Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.020.401
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Pro Evolution Soccer 11
Hacker-ri kaže...
makimakimaki kaže...

Suđenje je očajno, evo taman odigrao par utakmica, i u prvoj od 2 faula popijem 2 crvena, zakašnjelo uklizavanje u oba slučaja al sad da je to bilo s leđa ili u gol prilici nego ništa, prvo kraj centra, drugo kraj korner zastavice. Do ta 2 faula uopće nisam bio napravio faul što je još gore. Realno bi trebalo ić usmeno upozorenje, idući put žuti, a tek treće takvo uklizavanje 2. žuti.

nema tu upozorenja...

to ti samo gledas 10 upozorenja istom igracu u HNLu dinamo/hajduk, ostalim pucaju zute i crvene da ne pitaju...

uostalom, kod uklizivanja nema opomene, ima kod nekog guranja il slicno...

Eto ti znaš što ja gledam od nogometa. Ako igrač nije napravio faul do tada i ako uklizavanje nije oštro nego na loptu s vrlo malim zakašnjenjem u 90% situacija je to usmena opomena, nije uvijek žuti. U najgorem slučaju je žuti, a u PES-u mi da 2 crvena za takva 2 faula. Lako je zaključiti da je suđenje očajno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 17:46 (makimakimaki).
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

ja sam u ovih 30ak utakmica u Demo-u dobio samo 2 zuta, nista vise.

jedino me nervira ono kontakt=faul :/

sad se skida full pa cu viditi jel sta bolje nego u Demo-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Koristi li itko "change cursor - unassisted" za mijenjanje igraca? Taj sistem je meni funkcionirao odlicno u 2010, ali sad radi potpuno drukcije.

Ne mogu preuzeti kontrolu nad igracem koji ima loptu, kod dodavanje nikad ne dobijem igraca kojem je lopta namijenjena, ne mogu kontrolirati golmana... Nikad nisam koristio semi-assisted ili assisted i ne vidim sto mi donosi ova promjena u unassisted (bilo bi dobro imati manual pri ruci!).

0 0 hvala 0
16 godina

Je možda tko brobao i Fifu 11 da veli razliku?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

FIFA je bolja.!!!

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Na metacriticu pes ima 82, a fifa 86.

Treba računat da je ta fifa 86 ipak sa konzola, a konzole su i ove godine bolje od PC-a.

Ove godine je to stvar ukusa, ja ću igrat pes 2011 zbog ML online, osim toga igre su mi i jedna i druga sjajne.

Evo najnovija recenzija IGN

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Evo pes se trenutno nabavlja, fifu vec igram, uglavnom bit ce dosta lopte ove godine Smijeh

Na fifi mi se sviđa igra sa jednim igracem, to je stvarno dobro odrađeno, tako da sam se pravo zagrijao za to, 11 vs 11 i nisam puno igrao...

Ono sto je u Pesu puno bolje odrađeno je dodavanje, u fifi  mi je to najslabija karika, dok su u pesu tome najvise paznje posvetili...

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 20:27 (frenky17).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
frenky17 kaže...

Evo pes se trenutno nabavlja, fifu vec igram, uglavnom bit ce dosta lopte ove godine Smijeh

Na fifi mi se sviđa igra sa jednim igracem, to je stvarno dobro odrađeno, tako da sam se pravo zagrijao za to, 11 vs 11 i nisam puno igrao...

Ono sto je u Pesu puno bolje odrađeno je dodavanje, u fifi  mi je to najslabija karika, dok su u pesu tome najvise paznje posvetili...

fifa ima pro passing koji je realistican do bola

nema vise ping ponga

za pes neznam u kakvom je stanju s passingom

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 20:42 (TopForumaš).
15 godina
TopForumaš kaže...

nema vise ping ponga

da, ali samo na konzolama...

Reporter: ''What do you feel when you shot a terrorist?'' Sniper: ''Recoil''
14 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
emerik kaže...

FIFA je bolja.!!!

Pes je bolji!!!!

15 godina
neaktivan
Chumi kaže...
Tommy_123 kaže...
emerik kaže...

FIFA je bolja.!!!

Pes je bolji!!!!

I jedna i druga igra ima svoje prednosti i mane, ove godine stvarno imamo dobar fudbalski dvoboj! Najvjerovatnije da cu obje igre igrati Namigiva Bit' će fudbala ove godine aBd Cool

Don't panic, im Bosnian!!
14 godina
protjeran
Hambrle kaže...
Chumi kaže...
Tommy_123 kaže...
emerik kaže...

FIFA je bolja.!!!

Pes je bolji!!!!

I jedna i druga igra ima svoje prednosti i mane, ove godine stvarno imamo dobar fudbalski dvoboj! Najvjerovatnije da cu obje igre igrati Namigiva Bit' će fudbala ove godine aBd Cool

nije fudbal nego nogomet

15 godina
neaktivan
Chumi kaže...
Hambrle kaže...
Chumi kaže...
Tommy_123 kaže...
emerik kaže...

FIFA je bolja.!!!

Pes je bolji!!!!

nije fudbal nego nogomet

i u jednom i u drugom je cilj ubaciti loptu u gol Izlanuo se

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Jedan dan i već ispravljaš ljude :S

Ako ćemo tako gledat onda nije ni najvjerovatnije nego je najvjerojatnijeBelji se

Nek pišu ljudi kako hoće

EDIT: Planira tko kupit igru?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 20:52 (Ige).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ma svugdje u svijetu se kaže fudbal, odnosno football..

Jedino mi hrvati se našli pametni.. zrakomlat, nogomet, čigrasto velepamtilo (hard disk) etc.

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
16 godina
TopForumaš kaže...
frenky17 kaže...

nema vise ping ponga

Ja sam ocjenio po onome sto imam, i to je realna ocjena, pas je puno bolje odrađen u pesu i to je cinjenica, ako se moze promjeniti na compu u taj kako kazes pro passing slobodno reci gdje da to podesim, inace ...

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

malo sam odigrao Pes 11, za sad jako loše, atmosfera nikakva, transferi najgori do sad, dosta da me odbije od igre.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 21:13 (Praetorian1).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Evo jedan predivan gol od mene

Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Evo jedan predivan gol od mene

Svaki ti dao....Namigiva

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
protjeran
Kora kaže...

Najjači PES ikada, malo se trebam još priviknuti na sve manualno dodavanja i taj bulšit al sve ostalo.......epic. Super mi je sad kao tijekom igre komentator spominje osim pravih imena igrača  i Klub ako  npr gubi ili vodi, pa spominje npr, "playing a match on one of the most famous stadiums in Europe, Santiago Bernabeu, stadium of the home team in this match, Real Madrid" (ili jako slično tome). To mi je jednostavno epic, i još nadodaje stvarnosti PES-a. Pa onda: "Cristiano Ronaldo, Cristiano Ronaldo shoots!!"

Pa to sve fifa ima zadnje 3 godine..

BAZINGA
16 godina
ZDS kaže...

Pa to sve fifa ima zadnje 3 godine..

Sad će ti Kora reći: ali nema Dinamo Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 21:33 (Jack Sparrow).
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Evo da napišem kratki dojam probao sam PES 11 i sve što mogu reči nije vrijedno skidanja ove godine definitivno fifa ima bolji nogomet na pc-u, a o konzolama da ne pričam. Atmosfera lošija nego ikad, a šutevi su me toliko iznervirali da sam ugasio igru stvarno loše sve izgleda ko neka arkada i nekako mi se nesviđa fifa 11 definitivno ove godine. Konami ima napretke u nekim segmentima no i dalje je to dosta sve mrtvo i dosadno.

Stisnite mi koliko god hoćete thum downa no to je moje osobno mišljenje Konami se ne trudi dovoljno i računa na igrače da će napraviti prave dresove i transfere..

BAZINGA
Moj PC  
5 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Evo da napišem kratki dojam probao sam PES 11 i sve što mogu reči nije vrijedno skidanja ove godine definitivno fifa ima bolji nogomet na pc-u, a o konzolama da ne pričam. Atmosfera lošija nego ikad, a šutevi su me toliko iznervirali da sam ugasio igru stvarno loše sve izgleda ko neka arkada i nekako mi se nesviđa fifa 11 definitivno ove godine. Konami ima napretke u nekim segmentima no i dalje je to dosta sve mrtvo i dosadno.

Stisnite mi koliko god hoćete thum downa no to je moje osobno mišljenje Konami se ne trudi dovoljno i računa na igrače da će napraviti prave dresove i transfere..

Pravo da ti kažem: Meni je PES ove godine baš super Namigiva Na šuteve sam se navikao i sad ih trpam odakle stignem Cool

Dok mi fifa ne leži, ni sam ne znam zašto, jednostavno mi ne leži...

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 21:33 (Hambrle).
16 godina
Hambrle kaže...
ZDS kaže...

Pravo da ti kažem: Meni je PES ove godine baš super Namigiva Na šuteve sam se navikao i sad ih trpam odakle stignem Cool

Igrao sam ja i fifu i pes ali fifa nakon tri tekmu postane dosadne dok pes ne

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 21:42 (Kill Frenzy).
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Hambrle kaže...
ZDS kaže...

Igrao sam ja i fufu i pes ali fifa nakon tri tekmu postane dosadne dok pes ne

E to, stvarno fifa mi nikako ne leži, dosadna je, mreža se čudno ponaša, sve je nekako čudno :/ Ali opet je to stvar ukusa

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Nisam primjetio ima li u fifi isto realne reklame kao u PESu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

probo sam full fifu i pes demo ( full se jos skida :S ).

fifa mi je skroz odbojna, ne znam zasto. mreza ko da je metalna, pomakne se pola milimetra kad ju neka topovska lopta dodirne :S

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Igrao sam ja i fufu i pes ali fifa nakon tri tekmu postane dosadne dok pes ne

slažem se

pes mi je jednostavno bolji i zabavniji

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jel ima velike razlike kada se pes 2011 igra na đojstiku bez gljivica ili s onim sa gljivicama? ako je bolje sa gljivicama (da možeš raditi finte) preporučite mi jedan 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pulja kaže...

jel ima velike razlike kada se pes 2011 igra na đojstiku bez gljivica ili s onim sa gljivicama? ako je bolje sa gljivicama (da možeš raditi finte) preporučite mi jedan 

Bez gljiva je katastrofa, ove godine ti je sve u 360 stupnjeva i najbolje ti je kupit xbox 360 kontroler za PC.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice