- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Super što su ostavili da ne možeš maknit imena igrača od kompa...koju to dozu realnosti daje igri jednostavno ne opisivo .
Onako još kada neki sa dugačkim prezimenom primi loptu , a ono fino preko pola ekrana piše .
Maknuli su ono nakaradno sunce iz pes 2010 , ali eto opet moraju neku glupost napravit - TEK TOLIKO DA SMETA!
Dobar dan ekipa...
Jučer sam probao PES 2011 (full verziju).
Čini mi se kao da igra ide lakše nego što je bilo u demu.
Pokreti igrača mi izgledaju malo prirodnije.
Čini mi se da demo ipak nije bio završni kod. Ovo je sad puno bolje.
Danny probaj full verziju pa možda ostaneš ovu god. na pesu .
Po meni najbolji pes do sad.
Danny probaj full verziju pa možda ostaneš ovu god. na pesu .
Naravno da ću probati. :)
ekipa zar je moguce da nisu rijesili onaj bug s centarsutom?kad ides centrirat a nitko te nenapada?
ekipa zar je moguce da nisu rijesili onaj bug s centarsutom?kad ides centrirat a nitko te nenapada?
Meni se to nije nikad dogodilo....
Niti u demu niti u full verziji
e kad nisi skuzio,trci do korner zastavice i stani vidjet ces da te nitko nenapada..a nisi skuzio da ti je svaki centarsut uspjesan?
e kad nisi skuzio,trci do korner zastavice i stani vidjet ces da te nitko nenapada..a nisi skuzio da ti je svaki centarsut uspjesan?
Probati ču popodne. Ja inače više kombiniram s pasevima tako da netrčim prema korneru....
Vjerovatno zato nisam skužio...
U demu kad god idem centrirat protivnički igrač mi se jednostavno skloni! I to na top player... jeli i u punoj verziji tako?
nije uvijek uspješan,ali istina da baš ne napadaju

Jel izašao pes 11 ?
Jel izašao pes 11 ?
Fail
Jel izašao pes 11 ?
Fail
Epic
Jel izašao pes 11 ?
ma rekli su da imjau neke probleme, da ce izac negdje u 4. mjesecu 2011...
da su napravili nesto i neznaju popravit
Pa ovo je da pukneš! Nevjerojatno što sve AI golman brani. I nemoguće stvari. Pa zatim još koji bugić. Čak i najgori igrač lige dribla isto kao štajaznam Messi ili Ronaldo, bezveze, nevjerojatno što sve prolazi AI u u prostor, a moji mutavci, kad uzmu loptu jednostavno ju ostave na mjestu gdje je stala i stanu i gledaju u nju dok ju AI ponovno ne uzme
evo danas sam prvi put zaigrao pes11 protiv frenda ....
zanimljivo je to sto me je on u pes10 uvijek pobjedjivao s 3-4 razlike a sada je stvar malo drugacija ...
vidi se veliki napredak pesa11 naspram pes10 ...
golman je puno bolji ... a to govori cinjenica da je on uputio 10 udaraca u okvir prema mom golu a zabio samo 1 ili 2 gola....
svidja mi se ovo sto nema vise ''automatskog'' dodavanja vec sve moras sam ...
igraci se nekako puno bolje, brze krecu ...
nema vise situacija da s 1 igracom mozes izigrati cijelu obranu (ima... ali su veoma rijetke)...
sudac ... vidi se poboljsanje u odnosu na pes10 ali jos nije to to .. jer nekad je i najmanji dodir faul a nekada uklizivanje nije (u noge igracu) ...
sve u svemu ovaj pes mi je odlican i nadam se da cu provesti dosta vremena igrajuci ga ... samo prvo moram kupiti xbox360 :D
pitanje,je doso patch za pes?
da
Suđenje je očajno, evo taman odigrao par utakmica, i u prvoj od 2 faula popijem 2 crvena, zakašnjelo uklizavanje u oba slučaja al sad da je to bilo s leđa ili u gol prilici nego ništa, prvo kraj centra, drugo kraj korner zastavice. Do ta 2 faula uopće nisam bio napravio faul što je još gore. Realno bi trebalo ić usmeno upozorenje, idući put žuti, a tek treće takvo uklizavanje 2. žuti.
Suđenje je očajno, evo taman odigrao par utakmica, i u prvoj od 2 faula popijem 2 crvena, zakašnjelo uklizavanje u oba slučaja al sad da je to bilo s leđa ili u gol prilici nego ništa, prvo kraj centra, drugo kraj korner zastavice. Do ta 2 faula uopće nisam bio napravio faul što je još gore. Realno bi trebalo ić usmeno upozorenje, idući put žuti, a tek treće takvo uklizavanje 2. žuti.
nema tu upozorenja...
to ti samo gledas 10 upozorenja istom igracu u HNLu dinamo/hajduk, ostalim pucaju zute i crvene da ne pitaju...
uostalom, kod uklizivanja nema opomene, ima kod nekog guranja il slicno...
izgleda da je engleska verzija već apdejtna na 1.01
kako si to updejto?
izgleda da je engleska verzija već apdejtna na 1.01
kako si to updejto?
ja imam reloade verziju neg je i komentatori su eng..:D
evo patch za download
http://www.mediafire.com/?w94cp5fo9b64ouk
ne znam cemu sluzi, al izgleda da je za popravak nekih online bugova.
potrazio sam ga posto mozda nekom treba pa ono...
Isse, stalno opsajd sudi, stalno!! I još više živcira što mu treba neko vrijeme da dosudi, taman ja se ponado evo gol, kad ono igrač usporava.......
Isse, stalno opsajd sudi, stalno!! I još više živcira što mu treba neko vrijeme da dosudi, taman ja se ponado evo gol, kad ono igrač usporava.......
e da .. to sam u proslom postu zaboravio navesti ..
zasad sam samo to primjetio da nevalja u igri .. mozda zbog ovog novog nacina dodavanja i svega toga ... frendu je stalno sudio opsajd ....
a pogotovo pasovi me nerviraju i kako trce..užas...!!!
e da .. to sam u proslom postu zaboravio navesti ..
zasad sam samo to primjetio da nevalja u igri .. mozda zbog ovog novog nacina dodavanja i svega toga ... frendu je stalno sudio opsajd ....
I još utakmice u kojima razbijam, AI dobije jednu jedinu priliku za šut prema mom golu i to iz slobodnog udarca i zabije u 90 % slučajeva. Onda ja moram ponovno za vodstvo, i onda on bunker, pa golman sve brani itd i završi tekma 1:1 u kojoj sam ja njega razbijo
Al zato mi je super fora ako ja sad dodajem jednom igraču malo dalje koji je i jačina dodavnja je u skladu s udaljenosti tog igrača od mene, i sad drugi moj igrač dolazi u putanju te lopte, on će se ili sagnuti ili skočiti preko lopte, zavisi o visini putanje lopte, za razliku od prošlog PESa gdje se samo odbije od toga mutavca lopta i ode nazad protivniku u noge. To mi je odlična stvar.
Nezz ... ja vise volim igrati protiv brata ili protiv frendova .... nije mi ovako bas zanimljivo :)