Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.023.758
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
joze kaže...
briatore kaže...

J**** vas u usta škrbava oće više neko reć kad dolazi beta verzija PES-a za xbox?

s takvim rječnikom ti nitko neće odgovorit..

Pitao sam sasvim pristojno i nitko nije odgovarao, ne valja kako god okreneš. Nevjerovatno kako su ljudi osjetljivi, ma fin smo narod, samo malo krademo i onda se prenerazimo na psovke. Čudna ste vi vrsta pc gameri, vrlo čudna.

1 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
briatore kaže...
joze kaže...
briatore kaže...

J**** vas u usta škrbava oće više neko reć kad dolazi beta verzija PES-a za xbox?

Pitao sam sasvim pristojno i nitko nije odgovarao, ne valja kako god okreneš. Nevjerovatno kako su ljudi osjetljivi, ma fin smo narod, samo malo krademo i onda se prenerazimo na psovke. Čudna ste vi vrsta pc gameri, vrlo čudna.

slušaj mi se znamo šalit, ali kako kaže F1_IVo sve ima svoju granicu. J**** vas u usta škrbava ne zvući kao da si pristojno rekao... Ako ti nitko ne odgovara, ne odgovara hvala bogu.. Šta tu možeš..

http://gtabalkan.com
15 godina
neaktivan
briatore kaže...
joze kaže...
briatore kaže...

Sasvim pristojno? :O

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

jel se netko kuži u editiranje pesa tj trebao bi nekako izvući samo njemačke komentatore i stavit ih u moju englesku verziju igre???

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 20:39 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Dinamovi dresovi nisu licencirani Plač

2 0 hvala 0
16 godina
VeX7 kaže...

Dinamovi dresovi nisu licencirani Plač

Skužio sam da je za neke klubove ista situacija.. npr Rubin Kazan, samo grb i to je to, bez sponzora, loga proizvođača opreme etc..

Izgleda kao official pidžama kluba a ne dres..

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Vi to pričate o ovom peču???

Ako da,to je tek 0.1 verzija.Vjerojatno će za kojji dan izaći update koji će to ispraviti

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma ne, bez patcha.. nisam ga probavao još, čekam neku bolju (puniju) verziju, ne volim patcheve mjenjat svaki dan.

Po defaultu je cijeli dinamo licenciran (grb, imena igrača..) sve osim dresova koji su skroz tamno plavi sa samo grbom na sredini, bez ikakvih reklama ni ničeg.

Nije mi samo jasno zašto, možda su izgubili pravo da "reklamiraju" neke proizvođače sportske opreme? Ma nebitno, ionako će patch sredit to.. samo mi je čudno.

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
15 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

mopožepe lipi mipi nepetkopo napa pm poposlapatipi dopobapar toporrepent sapa dopobropom brzipinopom opod pepes 2011 repelopoapadeped

Hvapalapa!

i meni 

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

meni je dodavanje malo teže ove godine

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
15 godina
maxy0 kaže...

Pa panjino pogledaj si adresu dučana.Bobovačka 2.To ti je Trešnjevka....nekih 100 metara od placa.

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ne znam, ja sam odigro nekih 10 tekmi online i vec mi se ne da vise. Razocaran sam s ovim PES-om, mozda se situacija promijeni kad budem igro protiv ljudi s ovih prostora jer je protiv stranaca veza blah.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PESfan kaže...

Je li itko primjetio razliku u boji dresova između Demo verzije i konačne verzije? U konačnoj verziji boje su bljedunjave, isprane.

Lijevo je demo, a desno igra.

Vidi ih što su se poduprli leđa i ko da ih je išijas uvatio haha

Dinamo živi vječno
15 godina
martin_the_master kaže...
briatore kaže...
joze kaže...
briatore kaže...

Sasvim pristojno? :O

Da, čitaj stranicu prije.

nontryer kaže...

Ma ne, bez patcha.. nisam ga probavao još, čekam neku bolju (puniju) verziju, ne volim patcheve mjenjat svaki dan.

Po defaultu je cijeli dinamo licenciran (grb, imena igrača..) sve osim dresova koji su skroz tamno plavi sa samo grbom na sredini, bez ikakvih reklama ni ničeg.

Nije mi samo jasno zašto, možda su izgubili pravo da "reklamiraju" neke proizvođače sportske opreme? Ma nebitno, ionako će patch sredit to.. samo mi je čudno.

Ako je to istina, a nemam razloga ne vjerovati, onda svaka čast Konami, imaš kakvu sliku da vidimo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 13:36 (briatore).
16 godina
briatore kaže...

Ako je to istina, a nemam razloga ne vjerovati, onda svaka čast Konami, imaš kakvu sliku da vidimo?

Evo jedna na brzinu protiv PAOK-a (koji očito također nema prave dresove a grb i igrači su licencirani).

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 13:53 (nontryer).
15 godina

Brz si svaka čast, kakva je situacija sa Zvezdom? Oni od ove sezone imaju sponzora na dresu (Gazprom), ali vjerovatno je ista situacija kao s Dinamom. Nisu valjda svi klubovi u Other leagues A tako upropašteni?

16 godina
neaktivan

Igra je odlicna, skinia san je sa demonoida GERMAN-GENESiS verziju, stavija engleski ingame text, i eng komentatora.. super..

nego je*e me jedna stvar...

iman joystik još od pokojne stare ps2, i najbolji mi je, nebi ga minja ni za šta... nabavija san neki konverter u emmezete,ps2 to usb, piše proizvođač čipoteka..

ali ima jedan problem, u settings.exe od pes2011.. (i prije) neradi mi desni pad.. ovaj s kojima se rade finte u 11ci...

jeli neko ima neko riješenje, driver, neki drugi vrag, samo da ne kupujen novi joystik...

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

moze pomoc oko ovoga patcha ? ja ga ocito nezznam stavit koliko sam primjestio   logo nije uredu dresovi su ok-ej a nekim igracima imena su  malim a nekim  velikim slovima i tako ..

0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Pozdrav! Jel zna netko da li će se na Xbox360 verziji igre moći importirati OF (da možemo imati updateane klubove...)?

Respect my authority!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Evo jedan predobar video za finte Namigiva

4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

dali jePro Evolution Soccer 2011 izašao kao cijela igra i al ima za kupiti je ko cd key preko enabave ili sl. servisa, želio bih prijatelju kupiti za rođendan kao poklon? tražio sam ali nema nigdje datum islazka!?

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 21:04 (Bernard Huky Hux).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

ovaj pes mi postaje retardiran... ova zaleđa me izluđuju i kretenski sudac....  nevjerojatno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

jel naso ko koji dobar patch sa svim transferima i lincencama

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

predobar je pes..i komentatori su zakon..samo me zanima jel izasao bilo koi patch osim pesedit 0.1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

probao sam pes i stvarno je fantastican, jedino me zivcira kad dodam nekom igracu loptu, ne prebacuje mi se kontrola na tog igraca automatski nego moram stisnuti tipku za mijenjanje igraca

to mi se u pes 2011 demu nije dogadalo pa pitam jel se to samo meni dogada ili to tako treba biti?u fifi 11 takoder toga nema, niti u proslim nastavcima fife i pesa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pričekaj malo sa patchevima

pesedit patch je tek na verziji 0.1, ali sam nabavio popravke za logoe i za talijansku ligu...

Očekujem da će do kraja mjeseca pesedit tim napraviti full patch.

DODAVANJE: namjesti si u igri da nije manual nego semi assisted i nećeš imati tih problema

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 22:37 (Korny1603987).
15 godina
Korny1603987 kaže...

DODAVANJE: namjesti si u igri da nije manual nego semi assisted i nećeš imati tih problema

gdje tocno to ima za namjestiti?gledo sam u game settings i nema nigdje toga

15 godina
Tommy_123 kaže...

predobar je pes..i komentatori su zakon..samo me zanima jel izasao bilo koi patch osim pesedit 0.1?

meni komentatori nisu bas nesto... onaj glas od jona championa me živcira i isto sve govori kao u pes 2010, zar ne?

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jel igrao itko online? kako mu se dopada? koji su nedostaci, kakva je brzina? vrijedi li kupovati pes 2011 zbog online-a?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice