Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.023.873
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
Hambrle kaže...

joj, kako da ja vama objasnim, gle, kad skidam normalno, meni skida po 500 kbps (full brzinom) dok mom frendu sa istog linka 5 kbps, to mu je full brzina kad skida normalno, a kad skida preko torrenta onda skida po 300 kbps

to nema apsolutno nikakvog smisla al eto mi smo pokušali pomoć, očito neide

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Hambrle kaže...

joj, kako da ja vama objasnim, gle, kad skidam normalno, meni skida po 500 kbps (full brzinom) dok mom frendu sa istog linka 5 kbps, to mu je full brzina kad skida normalno, a kad skida preko torrenta onda skida po 300 kbps

to nema apsolutno nikakvog smisla al eto mi smo pokušali pomoć, očito neide

znam da je čudno, ali tako je kako je.....

Don't panic, im Bosnian!!
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

još jedna stvar koja mi smeta kod ubacivanja je to šta skoro svaki put kad ubacin igrač se baci da bi udria glavon balun i svaki put falija, čak i kad ga niko ne čuva, to postaje iritantno nakon nekog vrimena

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

još jedna stvar koja mi smeta kod ubacivanja je to šta skoro svaki put kad ubacin igrač se baci da bi udria glavon balun i svaki put falija, čak i kad ga niko ne čuva, to postaje iritantno nakon nekog vrimena

Meni se to ne događa :D

Treba ti ipak malo vježbe ;)

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan
Ige kaže...
slimyyy kaže...

meni se događa

evo baš maloprije mi se to dogodilo sa eduardom

da je pogodio loptu glavom vrlo vjerovatno bi bio gol

ne događa mi se to stalno ali se dogodi ponekad

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

koji k?

ja danas krenuo skidat pes11 demo ... otisao na onaj vas link za download (oko 800-900mb) .. pokrenem instalaciju kad on meni krene instalirat pes10

ja onak WTF?Viče

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

koji k?

ja danas krenuo skidat pes11 demo ... otisao na onaj vas link za download (oko 800-900mb) .. pokrenem instalaciju kad on meni krene instalirat pes10

ja onak WTF?Viče

malo si pobrkao

demo je težak preko 1gb (mislim 1.3gb) a ono što si ti skidao je pes-hio,točnije patch za demo

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

skini odavde ako nisi pronašao link

http://www.hcl.hr/downloads-pes-2011-demo-1153-18.html

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Evo sada odigrao 90-tominutnu utakmicu sa Barselonom.... zanimljivo....

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

samo 3-3 Iznenađen

ja sam maloprije odigrao 2-2 (Hrvatska-Turska) na 10 minuta

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Hambrle kaže...

samo 3-3 Iznenađen

ja sam maloprije odigrao 2-2 (Hrvatska-Turska) na 10 minuta

Nevjerojatno kako se teže postižu golovi, ne znam, kao da se sporije igra, kao da se manje napada, ma bas onako kao na tv..... uf kako bih i ja malo promijenio barcelonu i bayern.....

15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
Nevjerojatno kako se teže postižu golovi, ne znam, kao da se sporije igra, kao da se manje napada, ma bas onako kao na tv..... uf kako bih i ja malo promijenio barcelonu i bayern.....

i meni je bilo jako teško postići gol na početku ali sada gotovo svaku utakmicu zabijem

od klubova najljepši nogomet igram s interom i barcom a sa hrvatskom mi je također zanimljivo igrati

zanima me koga ćete vi uzeti u master ligi kad izađe cijela igra ?

ja planiram uzeti dinamo ili neki malo jači klub poput tottenhama

ne želim uzimati barcu,inter i sl. jer bi onda bilo dosadno

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Evo napokon sam nagovorio frenda da skine i pogodi: 7 kbps download speed Izlanuo se

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Koliko kosta prazni DVD u vas? Ne moze biti vise od 10 kuna i presnimis mu demo, cas posla :P

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
patch123 kaže...

Evo napokon sam nagovorio frenda da skine i pogodi: 7 kbps download speed Izlanuo se

nadi drugog frenda da ti skine jer taj ima neki jako cudan problem Neodlučan

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.
17 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Hambrle kaže...

i meni je bilo jako teško postići gol na početku ali sada gotovo svaku utakmicu zabijem

od klubova najljepši nogomet igram s interom i barcom a sa hrvatskom mi je također zanimljivo igrati

zanima me koga ćete vi uzeti u master ligi kad izađe cijela igra ?

ja planiram uzeti dinamo ili neki malo jači klub poput tottenhama

ne želim uzimati barcu,inter i sl. jer bi onda bilo dosadno

Šta te tu ima zanimati? Pa nećemo odmah sa barcom razbijat... oni koji navijaju za dinamo će ga uzet, a ostali će sa PES Unitedom ili s Barotom i ekipom....

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 22:33 (chuck norris).
16 godina
Ige kaže...
slimyyy kaže...

šta će mi vježba, pa nije to greška sa moje strane... iden sad odigrat par utakmica pa ako se desi tako nešto snimit ću

15 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...
Hambrle kaže...
patch123 kaže...

nadi drugog frenda da ti skine jer taj ima neki jako cudan problem Neodlučan

nemam više frendova koji imaju flat, jedino on

17 godina
Kora kaže...

edit- također mi je odlično što su napravili da ako ja dodajem sad suigraču koji je udaljen npr 10 metara i u putanju lopte dođe drugi moj suigrač, taj isti će se sagniti ili spustiti glavu (ovisno o putanji lopte) da lopta njega ne udari i promjeni smjer, što mi je fantastična stvar!

Zamisli , tu fantastičnu stvar u fifi imaš od prošle godine ... i nije jedina ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 10:48 (movie).
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ma ostavi se više fife.

Fifa ovo fifa ono itd.....

Pes je pes. A fifa je za dicu koja neznaju što je nogomet

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Ma ostavi se više fife.

Vidim igrao si ovogodišnje PES i FIFA-u.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
Danny_HR kaže...
amater_2 kaže...

Ma ostavi se više fife.

Vidim igrao si ovogodišnje PES i FIFA-u.

Ma nisam nego je više dosadan s fifom. Ima temu fifa 11 pa neka je tamo hvali li neka otvori temu fifa11 vs pes11.

Meni se fifa zgadila u prošlosti tako da je dosta za još dosta narednih godina.

Eto pozz

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Postoji li način da se otključaju timovi, ali ne da skinem 800 mb pa da ubacim, nego da ja otključam?

0 0 hvala 0
17 godina
amater_2 kaže...

Ma ostavi se više fife.

Da znaš što je nogomet ne bi pisao ovakve gluposti ... I daj pogledaj zadnjih nekoliko stranica pa reci što sam ja to pisao o fifi ?  Baš ništa !  Gdje ja hvalim na tim stranicama fifu ? Samo sam konstatirao da ono što te oduševljava u ovogodišnjem pesu u fifi je stara stvar. Na kraju krajeva pes nikada nije bio sličniji fifi nego ove godine a hvaleći ga indirektno hvališ i fifu koja je doprinjela boljem pesu ...  Tvoje dječije traume iz prošlosti i mržnja fife nisu razlog da je ne zaigraš pa vidiš gdje su danas obje nogometne igre. Ja igram obje i kritiziram loše stvari u njima a hvalim ono što je dobro ...  svi želimo bolju a ne lošiju igru ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 10:55 (movie).
15 godina
neaktivan
movie kaže...
amater_2 kaže...

Ma ostavi se više fife.

Da znaš što je nogomet ne bi pisao ovakve gluposti ... I daj pogledaj zadnjih nekoliko stranica pa reci što sam ja to pisao o fifi ?  Baš ništa !  Gdje ja hvalim na tim stranicama fifu ? Samo sam konstatirao da ono što te oduševljava u ovogodišnjem pesu u fifi je stara stvar. Na kraju krajeva pes nikada nije bio sličniji fifi nego ove godine a hvaleći ga indirektno hvališ i fifu koja je doprinjela boljem pesu ...  Tvoje dječije traume iz prošlosti i mržnja fife nisu razlog da je ne zaigraš pa vidiš gdje su danas obje nogometne igre. Ja igram obje i kritiziram loše stvari u njima a hvalim ono što je dobro ...  svi želimo bolju a ne lošiju igru ...

ako govorimo o pc-u nije

pes 10 je bio fail,a fifa 10 na pc-u je bila još gora od njega

tebi je to stara stvar jer si igrao fifu na konzolama,na pc-u je fifa ove godine napravila iskorak isti kao i pes

meni je novi pes jednostavno bolji od nove fife,veći mi je gušt igrati i to je jedini razlog

neću sad ocjenjivati svaki aspekt igre i naći prosječnu ocjenu i tako vidjeti koja mi je igra bolje

pes mi se više sviđa i veći mi ga je gušt igrati,iako bih mogao napraviti svoj mini-reveiw i vidjeti koja bi igra na kraju dobila veću ocjenu

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 11:32 (patch123).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

A zašto Pes 11 nema ni trunke AA, stvarno bode u oći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
patch123 kaže...

ako govorimo o pc-u nije

pes 10 je bio fail,a fifa 10 na pc-u je bila još gora od njega

tebi je to stara stvar jer si igrao fifu na konzolama,na pc-u je fifa ove godine napravila iskorak isti kao i pes

meni je novi pes jednostavno bolji od nove fife,veći mi je gušt igrati i to je jedini razlog

neću sad ocjenjivati svaki aspekt igre i naći prosječnu ocjenu i tako vidjeti koja mi je igra bolje

pes mi se više sviđa i veći mi ga je gušt igrati,iako bih mogao napraviti svoj mini-reveiw i vidjeti koja bi igra na kraju dobila veću ocjenu

Valjda je vidljivo da sam mislio na fifu na konzolama jer uspoređivati prošlogodišnju fifu s pcija s bilo čime je smiješno. Što se kome više sviđa stvar je osobnog afiniteta i subjektivna je. Nema smisla sada spominjati niti da je obje igre na ps storeu ocjenilo preko 40 000 ljudi te koje su ocjenu dale. No toliki broj ljudi bi ipak trebao biti pokazatelj što se ljudima više sviđa. Bitno je ono što se tebi osobno sviđa i u čemu ćeš guštati. Ja osobno ne mogu preći preko idiota na golu u pesu i taj dio me odbija da većinu vremena provedem uz tu igru ... ima tu još iritantnih sitnica ali ima ih i u fifi pa golman u mom slučaju odlučuje što ću igrati do novih izdanja ..

16 godina
neaktivan

Vjerovatno zato što je demo verzija. Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati izlazak originala i nadati se da će biti bolji :(

There are no stupid questions, just stupid people!
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Valjda je vidljivo da sam mislio na fifu na konzolama jer uspoređivati prošlogodišnju fifu s pcija s bilo čime je smiješno. Što se kome više sviđa stvar je osobnog afiniteta i subjektivna je. Nema smisla sada spominjati niti da je obje igre na ps storeu ocjenilo preko 40 000 ljudi te koje su ocjenu dale. No toliki broj ljudi bi ipak trebao biti pokazatelj što se ljudima više sviđa. Bitno je ono što se tebi osobno sviđa i u čemu ćeš guštati. Ja osobno ne mogu preći preko idiota na golu u pesu i taj dio me odbija da većinu vremena provedem uz tu igru ... ima tu još iritantnih sitnica ali ima ih i u fifi pa golman u mom slučaju odlučuje što ću igrati do novih izdanja ..

ove godine golman u pesu nije toliko loš

brani solidno,nekad napravi glupost ali su te gluposti smanjene u odnosu na pes10

baš sam igrao fifa 11 demo i golman je napravio veću glupost nego što je ikad napravio golman golman u pesu u preko 50 odigranih utakmica otkad je demo izašao

osim te gluposti koja je enormna i koja se teško da ispričati reći ću vam još jednu (ista utakmica)

sa desnog boka prolazim s messijem i pucam.

golman brani i lopta se odbija na lijevu stranu kod inieste

ali golman umjesto da se pomakne i zatvori prvi kut još stoji tamo gdje mu je messi pucao,tj. u iniestin daljnji kut

naravno da sam s lakoćom zabio gol sa 20-ak metara

i da,imao se vremena pomaknuti na drugu stranu gola

golman u fifi me nije nimalo oduševio,kako ste ga vi opisivali mislio sam da će imati pokrete ko buffon a ne raditi ovakva s*anja

golman u pesu često griješio prilikom centaršuta i to sam primjetio

lik puca glavom i on se baci malo izvan gola te ostavi praktički cijeli gol prazan

naravno da to nije teško zabiti

ali u većini ostalih situacija golman je odličan i ne radi gluposti

nekad odbije neke lopte koje je trebao uhvatiti ali sve u svemu je solidan

kod fife mi se ne sviđa centaršut,ne liči ni na šta,dok pass po zemlji lijepo izgleda

što se tiče oba dema reći ću ovo:

1.pes ima bolju grafiku,u to nema sumnje

2.što se tiče zanimljivosti dema,pes je u velikoj prednosti

ja,koji nikad nisam ozbiljnije igrao fifu,svaku utakmicu pobjedim sa najmanje 5 golova razlike

jednostavno je dosadno,mogli su staviti težinu na top player a ne na amateur

3.u obje igre su dodavanja odlična,teško je reći gdje mi je bolje

4.centaršut je bolji u pesu iako ni u njemu ne izgleda nešto pretjerano realno,ali u usporedbi s fifom je odličan

da se konami samo malo više potrudio i ispravio ono s*anja sa golmanima prilikom centaršuta te da ne odbijaju lopte koje mogu uhvatiti, pes bi bio gotovo savršena igra

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 12:00 (patch123).
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Jel zna neko kako mogu okljucati options? trebao bih namjestiti tipke (komande)

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice