML momčadi, ok je i neka slabija momčad iz poznatije lige.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 18:31 (The Unforgiven).
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
The Unforgiven kaže...

Zašto onda ne igraš običnu ligu?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice