Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.023.773
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
Korny1603987 kaže...

pričekaj malo sa patchevima

pesedit patch je tek na verziji 0.1, ali sam nabavio popravke za logoe i za talijansku ligu...

Očekujem da će do kraja mjeseca pesedit tim napraviti full patch.

DODAVANJE: namjesti si u igri da nije manual nego semi assisted i nećeš imati tih problema

ali semi assisted je ovaj put tako loše napravljeno da je to strašno.

Jedan igrač do lopte druga dva gore jedan pored drugog i ja prebacujem a on mi mijenja između ta dva gore i nemogu ništa dok onaj pored lopte zuji.puno puta mi komp sam prebaci kad se remplam s protivničkim igračem...etc...to je zasad jako loše.

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
17 godina
neaktivan

Zato fino sve na manual i na konju si.

Evo jucer sam imao prilike odigrati punu verziju pa da napisem svoja razmisljanja.
Naravno, patch za dresove i grbove te transfere je odmah pao jer zbilja nema sanse da igram bez toga.
Odigrao sam 4 utakmice sa Arsenalom na najvecoj tezini, 3 sam dobio i jednu izgubio, sto je dobar znak buduci da je izgubiti na proslom PES-u bila prilicno teska misija. Mozda je za nijansu teze na novom PES-u a mozda je to bio samo trenutak nepaznje.
No dobro, pustimo sad ucinak. Sam gameplay ne razlikuje se previse od dema, ali ipak nekakve razlike, osobito u sutiranju izvan sesnaesterca svakako ima. Sut je nesto manje osjetljiv pa se ne dogodi tako cesto da zavrsi 30 metara iznad gola.
Sve ostalo je zapravo kako je bilo u demu i kako je bilo proslih godina.
Medutim, osvrnuo bi se na dodavanje u prostor, tzv. for pas. Odlican je ove godine i nekako imam filing da imam puno vecu kontrolu nad tim dodavanjem jer lopta u pravilu ide tocno tamo di sam zelio. Kontrama i polukontrama je ovo izrazito bitno.

Nakon klupske akcije odigrao sam i poneki mec u BAL modu, koji je visestruko bolji od BAP moda. Kako u samom gameplayu tako i u slozenosti.

Eto, za kraj, svida mi se. I dalje bi rekao daje FIFA nesto bolja u timskim modovima, ali PES uzima bod u meni najvaznijem modu - BAL.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 8:17 (Danny_HR).
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

I Danny ostaješ ovu godinu na PES-u ili se prebacuješ na FIFU?

Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 8:05 (amater_2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mislim da ću igrati BAL na PES-u a ostalo na FIFA-i.
Doduše to ostalo se ionako svodi na koju tekmu sa frendovima.
16 godina
Danny_HR kaže...
Mislim da ću igrati BAL na PES-u a ostalo na FIFA-i.
Doduše to ostalo se ionako svodi na koju tekmu sa frendovima.

Hm..

Misliš daje fifa bolja za ekipu?

Meni osobno je PES zakon za 1v1, 2v2 sa frendovima. Malo pivice i deri...

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Danny, ti imas XBOX kontroler? - Ili si imao?

Volio bih cuti od nekoga tko ga posjeduje da li se isplati kupovina.

There is no spoon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Danny, ajde molim te objasni po čemu je PES-ov BAL bolji od FIFA-inog BAP?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Hm..

Misliš daje fifa bolja za ekipu?

Meni osobno je PES zakon za 1v1, 2v2 sa frendovima. Malo pivice i deri...

Mislim da je. Fluidnija je i nekako mi je veći gušt igrati. Bar ove godine.

crystal6 kaže...

Danny, ajde molim te objasni po čemu je PES-ov BAL bolji od FIFA-inog BAP?

Ovo je subjektivno jer se recimo, mom prijatelju Dadi više sviđa BAP.

BAL je dublji, imaš više opcija i mogućnosti ali i ono što mi je izuzetno bitno, trening mečeve, nije ti zagarantirano mjesto u početnoj postavi i moraš odraditi dobar posao da dobiješ i zadržiš status u momčadi.

U BAP ti biraš tim, biraš poziciju i uvijek si tamo, uvijek igraš u prvih 11. što mi je dosadno.

U BAL, biraš poziciju, dobiješ ponude iz raznih klubova. Kad prihvatiš moraš se izboriti za poziciju u ekipi, moraš dobro igrati i raditi zadane ti zadatke da zadržiš to mjesto. Da ne velim kolko dodatnih opcija ima.

BAP se svodi na igranje sa samo jednim igračem.

BAL se svodi na građenje karijere što je meni puno draža varijanta.

VirtUoso kaže...

Imam, da, 2 komada. Jedan žičani i jedan bežični.

Trenutno je to najkvalitetniji i najbolji kontroler na tržištu i svakako se isplati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 8:41 (Danny_HR).
15 godina
mustang995 kaže...
Korny1603987 kaže...

DODAVANJE: namjesti si u igri da nije manual nego semi assisted i nećeš imati tih problema

gdje tocno to ima za namjestiti?gledo sam u game settings i nema nigdje toga

16 godina
mustang995 kaže...
mustang995 kaže...
Korny1603987 kaže...

gdje tocno to ima za namjestiti?gledo sam u game settings i nema nigdje toga

To i mene zanima.Ja sam samo našao cursor change za namjestiti.Nema kao u fifi da možeš namjestiti pass,šut i cross.

17 godina

KAKO NEZNATE :-DDDD

u controler settingsu... kada dođete u glavni meni odite na settings, pa odaberite controler setings, pa controler 1... ne možete fulati

16 godina
Korny1603987 kaže...

u controler settingsu... kada dođete u glavni meni odite na settings, pa odaberite controler setings, pa controler 1... ne možete fulati

Ako misliš na ovo(Vidi sliku) to nije to.To je za projenu igrača

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Nemogu da vjerujem koliko je ovaj PES unisten, frustrira me . .

AI je toliko tupav da ja nemoguce opisati, pa stvarno nemoguce.

u BaL-u u 10 utakmica nisam dobio niti jednu uotrebljivu loptu . . zalosno, a da ne pricam o tome kako se sjete da treba dodati otvorenom suigracu mozda 1-2put po utakmici . . toliko tupavo i glupo . .

AI pesa 2010 je mnogo bolji od ovog jada od igre . .

Ove godine sam na fifi , jer nemogu vise podnijet ovu muku . . igraci ko roboti negdje trckaraju bez mozga . .

Imao sam velika ocekivanja od ovog pesa, ali da ga tako uniste . . . fuj . .

Pucanje je predobro, kao i korneri/freekickovi, animacije su vjerovatno bolje nego 2010, ali je sve to spojeno uzasno, nemogu da vjerujem . .

Jel moguce da ja imam pogresan pes ? :S eto toliko je AI retardiran da ja stvarno nemogu vjerovati da je ovo pes . . gameplay lici na gomilu djece koji trckaraju okolo iz zabave, a lopta kome dodje pa je malo nabije i tako . .

ovo pisem vec dobro nazivciran  . .

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 11:35 (rulF).
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
protjeran
rulF kaže...

u BaL-u u 10 utakmica nisam dobio niti jednu uotrebljivu loptu . . zalosno, a da ne pricam o tome kako se sjete da treba dodati otvorenom suigracu mozda 1-2put po utakmici . . toliko tupavo i glupo . .

Ove godine sam na fifi , jer nemogu vise podnijet ovu muku . . igraci ko roboti negdje trckaraju bez mozga . .

Pucanje je predobro, kao i korneri/freekickovi, animacije su vjerovatno bolje nego 2010, ali je sve to spojeno uzasno, nemogu da vjerujem . .

Jel moguce da ja imam pogresan pes ? :S eto toliko je AI retardiran da ja stvarno nemogu vjerovati da je ovo pes . . gameplay lici na gomilu djece koji trckaraju okolo iz zabave, a lopta kome dodje pa je malo nabije i tako . .

Al najjači su mi ovakvi likovi koji čim im krene loše odmah - ova je igra sranje, PES je uništen ovo-ono, uopće ne razmišljaju kako ako malo duže igraju možda će se popraviti, ili možda je ovo bolje napravljeno, možda ono, ma ne, odmah PES u smeće jelda rulF? Oooo liče iz priče......

Dinamo živi vječno
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

gdje nabavit prave dresove a da nije onaj patch jer sam tamo dobio samo imena klubova

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
VirtUoso kaže...

ja ga imam...definitivno se isplati kupiti,odlicno lezi u ruci,lagan je...

prije njega sam koristio PS2 kontroler ali ovaj je daleko bolji...i podrzava sve igre,znaci ne moras namjestati tipke svki put kad instaliras igru,nego su kontrole odmah namjestene kao na Xbox-u...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 11:51 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
rulF kaže...

Jesi tražio loptu u dobroj poziciji. Ja sam konstantno dobijao dobre lopte ako sam ih tražio u dobroj poziciji.

15 godina
Regular John 19 kaže...
Korny1603987 kaže...

Ako misliš na ovo(Vidi sliku) to nije to.To je za projenu igrača

to je to na sta je mislio, promijenio sam to i normalno mi je kak treba biti

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 11:55 (mustang995).
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
rulF kaže...

Jesi tražio loptu u dobroj poziciji. Ja sam konstantno dobijao dobre lopte ako sam ih tražio u dobroj poziciji.

Danny koliko košta xBox kontroler za PC? I kakav je  za igranje PESa?

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Super je, kak sam gore rekao, trenutno najbolji kontroler na tržištu.
Cijena ti je između 250-300 kn. Ovisi na šta nabasaš.
16 godina
rulF kaže...

Ko još igra pes protiv AI-a???

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
15 godina
john_ryder kaže...

gdje nabavit prave dresove a da nije onaj patch jer sam tamo dobio samo imena klubova

bump

15 godina
Kill Frenzy kaže...
rulF kaže...

Ja. I znam još jednog najmanje.

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Hajde da ne budem debil pa da odgovirim . .

Ovaj prvi lik gore(Kora), pa normalno da sam dao pesu priliku, od demoa svaki dan igram, znam kontrole, znam finte, znam igrati igru, ali nije do mene! nego do retardiranih suigraca, razumijes?, 70% mecha je zapravo to da 4-5mojih i 4-5 protivnika samo idu na loptu i konstantno se oduzimaju . ., glupost, ili je nabiju u aut . . znam ja dobro o cemu pricam, igram pes od starog ISSa na ps1 . .

Upust, nije da mi ide lose, u prvom sam teamu, prvi strijelac i sve ostalo, nego je igra frustrirajuca, nemora los rezultat biti losa igra . .

Najjaci su meni takvi likovi kao ti, idioti s predrasudama ili slicno . . nigdje u postu nisam spomenuo rezultat? ili kako gubim? ili ja losem igram ili nesto trece? Kad ja dobijem loptu sve je ok, problem je u tome sto suigraci neznaju dati loptu,

toplo te pozdravljam, necu ti vise odgovarati ;)

Danny:

Da naravno, sam se otkrijem lijepo izmedju 2 igraca, imam prostora za trcanje kao i za primanje lopte, ali djaba, ili je prejaka, ili je u protivinika . . jednostavno frustrirajuce dobiti loptu u noge . . , a i ako se desi da je primim, svi suigraci negdje pasu travu, nema sanse da mi se ne netko otkrije, pa imam mogucnost, nabij loptu nazad ili pucaj po golu :/ . .

Ovaj tamo neki 15ti, pricam o BaL modu i glupim suigracima, BaL je inace namjenjen igranju protiv prijatelja? Necu vise ni komentirati, stvarno glupo od tebe . .

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 13:27 (rulF).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

meni je BAL vrh  samo to  igram Smijeh

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
briatore kaže...
Kill Frenzy kaže...
rulF kaže...

Ja. I znam još jednog najmanje.

Pa naravno, i ja isto. Šta sad ako nitko od frendova nije kod kuće ili nemože doći iz bilokojeg razloga, ili ja u npr 2 ujutro se zaželim igrat PES-a, neću igrat zato što nikoga nema ovdje. O čem mi pričamo.......

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
Tommy_123 kaže...

predobar je pes..i komentatori su zakon..samo me zanima jel izasao bilo koi patch osim pesedit 0.1?

meni komentatori nisu bas nesto... onaj glas od jona championa me živcira i isto sve govori kao u pes 2010, zar ne?

ma trevbali su jona championa maknut i stavit nekog žustrijeg.npr Sušeca..:DDD

15 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
maxy0 kaže...
Tommy_123 kaže...

predobar je pes..i komentatori su zakon..samo me zanima jel izasao bilo koi patch osim pesedit 0.1?

meni komentatori nisu bas nesto... onaj glas od jona championa me živcira i isto sve govori kao u pes 2010, zar ne?

lol, naravno, ali nije istina da govori sve isto ko i u PES 10. Svašta sad govori, i imena stadiona, i klubova tko igra trenutno, pa zna reći za neke igrače tipa: "Cristiano Ronaldo shoots!" ili "corner from Cristiano Ronaldo" itd itd. Još mnogo komentarčića.

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
rulF kaže...

Hahaha, možda bi trebao odigrati još par tekmi u RL i kladim se da bi mu odmah bilo lakše naći dobru poziciju. Lol.

Kolko sam ja skužio iz prijašnjih BALda nije bitno što ti misliš da je dobra pozicija, jednostavno se moraš prilagoditi AIu i raditi ono što on misli da je dobro. Npr meni je do sada uvijek prolazilo da dođem u klub u kojem sam krilni napadač i onda samo utrčavam u prostor ili se ubacujem na prvu stativu i golovi samo padaju.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Tommy_123 kaže...
maxy0 kaže...
Tommy_123 kaže...

lol, naravno, ali nije istina da govori sve isto ko i u PES 10. Svašta sad govori, i imena stadiona, i klubova tko igra trenutno, pa zna reći za neke igrače tipa: "Cristiano Ronaldo shoots!" ili "corner from Cristiano Ronaldo" itd itd. Još mnogo komentarčića.

istina i ima deranja..idt..:PP

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice