Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.020.398
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
ulinsky kaže...
Danny_HR kaže...
Ma to ne volim, jer onda se nađem sa frendovima pa se nikako dogovorit na kojoj brzini igrati.

Al dobro, ionako je 90% da ćemo se FIFA-om baviti ove godine pa je nebitno.

Pa nije valjda da je fifa bolja ove godine ? Nisam je probao,niti nikada voljeo pa pitam..

slobodno probaj fifu

iznenadit ćeš se :)

Reporter: ''What do you feel when you shot a terrorist?'' Sniper: ''Recoil''
17 godina
neaktivan
eZo kaže...

Evo malo i MLO slike.

zasto te pita koju ces cifru koristit? moras placat ili?!

potpis :D
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
eZo kaže...

Evo malo i MLO slike.

Za kupovanje igrača u igri, ne sa pravim novcima nego novcima iz igre.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
17 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Pa nije valjda da je fifa bolja ove godine ? Nisam je probao,niti nikada voljeo pa pitam..

Sve ti je to stvar osobnih afiniteta.

Meni osobno je, višestruko. Iako ima par stvari koje me jako muče, al više o tome možeš vidjeti u FIFA temi.

Baš zbog tih par stvari čekam finalni PES da donesem finalni sud.

Znaš ono, stare navike se teško mijenjaju...

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 20:58 (Danny_HR).
15 godina
protjeran
Ige kaže...
Hacker-ri kaže...
eZo kaže...

Evo malo i MLO slike.

Za kupovanje igrača u igri, ne sa pravim novcima nego novcima iz igre.

Opet su to zasrali a nadao sam se da neće. Ponovno ne postoji opcija da sam nudiš pare za nekog igrača, tj da sam cifru određuješ. I još su vrjednosti igrača opet nestvarne, do 10 puta manje nego stvarne. Scheiße!

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Opet su to zasrali a nadao sam se da neće. Ponovno ne postoji opcija da sam nudiš pare za nekog igrača, tj da sam cifru određuješ. I još su vrjednosti igrača opet nestvarne, do 10 puta manje nego stvarne. Scheiße!

A jesu li barem te cifre u stvarnim valutama ili je i dalje u onim nekim imaginarnim?

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kora kaže...

A jesu li barem te cifre u stvarnim valutama ili je i dalje u onim nekim imaginarnim?

Pa i prošle godine su bile u stvarnim valutama.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
17 godina
neaktivan
Nisam prošle godine igrao Master ligu, samo BAL.
Aj, dobro onda. thx
15 godina
protjeran
SolidSnakeCRO kaže...

Vidim da se javil Danny HR u temu.Bolje šuti i odhebi od moje najdraže igre...vidjel sam kakva si sranja pisal u F1 temi....o sportu o kojem nemaš apsolutno pojma....branil igru koja je nakraju ispala smeće pa si zašutjel...samo ti preskoči ovaj PES...očito je za tebe malo pre težak pa moraš igrat nekakve arkadice...kak ti je i F1 pretežak a brutalna je arkada....odi igraj fifu a umjesto f1 ti preporučam da igraš GRID.

I boli mene, a i ostale što je to tebi najdraža igra pa svako može reči svoje mišljenje, a moje je da je PES daleko iza onoga što fifa 11 nudi na pc-u, a još dalje od verzije za konzole. Danny je o temi u f1 pisao suvislo, a ti si i prije nego što si probao igru pisao svakakve gluposti i f1 NIJE ispao loše nego ga je pokvario poveči broj banalnih bugova što se same igre tiče ona je sasvim dobra.

BAZINGA
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kaj je danny dječica se malo okuražila pa te zajebavajuSmijeh... LOL čitam i umirem od smjeha kako se balavci živciraju oko igrica... mi nismo bili tak bahati ko klinci(ili možda jesmo)?Izlanuo se kak ti se da uopće raspravljat s njima?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

kak ti se da uopće raspravljat s njima?

Kad je dosadno onda je i to dobro za ubit koju minutu, ne? :)

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kad je dosadno onda je i to dobro za ubit koju minutu, ne? :)

ma imaš pravo... samo vi nastavite... ovo je jedan od boljih tuluma u pes temi zasadaSmijeh

15 godina
protjeran
smrad06 kaže...

kaj je danny dječica se malo okuražila pa te zajebavajuSmijeh... LOL čitam i umirem od smjeha kako se balavci živciraju oko igrica... mi nismo bili tak bahati ko klinci(ili možda jesmo)?Izlanuo se kak ti se da uopće raspravljat s njima?

Ovog Koru nikad neću skužit lik garant ima 12 godina i sam nezna kaj pisati pa trkelja hrpu gluposti.

BAZINGA
16 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Ovog Koru nikad neću skužit lik garant ima 12 godina i sam nezna kaj pisati pa trkelja hrpu gluposti.

ma da ima i 40 godina kaj mu to vrijedi kad je tudum za pristojno ponašanje...

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ajd nećemo više off topic. Pustimo mene, Koru i bilo koga i nazad na PES.

4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ZDS kaže...
smrad06 kaže...

Ja činjenice ističem, a što se to nekima nesviđa zaboli me ona stvar

Ma koja djeca liče, sigurno imaš nekih 18 godina i kao nazivaš se "odraslim". Mogu se okladiti da sam najstariji ovdje.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 22:08 (Kora).
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Internet thugs... back to topic.

There is no spoon.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ma koja djeca liče, sigurno imaš nekih 18 godina i kao nazivaš se "odraslim". Mogu se okladiti da sam najstariji ovdje.

imam 9 i pol godinaSmijeh. i btw novi pes je super ali s obzirom na to da se fifa vratila u velikom stilu na pc ipak mala prednost fifi...

15 godina
protjeran
Kora kaže...
ZDS kaže...
smrad06 kaže...

oprosti..

BAZINGA
16 godina
neaktivan

jos bi razumio da se svadjate koji ima veceg al o ovom cc..oce mi neko molim poslikat roster newcastlea?nije mi jos stigla igra a bas me zanima heheh(s ocjenama)

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

pes i nije nešto veliko kako su govorili..moja ocjena 7/10..fifa puno bolja..

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

E jel zna netko gdje ima za download English menu + commentary. Ako može nek posta link tu ili meni na PP.

Hvala.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Najjači PES ikada, malo se trebam još priviknuti na sve manualno dodavanja i taj bulšit al sve ostalo.......epic. Super mi je sad kao tijekom igre komentator spominje osim pravih imena igrača  i Klub ako  npr gubi ili vodi, pa spominje npr, "playing a match on one of the most famous stadiums in Europe, Santiago Bernabeu, stadium of the home team in this match, Real Madrid" (ili jako slično tome). To mi je jednostavno epic, i još nadodaje stvarnosti PES-a. Pa onda: "Cristiano Ronaldo, Cristiano Ronaldo shoots!!"

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 3:09 (Kora).

1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Kora kaže...

Najjači PES ikada, malo se trebam još priviknuti na sve manualno dodavanja i taj bulšit al sve ostalo.......epic. Super mi je sad kao tijekom igre komentator spominje osim pravih imena igrača  i Klub ako  npr gubi ili vodi, pa spominje npr, "playing a match on one of the most famous stadiums in Europe, Santiago Bernabeu, stadium of the home team in this match, Real Madrid" (ili jako slično tome). To mi je jednostavno epic, i još nadodaje stvarnosti PES-a.

To ti na fifi prica jos od davnina 

┐(-。ー;)┌ | (  ゚,_ゝ゚)
15 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...
Kora kaže...

Najjači PES ikada, malo se trebam još priviknuti na sve manualno dodavanja i taj bulšit al sve ostalo.......epic. Super mi je sad kao tijekom igre komentator spominje osim pravih imena igrača  i Klub ako  npr gubi ili vodi, pa spominje npr, "playing a match on one of the most famous stadiums in Europe, Santiago Bernabeu, stadium of the home team in this match, Real Madrid" (ili jako slično tome). To mi je jednostavno epic, i još nadodaje stvarnosti PES-a.

To ti na fifi prica jos od davnina 

Ma hebala vas više vaša HEBENA FIFA U GUICU!! Idite svršavajte nad njom kad ju toliko volite, bemti nikad neće biti ni do koljena PES-u. Sad sam Barcu s Realom dernio, Barca izvanredno igra, mislim AI, kakvi su to dupli pasovi, dodavanlja u prostor, golovi, savršeno. Gubio sam 1:0 i visio mnogo  puta mogli su 3-4 nulal povest al onda u drugom poluvrijemenu preporođena ekipa i pobijedim 2:1 Smijeh

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
Kora kaže...

Ma hebala vas više vaša HEBENA FIFA U GUICU!! Idite svršavajte nad njom kad ju toliko volite, bemti nikad neće biti ni do koljena PES-u. Sad sam Barcu s Realom dernio, Barca izvanredno igra, mislim AI, kakvi su to dupli pasovi, dodavanlja u prostor, golovi, savršeno. Gubio sam 1:0 i visio mnogo  puta mogli su 3-4 nulal povest al onda u drugom poluvrijemenu preporođena ekipa i pobijedim 2:1 Smijeh

prica fanboy koji nije niti probao fifu ove godine

daj molim te suzdrzi se takvih izjava izazivas flame war

meni je draza fifa ali znam da je pes također visoke kvalitete

no to ne znaci da ja sad posto volim fifu mogu reci da je pes sranje postoto nije istina

da si rekao da je fifa sranje prosle godine super slazem se ali ove je najbolja fifa od 98-ice!

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

realno i pes i fifa zaslužuju ocjenu 8/10 ove godine s time da ću pesu skinut još ocjenu na 7 zbog ova dva imbecilna komentatora... ja ne kužim kak ih nije sram uopće to pustit u prodaju s takva dva morona...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

meni je pes neusporedivo bolji od fife.... pes igram od davnih dana na ps1.... jos me niti jedan novi pes nije razocarao pa ne vjerujem da ce ovaj bit los... probao sam demo i odusevio sam se

X

2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Najjači PES ikada, malo se trebam još priviknuti na sve manualno dodavanja i taj bulšit al sve ostalo.......epic. Super mi je sad kao tijekom igre komentator spominje osim pravih imena igrača  i Klub ako  npr gubi ili vodi, pa spominje npr, "playing a match on one of the most famous stadiums in Europe, Santiago Bernabeu, stadium of the home team in this match, Real Madrid" (ili jako slično tome). To mi je jednostavno epic, i još nadodaje stvarnosti PES-a. Pa onda: "Cristiano Ronaldo, Cristiano Ronaldo shoots!!"

e a od kuda ti eng komentatori ja imam sam francuske i njemačke..može link???

15 godina
Tommy_123 kaže...
Kora kaže...

e a od kuda ti eng komentatori ja imam sam francuske i njemačke..može link???

kupio je igru.. valjda

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice